Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Lenka (Čt, 13. 11. 2008 - 09:11)

Ten příspěvek -tajemství blondýn odhaleno jsi si upravil podle svého stylu, viď? Řechtala jsem se jak kobyla o tom autě a míči.
Jsi borec.
Ještěé..

Libor (St, 12. 11. 2008 - 19:11)

Tohle ale rozhodně nepovažujte za onen výprask, který jsem těm modrým mafiánským parchantům minule sliboval. To bylo pouze jakési natahování času, který tomu ještě potřebuji věnovat :-)
Ale bude to hustý - to si pište!

Libor (St, 12. 11. 2008 - 19:11)

Za komunistů jsme se učili, jak na Západě kapitalisté ženy vykořisťují tím, že jim v zájmu zisku diktují módní trendy a vnucují různé ikony, kterým se skrze společenské tlaky musejí přizpůsobovat, pokud nechtějí mít pocit, že jsou na okraji společnosti. To je stojí nemalé prostředky, o které ochuzují rodinu...
Když jsem se včera díval na pořad Retro (ČT1), věnovaný tzv. péči o zevnějšek v dobách socialismu, tak jsem se nad oním kapitalisticko-ideologickým komentářem pěkně pobavil! Dozvěděl jsem se totiž, že komunisti tenkrát po ženách žádali pouze práci a nikoli krásu. A ony, chudinky, prý strádaly tím, že jim nikdo nepředkládal vzory, kterým by se následně toužily podobat. Ty šťastnější pak požadované ikony nalézaly v propašovaných módních časopisech ze Západu a primitivními prostředky se je snažily napodobovat...

Dnes už je to vše naštěstí minulost! Ženy už totiž konečně dostaly onu údajně vytouženou svobodnou možnost nechávat se ovlivňovat neustále se měnícími módními trendy, a tak penězi, které čím dál lehčeji a ve stále narůstajícím množství vydělávají, nemusejí rozmazlovat své rodinné příslušníky, nebo je dokonce hromadit na spořících účtech. Některé ale mají bohužel smůlu, protože předčasně zemřou třeba na anorexii či rakovinu z barev na vlasy, a nedožijí se tak stále radostnějších zítřků...
Ale i dnešní muži mají daleko větší důvod ke spokojenosti! Pokud se totiž ve svém středním věku rozvedou, protože je jejich partnerka díky napodobování předkládaných vzorů vrstevnic již sexuálně nepřitahuje a žádnou takovou už nemohou sehnat, potom mohou zůstat sami a věnovat se svým koníčkům a zálibám. I jim však přítomný kapitalismus konečně přinesl právo na touhu být krásní, přičemž krásné je pouze to, co nám kapitalisté skrze jim sloužící média sdělí. Třeba formou, že ,,většina mužů se odmítá podobat opičákům, proto navštěvují kosmetické salony, kde podstupují celkovou depilaci´´. Kapitalisté prostě i po mužích kromě jejich práce chtějí, aby se ženám líbili!
Kapitalismus je tedy mnohem lidštější a svobodnější! Nebo ne?

Libor (St, 12. 11. 2008 - 19:11)

Minulý víkend proběhla našemi televizemi informace, která se už nikdy neobjevila. Důvodem je skutečnost, že víkendové zpravodajství má nejmenší sledovanost, protože lidé jsou často mimo domov a užívají si volna. Nikdo ale nemůže říci, že se o tom žádné české médium nezmínilo. V minulém režimu se takovéto ,,choulostivé´´ informace vysílaly v pozdních nočních hodinách, kdy naprostá většina pracujícího lidu dávno spala. Tuhle informaci, kterou jsem se tenkrát od kohosi dozvěděl, jsem si mnohokrát ověřil tím, že jsem si pomocí vyřazených ,,spínacích hodin´´ připravil na zvolenou dobu magnetofon s televizí příp. rádiem, zapnutý na nahrávání...
Co tedy možná nevíte? Američané (nepamatuju, zda nějaká bezpečnostní složka...) dospěli k jednoznačnému závěru, že příčinou nedávného Rusko-Gruzínského konfliktu je prvotní útok Gruzie, spočívající v bombardování oblastí osídlených ruským obyvatelstvem. V další zprávě se objevila informace o množství početných demonstrací Gruzínců, požadujících odstoupení jejich prezidenta.
Oslovený ministr zahraničí Schwarzenberg k tomu pouze dodal, že se tato informace nejprve musí ,,prověřiti´´. Než to ale naši pravicoví pasáci vezmou na vědomí a omluví se za své unáhlené postoje a poslanou finanční pomoc postiženému gruzínskému agresorovi, zůstane tato skutečnost uložena v řiti..
Pochopitelně nečekejte, že se o něčem takovém zmíní třeba v MfD. To by pak šéf tamního Klubu slabomyslných musel se svými dalšími členy vymýšlet příspěvky o tom, jak naše spřátelené státy mají v zájmu rozšiřování západní říše svobody, dobra, blahobytu a demokracie právo masakrovat obyvatelstvo říše zla a nesvobody, jak nám USA onálepkují, a oni se vůči tomu nemají právo bránit, neboť by to byla z jejich strany totalitní zvůle...

