Reklama

Koloidní stříbro

Jana (So, 19. 3. 2011 - 21:03)

http://www.blip.tv/file/2224472/
a další pravdy, o kterých se " nesmí vědět "

Je jedno (So, 19. 3. 2011 - 13:03)

Scientita, který spouští...z jakého důvodu ta fakta Virapen uvádí. Důležité je, že zveřejnil dost děsivou pravdu o podvodech a korupci ve farmacii a tedy i v medicíně, která těmi prostředky "léčí". Pak člověk chápe, proč je většina nemocí nevyléčitelná. Někde to tam Virapen píše, že kdyby nějaký lék někoho vyléčil, přijde farmacie o spoustu pěněz.

EM (So, 19. 3. 2011 - 12:03)

Je videt, ze jste vubec...zajímavé je ,že dobrý šnaps a třeba i víno nebo potraviny je vždy lepší kupovat přímo u zdroje,a to bez nějakých zbytečných certifikátů a atestů-maso přímo u chovatele ,víno přímo u vinaře ,slivovice je lepší taky domácí,a mnohé další výrobky,aspoň to tak odjakživa fungovalo,anebo ne???

Virapen je star (So, 19. 3. 2011 - 12:03)

stříbro patří mezi...Scientita, který spouští humbuk okolo svých knih. Marketing, no :-)

tnt (So, 19. 3. 2011 - 09:03)

Stříbro plné mýtů
A...stříbro patří mezi významné anorganické sloučeniny, používané běžně v medicíně a toxikologii, chemických laboratořích rovněž na českých univerzitách... viz např. odkaz:
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Kvalitativn%C3%AD_anal%C3%BDza_prvk%C5%AF_d%C5%AFle%C5%BEit%C3%BDch_z_hlediska_biologie_a_toxikologie

Koloidní stříbro patří mezi nejprodávanější produkty mnohých e-shopů - jen si všimněte kolik šedomodrých lidí chodí všude kolem ;-)

S prohlášením americké farmaceutické autority vám plně věřím, mnoho odborníků bojuje s neobyčejně zkorumpovanou americkou farmacii, dokonce i její bývalí čelní představitelé... viz např.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/227137-john-virapen-bori-myty-farmaceutickeho-prumyslu.html

Každopádně se stříbrem doporučuji zacházet opatrně a s rozumem

Martin (Pá, 18. 3. 2011 - 23:03)

Stříbro plné mýtů
A...Tak tomu rikam teprve blabol, tipoval bych, ze to vypotil nejaky senilni clen klubu sysifos, ktery kol. stribro zna pouze z povidani pro nej posvatne FDA :) Kdyby o tom ten jedinec neco vedel, co se intelektualne vyzvracel v podobe toho textu, jeste ke vsemu vytrzenych z kontextu, nenapsal by takovou slataninu. Podle toho clanku by mel jeho autor napsat i pokracovani clanku, nepouzivejte leky, muzete dostat takove a takove problemy a nebo dokonce s nasledkem smrti, ale timhle by se zprotivil sve vire a byl by vykazan ze svatyne vsehovedeni. Fakt dobry clanek, ale leda tak pro lidi, co veri, ze je prinesl cap :D

Martin (Pá, 18. 3. 2011 - 22:03)

