Reklama

SATANISMUS

oko,ktoré vidí (Po, 4. 4. 2011 - 17:04)

Satanizmus nie je filozofia,ani náuka,ani životný štýl,ani nič čo by sa dalo presne charakterizovať,ale predovšetkým fenomén.Je pôvodcom mnohých kultov,učení a tiež jeho vplyvom vzniká mnoho tajných spoločností,ktorých pôsobenie má za následok rozklad spoločnosti ako takej.Podstata satanizmu nie je zmysel a pôvod života,ale práve naopak.Samotný satanizmus nie je schopný pravdivo vysvetlovať život a ani mu nerozumie.Najlepšie sa dá tento fenomén pochopiť ak vieme,že využíva (zneužíva) intelekt človeka a obracia ho proti nemu samotnému-napr. atomová energia,fúzia,drogy(lieky)-myslím si že sa to dá takto pochopiť.Dnes je mnoho autorov z rôznych oblastí,ktorí sa snažia satanizmus vysvetliť,ale najnešťastnejší výklad tohto javu ponúka satanista sám práve preto,lebo mu najviac "rozumie" napriek tomu,že ho priamo vníma.Nato aby sme sa v satanizme vedeli spoľahlivo orientovať,je treba poznať jednu skutočnosť a to je jeho vplyv.Sú dva druhy.Navonok a dovnútra.Navonok sa dá vidieť ako javy prejavujúce sa celospoločensky(vojny,krízy,inflácie,delikvencia,konšpirácie...) Dovnútra,ako javy prejavujúce sa osobne (psychopatie,nočné mory,halucinácie,rôzne ataky...) Nato,aby sme si urobili obraz o obsiahlosti tohto fenoménu je však treba pozať aj životopisy buď rôznych satanistov (CROWLEY,LA VEY,MANSON...)Vodcov,celebrít,biznismanov atď.Ale aj historiu klanov,spoločností,štátov,politiky,ľudstva atď.Takýto obraz sa však nevytvára zo dňa na deň,ale nadobúda sa pôsobením samotného Ducha Božieho.Najhorším spôsobom poznania satanizmu je samotné oddávanie sa mu,čo je osudové.

Eowyn (Po, 4. 4. 2011 - 09:04)

zaujímam sa o satanizmus už roky, ale rozhodne satanistka nie som. Zaujímalo by ma, v čom nachádza satanizmus zmysel života. Je to skutočne len ľudské ego? Po prečítaní LaVeyovej Satanskej biblie som bola sklamaná. Nezmohol sa na nič iné,ako negovať kresťanskú bibliu. čo som čakala? neviem... rozhodne NIEČO. Náznak filozofie,nejaký názor, vysvetlenie... ale nič také tam nie je. Nie som ani kresťanska, ale bibliu som tiež čítala. Tam je podaný aspoň celok, názory, vysvetlenie zmyslu života, príbehy, múdrosti... dosť sa tam človek odčíta o živote v dávnych dobách. Ale Satanská biblia nepodáva nič. Ak by ste mi vedeli doporučiť knihu možno od iného autora, kde by som sa dozvedela o satanizme viac - o jeho vysvetleniach pôvodu sveta, a pod., bola by som vďačná.
vďaka :-)
Eo

Anýzka (Ne, 1. 6. 2008 - 00:06)

Jo lidi miluju ty chlapy celé v černym s se šněrovákama až pod kolena,řádně ocvočkované a ořetězované,nejlépe i s podmalovanýma očima pro správně satanský výraz,lačnící po mé krvi z čerstvě rozříznuté ranky na mé ruce či prsu..

Anýzka (Ne, 1. 6. 2008 - 00:06)

Jo lidi miluju ty chlapy celé v černym s se šněrovákama až pod kolena,řádně ocvočkované a ořetězované,nejlépe i s podmalovanýma očima pro správně satanský výraz,lačnící po mé krvi z čerstvě rozříznuté ranky na mé ruce či prsu..

