Reklama

ANEURYSMA

To add (St, 3. 3. 2010 - 19:03)

je mi líto tvojí maminky, nicméně tě to neomlouvá v tom, aby jsi se takhle vulgárně vyjadřoval. Každá z nás si tady prošla peklem. A že tu píšu o svém synovi ?? Když mě prasklo aneurysma a následně jsem prodělala mrtvici tak mému synovi byli dva roky, tudíž jsem ráda, že tu jsem a můžu o takových věcech psát.
A pokud chceš kompetentní informace obrať se na lékaře, tam dostaneš profesionální odpovědi. Ale pokud jsi s lékaři komunikoval tímto stylem, jakým se vyjadřuješ tady, tak se nedivím, že tě poslali do háje a tudíž scháníš informace tady. A pro príště si laskavě neber jméno mého syna do úst!!!!!!!!!

add (St, 3. 3. 2010 - 13:03)

To Libuna:hovno vim, ty vis hovno o me tak mlc - BITCH.Mami si tim prosla a zemrela na pozdejsi komplikace tak asi o tom zas takovy hovno nevim! vsechny prispevky sem si cetl to nemej peci. kdyz je clovek v ty situaci tak chce o nemoci vedet co nejvic ale ne ze si musi procitat aby se dozvedel co nejvic vase prispevky jak adamkovi pichali usi bo ze v tombole nekdo vyhral kocarek s panenkou..to sem nepatri!!!sem patri diskuze o nemoci a ne o vasich kazdodennich starostech a radostech..to doopravdy zajima jen vas 4.

Líba (St, 3. 3. 2010 - 10:03)

pr add: jo to máš kurva pravdu,ale kdyby jsi si přečetl starší odkazy,tak by jsi věděl,že všichni tady co píšou aneurysmem prošli,někdo lépe a někdo hůře. Buď rád že můžeš psát,mluvit, chodit a myslet!!!Víš kulový co je mít nemocného člověka,který prodělal aneurysma a kolik trpělivosti a odříkání člověk prodělá.Tady si lidi dodávají sílu,tak běž někam a neotravuj!!!

add (Út, 2. 3. 2010 - 13:03)

koukam ze tady se clovek moc nedozvi o aneurysmatu, to ze adamkovi pichali usi je super, me je pichali taky ale to se kurva nepatri!!! zalozte si icq nebo facebook a dete si kecat tam! tohle nas nezajima a to ze vas 3-4 co si tu pisete jo je hezky ale od toho tu ta diskuze neni!!!

Anna (Pá, 26. 2. 2010 - 18:02)

Tak abych té radosti asi neměla dost, tak jsem byla s Adámkem píchat uši. Bylo to poprvé, takže premiéra, no můžu vám říct, že si mi udělalo úplně blbě, když mu to ucho píchali. Tak snad už bude pokoj.....
Líbo přeji pěkný víkend a užij si Davida...

Líba (Pá, 26. 2. 2010 - 15:02)

Moniko to bohužel nevím,tady asi všichni co tu píšou měli anuerysma mozku,zkus nějakou jinou diskuzi.Ale jinka držím palce.Líba

Monika (Pá, 26. 2. 2010 - 13:02)

Naše 80.letá babička ma aneuryzma hrudní aorty III. stupeň, jak dlouho se dá s tím žít?

Líba (Pá, 26. 2. 2010 - 10:02)

Supééééééér Aničko mám velkou radost a teď ještě ta nová holčička a není co řešit!!!Aničko bylo by to báječné kdyby ten nový rok byl celý šťastný a ten další taky :-) myslím si,že toho trápení a tolika bolesti co jsme prožily už fakt stačilo!! Večer jedu na víkend za Daviem už se na něj těším.zatím pa Líba

Anna (Čt, 25. 2. 2010 - 18:02)

Líbo, to je báječné :-) Já mám taky dobré zprávy............... jsem zdraváááááá, kontrola zase za rok. Holky, že by nám tento rok začal šťastně??

