Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Petr_L (Čt, 16. 10. 2008 - 09:10)

libore, v prvi rade bys mel zde vysvetlit, jaka je souvislost mezi dlouhymi vlasy u zen a tvym politickym masochismem:)

k veci: dlouhe vlasy u zen se mi libi!! moc!!

Libor (Čt, 16. 10. 2008 - 08:10)

Jestlipak víte, že v tzv. nejbohatší zemi světa USA je přes devadesát procent obyvatelstva zadluženo? Tamní média se už mnoho let snaží vytvářet společenský názor, že kdo nemá hypotéku, ten je podezřelí z toho, že buď krade, nebo bohatne nezákonně. A jako v bezpočtu jiných případů - i v tomto jsou úspěšná. Mimo jiné i z důvodu takovýchto mediálně-společenských tlaků si pak lidé půjčují na kde co, od čehož je pak už jenom kousek k tomu, aby překročili onu magickou hranici, kdy už nejsou schopni půjčky splácet. To je taky záměr oněch tlaků, protože zadlužený člověk se dá daleko lépe vykořisťovat, případně vysát natolik, že je z něho bezdomovec. Tak tomu v kapitalismu totiž musí být, protože ten dnešní už nemůže prosperovat z koloniálního útlaku a bez parazitování na druhých by ta morálně nejhorší část obyvatelstva nemohla neomezeně bohatnout, což považují za své výsostné právo.
V Česku je tomu jinak. Naši socialismem zhýčkaní občané jsou zadluženi pouze kolem dvaceti procent. To zrovna není pro budoucí osud českého kapitalismu dobré a ODS si je taky toho moc dobře vědoma. Proto se tedy snaží všechno zdražovat, případně zprivatizovat, aby si soukromí vlastníci mohli ve svém vlastním zájmu tvořit libovolné ceny či podmínky.

Chcete-li se tedy i vy dožít doby, kdy si vedle zajištění vlastní střechy nad hlavou, nákupu spotřebního zboží, dárků k vánocům nebo dovolené budete muset vzít hypotéku i na léčbu svoji nebo rodinného příslušníka, případně studium dětí, abyste posléze zjistili, že je všechny už nejste schopni splácet a v konečné fázi přišli o všechno, potom volte ODS včetně těch jejich zeleno-černých koaličních přisluhovačů! Přece nedopustíte, aby vám levičáci v historicky poslední možné chvíli vrátili sociální jistoty a zbavili vás strachu z budoucnosti!

Libor (Čt, 16. 10. 2008 - 08:10)

Že bychom byli herci s rozdělenými rolemi tak, že já bych měl předstírat inteligenta a ty blbce? A jakou roli má tvoje kolegyně Pankáča? Že by to stále byla ona lesbicky orientovaná studentka jedné z pražských vysokých škol s pohupujícím se mikádem?

Miliónům lidí tenhle zločinecko-úchylnej kapitalismus den co den otravuje a ztrpčuje život ve všech jeho sférách, přičemž v budoucnosti bude mnohem hůř, a vy, jeho najatí lobbisté, si tady budete stěžovat, protože si přejete klid na svoji práci? Doba jednostranné mediální masáže už ale dávno skončila a vy se prostě budete muset smířit s tím, že internet není jenom pro vaše manipulace. Kdy to už konečně vezmete na vědomí?

Z trapnosti se osočujeme navzájem a doposavad se tady neobjevil žádný pomazaný arbitr, jenž by určil, kdo z nás je trapnej víc. Ledaže bys ho sem nasadil coby svoji další identitu... Problém bys měl ale s určením jeho jména, protože jste jimi už téměř vyčerpali kalendář a pod každým ze sebe udělali blbce! Proto taky už raději žádné nepoužíváš, co?!
Smiř se zdejší rolí modrýho kašpara!!!!!

Návštěvník (St, 15. 10. 2008 - 09:10)

jdi už do ...,ty jeden pošahanej ichtyle!už jsi trapnej s těma rádoby inteligentníma kecama!tak se jdi zahrabat a neotravuj nám tady život!!!!!!

