Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Sheeny (Út, 2. 10. 2007 - 21:10)

No mohla jsi to napsat tak, aby ta závist nebila do očí...shodila jsi sama sebe.

Sheeny (Út, 2. 10. 2007 - 21:10)

No mohla jsi to napsat tak, aby ta závist nebila do očí...shodila jsi sama sebe.

Zachariáš (Út, 2. 10. 2007 - 20:10)

Libor je Bůh a vy jste banda hovad, která dosud neprohlédla. Zapláčete nad výdělkem, až se budou po ulicích promenádovat oškubané mužatky volící ODS a obědvající výdobytky kapitalistické expanze - hamburgery. Libore držím ti palce v tvém boji proti fetišistické homosexuální klice. Ty jsi mi otevřel oči a dal svět do souvislostí!!!!

Posílám ti odkaz na "NAŠI" stránku pro majitele zbytků zdravého rozumu, kterou možná ještě neznáš. Jo a doporučuji levou (to je jak od cizího):

http://dlouhevlasy.cz/esy/index.php

Rob (Út, 2. 10. 2007 - 19:10)

Hejtmy, ty si z toho děláš prdel, mě ale vážně vrtá hlavou, kde je vlastně celý týden, když nemá přístup k internetu. vzhledem k jeho zapálenosti pro toto téma je to divné.

Hejtmy (Út, 2. 10. 2007 - 17:10)

ono záleží jak ho k tomu pustí doktor Robe:-)

Rob (Po, 1. 10. 2007 - 23:10)

Libore, on ten internet na jednu stranu anonymní je, na stranu druhou, pokud někdo bude mít zájem a bude mít k tomu prostředky (peníze, čas a technika), tak zase až tak moc anonymní není.
Umělá diskuze se dá vyrobit, ale pokud by jeden člověk dělal několik osob, tak každý člověk, který má trochu cit pro jazyk to musí po nějaké době poznat, protože budeš pořád využívat podobné slovní obraty a větná spojení. Tomuto riziku se nevyhneš. Konkrétní příklad, existují zde 2 diskuze o problémovém dítěti (jednou je to kluk z děcáku, podruhé synovec, kterého dostal do péče strýc) a celá řada diskutujících je přesvědčena, zda to nepíše jedna jediná osoba.

Ale měl bych jeden dotaz. jak to, že píšeš jenom 1x za týden? To máš internet za odměnu nebo Tě k tomu rodiče častěji nepustí?

Libor (Po, 1. 10. 2007 - 19:10)

Výše vloženými bláboly jsem chtěl zdejší bojovnou atmosféru nejen poněkud odlehčit, ale i ukázat, že si jeden člověk může vymyslet naprosto cokoliv, a že je pouze na čtenáři, jestli takovou kýmkoliv vytvářenou fikci prokoukne.
Jeden člověk může kdekoliv na internetu (ale i v jiném médiu) pod libovolnou identitou cokoliv napsat a následně se na to v nějaké diskusi pod jinou identitou odkázat, aby tím potvrdil platnost svých slov. Docela sofistikovaný způsob manipulace, co říkáte? A přesně tak to dělal a dodnes dělá zdejší facilitátor. Na internetu vyrobil nebo spoluvytvářel nezjistitelný počet umělých či zmanipulovaných diskusí, na které pak v situacích, kdy se mu to hodilo, dával odkazy, aby tím potvrdil své teze.
V praxi to tedy vypadá tak, že vy se třeba rozhodnete propagovat komunismus. Na libovolném počtu serverů si vyrobíte diskuse na téma Přáli byste si komunismus? způsobem, že naprostá většina vámi vytvořených fiktivních "diskutujících" bude pro. A protože neexistuje případ, kdy by byl kdokoliv se svým názorem, cítěním či viděním světa osamocen - i vy budete mít nějakého kamaráda spolubojovníka třeba v rádiu nebo televizi coby moderátora. No a ten se jednoho dne rozhodne uspořádat ve svém médiu (internetové stránce) skutečnou diskusi právě na toto téma. V ní se pak zmíní o existenci s tímto tématem souvisejících internetových diskusí, které jsou přece vrcholně demokratické, protože jsou svobodné, nezávislé, pluralitní, jedním slovem objektivní. Ve skutečnosti je ale vyrobil buď on sám, nebo s pomocí svých kamarádů, kteří v tom jedou s ním.
Dokázali byste třeba vy rozpoznat, že je nějaké diskusní fórum umělé, protože jej vyrábí jeden člověk nebo dvojice? A zrovna tady se nacházíte na chatu, který byl zdejším facilitátorem spolu s jeho deviantními kamarádíčky vyroben za účelem boje za zájmy kadeřnického průmyslu.
Docela zajímavý způsob prosazování skupinových zájmů, že?

