Reklama

Krátkozrakost - vyléčení

iva (So, 27. 8. 2011 - 20:08)

na žádný bulvy jsem...Jano, neznam Te, ale obdivuji s jakou trpelivosti celis tem " technickym " nazorum...
diky za pekny prispevky :-) !

coco (So, 27. 8. 2011 - 20:08)

A tos vycetla kde? :-)))))mozna v knize Dr Dahlkeho / nemoc jako symbol, nebo v knize M. Hrabicy : Co nam telo rika....:-)
ne kazdy jsme schopen ( nebo spise ochoten ) uverit tomu, ze jsou priciny nasich nemoci vlastne odrazem naseho...byti ( abych tu nekoho nepoplasila pouzitim slova " duse " ).
Jsme moc ve vede a technice ;-)

--- (Pá, 26. 8. 2011 - 14:08)

No jasne zmizly. Tlacenim na...........ale byly zdokumentované

Jana (Pá, 26. 8. 2011 - 14:08)

No jasne zmizly. Tlacenim na...na žádný bulvy jsem netlačila ty pitomečku nechápavej,už mě docela štveš.No možná ty oči nikdy nezavíráš a máš je v jedný poloze:-))) ani sis je nikkdy nepromnul apod co? Tohle mi dokonce po zánětu spojivek doporučil cvičit doktor,protože jsem měla otoky atd.Viděla jsem pak líp než dřív-vidim co vidim,ty ani nevíš co píšeš a nejsi s to přemejšlet.Není dr jako dr,jinej mi oči akorát zhoršil,ale tj zaplaťpánBůh dávno.

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 18:08)

oprava-vědomé cvičení...No jasne zmizly. Tlacenim na bulvy. A ukazovalas to nekomu? Ja kdyz zjistim, ze vyfukovanim cigaretoveho dymu do umyvadla vznika zlato, tak si to hned pobezim patentovat. Je zajimave, ze podobne pripady s ocima nebyly zdokumentovane. Mozna to byl zazrak, ale to potom nema s cvicenim nic spolecneho.

Jana (Čt, 25. 8. 2011 - 14:08)

ne nepomůže jim ne protože...oprava-vědomé cvičení očí pořádně zavříta tisknout a pořádně otevřít

Jana (Čt, 25. 8. 2011 - 14:08)

Ja ale nejsem ocar. Ten...ne nepomůže jim ne protože chce prodat brejle,ale protože to prostě neumí!!!
jediný co jsem dělala bylo denně hd vědomé tedy vímže se o něco snažím-soustředím a zmizly 2dpt,dr mi pomohl před lety k tomu že mi 2,5 leda přibylo po jeho supersklech tak nekecej

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

Musim vam ale vsem podekovat. Diky vam jsem si o oku lecos nastudoval, pochopil a dozvedel.

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

...Hele a ten Bates byl fakt dr, kdyz ani nevi, jak funguje akomodace.

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

jo někdo odkazuje na to že...Tak se kurna ty doktorky zeptej do kdy muzes akomodovat. Dobra, priznavam, ze nekdo nekdy nejakym cviocenim muze oddalit vetchozrakost ale ne na vzdy. V 70 taky nebudes skakat salta. Sval je sval.

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

...Blbost. Kazdopadne si mohl alespon nekdo dat praci to prelozit jinak nez Googlem. takhle tomu fakt nerozumim.

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

...Ja ale nejsem ocar. Ten jediny Ti pomuze. Bates urcite ne. Nebo snad mas pocit, ze ten vystudovany lekar zamerne Tvoji dcerusce nechce pomoct jenom proto, aby jeho kamos optik prodal brejle za dva litry? tak to ti militantni zastanci Batese tvrdi. Predpokladam ale, ze na silhavost se ocni cviky pouzivaji. Mnoho stesti.

