Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Libor (Út, 9. 9. 2008 - 09:09)

A ještě si dovolím okomentovat záležitost, týkající se oněch gruzínských událostí, o kterých jsem se minule zmínil.
Václava Havla jsem si doposavad velice vážil. Domníval jsem se totiž, že onen ,,boj za pravdu a lásku´´ myslí vážně.
Předminulou neděli jsem však po shlédnutí Otázek Václava Moravce přišel na to, jak hluboce jsem se mýlil! Havel totiž po vzoru našich a západních pravicových politiků nejen že nehodlal vzít v úvahu názory ruského poslance, který argumentoval prvotním masakrováním ruské menšiny, jenž bylo příčinou následného zásahu jejich armádou, nebo zmínku o vraždění Afghánského a Iráckého civilního obyvatelstva Američany, které na rozdíl od nich nekritizujeme, neboť jsme se stali jejich spojenci. On navíc - stejně jako ostatní pravicoví darebáci - prohlásil, že není důležité zjišťovat, co čemu předcházelo či kdo za co může! Podle něho totiž existují nějaké ,,vyšší zájmy´´(což je zřejmě rozšíření kapitalisticko-totalitní demokracie na celý svět), v rámci kterých jsou případné ,,drobné´´ oběti ospravedlnitelné a nedůležité!
Že tohle už někdo kdysi říkal? Už několik let po sametové revoluci jsem se zamýšlel nad vztahem mezi Havlovým majetkem a jeho protikomunistickými aktivitami. Ono je opravdu někdy zajímavé zapřemýšlet nad příčinami nebo motivacemi lidí k jejich všemožným aktivitám či politické orientaci...

Na druhé straně jsem však opět přehodnotil svůj mírně negativní postoj k Václavu Klausovi, který za hlavního viníka označil Gruzii! Stejně jako on jsem totiž přesvědčen, že příčiny, následky a souvislosti všemožného zla a nespravedlností se musejí pravdivě popisovat, a to bez ohledu na to, kdo a v jakém zájmu se jich dopouští. Že toho většina politiků, včetně oněch kreatur Topolánkovi vlády, není schopna je totiž příčinou všech válek a lidského utrpení. Když dva dělají totéž, musí to být totéž, padni komu padni!
Dnes jsem tedy na svého prezidenta opět hrdý!

Libor (Út, 9. 9. 2008 - 09:09)

Přijde mi komické, že dnes, kdy na doporučení mnohých přátel začínám zvažovat, že své aktivity na zdejším fóru pozvolna ukončím, abych je mohl rozšířit na celý internet a přidat se tak k nim - vy přicházíte na to, co jsem si dávno myslel a vám i naznačoval, že je pro vás menší zlo, když zůstanu tady. To ale není projev nějakého vašeho šestého smyslu či intuitivního nadání, páč na něco takového jste značně vymaštění! Vy už pouze zjišťujete, že se tak již děje...

A bude se tak dít čím dál víc, dokud v téhle odporné totalitě nebudeme mít stejná práva, jako fetišisti jiných ženských znaků (prsa, dlouhé nohy...) či buzeranti (pravidelný vlastní pořad v televizi).
Když mohli někteří v minulém režimu vraždit nevinné obyvatelstvo (za což jsou dnes předsedou pravicové vlády vyznamenáváni), nebo ,,vypouštět bolševikovi bojler", protože jim neumožňoval třeba skrze politiku či vykořisťování druhých vydělávat miliony - proč by se dnes ti, které přítomný kapitalismus diskriminuje v jiných lidských právech, nemohli bránit třeba jenom širším popisem jeho všemožných lumpáren a lobbováním za lidštější a spravedlivější společnost, která je díky státnímu vlastnictví výrobních prostředků nediskriminovala? Je to daleko menší zlo, než kdyby se třeba nějaký nájemník nechal vyhodit do luftu i s bytem, protože jej z nedostatku peněz musí opustit, nebo kdyby lidé stříleli kadeřníky, teplouše či politiky...

A bude to šou, to si pište!

Kačka (So, 6. 9. 2008 - 19:09)

Je známo, že 2/3 mužů (prý)preferují na ženách dlouhé vlasy, což je pozůstatek z dob, kdy jsme byli všichni opičky atd.:)
Sama mám dlouhé vlasy po pás a naprosto mi to vyhovuje, stačí umýt, proschnout a jde se. Je fakt, že to chce větší péči, masky atd., ale stojí to za to.

paví očko (So, 6. 9. 2008 - 18:09)

Já to dobře vím, co pár centimetrů udělá. Vidím to na sobě. Vlasy po ramena- nic moc. Po lopatky - už mi je lidi chválili. Do půl zad- dobré, cítím už se s nima fajn, lidem se líbí, často mi je chválí. A až budou v pase, bude to nejlepší :-) ale ještě si počkám, chvilku, ale to zas tak nevadí.

