Reklama

Velké pysky

Ta co je má vel (St, 3. 9. 2008 - 00:09)

Katrin: on ti doslova řekl, že se mu to nelíbí ?? Jinak odpověď na tvou otázku zní: jsou ti k ničemu, jestliže k nim máte ty a tvůj přítel negativní přístup. A jestli tě bolej, tak bych si tu operaci udělat nechala. Já je mám taky větší, ale mě teda nebolej.

inka (Út, 2. 9. 2008 - 18:09)

diky za vase nazory,i od Zdendu.Pro zuzi,tak to jsem na to presne stejne jako ty,co se tyce toho holeni,je to hodne videt,manzela jsem se na to radeji neptala,ale mas pravdu ve svych 35letech a 16letém manzelstvi,asi kaslu na to,ale vis,popravde ten pocit pro me neni prijemne,kdyz se holim,sprchuji tak si reknu doprdele,musi to tam byt?:-)to urezu a basta:-)pak to zase prejde,ale v te hlave to je.kdyby me tak muj chlap rekl?ze se mu to libi,to by bylo??je me blby se snim o tom bavit.ale uz to resit nebudu.taky jsem se divala na netu ,vzdy si reknu ses blba,že te to zajima,ale myslim,ze to maji hodne upravene,plastika...tak jo diky moc.mejte se.

zuzi (Pá, 29. 8. 2008 - 18:08)

Díky za příspěvky kluci, možná právě čtením na diskuzi, jsem je přestala až tolik řešit. Přiznám se, že jsem tenhle problém neřešila vždy, ale protože jsem podlehla módě holení nebo aspoň úprav, spousta věcí se vyloupla, jsou víc vidět :-) Na toto téma je na doktroce také diskuze, sem to nepatří, i když u mne "problém" vlastně souvisí. Nikdy jsem se manžela neptala, jestli se mu moje líbí nebo ne, ale vzhledem k tomu, že má rád, když jsem dole upravená, myslím, že mu na mně nic nevadí spíš naopak :-) Jen to kolo, když přijde sezóna, někdy nevím, jak si sednout :-) Kolu se věnuji asi 4 roky, poslední dobou hodně intenzivně, tak prostě víc vadí. Je ale pravda, že nemám žádné speciální cyklistické prádlo, o kterém se už někdo zmiňoval. Takže Inko, ve svých 36ti letech a po 19letém manželství už zřejmě nic měnit nebudu, myslím, že bych nakonec ani odvahu nenašla. I když zlost někdy mám a občas mě napadne, jaký by to bylo a možná se jednou jen tak pro zajímavost i doktora zeptám. Když se koukám na netu po fotkách, přijde mi, že ty s nevyčuhujícími jsou na pohled tak nějak hezčí :-) Už si přijdu mírně úchylná, že koukám po těhle obrázcích :-) Přitom muži jsou také každý jiný a nikdy by mě nenapadlo jejich vzhled řešit, porovnávat atd. Mějte se krásně, užijte si poslední prázdninový víkend!

Zdenda (Pá, 29. 8. 2008 - 17:08)

Vím, že to neni tak jednoduché. Smířit se s něčím, když se ti to nelíbí. Ale fakt je ten, že to je normální a přirozené. Někdo je má velký někdo malý. Kdyby se nelíbyly příteli nebo manželovi, tak kvůli tomu bych se jich nezbavoval určitě. Vždy může totiž přijít rozchod a další partner by za ně byl rád. Gynekolog je doktor a je zvyklí na ledacos, chodí tam i 70ti leté baby, takže stydět se je zbytečné. Že jsou tmavé, se mi zdá přirozené, stejně jako když jsou malé a uvnitř, jsou růžové. Pokavaď překáží, to je jiná. Každá se musí rozhodnout na kolik jí to omezuje a popřípadě se to prý dá velice snadno řešit plastickou operací. Provádí se to pomocí leasru a tedy se to velice rychle a dobře hojí. Určitě poradí gynekolog. Nešetřil bych ale při výběru kliniky a připlatil bych si.

Katrin (Pá, 29. 8. 2008 - 07:08)

To je bezva, že se většině můžů velký pysky líběj, ale:
1/mému se nelíběj
2/mě osobně také ne a vadí mi
3/nevím, jak dosáhnout toho, abych někde své pysky ukazovala o Ti obdivovatelé volali:óóóó!!!Ta je má velký.
Partnera měnit nebudu, po jiném netoužím. K čemu mi jsou vyčuhující, tmavé, nepravidelné a časo bolavé pysky? Čekám, jestli vůbec někdo najde rozumnou odpověď...

