Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Nejhorší (St, 15. 4. 2015 - 19:04)

co práce,ono doma už mě to také nebaví,ale jako troska chodit nechci a bojím se,že bych se jednoho dne zhroutila.Doma je to také šílené,stále myšlenkama jinde.No,nemám to snadné,co bude dál,netuším.

Já to (St, 15. 4. 2015 - 19:04)

Ahoj, myslim, že bys to...doma nemám úplně ok,takže takové starosti s tím si nedělám.Nevím,člověka asi moc nezměníš.Každopádně se mu neozývej,at si myslí,že je ti to jedno a možná se on nad sebou zamyslí.Jinak,na dnešek jsem zase málo spala,ale to je v pohodě,horší,když jsem nespávala vůbec,to ano,to bych se mohla sesypat.Nemám to jednoduché,ono i starosti,které nevím vůbec jak řešit.Mějte se hezky.

Já to (St, 15. 4. 2015 - 19:04)

Ahoj, myslim, že bys to...doma nemám úplně ok,takže takové starosti s tím si nedělám.Nevím,člověka asi moc nezměníš.Každopádně se mu neozývej,at si myslí,že je ti to jedno a možná se on nad sebou zamyslí.Jinak,na dnešek jsem zase málo spala,ale to je v pohodě,horší,když jsem nespávala vůbec,to ano,to bych se mohla sesypat.Nemám to jednoduché,ono i starosti,které nevím vůbec jak řešit.Mějte se hezky.

M. (St, 15. 4. 2015 - 19:04)

Ahoj, myslim, že bys to měla řešit, opravdu řešit, jinak se sesypeš.. Jinak já se snažim bojovat a neozývat bývalému, je to tedy síla, nejradši bych mu volala a psala sms nonstop.. Chtěla bych vědět, zda si může ten, kdo je iniciátorem rozchodu uvědomit, že udělal chybu? Popř. jak vzbudit jeho zájem.. Jde to? A máte taky problém, že neustále myslíte na to, jak si najde jinou a bude s ní děsně šťastnej a vás to děsně prudí? Je to normální??

Pokud (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

A ty něco řešíš, než...máš trable,tak hůř spíš,to je normální,u mě je to jiné,ten strach,že neusnu,když musím,abych druhý den v práci fungovala.Nikdy neusínám hned,mám dlouho zavřené oči,než usnu.A co je nejdivnější,když už usnu třeba ve 2 hod ráno,stejně se brzy vzbudím.Jiný by spal potom dlouho,když by mohl,já ne.

M. (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

jsem psala já,že jsem k...A ty něco řešíš, než jdeš spát? Já usnu hned, ale budim se hodně brzy. Teď tedy i blbě usínam, ale to je situací toho mýho nepovedenýho vztahu.

To (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

Já jsem nenapsala, že jsi k...jsem psala já,že jsem k ničemu.Já jsem to zkoušela,byla jsem i na psychiatrii,každý den jsem to nebrala,to bych nemohla fungovat v práci,přesto než.účinky.Mám toho za sebou víc.

M. (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

se lékům chci...Já jsem nenapsala, že jsi k ničemu, to bych si nikdy nedovolila.. Jen si myslim, že bys to měla řešit, jinak to bude stejný, nic se nezmění.. a co se týče antidepresiv - nebylo by lepší je jen zkusit, za to nic nedáš.. nebo si zajít za doktorkou a probrat to s ní, sama se s tim očividně nepopereš. Nevim tedy, co všechno jsi zkoušela, abys to prolomila.. Každopádně někdy k tomu člověk potřebuje nějakýho odborníka, třeba psychologa, třeba se dopátráte co s tím..

Právě (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

Počkej, k ničemu kvůli...se lékům chci vyhnout.Antidepresíva mění osobnost,to mi nikdo nevymluví,jen sám dotyčný to o sobě neví,to si všimne okolí.

