Reklama

Ejakulace do krku

Návštěvník (St, 28. 11. 2007 - 23:11)

www.2girls1cup.com

aXeL (St, 28. 11. 2007 - 23:11)

Tady si nekdo plete pojem s prujmem!!:D

Jana (Po, 17. 9. 2007 - 13:09)

Kouřím a polykám a neuvěřitelně si v tom libuji...ale nenechám si to nastříkat do krku, jen do pusy a pak to spolykám..mňam.

Roman (So, 27. 2. 2021 - 10:02)

Jsi úžasná kočko i když tě neznám osobně tebe musí chlap milovat až za hrob

Linda (St, 13. 7. 2005 - 08:07)

Hulím baldy až dokonce!!!!PřiJďte do bordelu LOTOS!!!!

honza2 (Út, 12. 7. 2005 - 16:07)

Take jsi skvela.

honza2 (Út, 12. 7. 2005 - 16:07)

Pletes pate pres devate, resi se strikani do krku.

honza2 (Út, 12. 7. 2005 - 16:07)

Jsi skvela zena a je vas takovych malo.

H. (St, 29. 9. 2004 - 12:09)

Ja to polkla asi jednou a malem jsem sla zvracet. Nevadi mi, kdyz se mi pritel udela do pusy, ale vyplivuji to. Nastesti pritel to chape. Nevypiji ani syrove vajicko, proste cokoli slizoveho me davi.

Milansson (Út, 28. 9. 2004 - 22:09)

...vlastně ještě něco.. rada pro chlapy. Neodmítejte se líbat s partnerkou po orálním sexu obzvláště polkla-li váš produkt!!! protože a)tiše degradujete své sperma na výše zmíněný "fujtajbl" b)spolehněte se, že příště Vám partnerka nakašle popř. se nebude už moc snažit aby ten orálek byl co býval... :-)))

Milansson (Út, 28. 9. 2004 - 22:09)

Poznal jsem dost prtnerek a pravda je ta, že drtivá většina polykat nechtěla. Nikdy jsem žádnou nenutil i když je to samozřejmě pro chlapa příjemné. Orální sex je skvělá věc a partnerky se tím dají docela dobře uspokojit když chlap není "ve své kůži". Ženy v ten moment tolerují indispozici partnera, který se ze svého "průšvihu" snaží nějak vylízat.. :-))) Proto by chlap měl tolerovat že partnerka nemá vždy chuť na vaječňák.. Toť z mé strany vše... Ahojky všem!

Šárka (Út, 28. 9. 2004 - 13:09)

Nafackováno v posteli bych tedy nechtěla dostat, ale na druhé straně docela chápu naštvání toho kluka. Mám moc ráda orál a žiju v přesvědčení, že mě partner tam dole olizuje s chutí a rád. Kdyby najednou řekl fuj tajbl tak bych se dost urazila.

Bjoska (So, 25. 9. 2004 - 06:09)

Ahoj Jardo. Líbí se mi tvůj přístup k orálnimu sexu. Pomalu a bez násilí. Taky ti trochu závidím tvou manželku, která tento způsob sexu tak znamenitě ovládá. Moje žena, mi provádí orál téměř při každém milování, nijak jí to nevadí, ale výstřik do krku, to ne .Při tomto způsobu se jí dostaví ihned dávící reflex.Ale jinak polyká bez problémů.Řikala ,že polknout je jednodušší než s tím někam běžet.

tajemná (Pá, 24. 9. 2004 - 14:09)

Podle mě orální sex je hodně intimní,polykání semínka,lízání všeobecně,miláčkovi to ráda dělám, protože ho moooc miluju

Brigita (Pá, 24. 9. 2004 - 10:09)

Holky, bacha. Někteří muži jsou na zacházení s tím jejich lepkavým ejakulátem hrozně přecitlivělí. Měla jsem partnera a ten vyžadoval olízání do poslední drahocenné kapičky, nic se nesmělo otírat, jeho semeno byla svátost. A moje kamarádka měla ještě horší příhodu, při orálním sexu s jedním klukem se zakuckala, začala plivat a řekla něco jako "fuj tajbl". To toho kluka hrozně naštvalo a bleskově jí vystřihnul pár facek.

Jana (Čt, 23. 9. 2004 - 21:09)

Já jsem to za svůj šestiletý vztah polkla asi třikrát a opravdu to nemusím. Mám ráda orální sex, ale nemusí to být až do konce nebo tedy určitě ne do krku.Je pravda to, co už tady někdo napsal, že nejlepší je, když to člověk sám chce a ne když je k tomu "nucenej". Mému příteli by se takovýhle orální sex až do konce líbil asi často, ale mě to prostě neni příjemný.

arnold (Čt, 23. 9. 2004 - 18:09)

Ptačí mlíko je dobré na hlasivky.

Jarda (Čt, 23. 9. 2004 - 17:09)

Nevím proč, ale do této diskusní skupiny jsem šel proto, abych se dozvěděl něco o "udělání" se do krku ženy... Zaznamenal jsem snad jen 3 příspěvky, které se tomu "jaksi" věnují... Ale k tématu - moje žena tuto libůstku (viděno mým pohledem) zvládá. Já jsem z toho unešený, neboť ten pocit, stříkat v krku, je úplně odlišný od toho, kdy se jí vystříkám do pusy. Co se pocitů a chuti mé ženy týče - chuť říká, že necítí vůbec, dokonce to že stříkám pozná jen podle mých stahů. Tuto praktiku dělá provozujeme docela často a zdá se mi, že ji i dělá s oblibou - určitě ji při tom rajcuji já, jak se mi to líbí :-) Jedinou nevýhodou je to, že když se tato praktika provozuje nešetrně, nebo když se má ženská moc odváže, tak se jí odřou a zanítí mandle a už z toho měla 2x angínu. Ale ani toto ji od toho neodradilo, vždycky do toho vpálí - a mě se to líbí. Občas praktikujeme sexík ještě s jinými páry - ti chlapi jsou z toho vždycky úplně štajf a chtěli by si tu moji hned brát za ženu :-) (humor), ale vždycky jí pak šeptají slova obdivu - nedivím se jim. Pro zkoušení - nejlepší do začátku je, když si žena lehne na postel ale hlavu nechá volně v prostoru (mimo matraci). Hlavu zakloní a muž, který stojí u hlavy, velmi opatrně začně pronikat dovnitř. No pak už jen - děj se vůle tvá... Ale ono takové blinknutí si u toho - taky není od věci.. :-) (to už je ale jen pro opravdové fajnšmekry :-) Zdraví Jarda

anglan jára (Ne, 19. 9. 2004 - 20:09)

Moje holka se kdysi jen pri pomysleni koureni malem pozvracela. Prislo ji to naprosto odporne. No ale casem jsme si obcas na netu prohlizeli pornofotky a na CD nejaka videa. No a casem to proste uplne sama od sebe navrhla ze to chce zkusit. Nejdriv v noci za tmy. Patom uz normalne, no a pak jsem zjistil, ze kdyz me kouri, tak vzdy hrozne zvlhne vzrusenim. Coz je dukaz toho jak se lidsky nazor muze radikalne zmenit. Semeno ji nechutna,ale nez by ho mela vyplivovat do kvetinace nebo do hrnku, tak ho radsi spolkne a ma klid. No a ja sem naprosto spokojen.

Iveta (Pá, 20. 8. 2004 - 11:08)

Kocoure,svatá pravda!:-)Za sebe musím říct, že to mému miláčkovi dělám až do konce moc ráda. Vím že to miluje a já mu tím ukážu, jak moc miluju jeho.

Reklama

Přidat komentář