Reklama

Zhubnutí - komu se to podařilo

Pavla (Ne, 16. 1. 2005 - 12:01)

Ahoj, jen jsem klikla na odpověď Zuzi, tak nevím komu co přišlo,ale když to tady čtu,tak ona zásadně nadává všem. Asi má nějaký komplex. Pak ať neleze do tématu KOMU SE TO PODAŘILO,když sama žádnou radu nemá. Každý máme svůj systém,jak se pokusit zhubnout. Někdo chce vše zadara,někdo pro to něco obětuje a jiný chodí třeba několikrát za rok na liposukci.

zuzana (Ne, 16. 1. 2005 - 11:01)

Ahoj Bara.Chcem ta poprosit, ci by si mi nemohla poslat maly navod ako si delila potraviny..a ak budes kamaratka tak aj par receptikov ako ukazku..vdaka

Lenik (So, 15. 1. 2005 - 13:01)

Spíš všechny popřemýšlejte o tom, jestli chcete zhubnout jen dočasně nebo změnit životní styl a zhubnout a váhu si udržet. Pak stačí trochu fruktózy po poledni a váha jde opět nahoru. Přizpůsobte jídelníček tomu, co je pro vás reálné na celý život nebo aspoň několik let dopředu... jinak je to nesmysl.

Zuza (So, 15. 1. 2005 - 09:01)

Helen, od obeda uz si hlidej, aby v jidle nebyly cukry, obiloviny, skroby, fruktoza, glukoza....teda ovoce nahradit zelenou zeleninou, ovoce jen dopoledne, zadne prilohy. Uvidis, ze se vyrazne zmeni.

Zuza (Pá, 14. 1. 2005 - 22:01)

Ja sem teda vubec nechodim, ted jsem nakoukla, protoze se mi emaily z nicehoz nic plni zadostmi o dietu, tak jsem si rikala proc asi...a s hruzou ted ctu, ze nekomu nadavam:-), ale hned se mi ulevilo, protoze to neni na me:-), ale na nejakou jinou Zuzi. Takze Pavlo, ja to nebyla.

Pavla (Pá, 14. 1. 2005 - 12:01)

Čau Zuzo,vracím se sem až teď,tak Ti odpovím.Nikomu nic nenutím řekla jsem to tak jak to je,tak nevím,proč mně hned nadáváš!Jen říkám svoji zkušenost!

milos (So, 1. 1. 2005 - 19:01)

Mile damy,pokud chcete zhubnout nepomohou zadne prasky, nebo CHEMIE chemickeho prumyslu a to at zijete kdekoliv na svete! JE TO DOBRY BUSINESS HLAVNE A OBCHODNICI VEDI MOC DOBRE Z KOHO "TAHAT" PENIZE. o)))) [zel, obeti jsou prevazne zeny]Po cviceni se vam zase zvetsi svalova hmota a tak jak na to? Je to velmi jednoduche, ale ne kazdemu /kazde to "voni" a jde pod nos o)))To tajemstvi je ve strave a v jeji jednoduchosti. Cim nejmene UPRAVOVANA, tim je lepsi pro Vas organisus. O co byla nase generace rodicu po teto strace zdravejsi....Musel jsem se podivit nad faktem, kolik mladych lidi v dnesni dobe ma nepekny oblicej, co se tyce pokozky. Telo vylucuje stolici, moci, vlasy, kuzi necistotu z naseho tela, ktera se denodenne dostava skrze stravu do tela,aniz bychom jsme si to uvedomovali. Jsou to vselijake bramburky, umeliny z kukurice, ruzne tycinky, mlecne "lepidla" s titulem TAVENY SMETANOVY SYR a jine 'vymozenosti' dnesni doby."UMELINOU" ani se Vas zaludek nenasyti a porad pocitujete prazdnotu a jite dokolecka-dokola :)))Co na to?Na ruznou upravu napr. pohanku, lusteniny, obiloviny vcetne ovsa,ryze, jahly, orechy, semena, mleko nahradit sojou, ktera nezahlenuje a kdyz si privyknete na TOFU, casem postupne i 'odbourate' cervene maso, ktere, co se tyce zazivani vetsinou nam v brise jen "ZAHNIVA" a tizi... Nezapomente prosim na ZELENINU, ktera by mela dat prednost ovoci. Ohrevem na vice jak 55-60 oC muzete HODNOTU jakekoliv potraviny take zmenit a ve vetsine pripadu take znehodnotit a tak budte k uprave opravdu citlivi.Meli bychom jsme si na kazdy den uvedomit, ze ne co nam chutna je prospesne nasemu zdravi a telu. Co je vhodne - ja to tak odhaduji jen na 20% pozivatin u "normalne" stravujicich se lidi.Vice o hubnuti a o zdarve vyzive se muzete take docist na strance 50% lekaru bude NEZAMESTNANYCH.A tak jen s chuti do toho!!! :)))

alenka11 (So, 1. 1. 2005 - 18:01)