Libor (St, 15. 10. 2008 - 08:10)

Co všechno by se vám muselo v životě přihodit, abyste svoji současnou, středo-pravicovou politickou orientaci přehodnotili? Mohl by tím být směšný trest pro zištného či úchylného vraha někoho z vašich nejbližších? Nebo jeho zbytečná smrt třeba při železničním neštěstí, zapříčiněném ukradenými kolejnicemi? A co kdyby vám stát odebral děti, protože jste dlouhodobě nezaměstnaní a nemůžete je uživit? Nepřemýšleli byste o socialismu ani v případě krachu vaši banky, v níž jste měli své celoživotní úspory, přičemž by náš stát nedostál svých slibů, protože jeho ekonomika by taktéž krachla a on by na to neměl? A není vaše úvaha o případné výpomoci států tzv. elitního klubu, jehož jsme prý ,,šťastným´´ členem scestná, protože tyto státy by ,,naše´´ banky, jež jsou dcerami těch jejich, klidně totálně položily, jenom kdyby si zachránily ekonomiku svou? Důkazem jejich bratrské ,,lásky´´k nám může být třeba likvidace našich fabrik a z toho vyplývajících pracovních míst, případně onen unijní diktát, s jehož pomocí vysávají náš státní rozpočet, čímž z nás dělají na nich čím dál více závislými.
Léčba šokem je prý pro většinu lidí jediný způsob, který je dokáže přimět vnímat problematickou realitu, z ní plynoucí nejistou budoucnost a pokusit se zjednat nápravu. Kolikrát je na to už ale pozdě?
Faktem ovšem je, že mnoho lidí by volilo ODS, i kdyby na ulici denně překračovali zemřelé bezdomovce! Jejich nadutá peněženka jim je totiž bližší než chybějící kabát soukmenovce. I o tom ta politika je!

Libor (St, 15. 10. 2008 - 08:10)

Co všechno se musí v Česku stát, aby lidé volili komunisty? Odpověď na tuhle otázku, kterou jsme si nedávno s jedním bývalým kolegou položili, není jednoduchá. Především je nutno vzít na vědomí, že KSČM je nejen v současné době třetí nejsilnější stranou v Parlamentu. Tato realita ukazuje, jak naivní hlupáci byli všichni ti političtí vizionáři, kteří po revoluci této straně prognózovali postupný zánik. Onehda jsem od jednoho takového dokonce zaslechl, že si jich prý brzy budem považovat jako vzácnou raritu, užitečnou coby odstrašující příklad pro budoucí generace...
A preference komunistů stoupají. Čím dál více lidí totiž začíná přicházet na to, že ona výstavní síň kapitalismu v podobě přeplněných výloh, které pro ně kdysi byly neodolatelným lákadlem, je pouhé pozlátko, překrývající donedávna nepoznanou realitu. Vraždy, loupežná přepadení, pokračující ztráty sociálně-existenčních jistot, neustálé všeobecné zdražování, postupující zvůle a bezpráví, mediální propagace násilí a všemožných perverzit... To všechno jsou záležitosti za vlády komunistů nejen nepoznané, ale i nepředstavitelné!

Návštěvník (Čt, 9. 10. 2008 - 16:10)

Lenka=Libor

Lenka (Čt, 9. 10. 2008 - 16:10)

je úžasnej, že jo holky:-)

Iva (Čt, 9. 10. 2008 - 15:10)

Libor mi přijde paranoidní, včetně svých představ o pronásledování...

takjak (Čt, 9. 10. 2008 - 14:10)

uhm dobrý a co ty dredy na ktery sem s eptala?libore rekni mi k tomu taky neco chytryho co hahaha ;-D

Ale kdyby jen s (Čt, 9. 10. 2008 - 08:10)

se sebou, ale občas napíše, že jsme mu vyhrožovali na emailu nebo že jsme ho chtěli napadnout, že po něm jdeme a že všichni odpůrci jsme jedna jediná osoba, nějaký člověk najatý kadeřnickou mafií, aby sledoval diskuze na internetu a chudáka Libora pronásledoval.
Je možné, že se opravdu někde léčí, protože nemá evidentně přístup na net každý den.

