Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

EVA (Čt, 26. 3. 2009 - 16:03)

Libore,kdy jsi poznal,že jsi magor???

Chvilka poezie (St, 25. 3. 2009 - 20:03)

Krajinou vane svěží vánek,
na stromě se houpá Topolánek.

Mirek cvičí, to je jisté!
Podle jiných ho tam ale
pověsili komunisté...

Libor (Út, 17. 3. 2009 - 20:03)

One man schow, protože modří internetoví gardisté každého, kdo se vyslovením stejných názorů přidal na moji stranu, zesměšňováním a urážkami vypudili. Malá ukázka:

3.1. 2005 22:54:44, Georg
Kryštůvku, ty jsi té inteligence taky asi moc nepobral. Ale to nic, když si najdeš svého guru, ke kterému budeš obdivně vzhlížet a řídit se jeho pokyny, tak tu inteligenci ani na nic nepotřebuješ.

Ale taky proto, že se tady objevili lidé s jinými názory:

31.8. 2004 11:19:04, Rony
Pedro, nevzdávej to! Už dávno jsi nám nezpochybnitelně dokázal, že tohle fórum je manipulované. Děláš tu pro dlouhé vlasy hrozně moc. Ukazuješ, jaká je pravá skutečnost. Za to ti patří vděk nás všech, kteří jsme až teď díky tobě prozřeli.

a já jsem se nenechal výhrůžkami gardistů zastrašit:

12.9. 2005 20:59:28, Mara
Liburku prostoduchej. Kamos se domluvil s nekym z tohodle serveru, kdo k nam take patri. Tento clovek nam pak poskytl IP adresy a dalsi data, ktera v kombinaci se sledovanim casu, kdy sem umistujes sve prispevky, vedla k tvemu odhaleni. Zbytek uz byl hracka pro zkusene hackery, kterych mame plno. Uz vime kde bydlis, kde pracujes a i dalsi "zajimave" veci. Cely minuly tyden jsme tebe i tvou zenusku sledovali. Finance nebyly vzhledem k materialnimu a ekonomickemu zabezpeceni nasi skupiny problemem. Do mesice prijde zenuska o sve dlouhe vlasky (nehoda, ups) a k tobe do prace zasleme informace o tvem dvojim zivote. Plus samozrejme to co tajis i pred svou zenou! Jen hlidej, stejne neuhlidas. Ptacek se trepe v sitce. Zbyva ho jen nabarvit.

4.10. 2005 21:44:22, Mara
Liborku, ve srovnáni s námi jsi nicka. Nula. A nevyhrožuj nebo spustíme takovou akci, že se pomočíš! Vzdej to, nemá to cenu. Nemůžeš vyhrát. My máme peníze, moc, média, styky, ty máš jen tohle bezvýznamné fórum. A i tady jsi za paranoidního idiota.

6. 6. 2006 12:46:59, Hegel
Zabij Libora, posilis mir.

6. 6. 2006 18:34:50, bibi
Milý Libore, abychom tuhle diskusi obrátili zpět k tématu...vážně si pohrávám s myšlenkou, že až Vás jednou potkám, uškrtím vás na svých dlouhých vlasech, neboť, jak praví klasik, vražda na tyranu není zločinem.

Návštěvník (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

Only one man schow, but only for stupid. :-)

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

3. příspěvek, od jehož vložení na iDnes jsem ustoupil

USA, kde našlo útočiště mnoho Hitlerových intelektuálů, anektovaly Západní Evropu a udělaly z ní jakýsi protektorát, plný jejich armády s atomovou výzbrojí. Tím započaly tzv. ´´studenou válku´´. Tento pro USA výhodný stav v podobě její armády v tehdejší NSR vyvážil tehdejší SSSR až v roce 1968 známou okupací naší země...
Pokud někdy uslyšíte o válce v Koreji, Vietnamu, Íránu, Iráku atd. potom vězte, že i v nich mají největší počet obětí na svědomí USA. Jejich tamní angažovanost měla (krom Íránu a Iráku) zabránit šíření socialismu, kterého se nejbohatší vrstvy, mající prakticky vždy největší vinu na vzniku válek, dodnes bojí jako čert kříže.
Světový kapitalismus však nemá na svědomí mrtvé pouze ve válečném období. Nemalé množství jich produkuje každodenní konkurenční boj, projevující se třeba i vraždami pacientů pracovníky záchranek (viz. událost v Polsku) nebo lékaři záměrně milným stanovováním diagnóz (třeba rakoviny), vraždy dlužníků či věřitelů, svobodnými médii podněcované násilí nepředstavitelných podob, sebevraždy kvůli depresi z neustále vnucovaného životního stylu, strachu z budoucnosti, pádu do totální chudoby, dále pak oběti módních diktátů (zemřelé anorektičky, nebo při plast. operacích), vraždy studentů spolužáky atd. Prostě permanentní občanská válka!