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

Krátkozrakost : příčinou...A tos vycetla kde? :-)))))

Michal (Čt, 25. 8. 2011 - 02:08)

Výzkum ukázal, že téměř...Vy jste se snad zblaznili. Jak na to mam odpovidat. Jasne formulujte otazky a ja odpovim. Jestli vas zajima, jak se dela korekce zraku, tak si to nastudujte. je mnoho zpusobu, jak lejzrove orezani nebo vymena cocky. Princip je vzdy stejny. Zmeni se opticka mohutnost oka. Uz jsem to psal. Tak si to kurna alespon prectete.
neverim, ze cvicenim se da zmenit kratke nebo dlouhe oko. Unavene rozhodne ano, ale to ja proste nemam.
Jestli se nepletu, tak deti se rodi s dalekozrakosti, tedy kratkym okem, ktere pak dorusta. U akomodacni schopnpsti pres 20d je to ale stejne jedno. Nekomu ale nedoroste a tak ma proste vrozenou osovou dalekozrakost.
Ahoj by si asi mel precist diskuzi nez se tak blbe zepta. Vim ze je to provokace, tak odpovim stejne - jedine laser nebo nekolik let Bates a pak stejne laser.
--- ja se ptal jestli nekoho takoveho znas, ne abys me kopiroval clanky, kterym stejne nerozumis.

pro Michala (St, 24. 8. 2011 - 23:08)

Naší témeř 4leté dceři...no znáš někoho kdo má víc než + 6 ?? odpověď je vždy nablízku někdy bohužel

ivet (St, 24. 8. 2011 - 23:08)

Krátkozrakost : příčinou je přetěžování oka, stres, strach a dědičné dispozice. krátkozrakost častěji postihuje introvertní osoby, lidi, kteří se stahují do sebe, mívají strach z budoucnosti, nemají pocit dostatečné vnitřní síly.

Dalekozrakost: příčinou je ztráta elasticity tkání, stres, dědičnost a negativní emoce. Dalekozrakost postihuje osoby, které mají přehnanou potřebu nezávislosti, drží si okolí moc od sebe, jsou hněviví.

kořenář (St, 24. 8. 2011 - 23:08)

Totéž platí i pro oční čočku při krátkozrakosti i dalekozrakosti. Tu rozhýbete pravidelnou změnou ohniskové vzdálenosti tak, že střídáte v sekundových intervalech zaostření oka na velmi blízké a velmi vzdálené předměty v sériích čtyřiceti opakování několikrát denně.

dalekozarkost (St, 24. 8. 2011 - 22:08)

První způsob: položení teplých dlaní na oči přispěje k překonání dalekozrakosti. Obě ruce se třou tak, až budou dlaně teplé. Teplé dlaně se pak přiloží na oči. Tento způsob, který otec našeho autora dostal od svého učitele, může vyléčit dalekozrakost. Starý pán to praktikoval po dlouhá léta a ve své osmdesátce píše a čte bez brýlí.

pro Michala-op (St, 24. 8. 2011 - 22:08)

A ty znas nekoho, kdo ma vic...Naší témeř 4leté dceři zjistili v roce a půl dalekozrakost +8 diotrií na jedno oko, na druhé +7. Na obě očička šilhá, tak střídavě lepíme jeden den jedno, pak druhé. První měsíc ohromné zlepšení, očička měla úplně až u nosíku a levé se posunulo asi o 2mm, a pak se to nějak zaseklo a je to pořád stejné. Pořád lepíme. Zajímalo by mě jestli se počet dioptrií věkem mění. Nakolik to ovlivní její život? Bude zvládat běžnou školu bez problémů?

zkušenost (St, 24. 8. 2011 - 22:08)

Máme šestiletého syna, který má vrozenou vadu : dalekozrakost 9 a 7,5 dioptrie. Chtěli bychom pořídit synovi kontaktní čočky z důvodu provozování sportu.Je vhodné jejich použití, popřípadě jaký druh doporučujete.

Reklama

Přidat komentář