Reklama

LR International kosmetika

mirka (So, 15. 12. 2012 - 09:12)

prosim Vas v jake cenove...Petro, pro vice info napiste na [email protected]

petra (Út, 11. 12. 2012 - 19:12)

prosim Vas v jake cenove relaci se pohybujI KREMY a laky na nehty LR kosmtetiky?

barbucha (Po, 19. 11. 2012 - 15:11)

Nevím zda LR dává peníze...za minulý rok LR investovala 5 mil. EUR a výzkum a vývoj svých výrobků.
Auta a hodinky jsou bonusem za budování organizace, ne za prodané výrobky :-)))

MUDR. Karel (Čt, 15. 11. 2012 - 16:11)

Výčet výhod spolupráce s...Vážená, od kdy se řeší výroba colostra podle studené či jiné technologie? Odjakživa jde o skutečnou hladinu IGG a článek paní Pilné toto přesně trefil. Můžete tu o colostru psát superlativa, ale jediné a spolehlivé měřítko je imunodifuze a tu opravdu v Německu neumí. Nákupní cena LR colostra (60 kapslí) je 944,- Prodejní je 1275,-!!! Queen Euniké PRODÁVÁ colostrum o 60 tobolkách za 290,- Kč!!! navíc tam najdete i kyselinu listovou pro nervovou soustavu a vitaminy B, které obzvlášť u dětí jsou nejvíc potřeba. LR je prachsprostý hyenismus na českém občanu. Také jsem se stal partnerem Queen Euniké a na té nejnižší pozici nakupuji za 250,- Kč bez jakýchkoliv povinností. Navíc je předem zveřejněno v obchodních podmínkám, za jaké ceny postupně mohu v budoucnu nakupovat, až docílím svými nákupy určitou hranici. Takže cena pak i pro mě bude ještě jinde. Chci poděkovat www.qelife.cz, kteří mě doporučili českého výrobce, který humánní cestou dokáže nabídnout českým lidem daleko kvalitnější produkty a neparazituje na jejich peněženkách. Od teď i moji pacienti přecházejí na colostrum od Queen Euniké a poznávají podstatný rozdíl v obou směrech.

Kamila (Čt, 15. 11. 2012 - 15:11)

Několik let jsem byla u LR, protože jsem byla přesvědčená, že vše, co tato firma tvrdí, je pravda. Bohužel ne vše je zlato, co se třpytí. Kamarádka mě totiž vyvedla z omylu, když mi ukázala českou firmu, co umí věci lepší, účinnější a a za mnohem jiné peníze. Takže nyní kupuju od ní třeba colostrum, které zkouším na vše možné - třeba na bolest zubu. Prostě ho použiju tam, kde si myslím, že by mohlo zabrat a ono zabírá. LR už nevěřím. Hlavně mě nebavili jejich debilní semináře, kde všichni byly strašně freš!

Jarka (Čt, 8. 11. 2012 - 03:11)

Doporučuji přečíst si...Výčet výhod spolupráce s QE podprahově podsouvá porovnání s LR. R. Pilná zřejmě nemá dostatek přesných informací o firmě LR Health and Beauty, proto reaguji na některé body z jejího výčtu:
- fanatické semináře jsou charakteristické pro jinou firmu;
- superlativy o zázračných účincích: LR respektuje nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních při označování potravin. Toto nařízení se týká všech firem distribujících potravinové doplňky, ale ne všechny se jím řídí;
- u LR není požadováno žádné povinné plnění obratů;
- LR uvádí své výrobky na trh od roku 1985, distribuční systém MLM užívá od r. 1989;
- Vědecká rada LR = externí skupina mezinárodních odborníků, převážně lékařů a vědeckých pracovníků (Universita Hamburg, Universita Newcastle atd.);
- Colostrum od LR je vyráběno patentovaným, šetrným způsobem za studena, čímž je dosaženo nejvyšší možné koncentrace obsažených látek. Neobsahuje konzervační přísady ani anabolické steroidy. Kvalitu výrobku dokládá certifikát SGS Institutu Fresenius GmbH;
- firma LR je výrobcem svých produktů, takže i u ní mohou mít koncoví spotřebitelé produkty za nákupní ceny;
- výplaty provizí "kdykoliv si vzpomenete" - firma LR vyplácí provize a bonusy pravidelně každý měsíc;
- zisk je použit nejen na další výzkum a vývoj, ale i na charitu (LR Global Kids Fund) a podporu sportu a kultury. Autokoncept a luxusní výlety patří do kategorie provizí a bonusů.
Více o LR na www.lr-czech.com

Majky (St, 7. 11. 2012 - 06:11)

Nejlacinější produkt...Nevím zda LR dává peníze na výzkum, po sezení s poradkyní LR mám spíš dojem že veškeré peníze dávají do aut, hodinek, atd. Paní mě lákala na Polo Wolkswagen, které budu mít co by řekl švec, které bude zcela hradit LR - a nakonec jsem stejně v rychlosti na nějakém papíru od ní přečetla bod "Exkluzivní leasing na auto pro vás", takže DĚKUJI a NECHCI!!!!! Auto si můžu koupit na leasing hned a přeplatit ho tak bez dalších vložených peněz do LR kosmetiky (tester, start.balíček,pronájmy sálů,...).