Je videt, ze jste vubec nepochopila, co jsem psal. Navic jsem v zaveru uvedl dosti podstatnou vetu: Pokud nekdo uprednostnuje pouze cenu a dale se nezajima, co vlastne do sebe cpe, je to uz jeho vec. Jak jsem take psal, lecebny efekt ma i totalne nekvalitni kol. stribro, otazkou je, jak dlouho bez nejakych vedlejsich efektu. Takze se obavam, ze si musite jeste neco o kol. stribre dostudovat. Vam proste vyhovuje ta cena, to je cele. Jinak kazdy vyrobek musi mit ze zakona udaj o dobe spotreby a AG100 jej rozhodne ma. To ze vam je jedno, kdo a jak to vyrabi a jestli splnuje jeho vytvor opravdu vsechny nalezitosti vas uz jaksi nezajima, jeste ale neznamena, ze je to spravne. A kdyby jste opravdu znala vyrobni cenu kol.stribra a mela dostecne znalosti s jeho vyrobou, tak si jej dle me vyrabite sama a nekupujete si jej od takoveho pokoutneho vyrobce. Takze na jednu stranu chceme byt zdravi a na druhou stranu do sebe cpeme mnohdy hodne podradne veci. Vyrobce-zlatokop, ktery nema radny atest pro vyrobu proste nemusi splnovat zadna kriteria, jak na kvalitu, tak na prostory ve kterych to vyrabi a diky tomu muze jit i s cenou nize, protoze za tohle vsechno vlastne usetri, ale zisk ma stale stejny, jako ti, co tohle se snazi dodrzovat. Proste za poctivost se tady plati.
Napisu to teda polopate: Predstavte si, ze si chcete koupit treba trochu snapsu na rodinnou oslavu. Muzete si vybrat zajit na trznici a koupit si tam stejny alkohol za levny peniz s velmi pokoutnou existenci, nebo si zajit do nejakeho solidniho obchodniho retezce a koupit si sice o neco draze, ale vyrobek, kde je velmi mala pravdepodobnost pancovani alkoholu a mate tak daleko vetsi jistotu, ze to nevyrabel nekdo nekde pokoutne ve sklepe. Tento vyrobce, ale na rozdil od vyrobce-zlatokopa, musi vsechny vyrobky radne evidovat a ze vseho platit nemalé poplatky. Kazdy novy vyrobek si musi vzdy radne zaregistrovat a mit jej schvalen k prodeji a za vse se proste plati, pak samozrejme je i cena takoveho vyrobku vyssi. Pak je tady vyrobce, ktery neco co podobne vypada, mozna i stejne chutna, vyrabi nekde ve sklepe bez jakekoliv kontroly a diky tomu, ze nema ani radnou registraci a schvaleni svoji pokoutne vyrobny, natoz vyrobku, tak spoleha na to, ze na nej neni videt. Uz chapete ten rozdil? Pokud ne, doporucuji si kupovat veskere potraviny v Kauflandu a pokud mozno ty nejlevnejsi a veskere veci na vietnamskych trznicich, a kdyz budete mit zdrav. problemy, koupite si nejak vyrobene kol. stribro, hlavne ze je to vse levne a za usetrene penize si zajedete na rodinnou dovolenou nejlepe k mori, koupite si novou LCD televizi nebo jinou blbost a radeji i nove auto, ale dal budeme tvrdit, jak jsou ti druzi poctivy vyrobci drazi. A vo tom to je.

Tak asi tak: (Pá, 18. 3. 2011 - 21:03)

k oběma příspěvkům jak...Stříbro plné mýtů
A teď pár slov o tom, jak blahodárné je stříbro ve skutečnosti. Jisto je, že iont stříbra má desinfekční účinek, jenže velmi slabý. Dřívější názor, že zabíjí všechny bakterie, potvrzen nebyl. Účinek je slabý a různě velký na různé bakteriální kmeny, působení musí být dlouhodobé a bakterie si mohou vyvinout rezistenci podobně jako na antibiotika. I na viry působí stříbro minimálně. Prokázalo se to jak na mikrobiálních kulturách, tak třeba i při zkoušení některých výrobků, které měly mít antiseptickou povrchovou úpravu. Např. povrch ledniček a praček firmy Samsung obsahoval nanopartikule stříbra, ale ohlašovaný antiseptický účinek nebyl potvrzen. K desinfekci se tedy koloidní stříbro nehodí, existují daleko účinnější prostředky. A pokud jde o léčebné účinky koloidního stříbra při vnitřním užívání, ty nebyly prokázány vůbec a jejich používání není odůvodněné. Neexistují žádné klinické studie, které by léčebný efekt u jakékoli choroby prokázaly. Představy o jeho antioxidačním, imunomodulačním nebo detoxikačním působení jsou jen fantaziemi. Koloidní stříbro nemá smysl ani jako preventivní prostředek doporučovaný firmami k odstranění jeho případného. nedostatku v těle. Stříbro není stopovým prvkem, potřebným pro tělo. Vážným argumentem proti používání koloidního stříbra je, že stříbro působí toxicky, v těle se hromadí a při delším používání může vyvolat neodstranitelné šedomodré ztmavnutí kůže – argyrii a řadu jiných poruch, především nervového systému, ale i jater a ledvin.
Exaktní a nejsolidnější informace o koloidním stříbře podává renomovaný Americký úřad pro kontrolu léčiv, Food and Drug Administration (FDA), podle jehož vyjádření není prokázán účinek koloidního stříbra na žádnou chorobu, a proto na potravinových doplňcích na bází stříbra nesmí být taková doporučení udávána. Proti firmám, které toto rozhodnutí nerespektují, podává FDA trestní žaloby. Také americké Centrum pro Komplementární a Alternativní Medicínu, které patří do rámce amerického Národního institutu zdraví (NIH) a které je příznivě nakloněno metodám AM, vyhlásilo, že reklamní tvrzení o účinnosti koloidního stříbra jsou vědecky nepodložené a že obsah stříbra i složení těchto preparátů kolísá natolik, že jejich používání představuje zdravotní riziko. Podobně je to např. v Austrálii a v Německu. Podle oficiálního prohlášení institucí pro kontrolu léčiv jsou důkazy účinnosti koloidních preparátů stříbra nedostatečné a rizika převažují nad event. prospěchem. Jejich prodej jako potravinové doplňky je tam zakázán.

