Reklama

LR International kosmetika

Petr (Čt, 1. 7. 2010 - 19:07)

Způsob prodeje LR kosmetiky...Neznám stejný produkt od konkurence, ten, kdo rozumí kosmetice a přečte si, co LR kosmetika obsahuje a co ne, může srovnávat. Já si nechávám poradit od manželky, která s kosmetikou má bohaté zkušenosti.

anonym (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

Způsob prodeje LR kosmetiky je bohužel pouze osobní prodej,když dáte stranou pocity, zkoušeli jste některý z produktů porovnat se stejným produktem od konkurence.?

Marek (St, 16. 6. 2010 - 13:06)

lr je jen předražená...11% ? Toho jsem dosahnul tydne :D Klidne aj vic. Jenze jsem se tomu nevenoval.Stacili mi k tomu 3x party babinec

Dealer (Pá, 28. 5. 2010 - 07:05)

pání doktoři dostanou...Kdo nechce nezkusí, kdo nezkusí často nevěří ale hodnotí a kritizuje. A je to jedno zda jde o LR, FLP, Fin Club nebo Just-Nahrin či jiné produkty, kdo zkusil kvalitní zboží a vydržel tak když veřejně nechválí tak ale nehaní protože to téměř všem funguje přesně podle naplánovaného scénáře a komu to nefunguje na 100% tak to neuškodí ma často řeší jiné problémy o kterých ani nevěděl. Ale je pravda že ALOE nápoje ze supermarketu jsou jenom na tahání peněz z lidí (na požádání poslu kalkulaci). Jsem dealer a nestydím se za to. Chcete nakoupit nebo zapojit do obchodu - kontakt [email protected].
Dealer

monty (St, 26. 5. 2010 - 21:05)

pání doktoři dostanou...Vymytej mozek máte asi vy .Boj proti hlupákům nemá smysl.Když něco neumíte nebo neznáte tak to zákonitě neznamená , že je to špatné.

zuza (Út, 25. 5. 2010 - 18:05)

Nejlacinější produkt...pání doktoři dostanou zaplaceno - mám tu zkušenost- to nepochopíte máte vymyté mozky z těch školení jen kupujte a platte

tom (Čt, 20. 5. 2010 - 06:05)

lr je jen předražená kosmetika,sice kvalitní ale na přímý prodej v dnešní době skoro neprodejná.Kdo se dostal v dnešní době přímím prodejem na 11%?akorát to stojí úsilí,čas,peníze a hlavně nechápu to ustavičné otravování a nahánění dalších a dalších lidí.a ty kecy na seminářích,radši sem odešel,je to jen oblbování lidí.

* (St, 19. 5. 2010 - 08:05)

Nejlacinější produkt...Proč to doktoří také nabízí pacientům? Peníze!! Peníze!! Peníze!! Měl jsem známou, které to doktor také cpal. Skutečně jí to pomohlo, léčbu nepřežila.

monty (Út, 18. 5. 2010 - 21:05)

Nejlacinější produkt...Naprosto s Vámi souhlasím

Alena (Pá, 14. 5. 2010 - 19:05)

Nejlacinější produkt jo?Kolika procentní Aloi jste už vypila,my neživýme prodejce tady je příležitost pro každého stejná,peníze za zbytečné reklamy druhých firem se vkládají také do vědeckých studií a na pomoc dětem.Nic o tom nevíte a páni doktoři jsou zřejmě taky podvodníci když to sami nabízejí svým pacientům že? http://www.fytofarmaka.eu/cz/lekarska-poradna/

alena (Čt, 13. 5. 2010 - 10:05)

zamyslete se ,jestli jste jen nenaletěli šikovným podvodníkům-obchodníkům ? aloe je nejlacinější produkt....a tady ?...ano, je léčivá, ale ceny lr jsou díky multilevermakretingu, živíte prodejce a je vám stydno přiznat, že jste si za maxi cenu koupili placebo

Alena (St, 28. 4. 2010 - 13:04)

Vážená paní, pokud Vás...Jsem stejného názoru:)

Alena (St, 28. 4. 2010 - 13:04)

Dovolte abych reagoval na...Zpracovává se čistý gel z listů, neobsahuje aloin, mimořádně šetrná výroba. Certifikováno SGS INSTITUTem FRESENIUS GmbH a IASC.

Schválen Ministerstvem zdravotnictví pod č.j. OVZ-35.0-24.5.07/17662

Alena (St, 28. 4. 2010 - 13:04)

Dealeři LR, asi se na mě...Nejsme žádný dealeři!Jsme přímý prodejci značkové kosmetiky,která není testovaná na zvířatech jako vámi uvedené firmy!

