Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Bára (Pá, 10. 4. 2009 - 14:04)

Nemusí být ani namalovaná ani nalíčená, stačí když bude se sebou spokojená a už chůze takové holky chlapy rajcuje. Stačí jim vidět ženskou,která se umí prožít. Anorektičky a jinak psychicky zdeptané holky se teda prožít neumí. Většina mých kamarádek chce zhubnout, většina z nich by chtěla mít smyslněnší rty a jiná prsa než mají. Všechny se mi líbí takové jaké jsou a postavy mají přiměřené svému věku a způsobu života. Každá ženská zatouží občas vypadat tak jako ta z časopisu/televize. I ty kapradino, to není nic hrozného. Hrozná je ta masáž, ze všech stran, že co je málé má být velké, co je dlouhé má být krátké, co je světlé má být tmavé.

kapradina (Pá, 10. 4. 2009 - 13:04)

Ehm, chlapi, ruku na srdce.
Sice se stale mluvi o tom, jak jsou predelane a poupravene zenske skarede, jak se vam libi priroda a kdesi cosi, ale stejne se vetsina muzskych otoci za namalovanou nakulmovanou nebo nazehlenou holkou, ktere to sekne.
Takze asi tak. Ono je fajn prirode nekdy pomoct. (tim myslim liceni apod )
A ted opravdu vypadam jako nekdo, kdo z tech reklam zije (ze Libore ) ale nemyslim to tak. Dlouhe vlasy se mi libi velmi, a netreba je strihat a barvit, ale musi se o ne trochu pecovat a k sebevedomi pomuze i spravne jemnounke liceni, lesk na pusu, rasenka. Nic vic. Ale i na to ty reklamy jsou. Takze me to zas tak zily nerve, ja na ty reklamy klidne kouknu.

Josef (Pá, 10. 4. 2009 - 13:04)

Dobrý názor Báro.

kapradina (Pá, 10. 4. 2009 - 13:04)

Skoda tehle diskuse, fakt skoda. Libore, ty se divis, ze te nekdo smaze, kdyz jenom nadavas? Oni te mazou POUZE kvuli vulgaritam, ne kvuli nazorum, byt padlym na hlavu.
Ale to ti asi nedoslo, ze.

Josef (Pá, 10. 4. 2009 - 13:04)

Dlouhé vlasy jsou podle mě alespoň pod lopatky, Moniko. Rozpuštěné mírně zvlněné, nebo rovné, které se lesknou. Taková žena když jde a vlasy má rozpuštěné je podle mě skutečná Žena.
Na vlastní oči jsem viděl ženu s vlasy dlouhýmy do pasu. Delší ne. Líbí se mi, když jsou rovně zakončené. Tahle je měla na koncích slabé, ale i tak to bylo moc hezké. Nebyl jsem zdaleka jediný, kdo se otočil:-) Byla to hezká tmavovláská asi 35let.

Bára (Pá, 10. 4. 2009 - 12:04)

No a se sebevědomím ženy má souvislost i to, jak je světu předkládána její ideální podoba.
Kdyby všude v médiích byly viděny normální průměrné, přírodní ženy, s větším nosem, s trochu křivýma zubama, s vráskami v obličeji, s oplácanou postavou, křivýma nohama ale s jiskrou v oku, ženským pohledem a s maminkovským úsměvem, bylo by nám všem na světě líp a se sebevědomím by nikdo problémy neměl, protože tohle JSOU normální ženy. Ale k čemu by všem, kteří na nás bohatnou, byla naše spokojenost? Nepotřebovaly bychom je a oni by neměly koho předělávat.
K čemu jsou kadeřníkům krásné dlouhé vlasy na ženě? K ničemu, z toho nic nekouká. Zato ohryzaný, probarvený sestřih je třeba každý měsíc za 300Kč uvádět do původního ohryzu.
K čemu jsou plastickým chirurgům spokojené ženy s malými prsy, velkým nosem, úzkými rty? Taky k ničemu. Žádnej kšeft. Lepší je vytvořit mindráky a zadupat sebevědomí a pak ať si ho od nás vykoupí za penízky.

Monika (Pá, 10. 4. 2009 - 12:04)

pro Josefa: Já myslím, že holek/žen s dlouhými vlasy je spousta, otázkou ovšem je, co pro tebe znamená pojem "dlouhé vlasy". Někdo za ně považuje už délku na ramena, pro někoho jsou dlouhé až vlasy do pasu nebo delší a těch teda si málo je...

