Reklama

Zhubnutí - komu se to podařilo

Zuza (Po, 7. 2. 2005 - 18:02)

O.K. :-), jasny jasny, jen pro vysvetleni, neprikladam tomu az tak velky vyznam jak by se zdalo, mam svou praci, rodinu a liposukce se ocitla jako jeden z mnoha mych konicku:-), stejne jako dietologie v sousedstvi dalsich zalib v autech, motorkach, aerobiku, pocitacich a tak. Nechci agitovat, jen me na pocatku chybely prave tyhle informace a zkusenosti, takze spis to berte jen jako inspiraci, jak resit nektery svy trable. Porad je dost lidi, kteri o tom nemaji ani paru nebo naopak zkreslene predstavy na zaklade nejruznejsich fam. To je skoda ne?

rE (Po, 7. 2. 2005 - 17:02)

zuza, opravdu tě nechci napadat, jak píše kvítko :). já se jen zasmála, když jsem tě tady našla opět s tématem liposukce. prostě mě trochu baví, jak moc tě taková věc zabývá a jaké jí přisuzuješ v životě význam...a že se tomu tak hluboce věnuješ...na druhé straně mi imponuje každý, kdo jde do věci se zapálením...takže nic ve zlým

Zuza (Po, 7. 2. 2005 - 15:02)

Kvitko:-), ses to ty z l-babince? Jak se vede, na tom chatu se po tobe slehla zem...nejake novinky? Zmeny?Povidej, prehanej...

Zuza (Po, 7. 2. 2005 - 09:02)

O.K. - nechci prudit, ale proc umanuta? Jen se ptam:-)))))

Kvítko (Po, 7. 2. 2005 - 08:02)

Zuzi, ona tě nenapadá, nebylo to osobní. Já vím, že už hodně lidí na liposukci se k tobě zachovalo nepříliš hezky, ale tohle z pohledu mého fakt není napadání :). Ber to v pohodě, krásný den K.

Zuza (Po, 7. 2. 2005 - 08:02)

Proc umanuta? Jsou to jen informace na diskuznim foru :-)))). Proc me vlastne napadas?

rE (Ne, 6. 2. 2005 - 19:02)

zuza, to byl pokus o vtip. jsi těma liposukcema jak umanutá

Zuza (Ne, 6. 2. 2005 - 18:02)

Pokud ma nekdo zajem, tak email tu na me je, jinak tohle je chat o hubnuti, takze jdu strasit zase zpet na tema kde se to vice hodi. Urcite liposukce neni navod na hubnuti, nadvaha se tim resit neda, k tomu je potreba pevna vule, pohyb a trochu premysleni, ktere potraviny a v jake kombinaci se mi ukladaji a ktere muzu bez obav....ale pomuze tam, kde uz dalsi hubnuti smysl nema a presto mame nekde nadelino o dost vic nez jinde. Treba ve triceti jsem hubla po holce 10 kilo, zadne vecere, hodne pohybu a vsechno slo dolu, rovnomerne, pekne, soumerne. Zadny problem, zadne vrasky. O 12 let pozdeji uz se telo chovalo uplne jinak. Stejna vychozi vaha pro hubnuti, stejny ubytek, hodne pohybu, ale!!! Uz se hubnuti nekonalo rovnomerne, pekne a soumerne, ale spis jen v horni polovine tela. Mozna to nekoho uz odradilo, kdyz vidi tu destrukci hrudniku a obliceje. Pro me objev liposukce byl proste maly zazrak. To neznamena, ze se muzu vykaslat na zasady zivotospravy, ze nemusim udrzovat vahu, to vsechno porad do meho zivota patri. Takze to proste berte jen jako inspiraci pro ty, co se potykaji s podobnymi "uspechy/neuspechy", jako ja.

Zuza (Ne, 6. 2. 2005 - 18:02)

Proc agent? :-)))))Ja si tim vyresila nejakej problem a myslim, ze na informacich neni nic spatneho. Nemam na to zadnou firmu, nejsem dealer:-)))) - muj obor je pojistovani, takze nemam zadny osobni zajem.Pripada mi nesmyslny tohle napadani. Nikomu to nenutim, ale zase mi prijde lito, kdyz tu ta moznost existuje, aby se o ni nevedelo vic. Beru to podle sebe, lituju kazdeho dne, ktery jsem stravila otravena svymi o sebe se dricimi stehny.Vzdycky se vsude najde nejaky odpurce ( mam i par svych "osobnich":-)))), ale jde jen o informace plynouci z vlastnich zkusenosti. Nic vic, nic min...:-)))

rE (Ne, 6. 2. 2005 - 17:02)

holky bacha, zuza je "agent přes liposukci" :)

Zuza (Ne, 6. 2. 2005 - 14:02)

Ahoj, odsati stehen me stalo celkem 20 tis.(vcetne stahovaciho pradla), trvalo to cele dve hodiny, pak se 14 dni nosi takove stahovaci (diskretni) pradlo. Druhy den po vykonu jsem byla normalne v provozu, nikdo si niceho nevsiml, je pak ubytku cm:-)Je potreba ale peclive vybirat lekare, protoze ne kazdy to umi dokonale, videla jsem i nepovedene kousky, ja jsem ale spokojena.Kdyby mel nekdo zajem, napiste mi na mail, rada se podelim o sve zkusenosti, mam i fotky pred a po.

