Reklama

extrasystoly

Verča (Út, 8. 12. 2015 - 00:12)

Verčo, skoč si za Vláďou...Já neobhajuju pana Vladimira ani jeho pristroj. Obhajuju pristup k problemu. Lecila jsem se v Brne u vicero lekaru, nasledovala jejich doporuceni, ale popravde, kuprikladu na mou stravu se me nikdy nikdo neptal a kazdou radu jsem musela z lekaru pacit. Vzdyt ES prece nejsou nebezpecne, a hodnoty mineralu jsem mela v norme. Staci se prestat stresovat. Ano, mozek mam, a teprve kdyz jsem ho prestala pouzivat, rezignovala na sve predsudky a zkusila jit jinym smerem, zacal se muj stav zlepsovat. Pokud bych sama tuhle zkusenost nemela, byla bych na tom nazorove podobne, jako vetsina tady. Znovu opakuju, ze netusim, s jakym pristrojem kdo pracuje, nic jsem si o nem necetla a jikoho konkretniho neobhajuju. Jde tu o princip. Pod Milosuv prispevek bych se klidne podepsala!

Jenda (Po, 7. 12. 2015 - 23:12)

Vladimír má pravdu v tom,...I vrozené? Či získané? Třeba dlouhé QT, chlopenní vady? U toho ti je víra na nic. Dále třeba chrápání, stres, různé psychické nemoci, panické ataky,.....mohl bych pokračovat na dvě stránky, proto jsem proti Prokešovi, protože se hloupě zaměřuje jen na jednu stránku věci, ale o minerálech a výživě při nemoci vám řekne každý dobrý kardiolog. A zadarmo.

Miloš (Po, 7. 12. 2015 - 22:12)

Vladimír má pravdu v tom, že úspěšný je ten, kdo vyléčí a ne MUDr. se dvěma atestacemi a lety praxe, který akorát léčí, účtuje na pojišťovnu a nic nevyřeší. Mně se akorát nezdá ten přístroj, nakonec musí stejně doporučit nějaké preparáty s obsahem hořčíku, vápníku nebo draslíku a to může udělat i bez jakéhokoliv přístroje. Jak jsem již psal, zde jako u jiných alternativ je důležitá víra. Pokud ta funguje, půjdou odstranit arytmie třeba i kozími bobky.

Jenda (Po, 7. 12. 2015 - 22:12)

Ano, přesně takhle jsem u...Verčo, skoč si za Vláďou a uvidíš sama. A připrav si penízky...
Jinak on tu někdo tvrdil, že se mají jíst jen prášky??? Změna životního stylu je snad jasná. Jen nevím, proč dávat peníze nějakému bezvýznamnému poradci. Snad máš mozek.
Kde konkrétně tě léčí? Mě ve FN Hradec Králové, konkrétně doc.MUDr.Pařízek,Ph.D. a je skvélý.
Kdo tebe?

Vladimír (Po, 7. 12. 2015 - 17:12)

K celé diskusi mohu dodat už jen toto. Pravdu nemá ten, kdo vystudoval, ale ten, kdo trvale vyléčí. Pokud Vás lékaři trvale vyléčí, není přece žádný důvod chodit jinam. Pokud Vás nevyléčí a vy roky trpíte zbytečně dál, přestože tu existuje výživové řešení, je to vaše rozhodnutí. Ke mně chodí jenom ti, co už to u lékařů zkoušeli a nikam to nevedlo. Mimochodem už dvě dámy tu v diskusi nezávisle na mně potvrdily, že jim při arytmii změna výživy pomohla víc než doktoři. A čínská medicína nebo výživový poradce také nepracují zadarmo.

Verca (Po, 7. 12. 2015 - 16:12)

Jinak je trochu škoda, že diskuze ze strany trpících, je tak zarputila nekonstruktivní a uzavřená všem "alternativním" myšlenkám. Možná, že kdyby lidi trochu víc připustili, že mají svůj osud ve vlastních rukou, že mohou mnoho věcí změnit "jen" úpravou způsobu myšlení a stravou a že lékaři opravdu někdy nevyřeší vše...