Libor (Po, 1. 10. 2007 - 19:10)

Během víkendu jsem navštívil jednu nejmenovanou, světově uznávanou českou vědmu a poprosil ji o vyjádření se k tvé osobě z jejího profesního úhlu pohledu. Po ujištění, že mám na tuto seanci s sebou dostatek finančních prostředků (s kamarády jsme se na to složili), ale i nabídce jejího mediálního zviditelnění napsáním této reportáže se své role s nadšením ujala a napojila se - jak ona říká - na tvého ducha. K tomu ji postačila jedna ze tvých fotografií, které jsi mi kdysi v mailu poslal, a já si ji na tiskárně zhmotnil. Krátce na to upadla do hlubokého transu, ve kterém s sebou značně zmítala a mumlala cosi nesrozumitelného. Zůstal jsem klidný, protože jsem o podobných projevech často četl. Značně jsem ale znejistěl, když s sebou praštila tváří o zem a její dech připomínal funění uštvaného psa. I vyplazený jazyk jí čouhal z pusy! S hrůzou jsem sledoval její životní funkce a uvažoval o záchrance. Ta celkem rychle dorazila poté, co jsem ji přeci jen zavolal, protože její pulz byl skoro nehmatný a začaly jí modrat ústa...
Když jsem jí pak druhý den v nedaleké nemocnici na jednotce intenzivní péče navštívil, děkovala mi za záchranu života. Na otázku co to jako mělo znamenat a proč se s ní něco takového dělo se začala opět třást. Okolo stojící lékaři mne ale ubezpečili, že už jí žádné nebezpečí nehrozí, a i oni sami začali vyzvídat. ,,Něco takového jsem v životě na vlastní kůži ještě nezažila!" spustila vědma. ,,tohohle tvora, kterého se zdráhám nazvat člověkem, ovládají temné síly zla, jejichž síla je snad i umocněna přítomností satanovi bible na našem území!" Na mé omluvy, že jsem jí takto neuváženě ohrozil a následné ujištění, že jí to dostatečně nejen finančně vynahradím, mi odpověděla, že žádné peníze, natož nějaká mediální prezentace nepřichází v úvahu Byla to prý pro ní osudová zkušenost, že si s něčím takovým nemá normální smrtelník zahrávat, a ona díky tomu s těmito aktivitami končí. V tamních Technických službách údajně mají volné místo metařky, o které se prý hodlá ucházet. Na otázku, zda jí minimální mzda, která je v této branži obvykle vyplácena, postačí na pokrytí životních nákladů, mne ubezpečila o své skromnosti a naprostém postavení všech její potomků na vlastní nohy. Taky prý má vdovský důchod po svém posledním manželovi, který - stejně jako předešlí tři - náhle zemřel coby jí sloužící médium při podobné seanci...
Její kategorickou žádost o nezveřejňování celé této události jsem však tímto porušil. Učinil jsem tak ale nejen proto, abych zdejšího facilitátora představil zase poněkud v jiném úhlu pohledu, a tím i nepřímo potvrdil názor můj i mého jmenovce psychiatra. Chtěl jsem také veřejnosti ukázat, jací lidé se na světě vyskytují, jaké poslání mají a jaké síly je ovládají. Tato reportáž budíš i ponaučením pro ty, kteří by chtěli nahlížet "za oponu!"