Rob (Pá, 10. 4. 2009 - 12:04)

Báro, nepotřebuji aby po světě chodili jenom lidé, kteří mi vyhovují, ale to co on zde předvádí nemá obdoby.
a zmatené, ponížené atd. jsou jenom některé ženy. Ty které mají problém se sebevědomím a vším co s tím souvisí.

Josef (Pá, 10. 4. 2009 - 10:04)

Když vidím dlouhovlasou ženu, mám chuť jí pohladit, nebo se jejích vlasů dotknout.
Dlouhé vlasy jsou na dívkách a ženách krásné.
Škoda, že jich je tak málo.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2009 - 09:04)

Samozřejmě že líbí,co to je za otázku?§

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2009 - 08:04)

Teplouši nemůžou v ženě vidět její krásu, nejsou toho schopni.

Bára (Pá, 10. 4. 2009 - 08:04)

Robe co tě tak vytočilo? Tak ho ignoruj a máš klid. Ano po světě nechodí jenom chytráci ale různí lidé a tak je to v pořádku. Ty bys chtěl žít jenom mezi lidmi, kteří mluví, píší, žijí, vypadají tak jak to tobě vyhovuje?
Já s Liborem souhlasím v tom, že ženský jsou díky médiím zmatený, zmanipulovaný, ponížený a nešťastný. To co jim je předkládáno, podsouváno a vnucováno jako ženský ideál je nepřirozený a nenormální. Můžeš vypadat nadpozemsky krásná a dokonale vyvinutá i v 50 letech,když si řádně zaplatíš ale normální to není. Normální jsou lidi takový, jaký přišli na svět a ne předělaný za prachy.
Poslední dobou jsem si všimla, že alespo? v některých reklamách nastaly změny. Už nás nemají za pitomce vymaštěné a krémy proti celulitidě už nenabízejí 18ti leté slečny, ale i 30-40leté ženy. To je pokrok.

Rob (Čt, 9. 4. 2009 - 23:04)

S prominutím: Ty jsi taková píča, Libore, která nemá obdoby. Prostě vymaštěný kokot, kterému zase povolili v Bohnicích za odměnu net. Ty tu diskuzi musíš zkurvit tím pastováním nesmyslných příspěvků. Proč si ty kokote jeden nezaložíš svou diskuzi.
ach jo, slušným lidem se omlouvám, ale když to člověk vidí, co za hňupy to chodí po světě, tak je mu pomalu do pláče.

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Třetí odstraněný vzkaz z prima.stream.cz:

A když už jsem Šulínka takto oslovil, zeptám se ho ještě na jednu záležitost: Pořad VyVolení, vysílaný Prima BuznouTV, byl předurčen mj. i k lobbování za vaše kadeřnické zájmy. Do něho vybrané dlouhovlásky totiž posloužili k esemeskovém útoku, spočívajícím v jejich urážení a zesměšňování toho nejhrubšího kalibru, spojených s doporučením, aby se nechaly ostříhat, protože takhle jim to prý vůbec neslušelo. Podle některých dokonce vypadaly jako ,,babochlapi´´. Ač měly budit dojem, že to jsou názory široké veřejnosti, ve skutečnosti se za nimi skrývali dobře proškolení lobbisté, identifikující se různými značkami nebo specifickým stylem psaní. Jeden takový byl ukončen jakýmsi nic neříkajícím výkřikem alus!, což je pozpátku vaše jméno. Byl tento příspěvek vašim dílem?

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Druhý dotaz je adresovaný homosexuálnímu Šulínkovi: Poté, co jsem na několika internetových místech zveřejnil adresu vašeho webu, na kterém ukazujete vlastní představu ženské krásy v podobě jakéhosi bezpohlavního "cosi´´, tato stránka přestala existovat. Je příčinou změna vaši strategie, spočívající v prezentaci dlouhovlasejších kadeřnických výtvorů a sebe, jakožto dalšího ,,mistra dlouhých vlasů´´? Nebo snad vyčkáváte, až ,,hustá atmosféra" kolem vašich aktivit a jména ,,zřídne´´, abyste pak se svými ,,kastrovanými ikonami´´ opět vyrazil na světlo Boží?