Verca (Po, 7. 12. 2015 - 16:12)

> stačí vám...Ano, přesně takhle jsem u doktorů dopadla, bezplatně chodila na desítky testů, na Echo, holter... Bezplatně se mnou diskutovali výsledky a jediný důsledek toho byl, že mi postupně předepsali Egilok, pak Rytmonorm, a já měla akorát denodenně víc ES, postupně tak kolem 5000. Ale mohla jsem dál zdarma chodit na potřebná vyšetření a nechat si spočítat, kolik ES tentokrát mám a že dle krevních testů nevědí, co by u mě změnili. Netvrdím, že přístroj pana Vladimíra dokáže zízraky, ale i kdyby to vše byl podvod, jak píšete, na obecné rovině má pan Vladimír pravdu. Čínská medicína a úprava výživy mi pak po ca půl roce změny životního stylu arytmie odstranila.

Jenda (Po, 7. 12. 2015 - 14:12)

O doktorech nelžu, vím jak...Ještě ti napíší jednu novinku. Arytmií je x druhů. A maligní jsou léčitelné pouze zavedením ICD.
To zíráš?

Jenda (Po, 7. 12. 2015 - 14:12)

O doktorech nelžu, vím jak...> stačí vám výživový poradce ....:D,:D

Ty jsi obyčejný manipulátor. Proč bych nevyužil pravidelné bezplatné půlroční kontroly, aby mě bezplatně poslali na krev a bezplatně se mnou prodiskutovali výsledky, když můžu živit nějakého nenažrance, po kterém neštěkl ani pes. A ještě má "zázračný" přístroj :))).

Jinak mrkni na Známý lékař. Ty jsi strašně omezený, když ani tyto stránky neznáš...

Vladimír (Po, 7. 12. 2015 - 10:12)

Na kardiologii chodím...O doktorech nelžu, vím jak neúspěšně léčili arytmie u mého otce - nabízeli mu vopoerování kardiostimulátoru. Že příčinou je minerální podvýživa mu nic neřekli. Po doplnění výživy měl do měsíce EKG v pořádku. Takových lidí už u mne byly desítky, ale nevyžaduji po nich, aby o mně někde psali na internetu. Ukažte mi, kde takhle někdo píše o doktorech. Děkuji paní Janě, že fakticky potvrzuje to, co tu říkám, že klíčem k řešení arytmie je úprava výživy a nikoliv ablace nebo elektrošoky. Zřejmě už existuje pár osvícených doktorů, kteří to dělají správně. K úpravě výživy ale doktora nepotřebujete, stačí vám výživový poradce, který zná souvislosti mezi způsobem výživy a tělesnými příznaky nemocí. Ideálně by je měl znát každý člověk, aby si podle toho upravil výživu. Ten seznam co uvedl realista (děkuji) jsou jenom příznaky různých typů výživové nerovnováhy, které dříve uměla vyléčit úpravou stravy a bylinkami každá zkušená bylinářka např. typu Marie Treben. Já dělám něco podobného. Vycházím z faktu, že nejdůležitější základ, ze kterého naše zdraví nebo nemoci vychází, je výživa. Bez úpravy výživových návyků není trvalé uzdravení možné. Kdo je spokojen s doktory,
ať k nim chodí, kdo ne, může zkusit jinou cestu.

realista (Ne, 6. 12. 2015 - 21:12)

Po prostudování google jsem taky nezjistil žádné pozitivní reakce. To je dost směrodatné.
A ze stránek Vladimíra:
- chronické únavy
- deprese
- arytmie
- astmatu
- alergií
- vysokého tlaku a cholesterolu
- cukrovky
- pálení žáhy
- nespavosti
- dny
- inkontinence
- menstruačních potíží
- hemeroidů
- migrén
- bolestí kloubů i zad
- neúspěšných pokusů o hubnutí.

Opravdu mne udivuje, že ho lidi nenosí na rukou, když tu reklamu cpe na net už nějaký ten pátek. A o odkyselení organismu snad už lidi vědí.

Janka (Ne, 6. 12. 2015 - 21:12)

Zaprvé přístroj na který...Na kardiologii chodím každého půl roku na mineralogram. Doplňuji, co mi chybí a jsem ok. Proč o doktorech lžete?
A už vám někdo řekl, že když jsou výsledky, lidi si to řeknou? O vás není na netu ani jedna pozitivní zmínka. A jsem ráda, že sem Marie dala odkazy na vaše studium manipulace s lidmi...

Miloš (Ne, 6. 12. 2015 - 21:12)

Pane Vladimíre,
vy pomáháte lidem, protože jim dáváte naději. S nesmyslností přístroje, který se po zprofanování přejmenuje, to nemá nic společného.

