Reklama

Velké pysky

Zdenek (Čt, 25. 10. 2007 - 03:10)

LOU: co z mych nazoru cini "uchylacke vykriky"? Protoze nesouhlasim s tvym a myslim, ze divky maji zbytecne mindraky a nehonim je na labioplastii jako ty vsude?

Mmmmmmm (St, 24. 10. 2007 - 22:10)

Taky jsem se tím trápila. Nemyslím, že jsou nějak extrémě velké, ale když mírně rozkročím nohy, tak asi centimetr vyčuhují, jako špička jazýčku...styděla jsem se za to.
Při jednom krásném vášnivém sexu, kdy mi partner řekl, že chce na tu dírku vidět a nechali jsme rozsvíceno, jsem na vteřinu nevěděla, jestli se mám propadnout, nebo se červenat jako rajče do konce života, pak nás pohltila vášeň a nic už jsem neřešila.
Druhý den mi z práce poslal sms, že mám nádherné pysky a on se nemůže dočkat, až je bude zase lízat a sát.
Je po starostech.
Zeptejte se svého partnera, co říká na tu vaši....určitě budou rádi, že vám to můžou říct a nemusí to jen řešit s kamarády...

Míra (St, 24. 10. 2007 - 20:10)

Moniko, vůbec se tím netrap a nic si nedávej odstranit.Velký poštěváček a velké pysky jsou pro většinu mužských sexuálně hodně přitažlivý

Monika (St, 24. 10. 2007 - 18:10)

Hmmm...mam velky klitoris aji pysky...je to strasny..kdyz vidim ty hezke divny jakmaji normlani prirozeni zavidim...asi pujdu na odstraneni toho

M (St, 24. 10. 2007 - 18:10)

Lou RE: To nejsou médiá, to je zkušenost a život...

Myslím, že ty si práve ten prípad, ktorý neuzná inú krásu ako tú svoju.

Drban (St, 24. 10. 2007 - 16:10)

Nedávno jsme se s kámošem shodli na tom, že dlouhé někdy až vytahané pystečky našich krásek jsou super! Když pak kámoš přišel s tím (samozřejmě v žertu), že si vždy pysky své ženy sváže za svými zády na uzel, aby mu manželka neucukla (když se ji moc nechce milovat), tak jsme se řezali jako puberťáci. :-))
Ne a teď vážně. Mě se líbí přirození dam v jakékoliv podobě, je to prostě super úkaz. Jsem dolňák každým coulem!

krpepa (St, 24. 10. 2007 - 14:10)

Je to úžasný,když někdo přesně VÍ jak vypadá krása.Já tomu říkám fundamentalizmus

Lou (St, 24. 10. 2007 - 13:10)

pro M: To nejsou médiá, to je zkušenost a život. Rozumím ti, v mnohém souhlasím, ale asi spadáš do té kategorie, které za nic na světě neuznají jinou krásu, než to svoji, i když to skutečná krása není.
pro Ivanu: Kdyby mi přirození např. na vzhled vadilo, dám si jej ihned upravit. Každý defekt by se měl řešit. Tvé obří pysky na pláži asi nebudou předmětem jenom obdivu. Promiň.
pro Zdeňka: Tvé uchylácké výkřiky tu lze najít všude. Zajímavé, že ještě žádná, normální žena nezareagoval. Nezamyslel ses nad tím? Nech si předepsat bróm.

Zdenek (St, 24. 10. 2007 - 01:10)

Jestli jsi opravdova Ivana (nebo nejaka jina, ale s temito pysky), tak super!

Kazdy z nas OPRAVDU neni Lou :))))

Ivana (Út, 23. 10. 2007 - 16:10)

Lou, nevim jestli si muž nebo žena, ale ty si necháš upravit chirurgicky přizození? dnes je moderní vyholování jak u mužů tak u žen a považuji to za normální věc. moje pysky jsou velké a na nuda pláži si je hlavně muži dost okatě prohlíží, ale nikdy si je nenechám zmenšit. když se postavim a mírně roztáhnu nohy visí mi asi 4 cm a jsem na ně hrdá.

M (Út, 23. 10. 2007 - 14:10)

Lou, tvoj postoj sa mi zda neuveritelne ovplyvneny mediami. Mozno naozaj vo svojom svete su kralovne krasy upravene zeny a dievcata z medii. Mimochodom, upravy nepochadzaju iba od nozov chirurga, ale vysledny produkt fotky je zo 70% pracou retusera!!! No a v skutocnom zivote nie je zasadne, ci ma dievca jedno prso vacsie, alebo krive zuby. Skutocne hodnoty su niekde uplne inde a ak to nevidis, si neuveritelne povrchny clovek, co pre svoju kratkozrakost posiela zeny na plasticku operaciu.

Kačka (Út, 23. 10. 2007 - 14:10)

LOU, LOU, LOU ...no právě, vlasy, nehty, silikonové prsa...nemyslíš, že toho je už dost, co pro vás děláme? V mnoha zemích ženská obřízka... mám 12 - ti letou dceru a při představě na to, že mnoho holčiček už to mí za sebou...svírá se mi žaludek. Před časem jsem viděla dokument na čt2, doufám, že ho jednou budou opakovat pro takové TÝPKY, jako jsi ty. Aby se žena vdala, nasazují jim od dětství kruhy okolo krku, čím více kruhů-tím delší krk. Sundá kruhy a zlomí si vaz. Zmíněná dívčí obřízka, a zužení poševního vchodu, důvod ? Aby z pohlavního styku nic neměla, aby ji někdy nenapadlo svého MILOVANÉHO podvést.A pro muže - čím užší, tím lepší...Fakt je to, že od tématu jsem už hodně daleko. Prostě se tak narodíme. Nechte nás a milujte nás takové, jaké jsme.My vás také milujeme. A pokud se ti to nelíbí, dá se to řísi i jinak :-)).