Libor (Po, 1. 10. 2007 - 19:10)

Jak je tvým zvykem, určitě mi, Robine Hejtmy, opět nebudeš věřit, ale ač jsem si několikrát přečetl názor mého jmenovce MUDr. Neodbytného, spíše než obavu o tvůj život z něho vnímám obavu o veřejnost, přesněji o tvé nejbližší okolí, se kterým se kdy, ať už přímo či nepřímo, dostaneš v budoucnosti do styku. Každému čtenáři, natož pak psychiatrovi, musí být ze tvých zdejších projevů nanejvýš jasné, že tvoje deviantní amorální "JÁ" je daleko větší a silnější než to druhé. Onou narážkou na sebevraždu chtěl tedy tento odborník s největší pravděpodobností postrašit tvé nabubřelé ego z jeho sebezničení druhou, morálnější a zakrnělou částí tvé osobnostní složky a přimět tě tak alespoň k ambulantní léčbě.
Věčně a všemu se šklebící bestie jsme ale podle našich současných německých bratří všichni Češi, takže zmínkou o něčem takovém tobě naběhnout rozhodně nehodlám...
Místo toho ale mám další poznatek o tvé osobě a jejím pozadí!

Rob (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

Tak teď jsem se musel trošku zasmát té mé deviaci. Libore, neboj, žádná sebevražda nehrozí.

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

Tak to vidíš, Robine Hejtmy, že nejsem na tomto fóru jediný, kdo si o tobě myslí, že nejsi úplně v pořádku! A že jsou všichni, co se se mnou v tomhle ohledu shodují, taky Liborové? To rozhodně není žádná náhoda! Dneska totiž každý musí být Liborem, protože Liborem nebýt, znamená nemít budoucnost! Libor je prostě Fenomén Internetu Dnes...

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

Vaši debatu se zájmem sleduji, a nedá mi, abych se k ní nevyjádřil z medicínského hlediska. Jsem totiž lékař, specializovaný na psychiatrii...
Na oponentovi Libora, který je shodou okolností mým jmenovcem, se v jeho projevu demonstruje vnitřní osobnostní konflikt vlastního

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

ty to libore nevíš? ... to seš teda asi opravdu debil! ... kdyby sem psal rob sám tak by se tady bál ... s těma spoludikutujicíma kašpárkama si připadá jako že je ve smečce a proto silnější ... ty ujo!

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

Lidi toho za celý svůj život naplkají, že by jeden nevěřil! Třeba takový webmaster Lenčiny stránky lže, jako když Mladá fronta tiskne! On mne taky kdysi ujišťoval, že žádné jiné stránky nemá, natož pak nějaký pro úchyly, které vnímal spíše jako nevinné oběti hříčky přírody Já, naivní blbec, jsem mu tenkrát uvěřil a začal pracovat na zvýšení zájmu o jeho stránku. Když jsem pak ale na americkém serveru našel jeho příspěvky na výše zmíněné zavirované stránce pro devianty, tak má důvěřivost dostala na prdel. (Snad to slovo na tvé přání zdejší webmaster nesmaže...) Dávno před tím se mi už ale stihl vysmívat, protože vše potřebné ode mne získal, a byl přesvědčen, že na něho nemůžu. Kde je asi jeho sebevědomí dnes? Budiž to ponaučením pro každého parchanta, který by chtěl skrze internet podobným způsobem s lidmi jednat!
I mně je tedy líto, že nebereš, Robe, mé zkušenosti v potaz. Otři proto slzu v oku a vzmuž se!
Jinak to políčko asi opravdu není udělané dobře, když se mi objeví pouze u této diskuse, a navíc jenom na počítači, ze kterého jsem komunikoval s oním webmasterem, a který byl tenkrát zavirován. A jako na potvoru ani u jiných dvou kamarádů se nikdy nevyskytlo! Nu což, na světě se dějí různé věci ... a ty jsi přece odborník - specialista, který o těhlech záležitostech přeci jen něco ví, že?
Tvé ochoty mi tyhle věci náležitě vysvětlit si ale cením, a nechápu, proč tě za to tvůj druhý kašpárek Hejtmy kárá :-(

