Reklama

SATANISMUS

Beo (Po, 9. 2. 2009 - 22:02)

Tak dámy a pánové, příběhů lidí co mají veelmi špatné skušenosti s rozpadem osobnosti je plný net, ale v satanismu se mýlí téměř všichni i ti co bibli (jak satanisticko tak tu starší) četli a pak jí propagují všude kde můžou. 1) k příběhům rozpadu : Satanisti jsou původem Americká sekta, která se kupodivu drží ortodoxů nalezajících se v neexistujících pravidlech : tím myslím hlavně to , že když satanista nechce něco dělat tak nemusí a ostatní ho k tomu nikdy! nenutí jde to proti veškerému jejich egu a hnusí se jim to a jelikož satanismus je do velké míry stejný pojem jako Egoismus tak asi víte kam tím mířím.
2) Satanisti nejsou týpci s černýmy vlasy, piercingy všude po těle, tetováním, uchem na repráku a metalovým mozkem, nejsou agresivní a jsou velmi klidní. Svůj názor dávají najevo pouze v případě, že jsou tázáni a považují svůj příspěvek za věcný. Na druhou stranu jsou nevyzpytatelní ve chvíli , kdy jim STOJÍTE jakkoliv v cestě např.: v rovině ideálů, cílů, myšlenek, opozice aj. A těžce nenávidí psychické upíry, ajk jistě každý ví: jejich krédo v tomto směru zní: otravuje vás někdo?? Požádejte ho aby přestal. Pokračuje?? Zničte ho! Ve skutečnosti je Satanismus tvrdý individualismus srovnatelný s extrémně radikálním realismem , či Ruskýmy ideály Nihilismu k okultistické stránce věci a Hlavně Evropské ignoranci se dostanu později.
3) Satanismus jako takový je fonomém jenž můžeme pojmout jako klub spíše než jako náboženství. Vysvětlím jsou 3 hlavní druhy satanistů ( 2 ofic.) Ještě než to objasním je důležité říci resp. napsat, že satanismus uznává inteligentní osoby s chováním a vysokými cíly, KTERÉ SI PLNÍ ( diplomaté, politici, podnikatelé, herci, sobci aj. a né vrahy, čórky , puberťáky apod. prostě lidi co touží po vědění a moci z toho plynoucí) 1. aktivní členové a členové s tzv. hodností získanou za úspěchy ve svém životě tzn. systém meritů, něco jsi dokázal a uznáváš naši phylosophii máš hodnost mága/kněze/mistra a můžeš vykládat naši (věc) ostatním popř. vést rituáli/ jestli chceš! - 90% výnamných lidí je v anonymitě.. a ostatní nevýznamní jsou také raději anonymní , né ze strachu, ale jednoduše proto,že je to jejich styl... :( 2. passivní členové jsou lidé kteří se přihlásili do klubu :) , ale jejich aktivity jdou mimo ně , jen přejali phylosophii a zbytek je nezajímá. ! podmínka k ofic. členství je dovršení plnoprávnosti v daném státu! 3. Uznávám jsem satanista , nebo něco podobného , ale trapné členství nepotřebuji a mé názory nikoho zajímat nemusí! Jsem sám sebou a ostatní ať mi p.p. :) ano tito lidé jsou mezi námi a my o nich nemáme ani šajn, jdou si za svými cíli a většinou všechny táhnou za sebou a nikomu nezasahují do záležitostí a stejně tak nikde netvrdí že jsou satanisté, kulty jim nic neříkají stejně tak z větší části okultismus .. 4. Ano za 4. to jsou ty Evropský paka většinou pod 20 které jako cvičené fretky potřebují dát projev svému Zlému já a osamění. Tak tito lidé dostali do rukou onu malou černou knížku ( většinou ani to ne!! :P) , zaslechli něco o čarodějích, inkvizici, rebélii a pár kultech a jelikož neměli co dělat tak si vzali pár pásů, černý hadry, začali poslouchat metal apod. ( metal není ortodoxně součástí satanismu idioti- jako oni. když ho mají rádi tak ať) je víc názorúů na tyto ( směšně okulní :P) skupiny např. mladistvá idioce , fascinace okultismem v důsledku ztráty ideí a víry v něco víc, nedostatek sentimentu vyjádřený tzv :D rebelijí ( něco jako černé drsnější Emo.. :D) . Tato 4. se dá vzdáleně srovnat s povrchnímy frakcemi okultistů a né satanistů.
0.
Okultistická část satanismu , magie , rituály, sešlosti aj. ( nebudu se zabývat detaily jako M. kruhů, příjmutí a jinými odlišnosti od okultismu) JE DOBROVOLNÁ , věříte v ní? Věřte ! Chcete se zůčastnit ?, Zůčastněte! Nechcete anal?? Nedělejte ho! navíc jde o velmi individuální věc ať už po sexuální stránce , stránce víry , složení ajiných. Obecně však platí to že jde o uvolňování napětí, projev spontálnosti, a phylosophické debaty trvající X. hodit , témata se liší jelikož většina satanistů jsou extrémně inteligentní, stále napozoru a experti v některých oblastech : ekonomika, politika, zdravotnictví aj. to jsou také satanistické rituály.. :D
Pozor.: Jak už tu bylo poznamenáno Pozor na kulty , ať už prohlašují že jsou satanistické, okultistické či jiné . Velmi velká část z nich nemá se satanismem či čímkoliv jiným co společného - jde o skupiny , které hledají extrémy a nedbají pravidel , které by je zařadily!! mohou být nebezpečné díky fascinující auře s tématem spojené spadnete do začarovaných kruhů tzv. magie tzv. obětí satanovi :DDD nezřídka kdy spojené s drogy apod. Pokud už tedy chcete být satanisté , nebo pod a nedá vám to se s tím nesvěřit a být tzv. zlý v kruhu zlých idiotů , uděláte lépe když odoláte pokušení masovým orgiím v neznámých kruzích ( kde vám hrozí i spousta nemocííí.. ) a překonvertujete pár známých , popř. si koupíte bičík , latex a bizarní představu o zlém světě a paranoie s tím spojenou si vybijete na kamarádech apod.. :D
jestli někdo neunesl své ego a rozpadl se mu svět a jeho já díky tomu , že se považuje za zlého je to jen jeho psychologický problém ( nejspíše měl problém to příjmout ááách ta výchova.. rozpor , čtěte Froida apod a dozvíte se víc , nejsem poradna.. ) neuspěl zhroutil se smůla... Ale není to chyba ostatních, většinou.. :P Tedy v tomhle směru.
.
Děkuji za pozornost. Příště na téma Israel x Palestině nenávist , kořeny diskriminace médii u nás a oprávnění + historie terrorismu.
Dotazy na: beo-nii"hotmail.com