Přípravky koloidního stříbra se donedávna i u nás prodávaly jako potravinové doplňky, u nichž se ovšem léčebný efekt neprověřuje. Kontroluje se však i jejich bezpečnost, a ta se nepotvrdila. Proto bylo koloidní stříbro kvůli svým toxickým účinkům přeřazeno do skupiny „Léčiva“ a jeho dovoz byl rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví ČR zakázán. Naši distributoři na webu sice zájemcům o léčbu smutně sdělují, že je jejich výrobek nedostupný, ale český člověk si poradí. Zajede se nebo napíše do některého ze států EU, kde jsou preparáty koloidního stříbra stále ještě jen doplňkem a ne lékem, kde jsou jich plné lékárny a obchody a kde má kdekdo domácí generátor.

Vím, že mé varování nebude asi k ničemu, stoupenci alternativní medicíny jsou hluboce věřící v její účinnost a reklamám na webu v jejich pravdivost. Ale kdo chce kam....... Třeba se jim podaří ozdobit se nádherným šedomodným odstínem – zdůrazňuji, že trvalým.

Mila (Pá, 18. 3. 2011 - 20:03)

Tahle diskuze se zase...k oběma příspěvkům jak Martina tak Simony jen tolik následovně: Nehodlám se v této diskuzi přít o tom jaké testy apod. musí mít výrobce Ks, ale opravdu výroba KS není tak složitá a k tomu získat nějaké materiály není rovněž nic velmi učeného. Jde mi jen o jedno,kvalitu stříbra jsem si vyzkoušela sama na sobě a také jejich účinky. Dříve jsem kupovala od prodejců,kteří jsou známi jako např. Pharma aktiv,prozdraví apod. Proto mohu posoudit jak působí a to naprosto stejně jako od vámi kritizovaného výrobce. Rozdíl je jen v ceně. Také si žádám kvalitu KS, ale ceny jsou velmi přemrštěné a i ten fakt se nedá přehlížet.
Také nejsem žádným prodejcem KS, nýbrž spokojeným odběratelem, neboť je k tomu důvod a navíc výrobce KS agh2o.cz je jediným, který upozorní na datum spotřeby, což jsem jinde postrádala.
Jinak je mi známo/ neboť jsem si o KS mnohé přečetla/, že se skladuje v tmavých lahvích,které mají být pouze ze skla, neboť v plastových/ ať jsou jakékoli barvy/ se postupně uvolňují škodliviny z plastu.
Řeším to tak, že po dodání KS okamžitě obsah přeleju do tmavých lahviček ze skla.
Rozhodně se nic nestane s kvalitou KS za tak krátkou dobu co je KS zasláno poštou.
V diskuzním příspěvku Martina lze vypozorovat jeho snahu znemožnit výrobu KS určitého prodejce, který prodává za nižší cenu než ostatní,není tedy žádným zlatokopem.
Je na každém jakého si vybere dodavatele KS a přesvědčí se sám.Něco také svědčí o charakterových vlastnostech Martina,ten ať si kupuje KS kde uzná za vhodné a nevnucuje svoje ničím nepodložené lži,já jsem pouze uvedla výrobce, který prodává kvalitně a za velmi přijatelnou cenu.