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

Ptáte se, co bylo příčinou onoho rychlého umlčení a ukončení svobody slova na americké univerzitní půdě? Dotyčný student položil protikandidátovi současného amerického prezidenta otázku, zda byl s Georgem Bushem na Yaelově univerzitě členem tajného spolku Lebka a hnáty...
Pokud by toto byla pravda, pak by to byl mj. důkaz o tom, že politici, kteří se na veřejnosti prezentují coby političtí odpůrci, tedy opozice, jsou ve skutečnosti mnohdy dobří kamarádi, kteří navíc možná jedou v něčem, co by mohlo zavánět fašismem. A že by to všechno mohla být jakási hra na oblbování veřejnosti, které se jakože demokraticky nabízí široké spektrum politiků, politických názorů a témat, ale ve skutečnosti je úplně jedno, koho v těchto tzv. demokratických volbách zvolí, protože všichni jsou pouze nastrčenými figurkami vlivných, pro veřejnost neviditelných skupin, které jim mají nadále zajišťovat moc a s ní i možnost prosazování jejich soukromých, ekonomicko-mocenských zájmů.
Toto se ale ve skutečnosti neodehrává pouze v zemi onoho "demokratického" satana.. I u nás přece máme takové dva kamarádíčky z komunistického Prognosťáku, kteří si jsou (byli) jakože v opozici, ale ve skutečnosti si šli (a dodnes jdou) na ruku tak, že to ani idiot nemůže přehlédnout, že? A to jsou jenom tací, kteří se v minulosti proflákli...
Hlavně je ale třeba zakázat Komunistickou stranu spolu s jejími totalitními symboly! Co kdyby někdy v budoucnu ohrozila ony neobolševicko-demokratické praktiky současných středo-pravicových politiků prosazováním zájmů vykořisťované, trhem terorizované a na svobodě omezované většiny! Jenom aby si ti současní protikomunističtí bojovníci někdy omylem na sebe ze šatníku nevzali sako s pěticípou hvězdou, nebo si místo kravaty neuvázaly svazácký šátek, které buď nestihli vyhodit, nebo si je ponechávají pro strýčka příhodu...

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

Z výše uvedeného je také zřejmé, že to s nezávislostí a svobodou slova a projevu v našem státě ZATÍM není nijak špatné. Samozřejmě nemám na mysli média všeobecně, nýbrž pouze internet. Důkazem je třeba ona sexuální diskriminace heterosexuálně orientovaných mužů, pro které jsou nejdůležitějším ženským znakem dlouhé vlasy a vedle toho privilegované postavení deviantní skupiny homosexuálů, kteří již několik let mají na veřejnoprávní televizi svůj vlastní pořad, ale i politická cenzura, spočívající v jednostranné podpoře pravicové politiky a zesměšňování opoziční levice Z toho tedy vyplývá, že ani kapitalismus nedokáže zajistit, aby byla média plně svobodná a nezávislá na svých majitelích, kteří jsou svojí podstatou protržně, tedy pravicově orientovaní. Trh a jeho podpora samozřejmě není nic špatného. Jeho prosazování za cenu terorizování obyvatelstva, potlačování lidských práv a svobod však ano. V takovém případě se už jedná o kapitalistickou totalitní diktaturu!
Se svobodou slova a projevu to ale ledaskde ve světě není relativně tak dobré, jako u nás. Třeba předminulý týden zavítal na jednu školu politik, aby tam pobesedoval se studenty. Když mu ale jeden student položil nepříjemnou otázku, okamžitě se na něho vrhlo několik svalovců, elektrickým šokem ho paralyzovali, spoutali a odvlekli ze sálu pryč. Toto se ale neodehrálo v nějaké zemi s komunistickou diktaturou, a oni svalovci nebyli členy KGB, StB, nebo nějaké jiné organizace, pravicí zařazené mezi zločinecké. K této události došlo v USA na půdě jedné floridské univerzity, a oněmi svalovci byla ochranka jistého kandidáta na prezidenta, který zde dělal svoji předvolební kampaň. Není samozřejmě pochyb, že by se tato událost nedostala na světlo Boží, kdyby ji jiný student nenatočil a neumístil na internet. Jak to asi v tamní kolébce svobody, demokracie a ostatních lidských práv vypadá v případech bez přítomnosti kamer, se můžeme jenom domnívat... Že se sdělení této informace mnohá naše média zdržela, je dalším důkazem o jejich závislosti a politickém stranění. USA jsou přece vzorem demokracie, svobody slova a všech ostatních lidských hodnot, které prý naši hnědomodří politikové také prosazují. Jsou tedy jejich modlou, kterou po bolševicku nehodlají nikterak pomlouvat, zpochybňovat a v očích veřejnosti degradovat. Navíc, když se tady mají jejich vojáci usalašit, aby o velikost nejen našeho území zvětšili svůj protijaderný deštník, jenž je má chránit proti případným, jejich výdobytky a svévoli ohrožujícím nepřátelům. Samozřejmě že v nich spatřují i ochránce kapitalistické totality, kterou tady krůček po krůčku nastolují...

