Reklama

Rozchod a navrat - co vy na to??

Návštěvník (Čt, 27. 8. 2009 - 04:08)

No já mám pocit, že většina chlapů spíš než nějaký vztahy si potřebujou tak nějak zašukat. No a na šukačku se vždycky nějaká najde, tak proto ty rozchody asi tolik neřeší.
Ale samozřemě jsou i chlapi, které rozchod pořádně vykolejí, takových je ale asi menšina.

xy (St, 26. 8. 2009 - 18:08)

No chlap to nemůže dát moc najevo, od jeho role se to neočekává, byl by hned za slabocha, má to vsobě zakořeněno navenek všechno zvládnout. Horší je to pak, když je sám, je to krutá bolest a to si pak otevře flašku a pěkně se zmastí.

heaven (St, 26. 8. 2009 - 13:08)

Já mám pocit,že chlapi to opravdu nedávají tak najevo.Satčí jim, když kámoši řeknou : kašli na to , nikdym to stejně nevedlo, pojd někam , pobavíme se , odreaguješ se, zapomeneš"...a tak se také i stane.Kdežto ženy pitvají opravdu do detailu, kladou si milion otázek..a sami si odpovídají dvojnásobek odpovědí :-)

Luss (St, 26. 8. 2009 - 08:08)

Forrest Gump: u me ten dojem totiz vznikl tim, ze kdyz se rozchazi treba nejaky muj kamarad se svoji pritelkyni a on je ten kdo byl opusten, tak stejne neda ty zraneny city tolik najevo a ono to pak vypada jako by ze to nese v klidu. mozna to bude proste tim, ze zensky o tom mnohem vic mluvi a probiraji to horem-dolem. chlap to nerozebira, takze to vypada, ze ho to netrapi. ale mas pravdu, ze city mame vsichni stejne zranitelny.

Forrest Gump (Út, 25. 8. 2009 - 21:08)

Pro Jolanu,Luss
je jasné že muži přemýšlí nad problémy jinak a nemyslím si že by se jinak vyrovnali s rozchodem.Já si spíš myslím, že záleží na tom kdo rozchod navrhne a kdo je ten,který to nečeká a musí se s tím srovnat. Ten kdo chce ze vztahu odejít má vždy o jedno kolo náskok(jak píšeš, dívá se dopředu) a myslí si že ten druhý přeci nebude stát na místě a rozhlížet se do minulosti, do budoucnosti a nakonec si sedne na zem a začne přesívat písek (vzpomínky) mezi prsty. A vždy,když (ten kdo odešel) poběží okolo, tak zavolá: Hej koukej já běžím...a chce aby jste vstali a běželi taky, ale né s ním ani za ním, ale dopředu svým směrem a neseděli na zadku.
Je jedno zda je to holka nebo kluk. Jde o pocity a ne o myšlení. Holky myslí jinak,kluci myslí jinak ale pocity mají stejné, jinak by se přeci do sebe nezamilovávali:o)A to že nad tím uvažujeme už nikdy, konec navždy... se snažíme vyrovnat se svými hlubokými city jenž jsme vůči někomu měli.

Luss (Út, 25. 8. 2009 - 12:08)

Veroniko: jo jo prijdou, ale to nam uz bude jedno :-))))
Jolano: diky za nazor. Je to tak jak pises, ze chlap a zenska maji jiny pristup jak k rozchodu, tak k moznemu navratu. Jsou to 2 ruzny zivocisny druhy ;-)

Jolana (Út, 25. 8. 2009 - 11:08)