Simona (St, 16. 3. 2011 - 19:03)

Kol. stribro jako takove je...Tahle diskuze se zase vrátila na začátek... je to neuvěřitelné. Kdo, chce konzumovat stříbro ve velkém, je nejlepší investovat do generátoru. Samozřejmě kvalitního. Po počáteční značné investici vás pak litr vyjde všehovšudy na 30-60 Czk. A výroba není opravdu složitá, jen časově náročná, ale nemusíte u toho stát, pracuje to samo.
O kvalitě agh2o nemohu pochybovat, ale je to rychlokvaška, tento výrobce v začátcích této diskuze vůbec neexistoval.
Podivné je, že si dovolí prodávat KS v průhledných obalech... rychle v tom vznikají clustery a pak je víc ke škodě než k užitku.
Stříbro musí být v černých, modrých nebo hnědých nádobách. Je připuštěn i plast, nemusí to být sklo.
Zajímalo by mne, jestli je činnost agh2o vůbec legální. Povolení od ministerstva určo nemají.

Martin (Út, 15. 3. 2011 - 22:03)

Kol. stribro jako takove je vyborna vec, ale rekl jsem si, kdyz uz to kol. stribro z reklamovanych stranek agh2o tady pani prodejkyne pod zasterkou spokojene zakaznice tak chvali, ze se podivam, kdo se nam to teda skryva pod tim nazvem agh2o a koukam, ze dnes to uz vyrabi a prodava opravdu kde kdo, co na to treba živnostensky rejstrik
http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=72476427&OBCHJM=&OBCHJMATD=0&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=1&PODLE=subjekt&IDICO=ec2738afa20940547457&HISTORIE=1
Pokud by se to nezobrazilo, staci zadat idnetifikacni cislo 72476427 na strance http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJFND
a nechat zobrazit i s historii, takte koukam pan zivnostik od vseho neco. Vyrobna bude urcite nejaky sklep, nebo garaz, kde o ni sousedi ani nevi, natoz aby ji nekdy videla hygiena :D
Pokud by tento zlatokop mel radnou registraci sveho kol. stribra, urcite by slo koupit i v lekarne. Pohadku o zlych lekarnach dame stranou, ale dulezity je fakt, ze zadna lekarna si nemajzne prodavat neco bez radne registrace, to je taky duvod, proc takove vyrobky tam nenajdete. Kazdy solidni vyrobek je totiz pro radny prodej registrovan, treba jako kol. stribro Ag100 a pokud jej lekarna nema a videli jste to treba nekde na internetu a znate nazev vyrobku nebo jeho vyrobce, neni problem aby vam jej lekarna od tohoto vyrobce nebo prodejce sehnala. Kamaradka je lekarnice, takze vim, ze to pro ne neni problem a clovek tak mnohdy usetri za postovne. Takze zazvonil zvonec a pohadce o hodnem vyrobci kol. stribra s registraci vyrobku a atestem je konec :D Bohuzel takovych je plny internet a na sve prodejni stranky si kazdy muze napsat pohadku jakou chce. Ne nadarmo se rika duveruj, ale proveruj. Pokud nekdo uprednostnuje pouze cenu a dale se nezajima, co vlastne do sebe cpe, je to uz jeho vec ;)

Martin (Út, 15. 3. 2011 - 21:03)

Ono je to tak, ze i ta nejvetsi sracka v podobe kol. stribra funguje o tom se prit nema smysl. Zrejme si bezne koupite od nekoho kde co, ale to je vase vec. Pokud se budete informovat, ktery vyrobek v podobe kol. stribra ma nejaky atest, tak zjistite, ze je to pouze Ag100 a pokud by jej mel i vami uvedeny vyrobek, tak i ta cena by asi byla nekde jinde, protoze je rozdil mezi solidnim prodejcem, ktery ma ke svemu vyrobku potrebne nalezitosti a mezi internet. prodejci, kterych je na netu vice nez dost, takze pokud vam nejde o prukaznou kvalitu, mate jedno od koho jej koupite a jde vam spise o tu cenu :)

