Reklama

Koloidní stříbro

pro Josefa (Po, 4. 6. 2007 - 07:06)

No mozna pak s tou otravou po pouzivani koloidniho stribra byste rad navstivil ty automechaniky v bilych plastich, ale mozna bude pozde. Ale kazdy jsme strujcem sveho osudu. Z ceho usuzujete,ze se lekari nedovedou starat o sve zdravi? Mate pro to nejaky dukaz nebo to je ( jako obvykle takova alternativni rec? Nebo proste vyraz vzdelany idiot je ( jako opet) vyrazem nenavisti nevzdelanych lidi vuci lidem s titulem Mudr? Vzdyt jste si tu medinu mohl vystudovat take...kdyz jste tak skvely...

Josef (Po, 4. 6. 2007 - 04:06)

pro Roberta
Apsolutne souhlasim s tvym nazorem na zapadni medicinu.Jen bych dodal,ze nejvetsi tragedie techto vzdelanych idiotu je ,ze neumi pomoci sami sobe ,ale druhym by chteli radit a pomahat, ovsem za penize.To je jako kdybych ja si neumel opravit moje auto ,ale Vam vsem budu auta opravovat ,ovsem za penize !!!!!Pomoz si sam a pan buh Ti pomuze !!Od toho casu kdyz jsem zacal pouzivat koloidni stribro ,prestal jsem navstevovat ty automechaniky v bilych plastich !!!!

Dagmar (Ne, 3. 6. 2007 - 22:06)

Pokud já jsme si to přečetla, tak Evička nazvala tím "něco" např.diabetiky a nazvala je parazity. S tím tedy souhlasit také nemohu,diabetici normálně pracují a studují,obvykle dosahují dobrých výsledků v obojím. Vůbec se odpůrci E. nedivím, že se naštval/a to asi naštve každého slušného člověka. Ale Evička slušný člověk asi není. Opravdu její názory připomínají vzpomínané názory nacistů, kdo není dokonalý, pryč s ním.Ona možná zatim dokonalá je, ale je jí kolem 30..ale určitě je hodně!!!! hloupá, musím jen souhlasit....

Olinka_Plzeň (Ne, 3. 6. 2007 - 22:06)

mám sousedy, mají doma ležet "něco", je tomu osmnáct let, jen to přijímá potravu, a vylučuje, protože se několik let známe a já je často navštěvuji, vím, že se svým okolím to "něco" nikdy nekomunikovalo. Mí sousedé nemohou nikam odjet, jsou oba dosti na nervy. Myslí-li to Evička takto, potom s ní musím, právě jako žena a maminka souhlasit. Ale tahle diskuse je o něčem jiném: koloidní stříbro mi vyrábí manžel, souhlasím s tím, že domácí výroba je nejlevnější, také souhlas s tím, že je třeba kvalitní destilka,obyč stříbro a výrobní automat na nějakých těch cca 15ppm :-)

Dagmar (Ne, 3. 6. 2007 - 19:06)

To je docela zajímavý,mne se zdálo,když to čtu,že se tu diskutovalo hlavně o tomhle výroku
"která udržuje při životě i to!!!, co by za normálních okolnosti uhynulo a nezatěžovalo společnost" nečteš něco jinýho Roberte nebo s tim taky souhlasíš? Mně se teda tenhle výrok hnusí stejně jako oponentce / oponentovi Evičky.....je to dost hnusnej výrok...dělá se mi z něj blbě stejně jako z Evičky.....

Robert (Ne, 3. 6. 2007 - 18:06)

Opět se nám zde objevuje fanatik, který má touhu všem sdělit, že jakákoli alternativní terapie je k ničemu. Neustále se domnívá, že klasická západní medicína je neomylná a že někdo se vyléčí konzumováním chemických léčiv. Najdete ho na všech diskuzích o netradičních léčebných metodách. Svou nadřazenost a nabubřelost dává najevo vykáním a zdůrazňováním svého údajného vzdělání. Je-li snad zdráv po těle, zcela jistě není zdráv na duchu. Než ho přijme některý psychiatrický pavilon s následnou aplikací psychofarmak, doporučuji ho ignorovat.