Ale já ti je Símo přeju, ty prodloužené vlásky. Sama bych je ale mít nemohla, raděj počkám na své. Ale jsem ráda že jsi s nima šťastná :-)

Síma (So, 6. 9. 2008 - 16:09)

paví očko: To bych taky chtěla, ale mám čekat několik let? No proč si nepřidat na kráse během pár hodin. Ani nevíte co pár centimetrů navíc udělá :-)

paví očko (Pá, 5. 9. 2008 - 20:09)

:-) makaku, já si vlasy zastřihuju. Roztřepené konce nestrpím.
Ale chtěla bych aby rostly rychleji, chci mít svoje vlasy, ne prodloužené...

Síma (Čt, 4. 9. 2008 - 17:09)

No holky, rozhodně dlouhé!!! Já mám prodloužené vlasy do pasu a máte vidět jak chlapi šílí!!!!

Jarka (Čt, 4. 9. 2008 - 09:09)

Mám vlasy kousek pod pas a chystám se na zstřihnutí, vypadají unaveně, ošklivě, už z nich nemám ani radost. Takže 10 cm půjde pryč, nejméně.

makak (Čt, 4. 9. 2008 - 09:09)

tak si za ně tahej ať to jde rychlejc, paví očko. seš prdlá. není to jeno jestli jsou do půli zad nebo pod zadek? důležitý je, že jsou pěkný, ne?
dychtivky jako ty si je často zapomínají zastříhávat a mají pak sice veledlouhé vlasy ale 10cm konečků jsou slabé, roztřepené štětky
mě se líbí dlouhé vlasy, ale ne za každou cenu.

Určitě na to jednou doplatíme. Vždycky když se někdo spolčí s někým proti někomu jinému, tak je z toho mela. Já zatím ale nerozumím co z toho máme dobrého, že jsme s nima kámoši.

paví očko (St, 3. 9. 2008 - 21:09)

Já delší jak do půl zad ale je to málo :( ach jo, chtěla bych je aspoň po zadek. Snad narostou. MOžná.

Návštěvník (St, 3. 9. 2008 - 17:09)

Jojo,když se ti zdá,že to není ono,tak je nech zkrátit ještě víc - nad ramena.aspon si trochu tvé vlasy odpočinou.

Jojo (St, 3. 9. 2008 - 16:09)

No, alespoň, že je píše jen na tohle téma... ale škoda... já mám pěkné tmavé husté vlasy, dlouhé obvykle po lopatky. Teď jsem si je nechala zkrátit k ramenům a není to ono :((, čekám dychtivě, kdy mi zase narostou...

Melanie (Út, 2. 9. 2008 - 21:09)

Zas ten debil Libor nemá kam psát ty svoje nesmysli

Návštěvník (Út, 2. 9. 2008 - 20:09)

A naposledy dostala pravda a spravedlnost od všemožných gaunerů na prdel ohledně gruzínských událostí! Skutečnost, že gruzínská armáda začala masakrovat tamní obyvatelstvo ruské národnosti, včetně žen, dětí a starců, je podle pravicových médii a politiků nepodstatná drobnost, o které, pokud se vůbec zmíní, tak pouze okrajově. Neváhají však tohle vyvražďování svalovat na Moskvu, protože ,,to´´ prý byla na gruzínského prezidenta z její strany past, do níž se, chudák, nechal chytit! Když tam ale kvůli tomu vtrhla ruská armáda, aby této genocidě udělala přítrž, to už je prezentováno jako protiprávný akt ruského agresora, který tak prý jen pokračuje ve svých dávných mocenských praktikách. Navíc prý Rusko touží obnovit velikost svého bývalého impéria, protože uznalo vyhlášení nezávislosti Abcházie a Jižní Osetie, které Gruzie terorizovala. USA se státy Evropské unie už totiž počítaly s tím, že si celou Gruzii s prozápadně orientovaným prezidentem urvou pro sebe, aby si z ní tak udělali další kolonii, ale i odrazový můstek v dalším americkém tažení za ovládnutí celého světa a zmocnění se všech potřebných surovin. Oni na to právo mají, jiný nikoliv!
Všichni ale jedním dechem odmítají srovnávání této události s odtržením prozápadního Kosova od proruského Srbska, k němuž došlo za účasti armády USA a dalších států NATO, kteří jeho osamostatnění následně uznaly. Tenhle Západem patentovaný scénář, podle kterého se od nezávislého státu oddělí část s momentálně prozápadním vedením a následně uzná jeho nezávislost, aby se k němu po čase přidal i Unií nezvýhodňovaný zbytek, je oprávněný, legitimní a v souladu s mezinárodním právem, protože se tak děje v zájmu rozšiřování tzv. západní svobody a demokracie. Ale rozhodně to není totéž, jako když se hodlá stejným způsobem rozšiřovat Rusko!
Stejně tak bylo v souladu se západním (nikoliv mezinárodním) právem vyhlášení války USA Iráku s následným popravením jeho prezidenta, navíc pod smyšlenou záminkou.

Satan může skrze USA a jejich vazaly prostě všechno! I my jsme se stali jejich spojencem, s nimi a v jejich zájmu provádíme válečná tažení! Myslíte, že na tuhle loajalitu s největším světovým agresorem a teroristou nemůžeme nikdy doplatit?