Mila (Út, 15. 3. 2011 - 17:03)

agh2o nebrat, nemaji ani...K příspěvku Martina, který se ohrazuje vůči výrobci koloidního stříbra, jehož webovou stránku jsem v diskuzi uvedla říkám tolik, že nemá pravdu a osočuje zbytečně. S tímto výrobcem mám nejlepší zkušenosti,předně jeho KS je účinné , což jsem vyzkoušela osobně i když ve slabší koncentraci 10ppm, velmi pomohlo v období chřipky a rýmy, pomáhá i proti bolesti uší, lze jej i nakapat do očí / dříve stříbrem potírali novorozencům oči/, takže ani tohoto ůkonu se není třeba obávat,dokonce mi přestaly slzet oči při troše kápnutí do očí. Dále tento výrobce je velmi spolehlivý, což jsem se také přesvědčila /stříbro přišlo poškozené, okamžitě mi poslal nepoškozené,zřejmě chybou poštovního doručení. Vůbec mne nezajímá, zda má nějaké testy k výrobě stříbra, hlavně, že stříbro funguje,to se může přesvědčit každý, navíc v každé zásilce je uvedena doba spotřeby, což se mi u jiných výrobců dříve nestalo,přitom je to velmi důležité datum . Ještě mohu dodat, že jeho KS je zatím nejlevnější oproti jiným výrobcům, v koncentraci 10ppm za dva odebrané litry přidá jeden litr zdarma v akci.

Martin (Út, 15. 3. 2011 - 11:03)

agh2o nebrat, nemaji ani zakladni atesty na svuj produkt, takze nevite, co vlastne kupujete a jeste to maj v pruhlednych obalech, pfuuj. Koukam taky, ze hodne investuji do reklamy ve vyhledavacich a uz to cpou i tady, takze jim na to prispejte :D

Mila (Ne, 13. 3. 2011 - 18:03)

Blbější než autor toho... Myslím,že blbější jste sám, účinky KS jsem vyzkoušela na sobě. Velmi pomáhá při odhleňování,mám astma a již přes tři roky co užívám KS léky nepotřebuji. Musela jsem dříve neustále při sobě nosit inhalátor,jehož vdechování škodí plicím. užívám denně dvě lžičky v koncentraci 10 ppm, myslím,že je to dostačující a ještě si kupuji v lékárně živé kultury,které jsou i v některých propagovaných jogurtech,ale ta tabletka je rozhodně lepší.KS lze užívat i při rýmě,seborioze,lupům,při chřipce,apod. Mám to vyzkoušené za ty tři roky. Samozřejmě KS není spasitelné na všecko, ale nemá vedlejší účinky jako různá antibiotika.
Na wwww.agh2o.cz se lze dozvědět více o účincích KS.

paspulka (St, 9. 3. 2011 - 09:03)

ahoj Dano ,prosím tě od jaké firmy používáš to kolidní stříbro,já abych vybral to správné ,díky moc

NADA (So, 19. 2. 2011 - 16:02)

NEUSTALE SE MI OPAKUJI STREPTOKOKY,ZLATE STAFILOKOKY,DOKONCE I PYOGENES.POMUZE MI KOLOIDNI STRIBRO.NIKDO NESNEDL TOLIK ATB JAKO JA HRUZA.DEKUJI

Co kdyby sis př (Čt, 17. 2. 2011 - 23:02)

Dobrý den, chtěla bych se...něco hodnotnějšího než je Čtyřlístek, Aha čí Meduňka? Co takhle Mateřídoušku?

Jana (Čt, 17. 2. 2011 - 08:02)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, již delší dobou mám problém s e-coli, četla jsem, že koloidní stříbro by mohlo pomoci, máte s tím někdo zkušenosti?
A také se chci zeptat, je toto výrobek, který lze užívat vnitřne?www.prozdravi.cz/koloidni-stribro-ag100.html.

Jenda (Po, 14. 2. 2011 - 22:02)

Fakt bezva článek, to jsem se při jeho čtení opravdu pobavil :) Můj pes je chytřejší než autor toho nesmyslu, který zná kol. stříbro leda tak z obrázků z internetu. Dokonce i ta němá tvář ví, že je stříbro pro ně dobré a sami pár kapek ve vodě ochotně vždy chlemtají. Dokonce i svého papouška jsem tím zbavil velmi rychle urputných průjmů, ale nějaký vocas napíše, že je to placebo. Ti sysifáci jsou fakt lidový vypravěči, že by jim i Božka Němcová mohla závidět :))

Reklama

Přidat komentář