Libor (St, 12. 11. 2008 - 19:11)

TAJEMSTVÍ BLONDÝN ODHALENO!

NEW YORK, PRAHA. Byla to běžná bulvární informace o tom, že muži dávají přednost blondýnkám, jenž inspirovala nejmenovaného amerického vědce z jedné tamní prestižní univerzity k tomu, aby kolem sebe vytvořil tým špičkových odborníků z řad psychologů a psychiatrů, s nimiž by tento fenomén hlouběji prozkoumal.
Prvním pokusem byl vybraný černošský dobrovolník, který si již několik let bezúspěšně hledal práci. Svěřili jej do péče kadeřníkovi, aby mu jeho krátké kudrnaté vlasy nabarvil na blond. Pak ho vybavili skrytou kamerou a poslali zeptat se na volné místo do fabriky, kde byl naposledy bez milosti vyhozen. Nad tím, čeho byli svědky, však žasli. Onen dobrovolník nejen že sehnal dobře placené místo v kanceláři, na které ani neměl vzdělání, ale všichni tamní zaměstnanci kolem něho tentokráte běhali, jako kdyby tam přišla nějaká sexbomba!
Posílen pozitivním výsledkem přikročil zmíněný tým k dalšímu pokusu. V nejbližším autobazaru vybrali starou ojetinu forda, kterou nechali nastříkat taktéž na blond, a vyrazili do ulic. A hned na první křižovatce se stalo něco podivného. Všichni mužští řidiči, kteří měli na semafórech zelenou, dávali této blonďaté fordce přednost, ačkoliv ona měla červenou! Jednou byl dokonce svědkem dopravní policista. Ten však nejen že ani nehnul brvou, on dokonce blonďaté ojetině ještě zasalutoval!
Za třetím pokusem, který je zatím poslední, vyrazili američtí vědci na fotbalové hřiště. Domluveni s trenéry a rozhodčím, vyměnili krátce před zápasem původní míč za svůj, blonďatý. A stalo se to, co už jaksi očekávali: Žádný z hráčů se neodhodlal do něho kopnout! Jeden z nich jej dokonce po chvíli zvedl a utíkal s ním do šatny, kam jej posléze následovali i zbylí hráči. Všichni tam v tichosti seděli na lavičkách a slastně zírali na míč uprostřed. Po jejich důkladném vyšetření přítomný lékař zkonstatoval, že jsou všichni v transu...
Z těchto všech experimentů tedy jednoznačně vyplývá, že blonďatá barva má na psychiku naprosté většiny mužské populace velice pozitivní vliv a dokonce jim snad i prodlužuje život! Proto tedy taková obliba blondýn!

Libor (St, 12. 11. 2008 - 19:11)

Když jsem se tady dočetl o pozitivním vlivu blondýn na mužskou psychiku, rozhodl jsem se zapátrat, z kterých pramenů autor tohoto příspěvku vycházel. Netrvalo dlouho a na internetu jsem objevil článek, z něhož zřejmě čerpal. A protože i vy byste se o tom určitě chtěli dozvědět víc, přináším vám jej v plném znění.

neřeknu (Po, 10. 11. 2008 - 16:11)

asi dlouhe protože jí je muže ustřihnout

Návštěvník (Pá, 7. 11. 2008 - 21:11)

Lěčit by jses měl hlavně ty brouku

Libor (Pá, 7. 11. 2008 - 19:11)

Reakcemi, projevenými skrze své nesčetné identity, mně neustále dokazuješ, že svoji práci dělám dobře! To ale nikdy nepochopíš stejně, jako že lidi nejsou blbí, aby si kliknutím na předešlé příspěvky nezjistili, co že tě to zase přimělo k takovéto aktivitě.
Proč?
Protože seš vimaštěnej kašpar!
:-D

P.S. Začněte, vy promodralá gardistická bando, brát sedativa, ať to plánované odhalení s váma nesekne!

