Reklama

Koloidní stříbro

Dejv (Pá, 26. 12. 2008 - 20:12)

Batlesi tak nějak podobně - také mi občas padne za žebra něco sladkého, nechtěně :-) Jinak Tebou zmiňovaný zdroj jsem vygooglil a zřejmě to bude toto: http://www.metabolicketypy.com/ruzne_4.htm (kdyby to někomu mělo pomoct). A ještě jednou díky, zdá se to být pro prvotní orientaci geniálně jednoduché...

Batles (Pá, 26. 12. 2008 - 19:12)

Takhle vypadá originál.
Slinový test.
Ačkoliv tento test není "vědecký", je poměrně přesný. Když se ráno probudíte, dříve než cokoliv sníte či vypijete, shromážděte malé množství slin a plivněte je do průhledné sklenice na hladinu vody. Zhruba po 30 minutách se do sklenice podívejte. Pokud se vaše sliny zakalily a visí z nich dolů jakési "provázky", nebo pokud se potopily ke dnu, potom pravděpodobně máte nadměrné bujení kandidy.

Batles (Pá, 26. 12. 2008 - 18:12)

Ahoj Dejve,
stáhnul jsem to kdesi na internetu a uložil do PC. Takže ani nevím, odkud ten test pochází. Myslím, že ale bude pravdivý. Dcera byla na vyšetření EAV a byla plná candidy - výtoky z pochvy a v zápětí jsme udělali ten test. Vzhled slin po půl hodině opravdu stál za to. Většina byla na dně a zhora se táhly provázky jako nitě 1-2 cm. U mne to bylo očividně lepší. Candida miluje sladkosti a moje dcera taky moc. Já jsem masař, ale jak je nějaký zákusek s krémem, nebo dobrá čokoláda, tak žeru a žeru.

Dejv (Pá, 26. 12. 2008 - 12:12)

No Batlesi díky, dobrej fígl! Slinový test mě celkem uklidnil, i když v jednom místě vznikl asi 4mm vysoký rampouch, ale jinka žádné provázky. Ale dá se tomu testu zcela věřit? Možná teda zbytečně zobu kys. kaprylovou :-)

Batles (Po, 22. 12. 2008 - 11:12)

Pro Martinu -s velkou pravděpodobností máš v těle přemnoženou plíseň Candidu. Imunitní systém už na ni nestačí. Chceš-li mít jistotu, že to tak je, proveď si slinový test: hned ráno jak vstaneš, tak do sklenice napusť vodu a nashromáždi v puse trochu slin a vyplivni do té sklenice. Po 30 minutách se podívej - jestli ze sliny visí takové 1-2 cm dlouhé provázky a určitá část slin, možná i většina, klesla ke dnu, tak je Candida přebujelá.

Peta (So, 20. 12. 2008 - 00:12)

Takove vytoky jsem mivala, kdyz ho vcas nevytah, sycak

Martina (Pá, 19. 12. 2008 - 16:12)

dobry den chtela bych se zeptat na to co to je kdyz mam bile huste vytoky ale nic nesvedi ani nepali mam to delsi dobu dekuji

Jirkason (Út, 16. 12. 2008 - 14:12)

Hergot lidi,znovu napisu zasady vyroby KS.
Nutne destilovana voda z lekarny a i to je nekdy malo ciste ,ale postacuje.Dale Ag elektrody co nejvetsi cistota min 99,9% lepe 99,99.Co se tyka stale diskutovanych velikosti koloidnich castic, cim vetsi proud pustis do elektrod tim vetsi castice 40-50 je uz moc velke ,ale jiste mohou zabijen urcite druhy patogenu, idealni je menit velikost od 10 do 30, jinak cim silnejsi roztok tim rychleji muze dochazet ke zhlukovani,klasterizaci nanocastic a koloid bude neucinny.Co se tyka nakupovani v lekarne, muze byl stare a neucinne a nemluvim o zlodejske cene.Lidi kupte si elektrody v safine 12cm dlouhe a 2,5mm prumer, zapichnete je do nejake desky ja jsem pouzil disk CD elektrody od sebe vzdalene 2,5cm potom vypocitejte povrch ponorenejch elektrod,ja mam treba 1,25mA, zapojte na to nejakou baterii od 12-30V a udrzujte tam ten zatraceny proud nejakym promennym rezistorem po dobu hodiny.Treba trochu experimentovat.a nebo si kupte kvalitni generator a jedu Karle.
J.