Ahoj holky, uz delsi dobu procitavam vase vzkazy. Mozna je to sice nevhodne, ale je to verejne, ne?! A koukam... uz asi kazdy vi, ze zensky a muzsky zpusob uvazovani, nazoru, pocitu, atd. je proste jiny..Nekdy si vsak rikam, ze jsou to tak odlisne svety, ze nejak nechapu, proc se teda maji od prirody pojit :o) ale asi by to bylo zase nudne... Musim ale take priznat, ze mnohdy me dela problem pochopit i slova, kroky, jednani mych kamaradek..
Kdyz to tak ctu o tom, ze se s vami rozesli, a presto s vami stale udrzuji kontakt..Nemyslim si, ze by to vedome delali proto, ze by vam chteli ublizovat (to snad takovy vlkodlaci snad nejsou, kdyz s vami sdileli cast sveho zivota,..). Rekla bych, ze to je spise takove to srabarstvi, strach, ze by vas asi ztratili definitivne, nemohli by vam zavolat, nic rict,... On uz je rozdil v tom, jak se zeny a muzi vyrovnavaji s rozchodem. Zeny stale nad tim uvazuji, az detailne pitvaji a hlavne se stale poddavaji myslence UZ NIKDY, KONEC NAVZDY, a pak jsou z toho (vsak my vime, ze), ale muzi, tak ti se divaji jen dopredu, nad necim takovym neuvazuji, jednaji spontanne, pak to podle toho vypada. Za nejaky cas vas nekde uvidi, uciti tu silnou fyzickou pritazlivost a ouha zenske nikdy a konec mizi v dali..

Veronika (Út, 25. 8. 2009 - 11:08)

Luss, ono je opravdu lepší alespoň nějakou dobu nevědět o tom druhým, vyhýbat se kontaktu atd., ikdyž to je ze začátku hrozně těžký. To vídim na sobě - dokud o něm nic nevím, je mi mnohem líp, jak napíše nebo zavolá, je mi hůř. Ale jsem slaboch a ikdyž vim, že mi to jen ublíží, tak mu ten telefon vezmu atd. Luss, ale oni časem přijdou na to, o co přišli, ale to už bude pozdě :)

Luss (Út, 25. 8. 2009 - 10:08)

Veroniko: u me to zklamani a slzy z tech telefonatu zacaly prevazovat nad tou radosti ze si vzpomel a nadeji ze by se to mohlo vratit. takze jsem mela pocit ze jina cesta neni. a pak jsem zjistila, ze jak na ty telefonaty uz necekam, ze je mi lip. ze pomalu ale jiste funguje "sejde z oci, sejde z mysli" :-)

Veronika (Út, 25. 8. 2009 - 10:08)

Luss, já na to nemám pevnou vůli, abych vůči němu dělala mrtvýho brouka, seš dobrá, žes to takhle zvládla. Ono začíná být líp v tom smyslu, že se začínám pomalu smiřovat s tím, že je konec a že zpátky se to nevrátí...na tom, že jsem stále zamilovaná a chybí mi, tak na tom se nic nezměnilo. Ono co nám zbývá jinéhé než se s tím smířit, že? :)

Luss (Út, 25. 8. 2009 - 10:08)

Veroniko: je dobre ze je lip. Vis ja kvuli tomuhle vypraveni o jeho novyhm "bydlisti" (tedy u te me nahradnice) jsem nakonec ty telefony prestala zvedat. Protoze to delal porad i pres me upozorneni. Hlavne se nenechat trapit. kdyz uz ti zacina byt lip, drz se toho zuby nehty! nenech se zas srazit nejakym telefonatem. Pak je opravdu uz lepsi proste ukoncit kontakt. navazat se da temer vzdy, treba i s rocnim odstupem.

Veronika (Út, 25. 8. 2009 - 09:08)

jsem se zapomněla podepsat :)

Návštěvník (Út, 25. 8. 2009 - 09:08)

Heaven: jasný...jestli se zase ozve a bude mi vyprávět, jakou spolu strávili dovolenou a jak musí vyřešit to svoje společný bydlení, tak mu narovinu řeknu, že to jde mimo mě a absolutně mě to nezajímá, co s ní dělá :) sama jsem zvědavá na jeho reakci

Luss: dobré ráno...začíná být líp pomalu,tak čekám zase nějakou pohromu :D

Heaven (Út, 25. 8. 2009 - 09:08)

