Reklama

LR International kosmetika

Simona (St, 29. 9. 2010 - 18:09)

Dealeři LR, asi se na mě...Moje mamka mi ze Srí Lanky přivezla krém na obličej z aloe vera (tam ho pěstují, takže žádné sušení nebo převoz... zpracovává se ihned po sklizení)a smrdí jak lepidlo herkules..., ale je to paráda co mi to s tím obličejem udělalo. Můžu říct, že před tím jsem měla krém s aloe od Avonu a tohle teda nezvládnul.

Maruš (Po, 27. 9. 2010 - 22:09)

Velmi si vážím deosprejů, které jsou jemně parfémované, a hlavně nezalepují potní žlázky a nejsou tím nebezpečné jako jiné antiperspiranty. Nedají se s tím, co se nabízí v maloobchodní síti, srovnat.

mercuer (Po, 27. 9. 2010 - 21:09)

Dobrý den, firma LR snížila své stěžijní produkty o cca 25% . Jestli máte někdo zajem o bližší info tak do meilu [email protected]

Lenka (Út, 14. 9. 2010 - 18:09)

Jitko muzete se obratit na me, email je [email protected], Pro Balance mohu zaslat. Lenka Cerna

Zuzana (Čt, 2. 9. 2010 - 22:09)

Můžu colostrum jako...Colostrum od firmy LR můžete jednoznačně používat když jste těhotná. Budete li chtít mohu Vám ho zajistit včetně mnoha dalších zajímavých informací. Můj email je [email protected]
Ahoj Zuzka

Helka (St, 1. 9. 2010 - 19:09)

Dealeři LR, asi se na mě...Mila Doro,tak použivej co Ti vyhovuje a hlavně to na co maš

Helka (St, 1. 9. 2010 - 19:09)

Milá Jano, teď LR přišlo...Mužu se zeptat co je to za novou vuni???

Katka (Po, 30. 8. 2010 - 17:08)

Kdysi existovala od LR parfémovaná voda Bermuda. Nevíte, co se jí podobá?

Peta (Po, 30. 8. 2010 - 13:08)

Můžu colostrum jako těhotná?

Vlaďka B. (St, 18. 8. 2010 - 23:08)

Dobrý den, nabízím poradenství ohledně LR pro oblast Kolín, Poděbrady, Chlumec Nad Cidlinou. Kontakt: [email protected]

barbora (Ne, 15. 8. 2010 - 20:08)

Ahoj, nevíte o někom, kdo...ahoj,vím kdo jí prodává na Plzeňsku,můžu kontaktovat

Jana (Po, 9. 8. 2010 - 12:08)

Pracuji jako LR partner a...Vím o čem mluvíte LR-cosmetik je opravdu super ...kdysi jsem to dělala ale bihužel jsem přestala nebot tady toho bylo strašně moc ,ale pak jak lide končili postupně tak zase se hledalo kde co sehnat! kamaradka má syna a tenkrate ji pomohl krem na bradavičky a zmizelo mu to muj syn měl problemy z koupalka na nohach a díky kremu na ruce take mu to pomohlo ...chtěla jsem se zeptat zda je možne ještě sehnat od vas katalog a pak si objednat.pokud by nebyl problem mohla by jste mi napsat na [email protected]

Hanka-OK. Takže (Čt, 5. 8. 2010 - 13:08)

OK. Takže heřmánek,...Myslím,že tu nevedeme diskuzi o bylinkach, ale u vyrobcích z nich...važně si myslíte,ze tinktůry, masti a jine kosmetické produkty jsou z bylinek?Pokud ano,jste naivky...kdyz uz tam neco malo je,tak v mizivém množství.Zamyslete se, kdyby to bylo tak zazracné,bylo by uz tolik uzdravených a lekari by nemeli zadnou praci.Predepsali bylinky,nemuseli by operovat,nemyslite?

jejda.10 (Čt, 5. 8. 2010 - 07:08)

LR= placebo...:-) Promiňte...OK. Takže heřmánek, šalvěj a další bylinky jsou taky placebo, že.... LR=aloe vera, o jejích léčivých účincích snad nemá cenu diskutovat.

