Reklama

Zlatý stafylokok

bdoucek21 (Po, 19. 12. 2011 - 19:12)

dobrý večer,dnes mi na kožním řekli,že mám zlatého stafylokoka,rozjel se mi po porodu ekzem na rukách,nejdřív na jednom prstě pravé ruky,během roku se to rozšířilo na 4 prsty pravé a jeden prst levé ruky,dostala jsem augmentin tak dnes nasadím a doufám,že zabere,víc mě trápí jestli to nemůže mít můj roční syn,nedávno se mu taky udělala drobná vyrážka na nožičkách a bříšku ale po nějaké mastičce od dětské dr pomalinku mizí navíc je půl roku po těžké operaci hlavy tak se bojím aby ho to nějak neohrozilo....

yx (Čt, 15. 12. 2011 - 23:12)

Je jiný stafylokok než...Stafylokoku je plno - dva z nich se ale relativne casto uplatnuji jako puvodci onemocneni - S. aureus (zlaty stafylokok) a S. epidermitis. Zlaty je relativne bezny na kuzi a sliznicich u lidi a nic tam nedela - a v tom pripade se neleci. Muze se ale dostat do organismu skrz porusenou kuzi popr kontaminovanym jidlem. (hlavne veprovym - parky, salamy apod.) Epidermidis je potvora zpusobujici caste nozokomialni (nemocnicni) infekce. Jejich lecba je zpravidla velmi slozita, protoze na ne bezna atb zpravidla nezabiraji.

neznama (Út, 29. 11. 2011 - 20:11)

cotrimoxazol neni antibiotikumCotrimoxazol je ATB blbečku :P

Lichorerisnice (Ne, 6. 11. 2011 - 22:11)

nechci to zakriknout, ale troje ATB mi na stafylaka nezabraly, zacala jsem byt zoufala, pac takhle marodit vubec neni pro me. porad jen unava, bolesti v krku, slabost a chut na nic. tak jsem zkusila tu Lichorerisnici, beru ji 3 tydny, k tomu rybi olej a hodne citrusu a vsechno v pohode!

Klára (Pá, 4. 11. 2011 - 12:11)

Chci se zeptat jestli je...Můj manžel má vyrážku kolem očí, takové pupínky a potvrdilo se , že je to zlatyý stafyl. já si myslím, jestli má Vaše dcera něco jako ječné zrno, většinou se vyskytuje jedná bulka podkožním víčku, tak je to z průvanu.odstraňuje se to mastí nebo operativně, ale je velká pravděpodobnost, že děvče s tím může trpět častěji. Ideální je zajít první k očnímu a pak popřípadě kožnímu.

Janina (Čt, 3. 11. 2011 - 15:11)

Chci se zeptat jestli je možný,aby byl zlatý stafylokok i v očích? Jeví se to jako ječná zrna,ale když má dcera antibiotické mastičky,tak to pomůže a hned se jí to zase vrátí.Děkuji za odpověď.

Nikola (St, 26. 10. 2011 - 17:10)

Je jiný stafylokok než zlatý?Já jsem se setkala s dvěma lékaři a jeden tvrdí lečit antibiotiky a druhý že ne.Tak nevím co dělat.

Nikola (St, 26. 10. 2011 - 17:10)

Je jiný stafylokok než zlatý?Já jsem se setkala s dvěma lékaři a jeden tvrdí lečit antibiotiky a druhý že ne.Tak nevím co dělat.

Katka (Pá, 9. 9. 2011 - 19:09)

A to se nedá léčit např....Můj 7letý syn má stafylokoka na kůži. Bíle vřídky po dolních končetinách. Léčíme to homeopaticky - staphyloccocinum. Doufám, že to zabere. Ozvu se jestli to funguje.

mpravda (Pá, 26. 8. 2011 - 13:08)

Zdravim, už od března mám...Vas problem nie je len v stafylokokovi, ale aj s parazitmi v organizme. Oslebena imunita a exemy su toho priznakom. Chcete sa zbavit tychto problemov, tak v provom rade si musite urobit parazitalnu ocistu, nasledne bakterialnu, urobit si detoxikaciu organizmu, precistit zlcnik a zlcovody, popripade doplnit vyzivu. Az potom mozete ocakavat uspech vo vasej liecbe a zbavenie sa aj alergie a exemov.
U mna sa to da riesit, ale to by ste musela prist na vysetrenie a nasledne osetrenie do Liptovskeho Mikulasa, kde mam ambulanciu alternativnej mediciny.
S pozdravom Milan Pravda, tel. +421905905912

mpravda (Pá, 26. 8. 2011 - 13:08)

Dobrý den, prosím vás o...Na stafylokoka vam ziadna dieta nepomoze. Da sa to riesit ale urcite nie dietou a ani antibiotikami.

mpravda (Pá, 26. 8. 2011 - 13:08)

Múj tříměsíční syn má...Zlateho stafylokoka klasicka medicina nedokaze zlikvidovat ale len potlacat pokial uz neziskal rezistenciu na tie antibiotika, ktore na neho pouzivaju. Pokial sa nakazil kmenom MRSA tak na toho ziadne antibiotika neucinkuju, je voci vsetkym plne rezistentny.
U mna je mozne riesit aj MRSA stafylokoka, ale je potrebne aby klient prisiel osobne ku mne na ambulanciu alternativnej mediciny do Liptovskeho Mikulasa.
Treba sa vsak objednat dopredu na cisle +421905905912 na konkretny datum a cas.
S pozdravom Milan Pravda