Libor (Pá, 7. 11. 2008 - 19:11)

To já se zase dívám do očí každý, i když lze i na něco jiného u ní koukat. Místo ,,tunelového vidění´´ jsem totiž vybaven viděním periferním, které mi umožňuje vnímat, že něčí vlasy končí několik málo centimetrů nad zemí, přičemž se takové přitom stále dívám do očí. I fetišisti velkých prsou to tak dělají, mají-li v sobě špetku inteligence a smyslu pro dobrý mrav.
Navíc je rozdíl, jestli někdo obdivuje krásu dlouhých vlasů nebo hloubku poprsí, protože říci na ulici nějaké neznámé ženě ,,paní, vy máte ale krásný velký kozy!´´ zní poněkud ,,neobvykle´´. Možná je to tím, že nás Američané svými filmy zatím nenaučili přivyknout, že je něco takového normální a přirozené. Třeba jako lidská práva, umožňující teploušům na veřejnosti se líbat...

Tom (Čt, 6. 11. 2008 - 20:11)

Vzdělání nemá nic společného s inteligencí.
a pokud ženská chce ukazovat, tak se dívám, pokud ne, tak se není na co dívat a dívám se jí do očí.

Renáta (Čt, 6. 11. 2008 - 19:11)

ZUZKA:Taky jsem ten článek četla a pobavilo mě to:-)No myslím, že je to tím, že blondýny chlapi víc vzrušujou, jak je známo, že:-)Tak pak není divu když se chlap baví s pěknou blonckou a místo toho aby ji koukal do očí, kouká ji do výstřihu:-D
Taky to totiž znám a vždy si na to vzpomenu, když mi zrovna chlap nekouká, do očí, ale tam kam se kouká až po 10.té večer:-D

Zuzka (Čt, 6. 11. 2008 - 19:11)

Jednou jsem četla článek, že pokud se muž setká s blonďatou ženou, tak "vypne" mozek, protože blondyny jsou obecně považovány za ne moc inteligentní stvoření (nic proti nim, jsem jedna z nich,ale vzdělaná :)a tak pánové podprahově reagují. Pobavilo mě to, ale legrace musí být, jinak by se člověk občas z toho všeho musel zjevit. Jak to máte Vy,pánové? :)

Návštěvník (Čt, 6. 11. 2008 - 18:11)

A mě se líbí dlouhovlásky.Čím delší vlasy mají,tím víc se mi líbí.A určitě se mnou hodně chlapů bude souhlasit.A ty vyhulenče opust tyto stránky,nikdo na ty tvoje kecy není zvědavej!!!!

To není magor, (Čt, 6. 11. 2008 - 17:11)

náš pičusek nemocná.

Terina (Čt, 6. 11. 2008 - 17:11)

Co seš za magora? co to tu píšeš za hlody.Jestli si chceš psát, tak si najeď na seznamku a s někým si dopisuj.Nekurvi tady tu diskusi.stejně si úplně mimo a nikdo to nečte.

Návštěvník (Čt, 6. 11. 2008 - 16:11)

a jeje,Libor se opět nezapře.Ten jestli má v hlavě mozek,tak já jsem čínskej mandarin.Jdi se už vycpat s tou tvou debilitou a neblokuj to tady!

Neviditelná ruk (St, 5. 11. 2008 - 21:11)

A nyní bych chtěl naši známé internetové dvojce modrých gardistů oznámit, aby se připravili na další virtuální výprask, který je tady v brzké době opět čeká!

Zdejším, zejména pak novým čtenářům doporučuji, aby se v zájmu lepšího pochopení souvislostí vrátili do minulosti tohoto chatu a od níže uvedené adresy si do té doby přečetli důležité informace, které se toho budou týkat.

http://diskuse.doktorka.cz/libi-muzum-dlouhe-vlasy/archiv/470/

Neviditelná ruk (St, 5. 11. 2008 - 21:11)

Konfrontace motivací s vytvářením reality III.