Líba (St, 24. 2. 2010 - 11:02)

Ahoj všichni,tak jsem v Jánských Lázních. Představ te se,že se tam David těšil od půl 6 nespal,křičel,hučel a když jsem se ho zeptala jestli se těší do Jánek začal mrkat a smát se,takovou reakci jsem u něho ještě neviděla!!V lázních super,paní doktorka koukala a nemohla Davida poznat,já jsem totiž domů pozvala jednu známou kadeřnici a Davida jsme ostříhali a udělali mu melíry.Holky on je úplně jiný,vůbec mu nejsou vidět jizvy na hlavě (a to jich má 8 )nakoupila jsem mu krásné nové tepláky a máme nový vozíček.No paní doktorka koukala jak krásně sedí a drží hlavu a když na Davida začala mluvit a říkat mu,že ho nemohla poznat,to jste měly vidět tu reakci.A taky se včera za celý den vůbec nepočůral,vždycky si řekl a čůral do bažanta.Ježiš já bych byla šťastná kdyby nás ty lázně posunuli a David začal víc spolupracovat,držte nám palce budeme tam 8 týdnů. Zatím pa Líba

Anna (Po, 22. 2. 2010 - 18:02)

Ahog Líbo a Dano, děkuju za podporu. Ještě nic nevím, ale pevně věřím, že to je v pohodě. Až se dozvím výsledky (asi ve čtvrtek) určitě se ozvu. Držte mi palečky.

Dana (Pá, 19. 2. 2010 - 10:02)

Ahoj Aničko, teď jsi asi právě na vyšetření. Moc na Tebe myslím, určitě to dobře dopadne. Drž se a ozvi se!!!

Líba (Pá, 19. 2. 2010 - 09:02)

Aničko myslím na tebe drž se Líba

Anna (Po, 8. 2. 2010 - 08:02)

Ahoj Dano, to máš pravdu, že teď jak jsem doma se mi honí fakt hrozné věci, ale doufám, že to bude dobré..... Včera jsme byli s Adámkem na karnevalu a vyhráli jsme dětské golfky a panenku.... no jestli tohle není znamení, že budeme mít ještě tu holčičku :-) NA kontrolu jdu příští týden v pátek 19.2. tuším, že od půl11. Výsledky pak za týden ve čtvrtek... to čekání bude asi děsný. Ale zkusím to popohnat přes primáře neurochirurgie Jip, kde jsem tekrát ležela, pan doktor byl moc fajn a docela si mě oblíbil a moc mi pomáhal.

Dana (Pá, 5. 2. 2010 - 10:02)

Ahoj holky, moc zdravím.
Aničko, neboj, kontrola dopadne dobře.Musí!!! Je smůla, že zrovna teď jsi doma a máš čas o tom přemýšlet. Člověku se pak honí hlavou všechno možné. Držím palce, ať to rychle uteče a máš to za sebou. Kdy jdeš přesně na tu kontrolu?
Libuško, to je paráda, že budeš mít menší a lehčí vozík. Jsi hubená ženská a toho posilování už musíš mít plné zuby. A David zase bude o kus dál, když si na něj zvykne. Držte se.

Anna (St, 3. 2. 2010 - 12:02)

Ahoj holky.... jsem zatím doma a užívám si Adyho. Hlavně ta kontrola aby dobře dopadla, ostatní už se dá nějak řešit. Adámek je zdravý....... musím to honem zaklepat. Jsem ráda, že David dělá takové pokroky, určitě ten vozík zvládne.

Líba (Út, 2. 2. 2010 - 13:02)

Aničko to je mi moc líto,pořád nějaké problémy viď!!Ono to dneska není jednoduché s prácí,ale snad nějakou brzy najdeš,držím palečky.Jinak jsem si půjčila pro Davida nový vozík,takový obyčejný na kterém by se mohl učit sám pohybovat,nemá už ani opěrku hlavy,tak jsem zvědavá jestli to David zvládne,sedět.Do teďka měl polohovací,hrozně velký a těžký vozík.A co Adámek,jste zdraví???

Dana (Út, 2. 2. 2010 - 09:02)

Ahoj Aničko, to mě moc mrzí, že jsi přišla o práci. Dej si chvilku pauzu a odpočiň si.
Kontrola bude určitě v pohodě. Heřmana to čeká v dubnu.
Měj se fajn a opatruj se.

Anna (Út, 2. 2. 2010 - 08:02)

Ahoj holky, tak jsem po devíti letech u firmy přišla o práci :-(. Takže jsem teď doma..... Počkám na únorovou kontrolu a pak začnu něco hledat.
Líbo, co David, jaké jsou pokroky???

luf (Pá, 29. 1. 2010 - 10:01)

moji mamince 48let praskla tepenna vydut, bohuzel zemrela (na plicni embolii)po 7tydnech. vsechno vypadalo nadejne kazdym dnem se zlepsovala a mela chut zit,ale bohuzel nedostala sanci =(

Reklama

Přidat komentář