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

Nechápu, proč ti připadá, že informace o možnostech a praktikách "internetově-aktivních" lidí, mezi které patří využití více počítačů, internetových prohlížečů či několika cest internetového připojení, ZATÍM nejsou nutné. Mně jen přepadl pocit, že zrovna nyní je pro takové školení vhodná příležitost. V kterou dobu by to, můj milý kolegáčku, jako nutné připadalo tobě? Že bych snad měl, ty rošťáku jeden, s tebou konzultovat každý svůj budoucí příspěvek :-) Moje maličkost se tím pouze pokoušela veřejnosti sdělit, že ani odlišné IP adresy diskusních příspěvků (ať už zveřejněné či nikoliv) rozhodně nejsou zárukou objektivity jakékoliv pluralitou názorů jevící se diskuse, a že tyto způsoby manipulování veřejnosti najatí lobbisté, dozorci nebo facilitátoři (jedno jak je nazveme...) rozhodně používají. S takovýmto "krytím" taky vyrobí jakoukoliv umělou internetovou diskusi, která má v ekonomicko-politickém zájmu předstírat většinově-veřejné mínění k libovolnému tématu.
Že má správce tohoto serveru jiné starosti, když neodstraní příspěvky, které se zrovna tobě nelíbí, je pouze jeden (tvůj) subjektivní úhel pohledu. Kdyby ale měl odsud vymazat všechny vulgarity, potom by zmizely zejména ty, které jsou adresovány vůči mně, protože těch je mnohonásobně více. Pak by ale také musely zmizet tvoje (vaše) výhrůžky přepadením, pakliže s tím tady nepřestanu...
Podle mého oblíbeného pravidla, že všechno lze vysvětlit nejméně dvěma způsoby, může být ale důvodem nezasahování do zdejšího dění respektování práva na svobodu projevu a zdržení se cenzury v případě, kde to zákon vysloveně nepožaduje. Zdejší webmaster však přítomné dění rozhodně sleduje, protože já jsem na rozdíl od tebe zaregistroval, že některé příspěvky odstranil! Tuším že se jednalo o nějakou nabídku léků... Až zde jednou skončím, tak si nepochybně udělám jakousi celkovou inventuru zdejších příspěvků a uvidím...
Chápu ale, že bys byl velice rád, kdyby zdejší fórum odsud zmizelo celé, a dokážu si představit, že by na tom správce tohoto serveru případně i vydělal. Přiznám se, že jsem ani nečekal, že se tady budu moci takhle dlouho projevovat. Je tedy zřejmé, že správce tohoto mediálního prostoru je neúplatný demokrat, což se o jiných říci rozhodně nedá. Tímto jej zdravím a doufám, že se na mne kvůli nepochybně značnému poklesu návštěvnosti, zapříčiněném mojí duševní retardací, příliš nezlobí. Nechť je pro něho alespoň útěchou pocit, že tímto vysoce humánním gestem udělal něco dobrého pro ty potřebnější z nejpotřebnějších!
V našem ústavu jsme mu s kamarády spoluchovanci taky nakreslili jeden obrázek smějící se vlasatice s rozpuštěnými vlasy a ofinkou, který si mu dovoluji touto cestou za odměnu poslat. Třeba jej někdy v budoucnu výhodně vydraží a vykompenzuje tím své dosavadní ztráty.

(=:-D==============

No řekněte, není okouzlující?

