Reklama

muž - ŠTÍR

řřř (Pá, 9. 4. 2010 - 19:04)

Asi by měl Lev to, co...štír a hluboký rozhled? štíři jsou omezení a hlubokého rozhledu nejsou schopni.

s. (Pá, 9. 4. 2010 - 18:04)

Asi by měl Lev to, co odsuzuje jako Štíří pokoutnost, chápat spíše jako psychologické uvědomění, které se neobejde bez Lví šlechetnosti, zatímco Štír by měl to, čím opovrhuje na Lvu- jeho svévole, někdy až brutální,považovat pouze za naivitu, která potřebuje hluboký Štíří rozhled.

* (Pá, 9. 4. 2010 - 11:04)

...od štírů se držím...Aha, že ty jsi také štír? Lvi mohou být panovační a určitým způsobem egocentričtí, ale zase mají opravdu veliké srdce a nepodrazí vás! Lvi se zkrátka někdy cítí jako králové, ale štír je navíc zákeřný a falešný. To jsem u lvů nepoznala.

Jarda (Pá, 9. 4. 2010 - 10:04)

Také jsem byla leta......od štírů se držím raději dál, jsou sobečtí, líní, egocentričtí a panovační....

Tak přesně taková je moje manželka narozená ve znamení Lva...:o)....neházejte nás do jednoho pytle...o)

s. (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

Se Štírem se to musí umět,taky nezapomenu ani na jednoho svýho Štíra.O všech ženách si myslí své.Mamželkou počínaje a milenkou konče.

Ester (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

Souhlasím,štír dobrý milenec,dobrý otec našich dětí,ale chovat se ke mě neumí.Vynutil si po mě,abych ještě během MD začala chodit do práce,přitom vydělává majlant,že by uživil i dvě rodiny,ajn do práce jsem začala chodit,teď zase nadává,že jsem pořád v práci,zakazuje mi kamarádky,žádná mu není dost dobrá,když se někde zdržím,tak mi co5minut telefonuje.Koupí si na sebe hadry za několik tisíc a když si koupím já z výplaty blbé rifle tak je oheň na střeše.Když podkopnu jeho ego,zničí mě čímkoliv,mstí se.Pak mě zase milujeale většinou přilezu já,protože ho mám ráda.Jsme spolu 12let,celkem to klape,ale jen díky mé trpělivosti.

(Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

Také jsem byla leta provdaná za štíra, už spolu nejsme, nevydržela jsem to jeho pokrytectví, lhaní, neupřímnost a ZBABĚLOST. Egocentrický člověk a slaboch. Nesnesl, když se něco nevyvíjelo podle jeho představ, takže když jsem byla těhotná, přál si syna, ale byla to dcera, tak se z toho měsíc dával psychicky dohromady a pak mě začal podvádět- prý jsem neschopná, když jsem porodila "jenom" holku. Nejhorší ale bylo, že když nebylo po jeho a nebo když byla jeho ješitnost dotčena, vybíjel si vztek na mně i dítěti, řval na nás, mlátil nás, škrtil...tak jsme utekli. Teď má 2. ženu, chudák, zažívá stejné peklo. Štír byla i moje matka a říkám. od štírů se držím raději dál, jsou sobečtí, líní, egocentričtí a panovační.

Ali (Čt, 8. 4. 2010 - 11:04)

Dobrý den všem,taky trochu přispěju do této diskuse.Žila jsem několik let se štírem,kdybych chtěla modré z nebe tak jsem ho měla,sex s ním byl krásný ale jinak to bylo k nevydržení,ten člověk mi chtěl vlastnit pomalu a jistě jsem ztrácela rodinu.Jsem vodnář a miluji volnost ale né v tom smyslu že vyhledávám jiné partnery,musela jsem být pořád doma atd.Skončila jsem tento vztah ale přesto že už je to několik let zapomenout nemůžu.

Jarda (Čt, 8. 4. 2010 - 11:04)

Říkat mu hlavně...Tak se tady potuluju a nedalo mi abych se nepodíval do této rubriky...:o)Jsem štír a po přečtení některých příspěvků abych se zahrabal 10m pod zem...:o)Při čtení vašich zkušeností se usmívám, nutno říct, že v dobrém, je tady o chlapech v tomto znamení hodně pravdy, ale i naopak, ale jistě záleží na každém zvlášť...:o)Dlouhé texty nikdo nečte, tak raději končím...:o)Přeji vám s vašimi štíry vše NEJ...:o)

s. (Pá, 12. 3. 2010 - 13:03)

Říkat mu hlavně pravdu,odhalí vás ani nestačíte mrknout!Kdo měl kdy ,co dočinění se Štírem,tak mi dá za pravdu.

Daniela (Pá, 12. 3. 2010 - 13:03)

Na štíry bacha, nenechat se moc ovládnout, neříkat mu úplně všechno, dokáže poradit, ale i zneužít

Pavla (Pá, 12. 3. 2010 - 13:03)

Díky za tolik odpovědí!...Owečko co se furt vyptáváš?? Chceš napsat knihu nebo co??

Pavla (Pá, 12. 3. 2010 - 12:03)

je to individualni, ale ja...Ano, je to pravda, mám zkušenosti se štíry a pomsta jedním kousnutím nekončí, jsou nesmiřitelní, nedokážou se vyrovnat se ztrátou, jsou to osudoví muži, kteří se zaryjí do paměti v dobrém i ve zlém

anonym (So, 27. 2. 2010 - 22:02)

Mmchd. to první...Ahoj,myslíte někdo,že by to mohlo fungovat lvici se štírem?Mám ascendant ve váhách.Díky za odpověď.

:-) (Pá, 22. 1. 2010 - 10:01)

Mmchd. to první "líbiti se " bylo správně

:-) (Pá, 22. 1. 2010 - 10:01)

Je něco,co se ti na něm...No, za svobodna asi to, že byl do party. Nebyly žádné problémy ani povinnosti, takže se ty negativní stránky ani neměly jak projevit-ty přišly s dětma a tím pádem i přišly starosti a problémy-na ty reagoval tím, že je mladý a chce si i nadále užívat. Ale to už jsme mimo téma

s. (Pá, 22. 1. 2010 - 09:01)

Omluva líbylo,víte co by bylo dobré,zapnout nějakou kontrolu překlepů! Nazdar.

s. (Pá, 22. 1. 2010 - 09:01)

Je něco,co se ti na něm libilo?

:-) (Čt, 21. 1. 2010 - 15:01)

No ,toď otázka do...Pro  s.: No, když pominu jeho alkoholismus, tak mi nejvíce vadila jeho lenost, sobeckost, bordelářství, nezájem o rodinu a neschopnost cokoliv řešit rozumně v klidu bez věčného řvaní a urážek. V podstatě podle něj za všechno špatné co se mu kdy stalo mohl někdo jiný u sebe nikdy nepřiznal jedinou chybičku..prostě "jajánek". Ale jak jsem již řekla..nevím jaký měl ascendent.

s. (Čt, 21. 1. 2010 - 10:01)

No ,toď otázka do pranice,Mstil se protože jsi od něho odešla,co ti na něm doma vadilo?Jestli se můžu zeptat.

Reklama

Přidat komentář