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

2. příspěvek, od jehož vložení na iDnes jsem ustoupil

Ostatní státy pak budovali mocný a pro některé jejich občany svobodný kapitalismus pomocí po celém světě rozesetých kolonií, což rozhodně neznamená, že i USA je neměly. V nich stavěly fabriky, kde pracovala tamní levná pracovní síla, odtamtud dovážely suroviny a nerostné bohatství, za něž nikomu neplatili. Dnes už asi nikdo nespočítá ty stovky tisíc obětí havárií třeba chemiček, u kterých se na bezpečnost při stavbě, ale i tamních zaměstnanců, rozhodně nekoukalo...
Když se sečte potenciál v USA pracujících levných otroků spolu s těmi, kteří pro ně pracovali v koloniích, nelze se divit, že jsou dnes nejmocnější zemí... Ukořistěné suroviny a zdroj levné pracovní síly však nezabránily krizi kapitalismu, vrcholící největší válkou lidstva, která byla druhou v pořadí. Hitler je tedy produktem kapitalismu a oběti tehdejší války je nutné přičíst na jeho účet!
Definitivní konec druhé světové války se datuje svržením atomových bomb na japonská města Hirošimu a Nagasaki letadly USA...

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

1. příspěvek, od jehož vložení na iDnes jsem ustoupil

Aby si o vás, spoluobčánci modří, vaši bližní nemysleli, že jste ti největší blbci, rozhodl jsem se rozšířit vaše vědomosti! Nezištně, z pouhé lásky k vám! Současná, všechny ohlupující pravicová média to totiž za mě určitě neudělají...
On ten můj níže započatý seznam obětí kapitalismu genocidou původního obyvatelstva USA a jeho otroky zdaleka nekončí! Příčinou války známé jako ,,Sever proti jihu" bylo mj. volným trhem dopuštěné nerovnoměrné rozdělení bohatství občanů USA a plánované skoncování s otroctvím. To ale jeho zrušením neskončilo, protože skrytou formou pokračovalo dál. Třeba když černoch, Indián nebo jiný "barevný" nastoupil do autobusu, kam jim byl přístup zakázán, tak skončil v kriminálu, což nebylo nic jiného než americký pracovní lágr. Mezi další důvody však např. patřilo i neoprávněné odsouzení za vraždu... Tamní vězni ,,barvy kůže´´ pak třeba palicemi rozbíjeli kameny na stavbách státních železnic...

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

S panem Milanem jsme mj. rozebírali téma počtu obětí zločineckých režimů. Rozhovor s ním jsem započal příspěvkem s názvem Že někdo nedokáže věcně argumentovat... 07.03.2009 v 08:05 hod, a najdete jej na této adrese:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090228_72550_blogidnes&razeni=&strana=2

Nezasvěcené informuji, že tyto diskuse se čtou odzdola nahoru tak, že si nejprve přečtete příspěvek na šedém podkladu a poté reakce na něho směrem dolů.
A protože on, spolu s jemu (ex offo) přiděleným ,,ochráncem´´, byli přesvědčeni, že socialismus má na svědomí obětí nejvíc, rozhodl jsem se jim v tomto udělat poněkud větší jasno. Kauza ,,Sidovský´´ však pro mne měla prioritu, a když mi tam onen třetí příspěvek přeci jen umožnili vložit, rozhodl jsem se i já učinit vstřícné gesto tím, že jsem od mého naplánovaného ,,Kurzu zabedněných pravičáků´´ustoupil. Ony ,,školící´´ příspěvky mám však hotové, a protože nechci mít depku ze zbytečně vykonané práce, ukojím se alespoň tím, že je zveřejním tady.