K (Čt, 9. 10. 2008 - 03:10)

Libor mi příjde jako totální magor.Už to jak si tu píše sám se sebou o něčem svědčí

MichaelaB. (St, 8. 10. 2008 - 22:10)

For Rob -
Máš pravdu, to je případ pro psychiatry, proto na nějakého Libora kašlu.8-)Pa.M

Rob (St, 8. 10. 2008 - 22:10)

Michaelo, to není nevyzrálost, ale stihoman a spousta dalších diagnóz. V minulosti to tady někdo vyjmenoval - byl to nějaký student a trochu se hrabal v psychiatrii.
Ale je obdivuhodné, jak to dlouho již vydržel. Ve většině témat, kde se vyskytne nějaký vášnivý diskutér, tak po několika měsících vyšumí, ale Libor to tady provozuje již roky a pořád má energii.

MichaelaB. (St, 8. 10. 2008 - 21:10)

Libore, musím Tě zklamat, ale kdybych u muže vyhledávala jen a jen tučné konto, tak jsem už dávno někde jinde a nehrabu za 7000,-Kč na krámu.. A že jsem měla příležitost! Takže si ty své rádoby chytré řeči nech! Všechny ženy nejsou na peníze jak si ty mylně myslíš a to, že nás všechny házíš do jednoho pytle svědčí o Tvé nevyzrálosti. Měj se.M

Návštěvník (St, 8. 10. 2008 - 21:10)

Hleďme, hleďme (pro neznalé pluralis majestaticus), Lenka a Luboš mají nejen společné téma, ale také mozkovnu :-)). Škoda, že mozek absentuje.

Libor (St, 8. 10. 2008 - 21:10)

Je docela legrační sledovat, že když se někomu z vás podaří ze sebe udělat pitomce, tak to rychle zahrabete množstvím dalších příspěvků do pozadí. Sprosté nadávky, urážky a zesměšňování, ale i vyhrožování či zastrašování, na to jste kabrňáci! Když se ale ukáže, že právě vy jste ti největší idioti, tak to překryjete množstvím dalších blbostí.
Nechcete se místo lobbování a manipulování veřejnosti živit raději politikou? I v ní jsou blbci, jako jste vy! Mají za to však daleko větší příjmy, nežli máte vy, modrý žoldáci!

Libor (St, 8. 10. 2008 - 20:10)

...V tom případě ti, MichaeloB., doporučuji uskutečnit experiment, při kterém se přestrojíš za chlapa, a to včetně nalepených vousů, a budeš se procházet na veřejnosti, abys zjistila, kolik mužů se za tvoji krásnou duší otočí. Jestli se ti ale někdo i v tomto případě začne dvořit, potom si můžeš být stoprocentně jistá, že je to teplouš! I ten se ale o tebe bude zajímat pouze do doby, dokud nezjistí, že jsi svoji nepochybně krásnou duši zamaskovala do obalu, který se mu v jeho zájmech a touhách hnusí. I když buzeranti nejsou normální - i oni jsou pouze lidi.
Nakonec - i takové domovy důchodců jsou plné lidí s nepochybně krásnou duší, nehledě k tomu, co záslužných skutků a činů pro druhé či celou společnost ve svém životě udělali. A kupodivu žádný muž krásné duše stařenek nevyhledává a netouží s nimi obcovat v postely, pakliže se opět nejedná o sexuálního devianta v podobě gerontofila.
A co ty, Michaelo? Ty by sis vzala za muže třeba nějakého zohaveného staříka s krásnou duší? Možná že kdyby měl dostatečně tučné konto tak asi jo... Většina nás, mužů, jsme ale jiní. My na prachy ve vztazích většinou nekoukáme! Když nás ale nějaká fyzicky přitahuje, a navíc si s ní třeba i rozumíme, potom se takové za odměnu snažíme na světě vytvořit ráj!
Jsme prostě jiní než vy!

MichaelaB. (St, 8. 10. 2008 - 16:10)

Tak pokud jde o mě, tak si myslím, že chlap který dělí ženy na krátkovlasé a dlouhovlasé je u mě blb. Asi upředňostňuje fasádu před duší. Naštěstí pokud jde alespoň o mě, tak chlapi se po mě dost dívali ať už jsem měla krátký vlasy nebo dlouhý, žádný rozdíl. Takže řešit tady dlouhý vlasy nehodlám, je to dizkuse o ničem.

Připomínka (St, 8. 10. 2008 - 16:10)

Navrhuju tohle téma přejmenovat na "Libor a jeho svět."
Tak by ten název aspoň odpovídal. S dlouhýma vlasama toto nemá už vůbec nic společného.

Reklama

Přidat komentář