Vladimír (Ne, 6. 12. 2015 - 21:12)

...Zaprvé přístroj na který poukazujete nepoužívám. Používám jiný, byť má podobný název. A i kdyby, stále platí, že arytmie není nemoc, ale jen příznak minerální podvýživy. Na základě měření této podvýživy radím lidem, jak si ji odstranit, což arytmie
za několik týdnů zcela eliminuje. Mám to ověřené na mnoha klientech. Kdo chce může mne kontaktovat na čísle 608 155 338.
A kdo tomu nevěří, což respektuji, může dál marně chodit k doktorům. Ale zkuste se jich zeptat na příčinu arytmie. Na to máte právo. Sami Vám řeknou, že ji neznají. To, že doktoři něco neznají ale ještě neznamená, že to neexistuje. Co když nemají zájem, abyste se dozvěděli, že příčinou je minerální podvýživa. Pak byste je už nepotřebovali a celý jeden obor medicíny by zmizel ze světa.

Miloš (Ne, 6. 12. 2015 - 17:12)

http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1333129278
Koukám, že se přístroj, který používá pan Prokeš, proslavil už dříve...

Verca (Ne, 22. 11. 2015 - 23:11)

Mila Marie, neprijde mi fer vase jednani vuci panu Vladimirovi. Zda se mi, ze mate nejakou osobni negativni zkusenost nebo jste z nejakeho duvodu apriori negativne naladena vuci netradicnim zpusobum lecby. Nicmene u me napr. byla cinska lecba bylinami zatim jedine, co mi kdy od ES pomohło a to vezte, ze dodrzuju vsechna doporuceni-sportuju, hodne spim, zadny alkohol, kava, bily cukr, lepek, jen biopotraviny, spravny pomer zivin, vlakniny atd. Je to tvrzeni proti tvrzeni a stejne jako neznate nikoho, komu by pan Vladimir pomohl, neznate ani nikoho, komu by nepomohl. Tak proc hned jeho metody odsuzovat? Ja o nich nic nevim, ale o to mene se citim opravnena k nim zaujimat negativni postoj. Jiste podvodniku snaticich se ze zoufalych lidi vytahnout penize je dnes mnoho, ale oznacujeme snad vsechny lekare za podvodniky jen proto, ze nam nedokazali pomoct..?

Marie (Čt, 19. 11. 2015 - 20:11)

Pokud jste to nepochopila,...Ale vy nic nedokážete, kdybyste dokázal, to by už lidi věděli. Umíte jen manipulovat. A rozčilovat se.
A mimochodem, pane Prokeši, toto není diskuse o alternativních možnostech léčby.
Zase vedle....

Vladimír (Čt, 19. 11. 2015 - 18:11)

Pokud jste to nepochopila, tak tato diskuse je o alternativních možnostech léčby. Ne o osobních urážkách někoho, koho ani neznáte jen proto, že dokáže něco více, než Vy si umíte představit.

Marie (Čt, 19. 11. 2015 - 14:11)

Cokoliv tu řeknu, tak je...Závist? Že nemusím žebrat o práci? Aha.

Za lháře a podvodníka jsem vás neoznačila. Nevím, proč bych měla věřit všemu co napíšete. Vy jste studoval, aby vám lidi zobali z ruky, ale všichni nejsou takoví idioti.
O vás si myslím, že umíte pouze luxusně manipulovat s lidmi.
Neviděla jsem jediný pozitivní komentář na vás...a to hodně znamená. Lidi jsou drbny a toto by se rozneslo.

Jak se zbavit astmatu a arytmií je velmi jednoduché a přátelům to radím zdarma.
Jinak já nevěřím vám, ale věřím, že existujete.
Díky za respekt.

Vladimír (Čt, 19. 11. 2015 - 09:11)

Cokoliv tu řeknu, tak je podle vás jen špatně. Mluví z vás jenom závist a když nemáte argumenty, tak mne prostě označíte za lháře a podvodníka. Kdo jste, abyste mne takto soudila a osobně napadala, aniž znáte mne,to jak pracuji a jaké mám výsledky? Samozvaný soudce nebo bůh? Když jste se dokázala sama zbavit arytmií a astmatu, tak proč v tom neporadíte ostatním lidem, kteří jimi zbytečně trpí? Já jim dokáži poradit, jak se svých potíží sami zbaví a funguje to. To že vy něčemu nevěříte (což respektuji) ještě neznamená, že to neexistuje.

Reklama

Přidat komentář