Werris-Ahoj,musím souhlasit s LUSS.Často popisuješ, že jste byli téměř vždy " na kaši".Mě osobně příjde divné s někým řešit problémy v tomto stavu , vůbec něhoho vytahovat z hospody, pak ho přemlouvat aby šel k tobě spát, hlavně aby to vyděla jeho bejvalka.A hlavně bych za kompliment rozhodně nepovažovala hlášku, když mě viděl v plavkách, že se těší až si mě dá.Pokud chcš, tak si ho dej,ale nic od něj neočekávej, nic s ním prosím tě neřeš, mám pocit, že vy dva nevyřešíte vůbec nic :-(

Luss (Út, 25. 8. 2009 - 08:08)

Veroniko: jen zdravim. jak je?
Heaven: odpovidala jsem pred chvilkou na mailik.
Werris: je to trochu zmatene napsane. Prosim te - videla jsi se s nim nekdy kdyz ty nebo on (pripadne oba) jste byli strizlivi? to neni ironie, ale tezko tohle vubec nazyvat vztahem. Vazny vztah se asi bude dat navazat (a asi urcite s nekym jinym, nez s timto) az vyrostes z pareni! Me je 30 a bavim se s kamosema rada, hospodam se nevyhybam, porad nekde rajzuju, cestuju atd. Ale preci jen, 90% casu straveneho s partnerem je za strizliva ;-) premyslej nad tim a na tohohle zapomen, to je ma rada

Luss (Út, 25. 8. 2009 - 08:08)

Veroniko: jen zdravim. jak je?
Heaven: odpovidala jsem pred chvilkou na mailik.
Werris: je to trochu zmatene napsane. Prosim te - videla jsi se s nim nekdy kdyz ty nebo on (pripadne oba) jste byli strizlivi? to neni ironie, ale tezko tohle vubec nazyvat vztahem. Vazny vztah se asi bude dat navazat (a asi urcite s nekym jinym, nez s timto) az vyrostes z pareni! Me je 30 a bavim se s kamosema rada, hospodam se nevyhybam, porad nekde rajzuju, cestuju atd. Ale preci jen, 90% casu straveneho s partnerem je za strizliva ;-) premyslej nad tim a na tohohle zapomen, to je ma rada

Heaven (Po, 24. 8. 2009 - 19:08)

Pro Veroniku- myslím, že když mu dáš nějak správně najevo, že poslouchat o jeho úžasné přítelkyni je pro tebe ztáta času a hlavně tě to vůbec nezajímá , bude pro tebe jen přínosem :-)).Napiš jak to dopadlo :-)

Lenka (Po, 24. 8. 2009 - 19:08)

Jsem tu poprvé a tahle diskuse je přesně to, co se mi stalo. V roce 1994 jsem se seznámila se super klukem. Chodili jsme spolu 4roky, pak byla svatba a první dítě. Když mu byly 2roky, můj manžel mi oznámil, že rok před svatbou mě podvedl. Od té doby to nebylo už ono. Snažili jsme se to zachránit, měli jsme druhé dítě, taky kluka.
Když mu byl rok, manžel si našel zase milenku.Zažádala jsem o rozvod, ale začal mi nosit kytky a hrát si na skvělého manžela. Žádost jsem stáhla. Ale vydrželo to jen další 4 roky. Teď jsem skoro 5měsíců rozvedená a zjistila jsem, že měl 4roky milenku,ke které teď vozí kluky. Takže poučení z toho je: Nesnažte se nic lepit. Nikdy už to nebude držet. A všechno zlé je k něčemu dobré. Trápil mě dlouho, ale teď je mi fajn a žiju si svůj život s dvěma úžasnýma klukama.

