Reklama

Zhubnutí - komu se to podařilo

David (Pá, 4. 2. 2005 - 20:02)

Ja jsem si dal za cil zhubnout 10 kg, dva mesice chodim cvicit kazdy druhy den, ted uz tak hodinu slapu na rotopedu a pul hodiny bezim na pasu. Zatim jsem zhubnul 6 kg, jim stejne jako predtim, nezdrave, hlavne vecer. Asi mam rychlejsi metabolismus, rychle se zahreju, a taky poradne vypotim, ja za dve hodiny cviceni i tri litry. Kamoska mi rikala, ze mam vyhodu, ze pri poceni se spotrebovava taky energie, takze se potom hubne rychleji. Myslite, ze je nejaka souvislost mezi pocenim a hubnutim ?

Katka (Út, 25. 1. 2005 - 13:01)

Jo, jeste by me zajimalo, jestli se daji hezky vytvarovat stehna i na Orbitracu, mate s tim nekdo zkusenost? A koli treba denne, nebo tydne? Cetla jsem, ze je potreba alespon 40 minut, aby telo zaclo spalovat tuky, ale ja po 15 minutach na Orbitracu uz padam k zemi...

Kvítko (Út, 25. 1. 2005 - 09:01)

Klaním se výdrži tvé manželky a hlavně je prima, že jsi na ní viditelně hrdej :). Ať Vám to vydrží.Chtěla jsem jen malou poznámku ke cvičení - ježdění na rotopedu. Pokud máte kdokoli problémy s koleny (jako já :() pozor na nejnižší zátěž!! Je lepší si aspoň nějakou dát, i když pak nejedete tak rychle. Já chodím 3x týdně na spinning, rotoped mám doma a občas se vyjezdím i na něm. Ale kolo a projížďky venku to nenahradí. Taky nejvíc hubnu v létě :), kdy jezdím na kole v každé volné chvilce. I já potřebuju hodně pohybu k tomu, aby můj metabolismus začal pracovat a s nižším příjmem byly i nějaká kila dole :). Všem hodně úspěchů a pozor na zdraví :) K.

JanaK (Út, 25. 1. 2005 - 07:01)

Mirku, to je super! Tvoji manželku obdivuju!

mirek (Po, 24. 1. 2005 - 17:01)

Souhlas, manželka zhubla za rok přes 30 kilo. Denně 150 leh- sed (pořádně zapřený nohy a dokud necítíš břišní svaly, poklusávání - tanec-aerobik deně aspoň 10 min a večer jen ovoce nebo zeleninu -neomezeně. Co dodat. Váží 83 kilo a má supr postavu akorát do ruky.

JanaK (Po, 24. 1. 2005 - 12:01)

Ahoj, já jezdím tak 3x týdně nejméně hodinu (nejvíce asi hodinu a půl) Jestli chceš zhubnout, musíš jet rychle a na nejnižší zátěž, pro posílení nohou se zase doporučuje přidat zátěž. Já ale nohy posiluju normálním posilováním, bez rotopedu, asi tak 1 - 2 týdně, kdy posiluju vlastně celé tělo.Dobré je taky pohyb střídat.:o) Já jezdím na rotopedu, chodím pěšky,jak jen to je možné, cvičím Tae-bo, posiluju s malýma činkama a začala jsem i jogu.

Katka (Po, 24. 1. 2005 - 09:01)

Jo, to by me taky zajimalo, jestli se da na rotopedu pekne vytvarovat stehna, protoze ja uz nechci moc hubnout, jinde jsem dost hubena, jen ty stehna jsou nejaky rozlity, chtela bych je mit uzsi a pevne...

Margot (So, 22. 1. 2005 - 17:01)

Taky se pridam se svymi zazitky. Protoze jsem byla lecena pro neplodnost hormonalnimi pripravky, pribrala jsem behem mesice 15 kg. Byla jsem z toho zoufala. I kdyz jsem denne chodila cvicit, omezila stravu na minimum, kila drzela jako pribita. Dokonce po vysazeni leku se mi kila nechtela pohnout. Jedla jsem jen 2 rohliky a trochu sunky za den. Pak zacalo leto, ja se vykaslala na drastickou dietu, zacala jsem normalne, ale celkem zdrave jist, jezdit na kole (tak 60 km kazdy vikend plus neco v tydnu) a behem necelych 3 mesicu bylo 16 kg dole. Pochopila jsem, ze moje telo potrebuje pravidelne dodavat energii, aby melo silu hubnout. Po dalsi hormonalni stimulaci jsem uz nepribrala. Ted jsem v 10. tydnu tehotenstvi a zatim nemam navrch ani jedno kilo. Margot

tara (So, 22. 1. 2005 - 16:01)

Hubne se dobře na rotopedu?Jak často a kolik minut jezdíš?Potřebuju dát špeky ze stehen(vnější i vnitřní)pryč.Pomáhá na to rotoped?Díky

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 15:01)

Taky drandím na rotopedu :o))Hezký víkend

Zuzi (Pá, 21. 1. 2005 - 15:01)

Jo, ja mam ted taky takove obdobi. Ale nastesti se jen nestezuju a vzdy to radsi jdu vybehat na rotoped... :-)