Hanka (Čt, 29. 7. 2010 - 19:07)

LR= placebo...:-) Promiňte mi dealeři... :-)Taky jsem vyzkoušela "zázračnou" kosmetiku LR. Zavěr? Víra Tvá Tě uzdravila.
Hezké léto :-)

jejda.10 (Út, 27. 7. 2010 - 21:07)

Ahojda,musím oponovat,zrovna...Souhlasím, na výrobky LR nedám dopustit. Po Avonu atd. jsem se akorát tak opupínkovala, výsledkem bylo, že moje pleť nesnesla vůbec žádný krém. Moje rodina vyzkoušela již řadu výrobků LR a jen to nejlepší hodnocení i od mého - jinak velice skeptického manžela. AV gel mě zbavil vždy půlročního jarního a půlročního marodění s průduškami, astmatem, nevím už, co je chřipka či nachlazení! Léky na podporu prokrvení z ušního nezabraly, aloe ano. Manželovi se natolik zlepšily laboratorní výsledky, že jsme se divili. Letos jsem poprvé za celý život neodmarodila dovolenou od moře, i opalovací přípravky jsou na super úrovni. Atd.... Myslím, že kdo má špatné zkušenosti, měl jen smůlu na špatné informace, jak se tyto produkty používají a dávkují. Já a moje rodina jsme měli štěstí. A že je to předražené - není. Za kvalitu se platí všude. Přeji všem krásné léto!

Katka (Ne, 25. 7. 2010 - 12:07)

Avon, Mary Kay, Oriflame,...Musím napsat že Mary Kay je výborná kosmetika a kvalitní.Měla jsem problémovou souchou plet, větší tendence k vráskám.Používám jí od 24let a letos mám 30 a tipují mi 21let.Jinak Lr mi pomohlo s imuntou.Po operaci krčních mandlí se mi zbláznila imunita(po narkoze).Tři měsíce jsem měla rýmu, kýchala jsem při každém kroku i ze spánku jn když mně ofouklo, až to šlo k alergiím a astmatu.Po týdnu užívání tekutého colostra jsem se toho zbavila a bylo super:-)Jen to vydrželo si měsíc v těle tak musím pít Aloe vera gel.

Jana (So, 24. 7. 2010 - 22:07)

Jak jsem naletela!!!Jednoho...Ahojda,musím oponovat,zrovna jsme se vrátili z dovolené,kde jsme byli zeštípaní od hlavy k patě od komárů,ovádů.Sprej 1.pomoci byl skvělí.Žádné svědění.Nestačí jednou natřít,ale pokud je problém musíte v prvopočátku mazat a stříkat min.pětkrát.Vyzkoušela jsem ho na bolest v krku,vyrážku,do očí i nosu při rýmě a nemohu ho vynachválit!!!Doporučuji!!!Mějte se krásně!

ervik (Čt, 22. 7. 2010 - 08:07)

Jak jsem naletela!!!Jednoho dne,nahodne jsem potkala pani s kosmetikou LR.Mela v kabelce tzv.spray prvni pomoci-tak mluvila o malinkatem spray,co ma odstranit vsechny neduhy(pouze odstranil 100Kč z me penezenky).Nejsem priznivec techto prodejcu s neznamym produktum,ale asi vedro zpusobilo zkrat a já si tento zazrak koupila.Dnes nastal den D..komar si nasel muji ruku 2x ochutnal.. stipance potrene "zazrakem"...kdo by cekal happy end,bude zklaman-nic se nedeje,naopak.Zurim a pisu prispevek do teto diskuze...

Hindukus (Út, 13. 7. 2010 - 15:07)

Popravdě se nenechte ovlivnit propagandou.

Osobně systém prodeje MLM je zkažené vejce, které by mělo ukázat problém výrobku. Vždy jde o výrobek, který někdo chce prodat. Cena těchto produktů je přemrštěná a porovnání s ostatními je nereálné. Jde mi hlavně upozornit. Jde to i jinak a kdo je schopný pravidelně dávkovat a má vůli něco změnit dokáže to! I bez všeléků. Vše není o jednostranně mířených informacích.
¨Lidi proberte se jste v době krize a raší MLM a jiné systémy a zatahují vás do vytvoŕení noého druhu vytvoření HDP ze služeb a výrobků co by tu v blahobytu nebyli.
Popravdě se zaměřte víc na své penezenky.
jen 15 procent občanu české republiky dokáže správně zhodnocovat úspory a zacházet s nimi. Víc jak 2 třetiny lidi u nás jsou zadluženy.
Pokud budete potřebovat něco vyvětlit jsem z ekonomické branže a mám klienty i z chemického průmyslu.
Pořádně se rozhlédněte kolem sebe jaké jsou možnosti. Howk

Reklama

Přidat komentář