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

A během této moji mise na iDnes došlo k několika zajímavým událostem.
Poprvé jsem napsal názor na homosexuály v podobě reakce na příspěvek od "suchardy" (od Antibukvice) 08.03.2009 05:46 na adrese:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090306_73540_blogidnes&razeni=&strana=3

Pak jsem se onoho mluvčího a obhájce homosexuálních deviantů Sidovského rozhodl oslovit přímo, což jsem učinil na další stránce v 6:09. Poté následovala stručná výměna názorů s nějakým jejich zastáncem. Protože jsem však měl stále pocit, že vzhledem k tomu, co ta úchylná pakáž proti nám během těch spoustu let činí, je to jaksi nedostačující, rozhodl jsem se do tamní diskuse vstoupit ještě jednou, razantněji. K tomu jsem měl připraveny tři příspěvky s názvem Styďte se, grázlové!, které jsem tam vkládal za sebou stejně, jako to dělám tady.
Odeslal jsem první, druhý... A ten třetí už tam odeslat nešel, protože mi ti pacholci zablokovali přístup! Z této jejich akceschopnosti tudíž vyplývá, že mají stále prst na vypínači - věřili byste tomu?
Já to ale tak nenechal a svěřil se s tím onomu ,,VIP blogerovi", s nímž jsem se poněkud ,,skamarádil´´ a v té době s ním vedl řeč. A to zrovna na počátku diskuse k jeho novému článku, v němž nám, občanům, dává za vinu vznik současné krize a nabádá nás, abychom nebyli pasivní a nemlčeli k problémům, které nás trápí. Oni všichni ti ,,modráci´´ mají takový specifický pohled na dění kolem nás...
Příspěvek jsem tam vložil coby Kosťa 2 - 12.03.2009 08:43 a zatím jej najdete ve spodní části strany (začátku diskuse) na této adrese:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090311_74277_blogidnes

A světe div se - nějak to zabralo! Zatímco ještě ráno mi tam nešel onen třetí příspěvek odeslat - odpoledne se brány otevřely!

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

A taky Janis! Sidovskýho myslím... Na jeho ksicht, který jsem si kdysi stáhl z internetu, se dívám vždycky, když je potřeba naštípat větší množství dříví. Nevím proč, ale takhle mi to pak jde nějak líp od ruky...
No prostě - narazil jsem na místo, kde si pustil hubu na špacír, aby svoji existenci po čase trochu připomněl, a já to nějak nevydržel a pěkně od plic mu pověděl, co si o něm a jeho soudeviantech myslím.
A k tomu navíc na diskusních fórech, rozšiřujících onu současnou mediální kampaň za byznys kolem proměn žen, se pokouším narušovat jejich jednotnou linii projevů díků za tuto kampaň a obdivu k homosexuálním léčitelům narušených ženských duší - takže se vůbec nenudím.

Libor (Po, 16. 3. 2009 - 09:03)

Uf, to je fofr... Prostě lítám po internetu, až mi jde z toho hlava kolem, a vás kvůli tomu nějak zanedbávám. Sorry! Mám ale celkem dost zážitků, s nimiž se s vámi podělím - takový jsem já!
To jsem třeba při šmírování na iDnes narazil na jednoho VIP blogera - Milan se jmenuje - a dal s ním řeč. Samozřejmě se to kolem něho hemžilo samým modrým vosmrdovákem, který si platěj k tomu, aby odháněli diskutéry nežádoucích názorů, takže se to rozvinulo v docela slušnej pokec. Znáte mě...

Libor (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

Drobné zprávy ze současného kapitalistického ráje

- Pravicová vláda investovala do informačního Průvodce novým trestním zákoníkem, který má prý zajistit bezpečí a jistotu slušných lidí.

- Policejní vyšetřovatel polil prodavačku benzínem a s hořícím zapalovačem v ruce po ní požadoval peníze. Coby gembler se prý nacházel ve finanční tísni.

- Sadisté, nekrofilové a další vyznavači alternativních libůstek se mohou těšit na filmy s takovouto tématikou, které právě přicházejí do kin.

- BRNO: V pozdních nočních hodinách pobodal neznámý pachatel tři zahraniční studenty. O dvě hodiny později byl v prostředku MHD pobodán muž. Policie se domnívá, že obě napadení nespáchal tentýž pachatel.

- Současná silikonová top modelka Hana Mašlíková nechápe, proč média zrovna z ní dělají sexbombu. Její obří prsa jí prý způsobují takové potíže, že si na pláži nemůže lehnout na břicho, aniž by si v písku nevyhloubila díru.

- Miss 2008 Eliška Bučková podle nejmenovaného bulváru plánuje velké změny image. Jako první na řadu přijde radikální změna účesu a do budoucna plastická operace uší, s jejíchž nevzhledností, která se tím odhalí, prý není spokojená ,,Nejsem sice příznivkyní plastických operací, dnešní žena však musí pro dokonalou krásu něco vytrpět, pakliže nechce přijít o zájem čím dál náročnějších mužů´´ - pravila bývalá misska.

- Jednatřicetiletá matka dvou dětí zemřela krátce po úspěšně provedené plastické operaci, spočívající ve zvětšení objemu prsů vloženými silikonovými implantáty. Nemocnice odmítá odpovědnost, neboť se prý jedná o nepředvídatelnou reakci a nikdo během operace ani po ní nepochybil.