Petra (Út, 6. 11. 2012 - 23:11)

pání doktoři dostanou...Doporučuji přečíst si tento článek Místo LR bude QE, viz: http://pilna.blog.idnes.cz/c/301492/Misto-LR-bude-QE.html

anonymka (Pá, 2. 11. 2012 - 09:11)

Je tu někdo,kdo používá dekorativní kosmetiku ALCINA?

TDenisa (Čt, 1. 11. 2012 - 20:11)

Dealeři LR, asi se na mě...Nesouhlasím s přirovnáním kvality produktů s Avonem. Kvalita je někde úplně jinde. Mám to vyzkoušené !Nebudu tvrdit, že každému sedí jakýkolivkrém a vůně také né. Je to o tom umět si z nabídky opravdu vybrat podle typu pletí a očekávání. Co se týká parfému... je tester řada,kdy má každý zákazník parfémy na odekoušení a také sílu intenzity vůně. Každá vůně reaguje s vyším pižma jinak... také jde o to umět si vybrat to co vám sedí. Nesouhlasím s tím,že síla vůně parfému po době vyprchá. To je naprostá lež ! Pokud se člověk alespoň trochu pohybuje v odvětví parfému ví, že firma LR je špičkou světové kvality. Jnak by si u LR nenechali vytvářet své osobní vůně takové světové hvězdy jako je Bruce Willis, Boris Becker, Michael Schumacher,Karel Gott,Iris Berben a další...

TDenisa (Čt, 1. 11. 2012 - 20:11)

Hezky den,mate nekdo...Mi říkají že jsem oládla a také se tak cítím. LR partneren jsem se stala z důvodu zdraví mého syna, kdy s nemocného dítěte se stal zdravý človíček bez léků. Já začla používat i kosmetiku a můžu jen doporučit.
Pokud potřebujete jakoukoliv podrobnější radu.., jsem vám k dispozici. Pokud chcete využívat stejných výhod které firma nabízí Lr partnerům a mít tak produkty za nákupní ceny, také jsem Vám k dispozici. Můj email : [email protected]

bubu (St, 31. 10. 2012 - 20:10)

Dobrý den, chtěla jsem se...vykašli se nato

Iva (St, 31. 10. 2012 - 19:10)

Dobrý den, chtěla jsem se...Vaše známá Vám určitě ráda dá kontakty na lékaře na telefonu ,kteří radí a odpovídají na případné dotazy.Jsou to lékaři ,kteří úzce s LR spolupracují.

Lucie (St, 31. 10. 2012 - 18:10)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat-mám ročního chlapečka a kojím, před sebou svatbu a jedna známá mi poradila dietu od LR s tabletkama Probalanc, koktejly a čaj... vše jsem si zakoupila. Když dietka dorazila domů s hrůzou jsem zjistila na krabičce pro balance - není vhodné pro kojící. Známá co s LR pracuje tvrdí, že je vše přírodní a dítěti by nemělo nic z toho ublížit, přesto mi to nedalo a chtěla bych se poradit s někým dalším.

Věra (Po, 27. 8. 2012 - 17:08)

zdravím,
jsem též...Zdarvím, a proč to teda nezkusíte ve své praxi. Už s produkty pracuji 10let a také mám super výsledky. Sice nejsem lékař,ale mám z toho velkou radost a znám i lékaře co s ím v praxi pracujou a jsou spokojeni. V.

aaa (Pá, 24. 8. 2012 - 12:08)

Nejsem prdejce, pracuji na...zdravím,
jsem též onkolog, mám také velice kladné odezvy od pacientů. Můžeme zkušenosti sdílet.
Odborné poradenství 602786154

aaa (Pá, 24. 8. 2012 - 12:08)

dobrý den jsem po plastice a...Odborné poradenství 602786154

aaa (Pá, 24. 8. 2012 - 12:08)

pokoušela jsem se o...kvalitní a levné - je jen těžko představitelné. Chcete pro své zdraví skutečně něco udělat, nebo mít jen pocit, že něco děláte?
odborná konzultace 602786154

aaa (Pá, 24. 8. 2012 - 12:08)

Avon, Mary Kay, Oriflame,...není zdaleka pravdou, že dostupnost v běžných drogeriích je indikátorem kvality :)))) ba naopak, neb většinový zákazník slyší na cenu a ne kvalitu!!!!

aaa (Pá, 24. 8. 2012 - 12:08)

Dobrý den
chtěla jsem se...ahoj,
mohu se zeptat, na jaké obtíže užíváš ty preparáty, nebo s čím potřebuješ pomoci?

Reklama

Přidat komentář