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Na prima.stream.cz jsem také umístil několik osobních zpráv na adresu Libora Šuly a Petra Lesáka. Protože i tyto příspěvky byly odstraněny, taktéž je zde zveřejním:

A pak bych tady měl několik osobních zpráv. Protože z názvu TopStar magazín nevyplývá, že by to byl pořad určený pouze pro homosexuální menšinu, dovolil bych si, coby heterosexuál, Petra Lesáka informovat, že mladě vypadající ženy ,,v letech´´ se nacházejí i mezi dlouhovláskami! To pochopitelně platí pouze v případě, že i tento pořad nepovažujete jako prostředek k dalšímu skrytému lobbování za kadeřnické zájmy...

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Další část odstraněné diskuse na http://prima.stream.cz/category/210/256709/?autoplay=1

mucilka 18.03.2009
to antibukvice: jestli si chcete říkat antihomosexuál, pak jste antihomosexuál projevující se homofobně.

Antibukvice 19.03.2009
mucilka: Fobie znamená ,,strach" a já z homosexuálů strach tedy opravdu nemám, což si myslím, že by z mých příspěvků ani vyplývat nemělo...

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Další část odstraněné diskuse na http://prima.stream.cz/category/210/256709/?autoplay=1

efka.ch 18.03.2009
To Antibukvice: S těmi kapitalistickými dlouhými vlasy jsi mě fakt pobavil. Seš mladý zmatený komunista, nebo je ti 100? Každý může mít vlasy, jaké chce, a dělat s nima co chce, oblíkat se podle toho, co se nosí..to se dělá, víš? A jestli někomu tenhle pořad, gay, lesba nebo heteráč pomůže, aby nelezl na plastiku a neriskoval zdraví, tak co na tom. A ty mezitím zajdi na zkušenou do bordelu, potřebuješ se pobavit.

Antibukvice 18.03.2009
efka.ch: Jakou má vnímání sekundárních pohlavních znaků spojitost s politickými názory nebo věkem? Každý by mohl vypadat a oblékat se podle potřeb nejen svých ale i partnerů pouze tehdy, kdyby tady byly svobodný a nezávislý média, který by veřejnosti popravdě sdělovaly všechno, co se líbí jejich občanům a ne pouze to, co roztáčí ekonomiku. Kapitalismus je zločinecký systém i proto, že dlouhé vlasy z ekonomických důvodů vyřadil ze seznamu ženských znaků a zakázal je v médiích jakkoliv spojovat s erotikou

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Další část odstraněné diskuse na http://prima.stream.cz/category/210/256709/?autoplay=1

Anberlin 18.03.2009
Antibukvice: Protože ty tvoje tzv. "BUKVICE" mají větší fantazii a vím o čem mluvím, protože mezi nimi pracuji a "bukvice" nejsem...

Antibukvice 18.03.2009
Anberlin: Větší fantazii, jak většinu dívek a žen ve společnosti předěláváním na chlapečky udělat sexuálně přitažlivějšími pro sebe? To je opravdu obdivuhodné a společensky prospěšné umění, které dokázal kdysi nejlépe ohodnotit snad pouze Hitler...

Libor (Čt, 9. 4. 2009 - 20:04)

Další část odstraněné diskuse na http://prima.stream.cz/category/210/256709/?autoplay=1

mucilka 18.03.2009
to antibukvice: vinit z mediální masáže a mýtu krásy jen (nebo převážně) homosexuály je tvrzení zcestné, založené jen na výkladu vašich osobních dojmů. radit, co ženám (ale i obecně lidem) sluší, by měl především někdo, kdo dané problematice odborně rozumí, což se nevztahuje ani k pohlaví ani k sexuálnímu zaměření. než budete tvrdit, že důvodem rozvodů jsou ženiny krátké vlasy (s takovým důvodem jsem se ještě nesetkala), doporučuji vyhledat a nastudovat několik zdrojů rozvodové problematiky. a nakonec: těžko se věří, že nejste homofobní, když pana šulu označujete termínem "homosexuální deviant".

Antibukvice 18.03.2009
mucilka: Že příčinou mnoha úmrtí na anorexii jsou buzeranti, vlastnící většinu modelingových agentur a jimi vymýšlené módní trendy vychrtlých chlapeckých postav je scestné tvrzení, založené pouze na výkladu mých osobních dojmů? Že se o nějakém jevu společnost nedozvídá ještě neznamená, že neexistuje. Stěží si dovedu představit, že by kapitalismus skrze jemu sloužící média informoval veřejnost o svých zločinech a jejich následcích. Od okamžiku, kdy jsem objevil zločiny homosexuálů nejsem homofobní ale antihomosexuál!

Reklama

Přidat komentář