,,Jsem gay a proto nemůžu za to, že se mě ženský hnusej! Nikdo mě tedy nemůže nutit, abych s někým takovým prožil život! Odmalička mě ale fascinovala představa předělávat takový hnusný ženský na pohledné mladíky, nebo z nich naopak dělat obarvený a rozcuchaný maškary. Proto jsem se vyučil kadeřníkem a navíc vlastním modelingovou agenturu, ve které mám právo rozhodovat, kdo se stane obdivovanou ikonou. Nevěřili byste, jak skvělý byznys tohle předělávání ženských na sympatické chlapce je! A ještě mi za to poděkují a předevšemi jsem za borce!´´

,,To já jsem zase heterák, ale děsně mě vzrušuje, když nějakou ženskou můžu vykastrovat. A čím delší vlasy z ní sundávám, tím víc mě stojí! I já jsem šel z tohohle důvodu na kadeřníka. Neznám lehčí práci, kterou se daj vydělat takový prachy a ještě si při tom občas vyhonit péro!´´

,,Náš hutnický, strojírenský, textilní, sklářský, elektrotechnický a cukrovarnický průmysl neobstál v evropské a celosvětové konkurenci, proto se náš pracovní trh musí přeorientovat na služby.´´

,,Tato známá celebrita se rozhodla zbavit svých nevzhledných dlouhých rousů, aby svoji image přestárlé rockerky proměnila ve šmrncovní vyzrálou ženu, kterou žádné mužské oko nenechá bez povšimnutí! To potvrdila i naše anketa, v níž většina čtenářů tuhle proměnu ohodnotila jako nejlepší. Redakce se k tomuto hodnocení samozřejmě také připojuje, protože ji to opravdu moc a moc sluší!"

,,I na letošním festivalu naši kadeřničtí mistři dokázali, že v určování trendů nezůstávají za světovou špičkovou elitou pozadu. České ženy a dívky se proto nemusejí obávat svěřit se do jejich profesionálních rukou. Za takovou krásu, kterou každý muž nepochybně ocení, rozhodně stojí za to si připlatit!´´

,, (...) Netrávím na netu hodiny a hodiny, abych přiváděla k zoufalství většinu lidí názory proti proudu a věř mi, že nejsem ani dobrý rétorik ani Herakleitos Eféský, kterej prostě kdekoho poslal "do prdele" a po staletích byl prohlášen za génia.´´

Tento názor, jenž zde na moji adresu kdysi napsala naše známá modrá gardistka, naleznete tady:
http://diskuse.doktorka.cz/libi-muzum-dlouhe- vlasy/archiv/140/

Neviditelná ruk (St, 5. 11. 2008 - 21:11)

Konfrontace motivací s vytvářením reality II.

,,Fascinuje mě pocit být pánem nad něčím životem a sprovodit ho ze světa. Tomu se nic nevyrovná! Strašně by se mně proto líbilo dělat někde lapiducha. To je ale vo dršku, protože kdyby na mě někdo přišel, tak bych dopadl jako ten teplouš Zelenka. Skvělý by ovšem bylo, kdyby někdy v budoucnu vznikla profese něco jako eutanizér. To bych za takové vypouštění dušiček navíc dostával docela slušný prachy! A ještě by se dalo sem tam vydělat na nějaké té pozůstalosti osamocenýho pracháče, jehož žádost o sprovození ze světa by se určitě dala nějak zfalšovat.´´

,,Usurpování si práva na zákaz sebevraždy, nebo dokonce její zařazení mezi trestné činy, bylo jedním z mnoha zločinů předešlé komunistické totality. Každý člověk ale má právo na svobodné rozhodnutí důstojně odejít z tohoto světa, a nezůstat tak ve stavu totální závislosti ekonomickou, morální a fyzickou přítěží pro druhé. Navíc takové zbytečné prodlužování života v terminálním stádiu bez sebemenší naděje na zlepšení nesmírně zatěžuje zdravotně-sociální systém. Z těchto důvodů by se měla eutanazie zlegalizovat.´´

Reklama

Přidat komentář