- Těžká alergická reakce a následné poškození zdraví s možnými doživotními následky postihly ženu poté, co si na své vlasy aplikovala přípravek, mající zvětšit jejich objem. Výrobce odmítá jakoukoliv odpovědnost.

Libor (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

Další příspěvek, který na diskusním fóru na Idnes odstranili:

Hej, Lucko, nechceš to někdy zkusit bez koz? To by teprv byla svoboda a lehkost bytí! A kdyby sis k tomu nechala přišít pinďoura, aby si ty buzny měly do svých tlam co strčit, tak by s tebou určitě i leckterá vlezla do postele! Pak by ses pro ně stala ještě větší ikonou, než jsi dnes!
Nejsi ty ale nakonec lesba? Ty totiž taky nesnášejí dlouhé vlasy... Chtělo by to nějaké tvoje veřejné odhalení!

Libor (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

Příspěvek, který na diskusním fóru na Idnes odstranili:

Konečně jsem pochopil, že Lucka svým systematickým propagováním krátkých vlasů dělá těm úchylným kadeřnickým buznám reklamu proto, že s nimi kamarádí! A možná že jí za to i platěj...
Bodejť by pak nebylo tolik rozvodů a znásilnění mladistvých, když v tomhle kapitalistickým totáči nesmějí mít ani ženské dlouhý vlasy! Za jejich odstraňování se lobbuje, kam se člověk podívá, zatímco jejich propagace je zakázaná...

Libor (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

Když jsem se minule zmiňoval o obsahu příspěvků, které pro jejich závadovost ochránci dobrých mravů na Idnes odstranili, myslel jsem si, že už je nenajdu. Proto ten jejich stručný popis.... Protože jsem je ale přecijen našel, mohu vás s jejich obsahem seznámit :-)

Libor (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

O komunismu si myslím že je to nejen naivní, ale i zhoubná ideologie. Nedovedu si totiž představit, jakým způsobem by v něm měli být lidí motivováni k práci, vzdělávání či jiným společensky užitečným aktivitám, jakým způsobem by měli být sankcionováni za porušování zákonů a pravidel, případně jak by se v něm dalo zabránit parazitováním na druhých, které je i bez existence peněz možné.
S takovýmto názorem tedy asi těžko mohu být komunistou, takže naše politická orientace bude patrně odlišná :-)

Silvie (Pá, 6. 3. 2009 - 08:03)

Znak červené třešně? :)

Libor (Čt, 5. 3. 2009 - 19:03)

Doufám, že jsi nepřehlédla, že jsem tě nikam definitivně nezařadil... Když ale zmiňuješ stejné politické smýšlení - to by mě opravdu zajímalo, do jakého politického spektra mě (nás?) řadíš :-)

Silvie (Čt, 5. 3. 2009 - 11:03)

Tos mě pobavil,já rozhodně nejsem modrá gardistka :)) a máš moje sympatie,protože jsme koukám stejného politického myšlení.

Libor (St, 4. 3. 2009 - 18:03)

Taky věřím, že tenhle sympatický názor napíšeš všude, kde se budou propagovat krátkovlasé ženské, případně nějaký propagační pořad, který je součástí letošního tažení homosexuálních střihačů za zvýšení svých zisků. To bych si pak mohl nedejbože myslet, že jsi člen (ka) modrých gardistů, který (á) se mi tímto pouze pokouší snížit produkci adrenalinu, vlivem kterého doprovodná internetová kampaň nevypadá tak, jak byste si představovali. A pro začátek můžeš začít třeba zde:

http://www.stream.cz/video/255442-libor-sula/
http://www.femina.cz/index.php?sub=clanek&id=2932
http://ona.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090202_102623_ona_krasa_ves
http://revue.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090213_104249_sex_map&razeni=&strana=1
http://revue.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090212_132350_lidicky_map

Na poslední adrese modří majitelé tamního webu odstranili příspěvek, který mimo jiné navrhoval Lucii, aby si nechala přišít pinďoura, díky kterému by se pro gaye stala nepochybně ještě větší ikonou, než je dnes, a některý by s ní pak třeba vlezl i do postele, protože by mu měla co do huby nabídnout... Taky tam na její adresu padla otázka, jestli není náhodou lesba. Že by to chtělo nějaké veřejné přiznání... Pokud vám tato stránka nepůjde načíst, potom adresu v adresním řádku označte a znovu odentrujte.

Reklama

Přidat komentář