Kazimíra (So, 31. 5. 2008 - 23:05)

Satanisté jsou mírumilovní lidé řídící se a vždy postupující dle zákonů vesmíru a přírody,kdežtojehovisté jsou voli nemající žádné ambice a vize,pouze papouškují kdoví koho.

Kid Lomihnát (So, 31. 5. 2008 - 19:05)

Předchozí příspěvek určitě psal nějaký jehovista...

v. (So, 31. 5. 2008 - 17:05)

mě se třeba líbí, jak jedna naše sousedka říká, že nejhorší náboženství jsou svedkové jehovovi a satanisté. prča, jak spojuje tak mírumilovné svědky s nějakými hovady, které zabíjejí vlastní děti a znásilňují vlastní členky...

Žulka (Út, 12. 2. 2008 - 20:02)

Jistěže Satan je,má dobré srdce a duši,ale k uvědomění lidí nad zrůdností jejich počínání musí vykonávat činy ostřejšího charakteru,mám v sobě možná víc satanského,než božského,ale ovládám své choutky.Myslíte,že Satana bolívají oči z denního světla?

veronika (Út, 12. 2. 2008 - 20:02)

Nejsem satanistka i když mě s tím mnoho lidí spojuje.Pro mě je Satan někdo kdo mi dává svobodu, kdo mi ukazuje věci o kterých se nemluví. Už jenom pro to, že jsem proti Novému zákonu v Bibli-proti ní nic nemam líbí se mi Starý zákon, ale Nový zákon mi přijde že lidem ,,vymílá,, mozek, mě mohou někteří lidé považovat za satanistku. Lidé o satanistech ví bohužel hodně málo a když už, tak ví jenom o tom špatném. Kdybych se ale měla zařadit k nějakému náboženství, určitě bych šla sem. Ostatně málo lidí zná skutečný pojem o satanismu a málokdo ví, kdo Satan opravdu podle bible je. Každý se toho bojí a všechno zlé co se stane hází na Satana, ale tak to ve skutečnosti není.

Pražská koule (Po, 22. 10. 2007 - 16:10)

Jsem laik,ale o postoji Satanistů ku svému zdraví si myslím,že je založen na naprostém zfanatizování mysli,jež zřejmě zahrnuje posunutí vlastní hranice bolestivosti uplatňující se při obřadech využívajících očistnou sílu ohně apod.Dále si myslím,že příslušnost k Satanistům zahrnuje požívání lidské krve a různé tělesné praktiky prováděné na cizích tělech-a dál,ještě se zamyslím.

Alena (Po, 22. 10. 2007 - 08:10)

Studuji zdravotně sociální fakultu a pro obor ošetřovatelství je nutné znát mnohé kultury. Mohl byste mi,prosím odpověďetna několik otázek? Např. jaký je postoj satnismu ke zdraví? Má nějaká specifika? Děkuji zaodpověď.

Návštěvník (Pá, 19. 10. 2007 - 01:10)

Potřebuji se napít krve.
Lidský.
Nejvhodnější kandidát:
ten/ta jenž zasklil diskuzi-
Cikáni-žijí tu s námi a my je máme,opravdu,rádi!
Kdo to byl?

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 23:09)

Oopp,kde jsi,přijď zítra v 16 hodin k lavičce,prosím!!!

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 23:09)

Cítím se vyčerpaně,kdo mi dá napít?

Návštěvník (Ne, 12. 8. 2007 - 01:08)

Bezva to mám hned za humnama!

L (So, 11. 8. 2007 - 05:08)

jasně do blázince:-)

Návštěvník (So, 11. 8. 2007 - 01:08)

Nacházím se jednou nohou v pekle,myslíte,že ještě existuje cesta zpět?

Návštěvník (Čt, 9. 8. 2007 - 23:08)

Chlastám co to dá...konečně!Hell je můj domov..

Bláha (Po, 9. 7. 2007 - 21:07)

http://www.novinky.cz/koktejl/australska-skola-vyhodila-chlapce-kvuli-prijmeni-hell_118544_a1dq3.html

Návštěvník (Po, 9. 7. 2007 - 20:07)

Pouze lidskou!

Reklama

Přidat komentář