Lou (Út, 23. 10. 2007 - 11:10)

Dámy a pánové, nemůžu s váma souhlasit. Mohli bychom se tady přít do nekonečna, ale to není smyslem dialogu. Kdyby ty uváděné ženy (Kuchařová, Šeredová) nebyly krásné, tak je asi za miss nezvolí. To také dokazuje, že nejsem sám, komu se symetrie líbí, ale že nás je na světě takových nejvíc. Také o sobě netvrdím, že jsem Brad P., a dokážu si to přiznat. To je o objektivním pohledu na sebe samého. Dost ale filozofie, ať si ženy pomůžou (děvčatám to stejně neudělají), když můžou. Silikonové prsa vám už nevadí, barvení vlasů, či nehtů také ne, časem nebude vadit ani upravené a hezčí přirození. Chce to jenom čas.

Petr (Út, 23. 10. 2007 - 01:10)

Danny: Naprostý souhlas.

Zdenek (Út, 23. 10. 2007 - 01:10)

Lou, ty vse vidis jen pres ten svuj nazor a jine mineni odmitas. Dobre, tobe se libi malinkate, uzavrene broskvinky a proc ne. Podivej se nekdy na www.amateri.cz a projdi si par set galerii a poznas, ze dobre vyvinute male pysky ma opravdu takrka kazda druha. Neni to nic vzacneho, divneho nebo neobvykleho a vubec jiz ne nehezkeho. PRO TEBE tomu tak je, VSEOBECNE tomu tak neni.
Je to v podstate stejne, jako bys zde prohlasoval, ze modrooke jsou podle jakysi tvych pravidel ty krasne, spravne a perfektni a hnedooke nejsou a mely by nosit barevne kontaktni cocky, aby ty hnede oci zakryly, neb tys rozhodl, ze jen modre jsou ty prave.
Asi tolik logiky maji tve argumenty, tak uz toho nech a at se kazdemu libi, co se mu libi.
Spis jde o to, aby se zblble mlade holky nehnaly zbytecne na plastiku kvuli nicemu.

Danny (Po, 22. 10. 2007 - 20:10)

Lou,nemůžu bohužel s tebou souhlasit. Symetrie nemusí být nutnou podmínkou pro krásku. Jsme v diskuzi na téma "velké pysky". Není pravda, že pokud některá žena má jeden pysk větší než druhý tak to nemůže být krásné, je to pouze věc názoru - nikdo z nás nemá např.stejnou pravou polovinu tváře a levou, tak to je.Svět bohužel (bohu dík)není bílý nebo černý, vždy má náznaky odstínů s různou intenzitou, pro někoho je tmavá ještě světlá a naopak. Plastická chirurgie je v dnešním světě obrovský business - to média dávají lidem příklady jak mají lidé vypadat, aby byli "in".Jedná se pouze o promyšlený marketing.Nicméně přiznávám, že může jedincům ulevit od velkých komplexů - ty jsou ale zase většinou zrcadlem myšlení dnešní společnosti.Malá poznámka k těm ženským zadkům. Znám ve svém okolí chlapi, kterým se právě líbí velké ženské zadky, proč ne? Představa, že budeme všichni milovat ženy typu "Taťána Kuchařová, Andrea Šeredová,...! mne děsí.

Lou (Po, 22. 10. 2007 - 10:10)

Nikoho jsem urážet nechtěl! Pokud mi ale někdo vykládá, že bílá je černá, jenom málo osvětlená, tak s tím souhlasit nemůžu. Charakteristika krásy (obecně) je v symetrii. Když tedy někdo nemá hezké přirození, tak ho jednoduše nemá. Je zbytečné si lhát. Je to fakt. Kdyby celý lidský svět nechtěl být hezčí, tak by neexistovala plastická chirurgie, ale ani šminky nebo hřeben.
A k tomu hodnocení mužského těla: to snad velké, ženské zadky jsou hezké? Povadlá prsa také?

Milan (Po, 22. 10. 2007 - 07:10)

NO jasně. S buchtou bez kudrlinek bych si připadal jak pedofil...

Zdenek (Ne, 21. 10. 2007 - 22:10)

Danny a askla = dva moudre nzory!

askla (Ne, 21. 10. 2007 - 22:10)

asi tak. Proč jít zbytečně na plastiku, když polovina žen to má tak a jiný tak? Abych se dostala do té druhé poloviny? Je to totéž jako s bradavkama. Některá má hodně velký "koláče" jiná jen "tečky" ....a co je lepší? Kdo to posoudí?
Navíc operace je vhodná při onemocnění, ale pro "krásu", která navíc není nikdy jednoznačná je to blbost.
Chlapi maj taky různě velký koule a chodí snad někdo na zvětšení nebo zmenšení? A co tvar a velikost penisu? Je to prašť jako uhoď. Stejně se nikdy nikdo nezalíbí všem.

Reklama

Přidat komentář