Návštěvník (Út, 2. 9. 2008 - 20:09)

Skutečnost, že když druhý dělá totéž, není to v očích lumpa totéž, je známa už od nepaměti. I v Bibli je psáno, že darebák vidí v oku druhého třísku, ale trám v oku svém přehlíží...
Tuhle nepěknou vlastnost můžeme spatřovat třeba u jistého druhu lidí, kteří nám skrze jim nakloněná média neustále vnucují názor, že přítomnost sovětské armády na našem území byla zločinná okupace komunistickým imperialistou, zatímco přítomnost armády americké v západní části Evropy (včetně našeho tehdejšího západoněmeckého souseda) dávno před tím, prezentují coby přirozenou a legitimní ochranu spojenců demokratického kapitalismu v rámci NATO. O tvrdém potlačování demonstrací, které v těchto zemích proti jejich přítomnosti probíhaly (což mimo jiné značí, že i tyto státy Američané okupovali proti vůli tamního obyvatelstva) pak z taktických důvodů mlčí.
Že po našem státě budou šlapat boty amerických vojáků už ale bude podle nich zase přátelská výpomoc novému spojenci, kterému přece musíme umožnit vytvoření své předsunuté základny. Že je ale většina lidí proti už však v tomto případě není vůbec důležité, protože na jejich názory se v zájmu obrany (nebo útoku?) DNEŠNÍ odpovědní politici - na rozdíl od těch před čtyřiceti lety - prý nemohou ohlížet! Všichni lidé s logickým uvažováním a citem pro spravedlnost však vidí, že je to na vlas totéž, jako po jednadvacátém srpnu 1968, podle pravicových grázlů však nikoliv...

Nebo jsme při sebemenší příležitosti, třeba i prostřednictvím speciálně vyrobených dokumentárních pořadů, pravidelně masírováni kritikou Číny za její tzv. nezákonnou okupaci Tibetu, vraždění jeho obyvatelstva a rozkradení tamních památek. Že ale USA provádějí v Afghánistánu a Iráku naprosto totéž, to naše údajně nezávislá média nekritizují...

Zatímco se pravidelně rozebírá chudoba, špatné životní podmínky, nedodržování lidských práv či nedostupnost zdravotní péče pro řadové obyvatelstvo států na východ od nás, v USA je zřejmě v těchto ohledech všechno v naprostém pořádku, protože o tamních poměrech k nám žádné kritické informace (v zájmu jejich vyváženosti) se stejnou pravidelností nepřicházejí. Tam se asi vězňové (třeba i v rámci justičních omylů) nemučí, nepopravují, veškeré tamní obyvatelstvo je gramotné, není nikým a nijak diskriminováno, má stejná práva, dostatek jídla, střechu nad hlavou, práci a nevládne jim policejní stát. Lidé v USA na povel nemávají mávátky, žáci základních škol tam každý den před vyučováním neslibují věrnost vlajce Spojených států a nikdo si ji tam nevyvěšuje každé ráno před svým domem. Nevznikají tam ani filmy, které se podle nacistických učebnic snaží vytvořit z Američanů iluzi bohem vyvoleného národa, bojujícího se zlem jimi nepodvoleného zbytkového světa, plného mafiánů, kriminality, drog a všemožné neřesti, který je předurčen mu vládnout. Takovéto praktiky se totiž odehrávají pouze v těch největších totalitních diktaturách, kterou USA rozhodně není!

Návštěvník (Út, 2. 9. 2008 - 19:09)

neboj Terino,vydržel by to.pokud tě má opravdu rád,tak by chvíli brblal,ale rád by tě měl dál.pokud ne,tak to s tou láskou není až tak žhavé.

terina (Út, 2. 9. 2008 - 19:09)

tak to ti petko věřím můj přítel mi řekl že kdybych se ostříhala tak by se mnou nepromluvil do tý doby než by mi znova narostly.to fakt nevím jestli by to tak dlouho vydržel.

Petra (Út, 2. 9. 2008 - 16:09)

Já už mám vlasy po pás a naštěstí i od přírody hodně husté a pevné..Taky jsem váhala jestli se ostříhat,ale proč když vidím ty závistivé pohledy žen a obdiv mužů..Krátké jsou hned,ale na dlouhé se čeká roky..Navíc ani přítel by případné zkrácení nerozdýchal.

Návštěvník (Út, 2. 9. 2008 - 16:09)

budiž ti to přáno,Katko.já je chtěla nechat narůst pod zadek,ale prostě to nevyšlo dík pokušení,jak už jsem tady popisovala.2x jsem odolala,ale potřetí šly vlasy dolů.ale nelituju toho.rok si odpočinou a pak je nechám opět narůst aspon do půli zad...

katka (Út, 2. 9. 2008 - 16:09)

já si chci nechat narůst delší vlasy, tak do půli zad. atím je mám tak 10cm pod ramena. S rozčesáváním jsem mívala problémy, ale pak jsem zjistila, že jsem měla poškozené suché vlasy a pak se logicky cuchaly. teď používám dražší přípravky a je to mnohem lepší, po umytí vůbec nemám problém je mokré rozčesat

Reklama

Přidat komentář