Vidíš, (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

Počkej, k ničemu kvůli...sama píšeš,že kvůli tomu,že nespím,jsem k ničemu a divíš se tomu.Tohle prostě nkdo nepchopí.Moc to omezuje život,jak mám tak chodit do práce,jako troska? Vždyt to je na zhroucení,už jsem se toho opravdu bála.

M. (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

to vždycky v hlavě,ale já...Počkej, k ničemu kvůli tomu, že nespíš? Neblázni:) Tohle je vždycky začarovanej kruh, co z něj zkusit vystoupit = něco udělat. Asi bych se ani nebála nějakých prášků na spaní, aby ses "naučila" spát. Já je tedy zkusila, ale pak sem chtěla spát celej den a jako fakt dost:) Abys pak nedopadla jako můj vztah - špatně..

Je (Po, 13. 4. 2015 - 21:04)

Já se tedy musim přiznat,...to vždycky v hlavě,ale já jsem případ,to by nikdo nepochopil.Já si to sama jako vsugeruji,ten strach,že opravdu neusnu.Jdu spát spíš,ale neusnu,podívám se na budík a když je půlnoc tak si řeknu,to zase budu nevyspaná a jak moc se snažím,neusnu.Zajímavé,že brzské ranní probuzení.Jiný by mi řekl,no nic,tak se vyspíš druhý den,ne ovšem já.Tady tohle mě moc trápí,jsem k ničemu.

M. (Po, 13. 4. 2015 - 20:04)

Já se tedy musim přiznat, že s tim válčim taky delší dobu a teď se to propadlo úplně, ale.. teď mi přijde o něco horší ten rozchod. i když je to blbý, tak je to tak. Čím je to způsobený u tebe? U mě mou hlavou:) fakt, jede mi neustále naplno..

Tohle (Po, 13. 4. 2015 - 20:04)

a přitom on je s tim...mám už delší dobu,menší problém a já nespím.Závidím všem,kdo normálně spí,nebudí se tak často.

M. (Po, 13. 4. 2015 - 20:04)

úplně stejná,moc si to...a přitom on je s tim srovnanej, prý to k tomu směřovalo, tak to teď neprožívá.. a já pak spim za celou noc jen půl hodiny.. kde je nějaká spravedlnost:)

Jsem (Po, 13. 4. 2015 - 20:04)

rozumná nevim:), ale...úplně stejná,moc si to všechno beru.

Marcela (Po, 13. 4. 2015 - 20:04)

rozumná,to jde znát i...rozumná nevim:), ale zatraceně přecitlivělá a všechno děsně prožívam, řešim, nemůžu z toho spát, jíst. Ale myslim, že to k tomu patří, nejsem s tim prostě srovnaná..

Jsi (Po, 13. 4. 2015 - 20:04)

Já to tedy respektuju a taky...rozumná,to jde znát i zkomentářů.Ano,nejde hned to brát lehce a přejít to,ale jsem si jistá,že ty to dáš.To,že s tebou nebyl štastný je kec,jinak by s tebou nebyl tolik let.Máš na lepšího.Jinak jsi i rozumná,že hned nechceš jiný vztah,potřebuješ pauzu,i to je správné.

Marcela (Po, 13. 4. 2015 - 19:04)

Je třeba si uvědomit a...Já to tedy respektuju a taky se držim zuby nehty, abych nevyšilovala. Popravdě bych teď nikoho vedle sebe nesnesla, potřebuju si utřídit myšlenky a srovnat se. Hrozně mi tedy mrzí, jak se vyjádřil, že se mnou nebyl šťastnej.. mam normálně snad i výčitky:)

Marcela (Po, 13. 4. 2015 - 19:04)

to je...Litovat určitě nebude, prý se mnou celou dobu vztahu nebyl šťastný:) Musim se tomu tedy trochu smát:) jako, že to se mnou bylo tak hrozný, ale dal to několik let.. Je mi fakt hodně mizerně a fakt mě to stojí hodně sil s nim nekomunikovat, ale sem trochu uražená nebo co, tak snad to dam

Reklama

Přidat komentář