Anulka (Ne, 3. 6. 2007 - 17:06)

Dobrý den, poradite mi nekdo, jake mate zkusenosti s koloidnim stribrem?cetla sem o nem na netu dobre veci...mam v sobe nejakou infekci, uz sem mela dvoje antibiotika a ani jedny nezabraly...tak sem si rikala ze bych ho zkusila.napisete mi nekdo sve zkusenosti.dekuju moc za radu

Evicka1976 (Ne, 3. 6. 2007 - 14:06)

:-) bez komentáře :-)

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 14:06)

Z ceho usuzujete na moji posedlost nemocemi a nestestim,ja jsem zcela!!! zdravy clovek ..ale fanaticke blabolily vaseho druhu nesnasim,ale nebojte,jak rikam,jiz zitra se muzete dozvedet neco neprijemneho jako kazdy z nas, nikdo nejsme ochranen a bylo by zajimave videt Vasi reakci. Jak ty deti budete skrtit primo v ordinaci.. nebo potom nenavidet... Ja jsem vysoce positivni,optimisticky clovek, ale mam soucit a porozumneni ( a take asi ponekud lepsi vzdelani nez Vy) no a Vy jste blba ujeta fanaticka,ktera diky sve nevzdelanosti mysli, ze vsechny problemy leci koloidni stribro, to je cele...mozna z toho Vy a Vase deti budete mit otravu, ale i to je Vas problem....co rodice, ty jste uz zakopala na zahrade, kdyz si dovolili byt nemocni? Nebo jim chodite hlasat pravdy o koloidnim stribre. Chudaci, ale zase co si vychovali, to maji..

Evicka1976 (Ne, 3. 6. 2007 - 14:06)

takoví zlí lidé, jako vy jsou sice dost nepříjemní, ale také potřební, aby lidstvo nezpohodlnělo. Vaše patologická posedlost něštěstím a nemocemi, to je pravý a nebezpečný fanatismus a zatrpklost.

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

Prima a az se zitra dozvite,ze maji treba tu DM1, leukemii,rakovinu ci neco jineho, zakroutite jim krkem? Co budete delat? Co budete delat Vy, az se dozvite nejakou dg? A co rodice,tem take chodite povidat tyhle strasne blaboly? Fanatismu je fakt odporny v kazde podobe, jste dukaz...nevzdelana hloupa zla fanaticka...

Evicka1976 (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

:-) děkuji za zábavu :-). Děti mám dvě, jsou krásné, zdravé, odolné a otužilé, Můj manžel a já jsme také naprosto zdraví. No a kdyby náhodou, máme k dispozici právě koloidní stříbro, protože je mnohem účinnější, než moderní dryáky, co udržují chronickou nemocnost :-)

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

cca!!! 60 lety tj. myslim 2. svetovou valku
Jo mj. muzete povedet autoru Planety radost,ktereho zrejme obdivujete,ze by to take mohlo byt na zalobu ty jeho stranky...budu o tom premyslet...kupodivu mame nejake zakony, coz asi nevite..co ty deti, stale nic?

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

Prima,nejak jste mi neodpovedela,zda mate deti a zda v pripade,ze onemocni,jim zakroutite krkem.A pokud Vy nejak onemocnite,zda skocite z mostu,coz bude jen dobre dle Vasich nazoru.Jinak mj. optimalni je 3 stupen, takze z nej vyrabet dalsi stupne je opravdu nevzdelanost. Nesnasim malo vzdelane lidi,mel by se udelat nejaky zakon,ze kdo ani neumi cesky, tak by mel byt odstranen.Vas na VSE ci jine skole ani nenaucili mluvit a psat? Myslim ze jste nejen blba,ale i obecne velmi malo vzdelana a da se rici az pitoma.A to rikam velmi zridka.Ale nebojte treba zitra se muzete dozvedet nejakou peknou Dg. a pak bude zajimave,zda budete zvanit blbe jako ted. Nezda se mi,ze byste byla v dobrem psychickem stavu,spise se jevite jako takova celkem ujeta fanaticka. Malo sexu? Zadny chlap? A co ty deti?