elis (Po, 19. 1. 2009 - 13:01)

Myslím si, že lidé, jakkoli hledající duchovní cestu, okultisté, stoupenci satanismu, šamanismu, čarodějnictví a dokonce i lidé s duševními poruchami apod. - nás svým způsobem posouvají dopředu - a to je jen dobře.

sos (Út, 13. 1. 2009 - 13:01)

KDYŽ PTÁČKA LAPAJÍ PĚKNĚ MU ZPÍVAJÍ,(jinak by ho nelapili,tak lidi raději pryč od satanismu!)

Granvin (Út, 13. 1. 2009 - 10:01)

Už delší dobu pracuju na podobnym případu. Nejde přímo o satanismus, ale o hraní si s okultismem, který taky přivedlo daného člověka do vlivu démonů.
Ze začátku je to hra, člověk si myslí, že se nic nemůže stát a že má vše pod kontrolou. Démoni jsou ale už pár tisíciletí zběhlý a člověka si omotaj tak mazaně, že ten téměř nemá šanci jejich snahu prohlédnout. Člověk se postupně mění, jeho chování k okolí, ale ik sobě. Ničí tím všechno a všechny. I když se mu vysvětlí, co se s ním zrovna děje, tak neposlouchá a myslí si své - žije v představě svého dokonalého úsudku, ve svém světě a není schopen prohlédnout. Ďábel si ho omotá do svých sítí tak precizně. Postupně ale člověk začíná chápat, že udělal chybu a že ďábel ho jen ničí, ale to už většinou bývá v době, kdy ho má ďábel plně ve své moci. Hodně lidí to neunese, jini to zvládnou, ale ať tak či onak je čeká dlohá doba, kdy jsou pronásledovaný a trýzněný démony. Nemůžou bdít, nemůžou spát, aniž by je démoni nemučili. Kéž by bylo v moci člověka druhé přivést k rozumu včas a ušetřit je hrůz, který je čekaj:(
Věřte, že člověk, který to nezažil, neví s čím si zahrává...