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

Zuzi, to je pravda, to je to nejhorší, co člověk může udělat, celý den hladovět a potom vybílit lednici (taky jsem to jeden čas dělala, bohužel :o/)

Zuzi (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

To asi ani neam smysl uz resit, stejne to tady Janka uz vysvetlila, presne tak to vnimam i ja. Asi u tebe Zuzo doslo k nepochopeni, protoze zdravy zivotni styl neni jist normalne, ale v urcitem smyslu dieta, protoze to co je zdrave stejne vetsinou lidem prilis nechutna. Pro me je normalni strava i KFC, takze si nezamenujme pojmy zdrava a normalni strava. Je to neco uplne jineho. A taky to cviceni, normalne clovek asi necvici nekolikrat tydne, pri dnesnim zhonu. Takze tohle je taky neco jineho. Pokud budes jist normalne, jak jsi napsala, tak jasne, ze priberes, pokud nemas rychly metabolizmus. Ale kdyz zdrave, pak asi ne. A zdrave je podle me zelenina, ovoce, soja a podobne, ne gulasek nebo chipsy... Ale stejne nevim nac ti to vysvetlujem, ty si proste vzdy najdes neco, cemu bys oponovala, i kdyz si asi neuvedomujes, ze jsou to vetsinou temer synonyma...A pro Janku: mam podobne zkusenosti s kamradkama, jedna mi porad rikala, ze to je cele na nic, protoze temer neji a porad je tlusta, ze to ma v genech a jak mi zavidi, a pak jsem zjistila, ze opravdu neji, ale pres den a vecer kdyz prijde domu, tak sezere takovou veceri, ze by z toho pribral i afganskej chrt. Pak to bylo vse jasne. A ted ma 52 kilo na 168 cm...

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

Samozřejmě, že to bez zdravého životního stylu nejde.

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

Ale říkám jen svůj názor, co jsem tak vypozorovala v mém okolí. Znám ženy, které fakt chtějí zhubnout, to i v pokročilejším věku opravdu dokážou, a potom ty, které se pořád na něco vymlouvají, na věk, na genetiku atp. a potom je vidím nad gulášem a nebo s chipsama či dortíkem, a nebo přes den chroupají mrkev a večer vyjídají spíš a ledničku a vůbec se nehýbají ..Ale vy se třeba snažíte, opravdu, a fakt to nejde, neznám vás, nemůžu nikoho posuzovat :o) Ale je to pro mě záhada..

Zuza (Pá, 21. 1. 2005 - 10:01)

No jen pro poradek devcata, ja uz nemam problem s vahou, naopak, vyresila jsem si to vlastni dietou, kterou se musim bohuzel ridit uz cely zivot, protoze pokud budu jen zdrave jist a cvicit (jako cvicim cely zivot, pravidelne). Ale o tom je tu rec...bez diety to nejde, Zuzi tu naznacila, ze kdyz zijem normalne, musime mit zakonite vse idelani, a ze kdo tvrdi, ze tloustne i pres to, tak svindluje a cpe se tajne buh vi cim:-)))))Takze jsme za jedno, ze normalne to jde jen ve vyjimkach a v tech ostatnich pripadech k tomu musime neco pridat...nebo proc jinak bys JanoK musela hubnout a ted to udrzovat...?Me je jedno kdo je vam milejsi, jen tu vyvracim bludy...ze kdyz se nic extremniho neporusuje a stejne se tloustne, ze je clovek nemocnej:-)))), neni a je to normalni, ze po urcitem veku se cinnost hormonu meni a aniz by clovek neco menil, tak zacne tloustnout.

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 09:01)

Ono je tak strašně jednoduchý si odůvodnit, proč to nejde, že? :o)) Ale když se chce, jde to. Já sice patřím mezi spíš mladší ročník, ale sklony k tloustnutí mám už od mala, takže štíhlou postavu nemám zadarmo ani náhodou.. Moje mamča např. krásně zhubla (zdravou stravou a pohybem) v pětačtyřiceti. Takže o věku to podle mého názoru není.

Zuzi (Pá, 21. 1. 2005 - 09:01)

Zuzo, ja nevim o co ti jde. Vzdyt umet se zdrave stravovat a hodne cvicit, to je ta drina, o ktere Janka mluvila, ne? Podle me je to to same. A je to tak. Kdyz se chce, tak se da dosahnout hodne, jen treba zatnout zuby a jit za svym cilem. Ne lamentovat, ze mam 80 kilo a nic poradne pro to nedelam. Ja jen, ze jsou mi o moc sympatictejsi takovi lidi jako Janka, kteri to dokazou.

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 09:01)

A patřilo to k tomuto příspěvku od ZUZI:"Nebudu se s vami hadat, protoze kazdy ma na to svuj nazor. Ja ale zastavam ten, ze vsechno se da, kdyz se chce. Taky jsem pomohla kamosce zhubnout 15 kilo... A nejsem zrovna nejmladsi, takze nevim, jak jste na to prisli"

JanaK (Pá, 21. 1. 2005 - 09:01)

Myslela jsem, že souhlasím s tím, že když se chce, tak to jde.

Reklama

Přidat komentář