Reklama

Krátkozrakost - vyléčení

Gru (Pá, 13. 5. 2011 - 11:05)

Proc hovoris o inteligenci,...Srovnávání molekuly vody s lidským mozkem napadlo s prominutím tebe, takže o inteligenci mám velké pochybnosti u tebe. Klasický příklad používání jen levé mozkové hemisféry. Na pravou jsi tak nějak zapomněl.
Apropo, mám takový blbý tušení, že lidský organismus je převážně tvořen z vody.........................................................................................................................................................................................................................................!

--- (Pá, 13. 5. 2011 - 10:05)

Proc hovoris o inteligenci,...Ale co je potřeba k tomu, aby se robot stal člověkem??????????????
tak odpověz ty exaktní magorine,zamlouváš co můžeš,ubohééééééééééééé

Michal (Pá, 13. 5. 2011 - 09:05)

Proc hovoris o inteligenci, kdyz ji ocividne nepouzivas? Btw, ty chces srovnavat molekulu vody s lidskym mozkem?

Gru (Čt, 12. 5. 2011 - 18:05)

No prave, studoval jsem...Výborně Michale, zkusím se tě zeptat takto: V čem se liší lidská inteligence od počítačové?
Jseš člověk, který využívá lineární myšlení, takovému lineárnímu myšlení se dá PC lehce naučit. Dá se naučit i emocím, aby roboti reagovali na dané situace dle potřeby. Ale co je potřeba k tomu, aby se robot stal člověkem.

Michal (Čt, 12. 5. 2011 - 11:05)

Studuješ nebo máš...No prave, studoval jsem opravdu jenom exaktni vedy a nestydim se za to. Bohuzel na magoriny typu Massa Emo jsem se nedal. To je fakt jen pro silence jako je Baudys.

--- (Ne, 8. 5. 2011 - 18:05)

ale samozřejmě že...jakej psychiatr?nejdřív tu posíláš lidi k němu na vyšetření a teď tohle?
intuice lidí kteří určité věci prostě "cítí" je dokázána aověřena i vědou,plno jich "drží" ve svých vědeckých pracovištích,a mají důkazy že ti lidé to věděli přesně-jen oni vědci jsou mimo z toho že na to nemůžou přijít jak to ten člověk mohl zjistit aj.
za další nevím tolik o panu Baudyšovi,ale takováhle sprostá tvrzení jakobys mu to snad přál???jsi pěkná sv... abys k tomu doktorovi nemusel jen jednou s něčím podobným,jen se rouhej,vrátí se ti to jako bumerang až to nebudeš čekat

ůůůůůů (Ne, 8. 5. 2011 - 17:05)

ale samozřejmě že přesně!!!vím,co píše Masaru atd...dokonce to vím ve více jazycích, než něco kritizuju, tak to prostuduju,i vím, jaké používá metody (opět velmi neověřené) atd..
taktéž, jak uvádím dříve,vím,že Baudyš st. tvrdíval,že pozná na vodě v místnosti,jaký byl jeho klient,kdo tam dříve byl..ovšem nikdy to nechtěl dokázat.. on tvrdil leccos včetně šílených předpovědí,ale nakonec se ukázal důvod a to nádor na mozku
tihle věrozvěsti vidí,slyší,měří a bohužel i prodávají kdeco...když si představím tu hrůzu,že by třeba na ty Baudyšovi předpovědi kdokoliv dal..
ůůůůůů je stejné jako Novák, je to přece zcela jedno...
co je mi po jméně atd...( Romeo a Julie mj..)
jo ale vyhráváme hokej,to je dobrý!!!
jo a doktor homeopat? mně tedy lékaři nevidí,jak je rok dlouhý,ale Mudr. homeopat zcela určitě ne ...ale chápu že třeba psychiatr s tím může občas uspět...

Gru (Ne, 8. 5. 2011 - 16:05)

mluví se o přirozenosti a...Tito a jím podobní lidé "vyzývají" vědu jako nějaké náboženství, a zapomínají, že věda prochází pokrokem a co se tvrdilo před 5 lety už nemusí být pravda.
Vždyť pozvolna i někteří doktoří podporují alternativní léčbu, dokonce se setkáváme s doktory-homeopaty, atd.
A nejlepší jsou ty jejich nicky: několikrát opakovaný symbol, jako kdyby se zasekli na klávesnici...

Gru (Ne, 8. 5. 2011 - 16:05)

Pokud vím, tak se tu...Takže jste se o to ani "koutkem" oka nezajímal, takže debata s Vámi nemá smysl, protože argumentovat větou: "voda vypadá jinak, když jsou lidé hodní" je infantilní.
Když příště proti něčemu budete vystupovat, informujte se o tom, aby vaše kritika měla váhu.