Mare (Út, 13. 1. 2009 - 08:01)

Tolik pěkných slov o Satanismu ? Děláte si legraci ?

Pomáhám těmto lidem, když už nemohou dál a někdy se to i nepodaří !

Jistě ze začátku to vypadá zajímavě, ale pak......

Lidi prchejte od něčeho takového....!

Já vím, že vás nepřesvědčím....Raději vám tady taky nakopíruju vnitřní zpověď jedné dívky z jiných stránek , to je mnohem mocnější svědectví,...... co obnáší odevzdat se Satanovi.

Můžete tomu říkat třeba filosofie, nebo úžasná vizáž,...boty, řetězy a tak,....ale konce......! Řekne vám o tom někdo !

Většinou ne...! Protože ti lidé v lepším případě skončí trvale v Bohnicích, a tam , kdo se dostane a kdo bude brát toho člověka vážně...!

Úplně nejvíc jich páchá sebevraždy...

Satanisté, kteří už vykonávají rituální oběti i na lidech, dětech......ti umírají velmi mladí a nemají většinou šanci přežít.

Před několika dny spáchala sebevraždu z tohoto důvodu nezletilá dívka, kterou jsem znala.

Ale, co se děje uvnitř v jejich duši,...to je to nejstrašnější peklo. Posuďte sami:

.......................

Jsem neskutečně zlý člověk, ani nevím, jestli se člověkem mohu nazývat. Jsem prolezlá zlem a špatností, jsem ďáblova služka a konkubína a nemám žádnou šanci se z toho vymanit. Nedostanu se ven, nikdy. A budu lidem kolem sebe ubližovat a trápit je, dokud sama budu existovat. Nevím, co jsem si myslela, život se mnou není k žití. Nenávidím se! Nenávidím se tak strašně moc! Ze zrcadla se na mě dívá cizí tvář, neznám ji, neznám sebe, žádné já už není. Děkuji a omlouvám se všem, kteří se mi neúnavně snažili pomáhat. Já už nemůžu, nechci. Nezvládnu to. Obávám se, že jsem na konci. Tak strašně se nenávidím. Nenávidím ty myšlenky, které mám v hlavě, nenávidím myšlenky, které mi tam ďábel nutí. Já se z toho zblázním! Tak strašně jsem si přála dostat se k Ježíši tak blízko, aby mě mohl vzít za ruku, ale vím, že se to nikdy nestane. Hrozně se bojím. Jsem zlomená. Co to dělám? Strašně to bolí, já to nevydržím. Už nemůžu ...

...................

Myslím, že nikdo nemá ani tušení, kdo vlastně jsem - kromě mě. Nedokážu slovy popsat, jak špatná jsem, ani ten úvodní příspěvek to zcela nevystihuje. Je to velmi těžko sdělitelné. Proč mě nikdo nevidí? Neustále v hlavě slyším ty zvuky, ten šepot, ty hlasy, ten smích a blázním z toho. Ani nevím, jestli ještě chci pomoc, protože při každém pokusu o ni se Stín ještě více rozlítí a ubližuje. Svým hlasem mě k sobě volá a to vábení je velmi silné. Nevím, zda má smysl odolávat, stejně mě jednou spolkne. Oddalováním jen budu déle ubližovat. Bojím se, strašně se bojím. Nedokážu ten strach vydržet. Já už nemůžu, nemůžu, nemůžu. Svět se změnil, všechno je tak jiné, cizí a já (my všichni) jsme jen loutkami v naaranžovaném divadle. Ale proč to nikdo nevidí? Nevím, kde jsem, kdo jsem, jsem cizinec ve vlastním bytí. Jsem tak unavená ...

...........................