MĚ - 8 kg přidala jsem k jídlu kapkywww.webpark.cz/ddss/

LOLA (St, 8. 12. 2004 - 23:12)

Slyšela jsem o Guaretě, ta prý pomáhá. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Helen (St, 8. 12. 2004 - 21:12)

Mě by stačilo zhubnout jen těch 6kg,ale jak začnu cvičit,tak mi zesílí stehna a to já nechci

Helen (St, 8. 12. 2004 - 21:12)

Já jsem po kojení také zhubla,ale ted po 4letech mi jdou kila pomalu,ale jistě nahoru,v loni jsem měla 56kg,letos v létě už 57,5 a ted se mi na váze ukazuje 60kg.ráda bych kojila,ale kde mám vzít dítě:-)Ráno se nasnídám chleba se sýrem,pak k obědu polévku ve dvě už mám hlad,tak šmejdím a dám si mandarinku za chvíli víno nebo jablko,večer večeři,vždyt nejím nějak divoce,tak proč mě ta váha leze na horu?Jo a ještě něco koupila jsem si volnější rifle a to nedělejte,protože do toho dorostete jako já!!!!!!!!

Zuzi (St, 8. 12. 2004 - 13:12)

Vypadni ty prolhana dealerko! Vsude se cpes! Nauc se delat normalni praci a ne oblbovat lidi!

Pavla (Po, 6. 12. 2004 - 21:12)

Ahoj pomůžu Vám. Já jsem zhubla 15 kg. Když jsem zjistila, že to fakt funguje začala jsem to prodávat. Mrkni na www.hubnete.cz/chytre

Hana (Út, 5. 10. 2004 - 17:10)

Holky zkuste tohle http://www.hubnete.cz/proste opravdu to funguje a zhubla jsem 20 kilo!

ú bé sórok (St, 22. 9. 2004 - 22:09)

Martino, poraď, kde se to dá sehnat?

Iva (St, 22. 9. 2004 - 13:09)

Prosíím, co je to za stroječek? Kde se kupuje? Něco takového potřebuji( proti závistlosti na nikotinu)

Martina Hudcová (St, 22. 9. 2004 - 10:09)

Jsem taková klasika, maminka ráda vaří a já jsem vždycky ráda jedla.Je mi 35 let, měřím 175 cm, když jsem byla mladší, vážila jsem těch 65 kg, minulé Vánoce to bylo 87 kilo, uff!!! Zkoušela jsem oblíbenou dietu: "nežrat" no a bylo to jojo.Na ty ostatní způsoby jsem se z přirozené lenosti a šetrnosti vykašlala. Přítel mi koupil k narozkám v únoru :-))stroječek na podprahovou sugesci, no nezkus to,pitomej ale milej dáreček, já jsem si do něj namluvila " formulku" jako Mach a Šebestová do kouzelného sluchátka. Dokonce můžu i prozradit: "Jsem štíhlá jako v 15ti letech". Výsledek: v neděli jsem se vážila v saune a mám 68 kilo. Z nostalgie jsem si otevřela tuhle stránku a napsala svoji story. Martina

Jituška (Út, 21. 9. 2004 - 22:09)

Mě se to podařilo s Herbalifem.. a po3letech si váhu držím kdyžtak se informuj na herbalife"InMail.cz

Jituška (Út, 21. 9. 2004 - 22:09)

Podařilo se mi zhuhnout a po3letech sem to ještě nenabrala zpět. Báječně sem zhubla 15kg a ještě se mi povedlo zbavit ostatních zdravotních problémů a to s fa. Herbalife kdo máchut také zkusit, tak Vám pomůžou stejně jako mě na herbalife"InMail.cz Jsem štastná s spokojená a tim této firmě děkuji. Jituška

Katy (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

Taky se mi za poslední tři měsíce podařilo zhubnout čtyři kila, aniž jsem se o to vůbec snažila (byla jsem i tak štíhlá, žádnou dietu jsem nikdy nedržela). Rozhodla jsem se akorát, že začnu jíst trochu zdravěji. Takže jsem téměř vynechala maso (nejsem vegetariánka, prostě si ho jen neumím uvařit:), místo bílého pečiva jím celozrnné, každý den vařenou nebo jinak tepelně upravenou zeleninu a naučila jsem se dělat a jíst nějaké makrobiotické jídla (tzn. hlavně rýže, luštěniny, celozrnné těstoviny). Vynechala jsem přesolené věci (milovala jsem slané brambůrky), omezila, ale úplně nevyloučila sladkosti. Taky nejím příliš často na noc. Ale žádné hladovění, kolikrát se úplně přejím:) Hodně štěstí s hubnutím:)

Reklama

Přidat komentář