Alena (St, 28. 4. 2010 - 13:04)

Nepřijde mi zdravý, že do...Víte vůbec něco o Aloi,když dokážete tohle napsat.Nevíte že s naší firmou spolupracují lékaři a léčí tak své pacienty?Aloe byla,je a bude vždycky léčit.Mohu sama posoudit mám vlastní zkušenosti mám 3 děti dobře vím o čem mluvím!

Janča (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

Nepřijde mi zdravý, že do všeho cpou alloe, vždyť v přírodě byla vyvinuta na léčení a ne na prevenci. Všeho moc škodí a pokud je látky moc, vsadim se, že tělo se mu bude bránit. Pak se nedivim, že je plno lidí alergických. Vůbec se mi pak nelíbí, že výrobky nelze vracet. Když už do toho vrazim tak nehorázný peníze tak chci mít záruku! Jo za kvalitu si ráda připlatim, ale nikde jsem se nedočetla, že ty výrobky kvalitní jsou.

Katka (Čt, 15. 4. 2010 - 11:04)

Dovolte abych reagoval na...Dobrý den, reaguji na Váš přízpěvek o účincích benzenu. Dle Vašeho mínění není vhodné kupovat žádné potraviny ani krémy s tímto konzervantem, ale raději pěstovat konopí a používat jej jak zevnitř, tak zvnější. Ale jo, proč ne, aspoň budeme mít více radost ze života:-)))

jen pro informaci jsem stáhla něco málo o tomto konzervantu

Benzoát sodný je sodná sůl kyseliny benzoové ( benzenkarboxylové ). Bílý prášek, dobře rozpustný ve vodě. Používá se jako konzervant, především v kyselém prostředí, kde zamezuje množení kvasinek a plísní. Vyskytuje se i v přírodě, např. v brusinkách, švetskách, skořici, ve zralém hřebíčku a jablkách.

Výroba

Pro komerční účely se benzoát sodný vyrábí chemický procesem - neutralizací kyseliny benzoové ( ta se vyrábí ocidací toluenu ) hydroxidem sodným. V roce 1997 byla celosvětová produkce odhadována na 60 000 tun, největšími výrobci je pak Holandsko, Estonsko, USA a Čína.

Použití

Benzoát sodný je nejvíce používán jako konzervant, najdeme jej často v nealkoholických nápojích, okurkách ve sklenici, omáčkách a ovocných džusech a džemech.
Můžeme se s touto látkou setkat také v kosmetice, například v zubní pastě nebo různých kréméch s pH nižším než 4.
Pro své antikorozivní účinky se velká část produkce používá jako přísada do proti-mrznoucích směsí v autě.

Nežádoucí účinky

V kombinaci s kyselinou askorbovou a benzoanem draselným a benzoanem sodným se může tvořit benzen, který je znám jako karcinogen. Celý proces můžou urychlit podmínky skladování potravin jako teplo a světlo.
Existuje silné podezření na způsobování dětské hyperaktivity, obzvlášť v kombinaci s umělými barvivy.
U citlivých lidí nebo lidí s chronickým astmatem či kopřivkou může vyvolávat nebo zhoršit jejich příznaky. Reakce bývá silnější v případě kombinace s jinými látkami, např. tartrazinem, aj.
Dle některých zdrojů může benzoan poškozovat strukturu DNA a tím tak vyvolávat některé dědičné choroby ( např. Parkinsonova choroba )

lr (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

Ahojky,jmenuji se také Jitka...Dovolte abych reagoval na Váš příspěvěk.jak firma lr tak i ostatní používají konzervanty ke konzervaci jejich produktů které jsou zdraví škodlivé např.benzoan sodný který je v mnoha z nich obsažen.navíc v kombinaci s vitanínem c vytváří vysoce karcinogenní benzen což je látká známá spíše s cigaret...pokud se chcete vyvarovat těmto látkám doporučuji kupovat pasterizované nebo si vypěstovat - koupit čerstvé a nebo použít neméně hodnotné konopí , ginko bilobu.

Jindra (St, 7. 4. 2010 - 07:04)

Dobrý den,reaguji na váš...U Amway použité zboží vrátit můžeš. Ono to je o úrovni společnosti.

nelly (Út, 6. 4. 2010 - 13:04)

Dobrý den,reaguji na váš...Krém bych samozřejmě vyzkoušela,pokud by byl k mání vzorek. Ale slečna,co tuto kosmetiku u nás nabízí,tvrdí,že na řadu Racine žádné vzorky nejsou.Takže to zase není tak úplně moje chyba.Příště už to samozřejmě neudělám,nekoupím zajíce v pytli. V drogerii žádné krémy nekupuji,právě proto,že nejsou žádné vzorky. Nakupuji výhradně v zahraničí a to kosmetiku,která vzorky má.Tohle byl omyl.

Reklama

Přidat komentář