Werris (Po, 24. 8. 2009 - 16:08)

Ahoj, dlouhou dobu se mi libil jeden kluk, ale byl zadany. Na jedne akci ke konci dubna jsem ho konecne dostala. Byli jsme oba dost opily a jeste ten vecer jsem se s nim libala. Na zacatku dubna jeho rocni vztah skoncil (jemu je 24, te jeho ex je 23, byli spolu rok). Druhy den jsme se zas videli. Po 14 dnech jsme se spolu vyspali. Moc ho miluju. Vidali jsme se hodne na akcich - mame spolecne pratele, stejne styl zivota, ale na kazde akci byl vzdy hodne moc opily, na me byl nekdy neprijemny. Kdyz jsme byli na necem domluveni nebyl problem to zrusit, nebo napsat, ze nema naladu. Ke konci kvetna jsme byli spolu na jedne akci, ja jsem se strasne moc opila a sla domu driv, on zustal. Druhy den jsme se jeste potkali v clubu, ale v nedeli znicehonic, ze to chce ukoncit, ze nechce zadny vztah, proste konec. Pritom mi rikal, ze me miluje, predstavil me doma sve mamce a sestre. Dozvedela jsem se, ze se potkal s tou svoji byvalou a mluvili spolu ten vecer, kdy ja jsem se tak opila a sla se domu driv. Pak se se mnou rozesel. Vikend na to jsem sla do hospody, abych ho potkala, kdyz prisel, tak jsem sla hned za nim, odtahla si ho ven, byl sice pripity, ale jeste ten vecer jsme se dali zase dohromady a libali se i v te hospode. Byla tam i ta jeho byvala, dokonce spolu zase neco resili. Vypadalo to, ze se spolu i hadaji. Pritel se ten vecer pak strasne moc opil. Ja jsem s nim sla pak k nam, on nechtel, ale ja jsem se chtela probudit vedle neho. Pred nami sla ta jeho byvala s nejakym klukem domu a ten muj snad zarlil, strasne jsme se pohadali a porad nechtel k nam. Ale spal u nas, druhy den jsme se spolu probudili. Rikal, ze mu je blbe, ze byl moc opily, ze za 14dnu odjizdi do Anglie na cele leto a ze ted nechce nic resit. Na zacatku cervna odletel, ale do te doby jsme se jeste videli. S kamarady jsem mu nachystala rozlucku na jeho odlet. Strasne moc jsme se opili, a pak spal zase u nas. Cele leto stravil v Anglii, ale byli jsme v kontaktu. Dokonce kdyz videl moje fotky na netu v plavkach, tak psal, ze uz se tesi az prijede a da si me :)) Znicehonic vsak se zacal odtahovat, ze nechce vztah, ze by to nemelo cenu, ze po prijezdu jde zpet do skoly do Prahy. Ja jsem ted dokoncila ucnak (je mi 18let, jemu je 24let), takze byy nas delilo 200km, kdyz by byl v tydnu ve skole, o vikendech bysme se mohli vidat na akci. Na jednou to vsak ukoncil, psal odtazite sms, nic se mnou neplanoval. Celou tu dobu nam to klapalo a 14dnu pred jeho navratem se se mnou opet rozesel. Miluju ho. Myslite, ze v tom muze byt jina? Rikal, ze me miluje, ze s tou byvalou uz ma vse vyresene, ale nechtel se mnou o ni mluvit. Myslite, ze kdyz ho potkam v hospode, ze se zas dame dohromady??

Veronika (Po, 24. 8. 2009 - 15:08)

Heaven: nemyslím si, že by mi to dělal schválně...podle mě si prostě naivně myslí, že po měsíci a půl po rozchodu jsem už v pohodě a můžeme se prostě bavit o všem...Až se ozve příště, tak tomu dám prostě pevný pravidla, s tím, že jestli chce být v kontaktu, tak ok, ale bez vyprávění je jeho "úžasné nové partnerce". Buď to pochopí, že mi to vadí nebo holt nebude ani ti kamarádi. Možná jsem naivní, ale na druhou stranu ho přece jen znám a nemyslím si, že by to byl takovej parchant, aby mi něco takového dělal schválně ;-)

Reklama

Přidat komentář