Jirkason (Út, 16. 12. 2008 - 14:12)

Co se tyka KS, nekdo muze reagovat na leceni stribrem alergii na KS(tezke kovy), mozna je to tvuj pripad, ale nevylucujme herx reakci cili zabijenim patogenu se telo zatizi toxiny ktere telo musi vyloucit,vetsinou se to odehrava v jatrech a ledvinach,.
Jirkason

Kamila (Po, 15. 12. 2008 - 16:12)

takových "diet" už jsem zkoušela víc, jedna mi vydržela dokonce celý rok. Byla docela drsná, pomohlo to mírně proti únavě, asi odlehčená játra, ale nic moc.
Snažím se pít tak 2-3 litry vody. Z kohoutku tedy :)

Kamila (Po, 15. 12. 2008 - 16:12)

Vinc:mohl by jsi mě prosím kontaktovat na Kamila.dob"seznam.cz?

Vinc (Po, 15. 12. 2008 - 09:12)

Kamila: odkud jsi. Poradím Ti dobrého detoxikačního poradce.

Vinc (Po, 15. 12. 2008 - 09:12)

To Batles a Kamila: :-). Tak to je přesně ono. Omezením přísunu "dobrot", které uvedl Batles, trochu ty "potvůrky", co žijí v těle a způsobují tu únavu tak "trochu" vyhladovíš. Pak je musíš dostat ven. To znamená vyhubit a poslat do "odpadu". Zapper je jedna z možností, KS druhá. Pokud navštívíš dobrého detox poradce, máš z 80-90% vyhráno :-). Dostaví se nejspíš detoxikační příznaky, ale ty trvají maximálně pár dní. Chce to hodně pít vodu. Čistou vodu, ne minerálku. A samozřejmě, jak také psal Batles, při braní KS do těla dostat novou "střevní mikrofloru". Přeji vám oběma nové síly ;-).

Batles (Ne, 14. 12. 2008 - 22:12)

Vinc má naprostou pravdu oproti Petrovi. Vince považuji za odborníka.
Pro Kamilu - měl jsem stejné problémy a začal jsem používat Ravo Zapper.Asi po 6 týdnech jsem konečně dokázal být aktivní celý den a navíc se mi velmi zlepšila nálada. 14 dní používám koloidní stříbro 20 ppm podle tohoto návodu:
Pročišťování organismu:
K pročištění organismu je doporučeno projít 21ti denní kúru koloidním stříbrem. Pro zvýšení a urychlení efektivity se po dobu trvání kúry nedoporučuje konzumace masa, ryb a vajec, výrobků chemicky konzervovaných a pochutin (cigarety, alkohol

Kamila (Ne, 14. 12. 2008 - 22:12)

k té detoxikaci: komu věřit? procházím stránky které jsou zahlceny přemírou informací a různých doplnků kombinovaných se stravou, ale ne každý tomu může rozumět....

Kamila (Ne, 14. 12. 2008 - 22:12)

mělo by tedy stačit, kdybych začala s 20ppm a dvě čajové lžičky denně? koukala jsem na návody a na výrobu si teda vůbec netroufám /ale stříbro si seženu/ Jasně , pod jazyk :)
A máte tady někdo zkušenost s detoxikací?

Vinc (Ne, 14. 12. 2008 - 21:12)

Kamila: Ano o tom to je. S tím KS nic nezkazíš. Jen to nemusí vyřešit tvoji situaci úplně. V každém případě se ti nejspíš uleví. Ty dvě lžičky (plastové, nebo skleněné a mohou to být i větší dávky), pomohou imunitnímu systému organismu, ale nech se vytestovat u dobrého detoxikačního poradce a on ti poradí, jak dál. Jinak předpokládám, že víš, jak se KS užívá :-)

Vinc (Ne, 14. 12. 2008 - 21:12)

Petr: Je hodně jednoduchých řešení a ta bývají nejúčinější. O oficiální medicíně bych zde nerad hovořil. Tam jde o "složitosti", protože jen na nich se nechá vydělávat ;-). Vím o čem mluvím.

Kamila (Ne, 14. 12. 2008 - 21:12)

diskusi jsem si samozřejmě přečetla, ke konci už jsem se začala ztrácet. Nicméně jediné dávkování na které jsem narazila byly dvě čajové lžičky a myslím že tam ani nebyla daná velikost... no možná jsem to četla špatně, tak to projdu znovu :)
Jistěže KS nemusí vyřešit vše, ale rozhodně za zkoušku nic nedám. Než živořit. Nejhorší je , že člověk neví jakými všemi způsoby! Doktoři neporadí, člověk je zmatený a hledá všude možně
Nicméně chronický únavový syndrom v podstatě je velký nápor infekcí v těle, ne? Bylo mi to i sděleno lékařem. Organismus nezvládá nátlak všech chronických i akutních infekcí a prostě a jednoduše se hroutí. Vzniká tím únava, autoimunní choroby... ale pokud by někdo přišel na problém jak chron.un.syn vyřešit, hodně lidí by ho nosilona rukou

Petr (Ne, 14. 12. 2008 - 20:12)

Kdyby to bylo tak jednoduché, jak si představuje Vinc, už by se toho dávno chopila oficiální medicína. Svádět únavový syndrom na parazitální zátěž je absurdní.

Reklama

Přidat komentář