Matěj (Pá, 26. 8. 2011 - 11:08)

dobry den.chcel by som sa...Léčí se antibiotikami a chytit se dá jenom v nemocnicích.

tess (Po, 22. 8. 2011 - 19:08)

Zdravim, už od března mám neskutečné problémy se zlatým stafylokokem. Léčila mě už spousta doktorek, ale žádná si nedovede vysvětlit moje potíže s ním. Mám ho na kůži, ve formě strašně vypadajících ekzémů, které se postupem času šíří na skoro celé moje tělo. Mimo jiné jsem od malička silná alergička a atopička. Mám s tím strašné problémy. Nesmím na bazény a na slunce. Ve všech testech krve je vše v normě a negativní. Na kůži ho mám, ae v těle ne, to je ten největší paradox. Stěry pozitivní, testy a rozbory negativní. Byla bych ráda za každou radu, pomoc, doporučení. Antibiotika mi už vůbec nezabírají, měla jsem už troje a jedny v kombinaci s Wobenzymem. Předem děkuji.

Kateřina Hafern (St, 3. 8. 2011 - 10:08)

Dnes 19ctiletý syn trpěl...Dobrý den, prosím vás o bližší specifikaci u protistafylokkokové diety. děkuji.

Janča (Út, 26. 7. 2011 - 13:07)

Ja mám zlatého stafylokoka...Ahoj,
zrovna řeším zlatého stafilokoka u syna, ale počáteční příznaky jsou velmi podobné s příznaky u celiakie. Kožní lékařka vzala z vřídku na obličeji vzorek a čekáme na rozbor. Zkus si to nechat udělat taky, stačí i z krve. A podívej se na net, celiakie.
Držím palce, ať jsi brzo fit a plná energie.

Jarka Horáková (Po, 25. 7. 2011 - 09:07)

A to se nedá léčit např....Určitě zkuste léčbu homeopatiky! Mám s tím dobré zkušenosti, homeopatie léčí různé bakterie, viry, plísně a pod. a nejen u dospělých ale i u miminek a zvířat a bez jakýchkoliv vedlejších následků jako při léčbě klasické /atb apod/. Stačí si najít dobrého homeopata, který odhalí pomocí přístrojů všechny vaše problémy. Léčba sice něco stojí, je dlouhodobá a je někdy i trochu nepříjemná, ale minimálně zlepšení se určitě dostaví. Držím všem palce. Jarka

Kačí (Út, 28. 6. 2011 - 12:06)

Ahoj všem stafylokokáčům... s tímhle prevítem jsem přišla do styku před dvěma měsíci, kdy mi doktorka řekla, že mám angínu a předepsala tedy antibiotika roxymithrocin, snědla jsem jedno balení a šla do práce po třech dnech čepy na mandlích, tak opět výtěry a další balení stejných antibiotik a až po dobrání přišly výsledky že mám v krku zlatého stafylokoka. takže po týdnu další antibiotika myslím že se jmenovali ciprinol 500mg které jsem užívala 8dní, tři dny po dobrání stěry které byli v pořádku a hned na to další které se taky ukázaly v pořádku...jenže mě bolí krk stále, při větších teplotách jsem zahleněná s bolavym krkem, takže nevěřím tomu že ten sráč je pryč... držim všem palečky ať se toho hajzlika co nejdřív zbaví..chce to hlavně pozitivně myslet! Kačí

Lily (Po, 20. 6. 2011 - 18:06)

Ja mám zlatého stafylokoka už dva mesiace, nasadili mi Augmentin 375, a nič... stále chorá, bolenie brucha, stále vracanie.... Neviem čo mám robiť, je to hrozné.... každý krát ako idem do školy sa bojím, či sa v ten den nepovraciam.
Pomožte mi kto vie!!!!

Gabča (So, 18. 6. 2011 - 17:06)

Já měla (nebo spíš mám) zlatého stafylokoka od dětství. V jednom roce chronické záněty středního ucha, v 5 letech černý kašel, dále zápaly plic. Kolem 7 let se mi začaly dělat hnisavé vředy na nohách. Do svých 11 let jsem měla tolik antibiotik, jako prý žádný dospělý člověk za celý život. Když mi bylo 11, šla jsem vytrhnout nosní mandle, ze kterých mi udělali auto-vakcínu. Tu jsem jsem musela pravidelně užívat. Od té doby je všechno jinak. Od 11 let jsem neměla jediné antibiotika, moje ubohá imunita se nějakým záhadným způsobem vzedmula a od nemoci se mi vyhýbají. Léčba auto-vakcinací je velmi známá a musím říct (a zároveň zaklepat), že u mě zabrala stoprocentně. Doktoři sice říkali, že zlatého stafylokoka se zbavit nejde, ale teď je alespoň latentní a nedělá mi problémy. Teď je mi 23 a začaly mi problémy se štítnou žlázou, nemyslím si však, že by to mělo nějakou spojitost.

Reklama

Přidat komentář