Jak vysvětlit, kdo jsem? Jak říct svým milovaným, že jim moje žití ubližuje? Jak dát najevo, že světu škodím více svým životem než smrtí?
Chtěla bych si pořezat i obličej, aby i na první pohled bylo znát, kdo jsem - vyslanec temnoty, zrůda, zlo. Mám pocit, že ať udělám cokoli, vždy tím někomu ublížím. Ale já už nejsem svým pánem. Svět není světem, jen hrou za mlhavou oponou, lidé nejsou lidé, jen odevzdanými loutkami, já nejsem já, jen bezduché nic. Jak to, že nikdo nevidí? Jak to, že nikdo neslyší? Všechno je tak hrozně cizí, nerozumím světu, nerozumím lidem v něm, jsem v tom neznámém kraji sama, bojím se. Přesto všem děkuji, všem, kteří obětovali svůj čas a námahu člověku, který si to nezaslouží. Omlouvám se. Vzdávám to, prohrála jsem. Chtěla bych jít ...

Návštěvník (Po, 12. 1. 2009 - 22:01)

oopp kde jsi?Potřebuji natankovat,máš něco????

Belphegor IV. (St, 26. 9. 2012 - 21:09)

Studoval jsi ve staré...Koukam...nekdy bych rad blize pokonzervoval:) Na FB lada Baal-Peor Dudek,na Lide.cz LBELPHEGOR.

Belphegor IV. (St, 26. 9. 2012 - 21:09)

To dokreslení satana na...Jn,rekni mi,co je na zidokrestanstvi opravdu to prave.:)

Zoroaster (Pá, 21. 9. 2012 - 11:09)

Náš svět je uzpůsobený...Studoval jsi ve staré Perzii? U nás tomu říkáme bipolární politika.

Zoroaster (Pá, 21. 9. 2012 - 11:09)

Satan neznamena v zadnym...To dokreslení satana na pravou míru provedl už perský mazdaizmus. židé a křesťané to jen převzali.

Belphegor IV. (Čt, 20. 9. 2012 - 20:09)

jsou "spolek" a jak...Svym spuisobem mas pravdu.Ja se za svuj postoj a priklon k satanismu nestydim,ale vykladam si ho po svem.

Belphegor IV. (Čt, 20. 9. 2012 - 20:09)

V překladu je to světlonoš...To je Lucifer:)

Belphegor IV. (Čt, 20. 9. 2012 - 20:09)

nemyslím si že by...Satan neznamena v zadnym prekladu lhar,ale spis zalobce,protivnik.Ve SZ zastaval v nebeskem dvore vysokou funkci zalobce,soudce a nekdy i vykonavatele.V NZ ho krestane pospinili,ocernili a udelali z nej vyvrhela...V samotnym SZ se o Satanovi nejak zvlastne nepsalo,krom knihy Job,ktera je knihou sama o sobe a nikterak nezapada do kontextu SZ.

Kikina (Po, 30. 7. 2012 - 22:07)

kde koupit satanskou bibli?,

Satanisté (Pá, 20. 7. 2012 - 23:07)

jsou "spolek" a jak se říká ...ani čert nechtěl mít se spolky nic společného..Takové lidi beru, že jsou oblbováni a manipulováni stejným způsobem jako ti "svatí" a jiní... Nevidím v tom jiný princip, než ten.., dostat člověka tam kam je třeba, aby ohýbal hřbet podle nějaké "víry" či scénáře někoho jiného,kdo má v tom zájem či se tím dokonce baví a žije z toho..

Jistě (Pá, 20. 7. 2012 - 22:07)

Náš svět je uzpůsobený tak,že v něm vždy musí figurovat protipoly.

Sorrow (Pá, 20. 7. 2012 - 17:07)

nemyslím si že by...V překladu je to světlonoš a lháře z něj udělala tak maximálně církev, kterou už po staletí udržuje v chodu.Čím by pak nevzdělané blbce strašily že :-)

Sorrow (Pá, 20. 7. 2012 - 17:07)

Satanisté vedou marný a pro...Holíku, Holíku co takhle navštívit psychiatra? Dogma ze středověku jak směšné

Oopp (So, 30. 6. 2012 - 23:06)

potřebuji se z tebe trochu napítkde jsi????

jana (So, 16. 6. 2012 - 12:06)

Nevim, jake jsou vase zivotni...nemyslím si že by satanismus povzbuzoval někoho k dobrýmu.Už samé slovo satanismus nevěští nic dobrýho , přeci v překladu slovo satan je lhář.

Reklama

Přidat komentář