Libor (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

Když byl můj počítač onehda zavirován tak, že byl zcela vyřazen z provozu, přičemž se virus začal okamžitě rozesílat po všech e-mailových adresách, které jsem měl v adresáři, byla neděle. Protože jsem měl k dispozici počítač ještě jeden, odeslal jsem z něho následující pondělí příspěvek do tohoto fóra, jako by se vůbec nic nestalo. Další neděli jsem opět obdržel zavirovaný mail, tentokráte však na jinou adresu...
Když jsem se zde o tom tehda zmínil, okamžitě se na mě snesla palba zesměšňujících příspěvků, zdánlivě se tvářících, jako že jsou od různých individualit Takovýmto způsobem reaguje jistý druh lidí, když jim dojdou argumenty, a takovýmto způsobem se projevují nejen vůči spoludiskutujícím v internetových diskusích, ale i proti politickým oponentům v médiích. Jako příklad mohou posloužit pravidelné zesměšňující kampaně vůči příslušníkům levicových stran, zejména pak tehdejšímu předsedovi vlády a ČSSD Paroubkovi třeba na rádiu Frekvence 1. Tam jednou zašli dokonce tak daleko, že jistý imitátor (který v jednom pořadu na ČT musel skončit, neboť se v něm zaměřil na systematické zesměšňování bývalého předsedy ČSSD a premiéra Grosse) představoval Paroubka, jak masturbuje... Z paměti se mi nevytratilo ani veřejné zesměšňování jistého komunistického poslance paní Bubílkovou v pořadu S politiky netančím kvůli tomu, že má jeden koutek úst položen v jiné výšce, než druhý Takovéto praktiky, které mají zřejmě dokazovat svobodu slova a nezávislost, se ale v žádném případě nepoužívají ani vůči pravicovým politikům, ani vůči jejich sympatizantům (v bulváru). Dnes je třeba křivohubých poslanců v řadách ODS skoro nejvíc ze všech, přičemž současná vláda na tom se symetrii úst a chrupu taky není zrovna nejlépe. A kupodivu to nikoho v našich nezávislých médiích ke vtipkování neinspiruje! To já už jsem zaznamenal informaci, že se ve skutečnosti o žádnou legraci nejedná. Jde prý totiž o typický projev nové choroby, nazvané Nemoc šílených politiků, která postihuje zejména ty pravicové. Zatímco se jisté kruhy z tohoto důvodu oprávněně obávají o budoucnost těchto svých zástupců, zastupitelů a posléze i svoji, touto chorobou postižení politici mají zjevně jiné starosti! A bude hůř... To jsem ale poněkud odbočil, za což se omlouvám!
... Že někdo obdrží zavirovaný e-mail na adresu, kterou má určenou pouze pro komunikaci s jednou osobou a nikde ji nezveřejní, nebo na další, kterou zveřejní pouze na jedné internetové stránce (Lenčině), přičemž na jiné jeho adresy (opět pouze) na téže stránce zveřejněné, zavirovaný mail nepřijde proto, že se zjevně tváří, že patří někomu jinému - tyto skutečnosti jaksi zužují možný okruh pachatelů, kteří by se spíše mohli nazvat mstiteli Když si pak navíc ještě k tomu doplním, že má jistý okruh "podezřelých" cosi společného se stránkou pro sexuální devianty (ukájejícími se kastrací žen), nacházející se na jistém americkém serveru, která je vůči nežádoucím návštěvníkům chráněna tím, že je zavirovaná, tak to omyl téměř vylučuje!

Hejtmy (Pá, 21. 9. 2007 - 08:09)

bože to je debil.. Robe nemá to smysl dikutovat s dementem

Rob (Čt, 20. 9. 2007 - 20:09)

Libore, je mi líto, ale Tebou vymýšlené teorie o několika počítačích a prohlížečích nejsou zatím nutné, bo se tu nikde IP a ani jiné informace neukazují. Tyto informace ví jenom správce serveru a ten má zcela jiné starosti, když tu nevymaže ani některé vulgární příspěvky.
Je mi líto, že mi nevěříš, že nemám potřebu si vytvářet více identit a používat více jmen. V jedné diskuzi to rozhodně nedělám.

Jinak to políčko se mi občas taky objeví, je to ochrana proti vkládání příspěvků od různých internetových robotů, ale asi není udělána úplně dobře, když se jednou zobrazí a jindy ne.

Reklama

Přidat komentář