Kája (Čt, 28. 8. 2008 - 22:08)

Ženský neblbněte, je to přesně jak píše Zdenda. Vůbec na tom nezáleží a máte zbytečné obavy. Žena je krásná od přírody a žádný chlap přece nehodnotí velikost pysků. Pro nás je důležitý fakt že ji máte, takhle chlapy přemýšlí. Zeptejte se na názor jiných mužů a uslyšíte totéž. Chlap chce mít doma veselou spokojenou zdravou ženu a nechodí kolem ní se šuplerou aby něco měřil. Daleko víc ho zajímá jaká je třeba v posteli, jesli si s ní něco užije. Pamatujte, že chlap je jednodušší tvor a má jen 3 tlačítka, kdežto ženská jich má 65. Takže smekám před vašimi kraječkami, hlavně že jsou.

inka (Čt, 28. 8. 2008 - 21:08)

Zuzi,premyslela jsi nad tim neco s tim udelat,taky hodne ctu na netu,taky sama nevim,mam i stach,ale užira me to taky.chci jit na gyndu,pokusim se na muj pripad nejak zeptat a poradit,diky za tvuj prispevek.

zuzi (Čt, 28. 8. 2008 - 21:08)

Mám Inko naprosto stejné pocity, stydím se jít na gyndu, přijdu si trapně. Dost mi to vadí na kole, i když tu někdo psal, že to vadit nemůže - blbost - vadí a hodně :-( Navíc mě štve i tmavší barva. Viděla jsem na netu i o hodně tmavší, přesto fakt nejsem se sebou spokojená... Už jsem nějaký rok vdaná, takže před manželem jsem se stydět přestala :-) Ale gynda a kolo :-) Je povzbuzující číst, že se větší některým mužům líbí.

inka (Čt, 28. 8. 2008 - 20:08)

dekuji Zdendovi,za prispevek co napsal,povzbudilo to,ale zmenilo se i to po porode,citim se za to trapne,ze to tam tak mam,myslis,ze to muzu z hlavy vypustit a nestydet se za to,ze je to normalni a chlapum se to libi???kdyz jdu treba na gyndu tak je mi trapne,nerada o tom mluvim,tady je to anonymne.diky

Zdenda (St, 27. 8. 2008 - 11:08)

Inko, co tě třeba vzrušuje na mužích? To máš to samé, jako když se někomu líbí velká prsa, někomu malá. Někomu se líbí malé pysky a třeba si představuje, že je v posteli s malou nevinnou holčičkou. No a někdo chce živočišnou ženskou, která je vyvynutá a když se podívá na kundičku s velkýma rozevřenýma pyskama, jako by se mu sama nabýzela a je z toho vyřízenej (můj případ). Chápu ale, když si je žena nechá upravit, třeba že jí to při sexu tahá a bolí, jinak v žádném případě!!!

inka (Út, 26. 8. 2008 - 22:08)

ja to asi nikdy nepochopim,ale nevi co je na tom tak vzrusujiciho?

Zdenda (Út, 26. 8. 2008 - 14:08)

Pardon, ale masturbací se vám pysky nikomu nezvětší. To možná tak za 50 let. Jestli je jeden větší a druhý menší, tak to není žádnej problém. Je alespoň něčím jiná, zvláštní, jedinečná a určitě krásná. Velké pysky jsou prostě nádherné. Když tam neni nic, jakoby tam něco chybělo. Neni to vzrušující...

inka (Po, 25. 8. 2008 - 21:08)

pro jirku,odpovidaš na hooodne starej prispevek,asi v tom neumis listovat,že???pokus se odpovidat na novejši prispevky at se taky pobavime v necemn jinem,ju.

Jirka (Ne, 24. 8. 2008 - 20:08)

XYZ to bejvá od masturbace se strany. Hoň si jí přes ten menší a po čase budeš mít oba pysky stejně veliký.

Jirka (Ne, 24. 8. 2008 - 20:08)

Hlavně si je holky nenechte uříznout. Nenevíte do čeho jdete a nový už vám nenarostou. M

Ta co je má vel (Ne, 24. 8. 2008 - 20:08)

Já je mám taky velký. Dřív jsem z toho byla šíleně zakomplexovaná, hrozně jsem se styděla a uvažovala o plastice. Když jsem to řekla příteli, tak nechápal. Líbí se mu to a naopak se mu nelíběj ty co to nemaj. A já jim taky přišla na chuť a taky se mi to teď líbí víc než když tam nejsou, že prý by si přišel jak pedofil :) Takže holky, hlavně nezoufejte, je to fakt hezčí a chlapům se to líbí.

Zdenda (Ne, 24. 8. 2008 - 19:08)

Není nic krásnějšího, než veliké malé stydké pysky. Když pořádně koukají ven!! Manželka je má a já jsem za to strašně rád. Taky se jí to nelíbylo, ale pak potkala mě a když zjistila, že jsem z toho hotovej, tak už jí to nevadí. A proto ženský nic si řezat nenechávejte!!! Když nejsou pořádný pysky, pipina vypadá jak 10ti leté holčičky, nic sexy. Miluju to!

inka (Ne, 24. 8. 2008 - 16:08)

co bych dala za jejich zmenseni.....je to takove divne,čouha to tam..nechala bych si to uřiznout,ale mam strach z bolesti.uvidime...

ptrfilip (Ne, 24. 8. 2008 - 05:08)

Buď ráda,že je máš takový já bych je lízal a nevzdávej to.Takových žen je málo a je rozkošný a milý!

eesmeralda (So, 23. 8. 2008 - 18:08)

EEsmeralda"email.cz ....... napiš, mám je kráně veliky :-)

Reklama

Přidat komentář