Evicka1976 (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

před 60 lety v roce 1947 začínal nátup komunistů k moci... plést si zdraví, zdravý životní styl a rasové předsudky, no to mi je pěkný guláš a demagogie :-)

Evicka1976 (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

Můžete si povídat, co chcete, sama příroda si najde cestu, jak populaci ozdravit a nikdo - naštěstí - nemá šanci to trvale zvrátit. Ostatně tato diskuse je o koloidním stříbře, které jako jediné stále, při vhodné aplikaci dokáže hubit bakterie a viry, aniž by vznikala rezistence. Antibiotika jen vytváří nové rezistentní kmeny bakterií. Myslím si, stejně jako mnho jiných lidí (viz projekt Planeta Radost) že normální je být zdravý, stejně jako nekrást a nevraždit. Jako existuje Listina lidských práv a svobod, měla by existovat i listina základních lidských povinností, tou nejzákladnější by měla být povinnost se udržovat v tom nejoptimálnějším a nejvýkonnějším stavu fyzickém a psychickém.

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

Vite jeste, lide s podobnymi nazory jako Vy uz zde byli tak pred cca 60 lety... zacali nemocnymi,pokracovali pres zidy,pak chteli pres slovany atd. Vy o tom asi moc nevite, ale bylo tomu tak....Jinak mi potvrzujete muj nazor,ze absolventi ekonomickych skol casto nejsou zrovna vzor vysoke inteligence..no ale kazdy jsme nejaky...vite ze zeny maji dost casto jiz kolem 30 roku rakovinu prsu? Ale to jen ten prirodni vyber, jiste byste nepodstoupila lecbu a nechala to prirode:-)))) a asi zadna skoda...

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 13:06)

Predpokladam ze pod pojem udrzovani pri zivote tedy myslite napr. diabetiky a dalsi chronicky nemocne.. aha.. mate deti?Pokud mate,pak doufam,ze az nektere chronicky onemocni treba dostane DM1 tak jiste Vasi vetu v ordinaci lekare rada zopakujete. Taktez doufam, ze v pripade nejake vasi nemoci se zachovate stejne. Mohu se optat, kdo je dle Vas parazit? Lide s DM1 ci 2, crohnem Bechterevem, alergii nebo kdo vlastne? Ja tedy za parazity povazuji ty kteri nepracuji ac mohou a ne lidi s nejakou nemoci ale kazdy jsme jiny. Ale jak rikam, ty mlyny melou a nekdy dost rychle a Vam opravdu od srdce preju aby mlely rychle. Nevim zda jste ekonomka ale hlavne jste mimoradne blba...

Evicka1976 (Ne, 3. 6. 2007 - 12:06)

nechápu míchání diabetiků s lidmi, kteří si normálním fyziologickým cvičením korigují optické vady. U nich je třeba řešit primární onemocnění, to mi snad nebude nikdo vyvracet. Nejsem příznivcem moderní medicíny, která udržuje při životě i to, co by za normálních okolnosti uhynulo a nezatěžovalo společnost, množství vadných genů v populaci tím roste. Velice se zhoršuje poměr mezi lidmi produktivními a parazity. Až to brzy už dál nepůjde, vrátí se vše na svou přirozenou cestu,životaschopný nebo žádný, jen pár pseudohumanistů zatlačí slzičku lítosti. Jsem ekonomka, to je můj pohled na věc.

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 12:06)

Studie na zapper-nevím jestli je seriozní ,každý na to má svůj názor-

http://www.paradevices.com/thiel.htm

Reklama

Přidat komentář