--- (Ne, 8. 5. 2011 - 16:05)

Pokud vím, tak se tu...mluví se o přirozenosti a zdravém úsudku,pokud někdo trpí krátkozrakostí a pomůže mu cokoli je jedno jestli věda nebo příroda a vidí je to snad důkaz,tady plno lidem pomohla alternativa zatímco věda nikoli.......................................................nebo snad víš o někom z vědců či doktorů kteří už to VYLÉČILI???né zkorigovali,ale vyléčili!!!tak povídej????
pleteš tady hrušky s jablkama

ůůůůů (Ne, 8. 5. 2011 - 15:05)

jo ty asi když jsi to...Pokud vím, tak se tu hovoří o Masaru Emoto a o tom, jak vločky a voda vypadají jinak, když jsou lidé hodní či něco podobného

--- (Ne, 8. 5. 2011 - 15:05)

postup v alternativě
někdo...jo ty asi když jsi to dělal/a s parterem/kou tak jsi byl/a znalá přírodních věd co???:-))))))))
když si přečtu nějakou studii a nebo i jak tvrdíš "teorii blázna" tak to prostě vyzkouším oboje proč ne,ale budu věřit tomu co mi pomohlo,logické,takže když už vidím podle"blázna"nepotřebuju žádnou studii,ještě ke všemu když žádné vyléčení krátkozrakosti nebyla po staletí schopná vyléčit že???

za další nechápu vaše chování,normální člověk totiž pokud se chce léčit alternativou tak si to tady vyhledá a pokud na to nevěří tak sem NORMÁLNĚ neleze.
Je vidět že jste těžce nevyrovnaná osobnost,nejspíš jste jako malý/á trhal kobylkám nožičky a pak naopak byl terčem posměchu.Jinak není možné někomu říkat stokrát že tohle je debata o alternativním vyléčení a vy jako hňup sem cpete svoje proti,jestli sem vlezete ještě jednou jen to dokazuje vaší inteligenci iq...

ůůůůůůůůů (Ne, 8. 5. 2011 - 14:05)

postup v alternativě
někdo (často duševně nemocný) napíše někam nějakou kravinu
nebo třeba není blázen ale prostě někde něco plácne, nebo z toho má zisky
Osud a WM ( a podobné ZDROJE) to zveřejněji jako jasnou pravdu
ezoterici to pak papouškujou jeden od druhého...jejich znalosti z přírodních věd jsou většinou čisté nic, takže se jim dá nakukat cokoliv
smutný nebo možná veselý
svědčí to hlavně o tom, v jakém stavu je základní školství...a jak Internet může úžasně manipulovat vhodnými jedinci

bára (So, 7. 5. 2011 - 22:05)

uvařila jsem novou polévku....trefné dávám ti velkou 1

Kája (So, 7. 5. 2011 - 19:05)

Já když spím se ženou, taky nepotřebuju žádnej návod a nemusím číst žádný vědecký spisy, jak na to.

Jo, (So, 7. 5. 2011 - 17:05)

včera jsem klukovi sestavil modelářský letadlo a ani jsem k tomu nepotřeboval návod, nehledě na to, že tam ani nebyl přibalenej. A taky nepopírám, že to letadlo nemá existovat bez návodu. Tak jsem zapojil mozek, ne?

Asi tak (So, 7. 5. 2011 - 17:05)

uvařila jsem novou polévku. Dala jsem ji ochutnat manželovi. Velice si na ni pochutnal. Když jsem mu ji postavila na stůl, řekla jsem mu, že ještě takovou nejedl, ale ještě jsem k tomu nenapsala recept. Neshodil mi ji ze stolu jenom proto, že nevěděl co v ní je, a proto nemůže existovat. Až potom všem jsem recept sepsala.

Gru (So, 7. 5. 2011 - 17:05)

No, hlavne ze si to umis...Studuješ nebo máš vystudovaný nějaký vědní obor?
Nebo třeba se pokoušíš uspět na vědeckém poli nějakou moderní vědou, že posuzuješ, jak to tam chodí?

Michal (So, 7. 5. 2011 - 16:05)

Kdo tvrdí, že Masaru Emoto...No, hlavne ze si to umis vysvetlit. Nejak se to zvrtklo. To ten Bates je uplnej vedec proti takovyhle magorine.

Gru (So, 7. 5. 2011 - 14:05)

Informační hodnota...Kdo tvrdí, že Masaru Emoto je vědec? Tyto pokusy JSOU zopakovatelné a nejsou vymyšlené, ještě je ale nikdo vědecky nesepsal, a důvod bude velice jasný - vědci je ještě nedokáží vysvětlit. To musíme počkat na nové paradigma nebo na nějakého odvážlivce.
Apropo věda se vyvíjí pomaleji než samotný vývoj. Když vědci něco vynaleznou, leží před nimi lán cesty, než to sepíší a než je to obecnou vědou uznané. Tzn. vedle obecně uznávyných vedeckých rovin, tzv. paradigmatu, leží vedle vědy syntagma, která se po tomto procesu může stát paradigmatem.
Sami vědci ví, že to co je učí ve školách, je už mnohdy "zastaralé", ale je to potřeba se tomu učit, je to základ, od kterého se pak mohou odpíchnout. To je jak ve škole v 1. třídě nás učí číst a psát, i když většina z nás už používá PC.
Je to to samé jako u Pluta, je to planeta nebo není? V minulém století ještě planetou byla, dnes už není. A změnilo to něco? Furt si ve vesmíru pluje.
Změní se chování vody, když to nějaký vědec popíše, nezmění, bude stále stejné. Bude se chovat stále stejně. Hodnota materiálů Masaru Emota spočívá ve fotografickém materiálu. Ale to asi nepochopíte - vy to budete dávat dětem po obědě jako omalovánku pro zpestření dne.

Reklama

Přidat komentář