Sona 27 (Ne, 6. 2. 2005 - 13:02)

Zuzo prosim Tě kolik Tě stálo to odsátí stehen?? Jak to dlouho trvalo?? A bolelo to?? Díky

Zuza (So, 5. 2. 2005 - 14:02)

Hubnuti ma svuj smysl, pokud ma nekdo nadvahu, ale od urciteho veku se mi tuk zacal ukladat jen nekde a dalsi vyrazne hubnuti na me melo spis negativni vliv ( oblicej, prsa...), cilene cviceni pridavalo na hmote a tedy i na objemu a navic zpusobovalo nesnesitelne bolesti patere. Docela lituju, ze jsem o moznosti nechat tuk odsat nevedela drive, co ja se natrapila - a zbytecne.

Zuza (So, 5. 2. 2005 - 13:02)

Musim popravde priznat, ze i kdyz jsem zhubla 12 kilo, stehna se mi sama od sebe taky nehnula. Naopak, cvicenim nabirala stale na objemu . Resila jsem to tedy radikalne - nechala jsem si ten urputny tuk odsat. Zvlaste na vnitrni strane stehen to proste neni jak vycvicit. Moc se mi ulevilo.Vzhledem k tomu, ze odsati shledavam jako snadnou ( jde o ambulantni metodu - tumescencni liposukce), rychlou a trvalou metodu jak vyresit dalsim hubnutim uz neresitelnou situaci - dovoluji si ji doporucit.

Sona 27 (So, 5. 2. 2005 - 11:02)

Ještě něco, o těch stehnách, měřím 172cm, vážím asi 59-60, je fakt, že stehna mě taky nejdou dolů, mám 1rok po porodu, břicho a pás mám jak modelka ale ty stehna!!! V nejširším místě 52cm!! Myslím, že je to dost. Jinak mám celkem osvědčenou 10denní dietu, je to i pročistující, jeden den bílý jogurt s ovocem, třeba i 5X, a druhý den hnědou nebo celozrnou rýži s ovocem, střídat po dni, od pondělka na to jdu, dám si vždycky cíl kolik cm přes zadek dolů a pak si koupím nějaký super rifle atd.. Je fakt, že čím je člověk starší tak to jde mnohem hůř...

Sona 27 (So, 5. 2. 2005 - 11:02)

Ahoj, taky se snažím, ale už to nejde jako dřív, tak rychle. Já si dala cíl asi 4kg dolu, no v týdnu to vydržím ale přijde víkend a všechno zkazím, tak zas od pondělí. Já cvičím doma na ortribeku denně 40min, o víkendu odpočívám, mě to spíš zpevnuje postavu, že bych ny tom hubla to se nedá říct.

uma (So, 5. 2. 2005 - 10:02)

a co rotoped?-jak dlouho šlapete a za jak dlouho jste viděly vysledky?Chtela jsem mít do jara novou pr...jako zamlada,ale zatím je pouhym snem..Líná jsem jak sousedovic Baryk..

Zuza (So, 5. 2. 2005 - 09:02)

Umo, gratuluji, je to v podstate ta moje dieta, kazdy si ji muze upravit dle sveho a jsi dalsi z dlouhe rady na koho to fungovalo. To me tesi, zacinaji se ted po dlouhe dobe ozyvat lidi co to zkusili, zvykli si a uz se tim drzi nastalo, zhubli a vahu si udrzuji, stejne jako ja. Myslim, ze to je ta nejpohodlnejsi cesta k dobre vaze bez jo jo efektu.A staci tak malo - zrusit slozku, ktera odpoledne a vecer dovoli tukum, aby se ulozily.

Jitka (Pá, 4. 2. 2005 - 22:02)

Davice, pocení na hubnutí podle mě nemá vliv. To by se např. v sauně hubla jedna dvě, ale člověk tam ztratá poze vodu, tuky zůstanou. Jinak gratuluju k úspěchu :)

uma (Pá, 4. 2. 2005 - 20:02)

Když jsem byla těhotná,všichni mi řekli,že to jsou JINY!kila a že to shodím raz dva-no to by mě zajímalo,jaký kila měli oni,ale já měla normální-25kg navrch!Měřím 167 a ztloustla jsem z 55 na 80-byla jsem koule příšerná-i táta do mě ryl a to už je co říct!Rok a půl jsem chodila-no spíš vláčela jsem se se 75ti a hledala vymluvy proč to nejde.Pak jsem se jeden večer prostě namíchla a ráno začala:sacharidy pouze do obeda-pečiva ale velmi málo!to je pro hubnutí mor-i tmavé.Sice je zdravější,ale kaloricky je to stejné.I ovoce jen do odpoledne a dávala jsem si pozor na sladké druhy.Znám experty,co do sebe hodí kilo hrozna a diví se,že nehubnou!porce jsem zmenšila a žádné omáčky!nejlépe maso upravit v troubě na pečícím papíře-bez tuku!Přílohy velmi málo a nejpozději do oběda-k večeri místo přílohy zeleninu.U jogurtů jsem studovala kalor.hodnoty-bylo to jak bojovka-prodavačky myslely že kradu.Hodinu dopoledne jsem cvicila a hodinu odpoledne-byla jsem ještě doma s klukem.Začala jsem na konci října a na vánoce jsem měla 57kg.Ted mám zas 55..Slo to celkem rychle-ale já se předtím fakt hrozně cpala.Sladila jsem si kafe 3ma kostkama-dnes ho nesladím.Na režim si člověk zvykne asi za tyden-za 14 dní mi to ani nepřišlo jako omezení.Ted jsem si koupila rotoped,ale zatím tomu moc nedám-spíš na něm visí hadry..

Reklama

Přidat komentář