Reklama

Co Vy na baculky?:))

Péťa (So, 11. 7. 2015 - 14:07)

Souhlasím s Giuseppe.Já baculky zbožňuju.Každý extrém je špatný.Samozřejmě,že i štíhlé holky jsou krásné ale není nad baculku.Nesnáším ty modelkovské vychrtliny co jim všude lezou kosti a klouby.Co nemá pořádný zadek a prsa a sem tam nějaký faldík,to není žena!Ale nesmí to být extrém.Obezita je hnusná ale krásně tvarovaná,oplácaná holčina je náááádhera:-))

no není (So, 11. 7. 2015 - 08:07)

ze smrdi velkej bic a malej...to tak jednoduché, jak si lidé myslí.
Ne všechny pijí Coly a pojídají brambůrky ve velkém.

nikos (So, 11. 7. 2015 - 08:07)

jj polykaji a radi

co na ne? (Pá, 10. 7. 2015 - 22:07)

ze smrdi velkej bic a malej dvur

Giuseppe (Pá, 10. 7. 2015 - 20:07)

Tak to mas poradnou pecinku...Moje řeč:) De vidět žes už to s baculkou fakt zkusil.Ta moje i polyká a moc jí to chutná.

Giuseppe (Pá, 10. 7. 2015 - 20:07)

Giuseppe,ty jsi...Tak štíhlej jsem (181 cm a 80 kg) a pěknej no nechci aby to vyznělo že si fandim,tak dejme tomu jsem se vždycky holkám líbil,nikdy jsem neměl nouzi.Tak já to modelkám neberu že jsou hezké ale pro mně prostě nejsou sexuálně přitažlivé nepůsobí na mě eroticky.Jinak já právě mám rád takový ty měkoučký faldy,to je právě to co mě hrozně rajcuje.Pevný mám svoje tělo,ale u slečny si chci právě užívat tý měkosti.

nikos (Pá, 10. 7. 2015 - 20:07)

Ale jinak nejsem žádnej...Tak to mas poradnou pecinku xD takovou bych si taky dal aby mi nasedla na pero a pekne mi pomalu drtila svoji vahou moji panev.To je paradni sex panecku!A baculky radi kouri,vzdycky si asi predstavujou nejakou dobrotu a hltaji pak penis jako o zivot xD Miluju sex s baculkou!

A (Pá, 10. 7. 2015 - 19:07)

Giuseppe,ty jsi štíhlý,pěkný chlap ?
Je docela zajímavé,jak si štíhlé ženské myslí,že jen ony jsou krásné.
Některá pevná ženská při těle je opravdu krásná.Takové ty třaslavé převalující se špeky se mi také nelíbí,ale tvarovaná ženská i s kily navíc může být krásná.
Obzvlášť,když na sebe dbá a hezky se obléká.
Zrovna dnes přede mnou stála odbarvená krepatá štíhlice,které pod bílými kalhotami prosvítaly růžové spoďáry,no nádhera sama.

Giuseppe (Pá, 10. 7. 2015 - 19:07)

Ale jinak nejsem žádnej holkař to prostě mi doma něco chybělo tak jsem za tím šel.A dneska už vim co chci,tak nemusim bejt nevěrnej;-) Jinak 170 cm a 72 kg je naprosto normální postava,spíš bych i řekl že štíhlá.Já mám doma 167 cm a 105 kg,to je masíčko:)Zezačátku měli známí blbí kecy,ale já si za ní stál a dneska už jí berou v pohodě a spíš mi už i semtam kámoši naznačili,že se jim to její tělo vlastně taky líbí.Nechci se nějak chvástat ale za tohle jsem docela rád protože ona předtim měla jen chlapi co se za ní styděli a nechtěli se s ní nikde ukazovat a teď jen září štěstím a má i lepší sebevědomí.

Giuseppe (Pá, 10. 7. 2015 - 19:07)

Jak píši výše, nejsi...Jsem rád že to někdo chápe.Vim byla to zbabělost.A jinak se taky musim přiznat k nevěře kterou jsem kdysi provedl.A když jsem pak šel s barvou ven tak se bejvalka nejdřív rozesmála s kym že jsem jí to vlastně zahnul a pak až teprv se naštvala že jsem jí vůbec zahnul.Nemohla za žádnou cenu pochopit proč jsem jí,štíhlou modelku,podvedl s podle ní hnusnou tlusťoškou která přece nemůže nikoho přitahovat.A jak tak slýchám ženský kolem mně tak je jich asi fakt hodně,co to nedokážou pochopit.A vyptávaji se mě co se mi na nich může líbit a když jim to vyprávim,stejně mi to nevěří.Tak jde fakt asi ryze o samčí pud,který samice nepochopí.

Jarda (Pá, 10. 7. 2015 - 13:07)

tak to tvoje žena je jen tak...Ano,je vlastně tak nějak oplácaná:-).A moc jí to oplácání sluší.
Tady nejde o to jak se kdo nazývá ale že některé ženy úplně ztratily soudnost.
Třeba moje manželka,jak Vy říkáte,je oplácaná a sama někdy o sobě řekne že je vyžraná jak čuně a že se musí krotit v jídle bay nebyla ještě vyžranější.Líbí se mi jak je k sobě zdravě sebekritická.Naopak znám sousedku co o sobě říká že má navíc nějaké to kilo a má jich navíc asi tak 40 a skoro pokaždé ji vidím chlemtat kolu nebo s pytlíkem chipsů.

ALENA (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

Já mám baculku doma jako...tak to tvoje žena je jen tak "oplácaná" :-)
je fakt, že asi žádná jak ty říkáš "tlušťoška" nebude sama sebe takto nazývat - baculka zní lépe.

Jarda (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

Já mám baculku doma jako manželku,opravdu je to baculka a ne žádná tlusťoška,v tom je dost rozdíl,znám ženy co se prohlašují za baculky a mají na 170 cm míry metrák váhy...moje žena měří 170 cm a váží 72 kilo.A to má po dvou dětech.Navíc mají jistou "prdelatost" v rodině,jak její mladší sestra tak máma jsou na tom podobně.No a co se týká sexu tak to je prostě fantazie.Sex klidně i 4x za den když je čas a že si ten čas snažíme najít:-)

ALENA (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

Jak píši výše, nejsi...manželka hubená na repre dobrá, ale u milenky si můžeš dovolit jakoukoli, která se ti líbí...navíc-je to něco nového neokoukaného. a taky se říká, že baculky jsou více vášnivé. žeby to bylo tím, že si to užívají s pocitem co když je to naposled

tom (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

No a právě jsem tam napsal...Jak píši výše, nejsi sám, kdo se nechal ovlivnit proti svým pudům, nebo jak to nazvat, takže toho zase nemusíš tak litovat.
Mám jednu známou, která je silné postavy a po rozvodu vystřídala určité množství partnerů. Ta mi řekla, že s ní spali chlapi, kteří měli hubené manželky a jak prý s ní řvali a stříkali.

tom (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

Já jsem žena,vždyt píšu...Nemusíš mi to věřit, ale znám určitý počet mužů ( u žen nevím), kteří se nechali ovlivnit míněním ostatních.

Renata (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

No a právě jsem tam napsal...Já jsem žena,vždyt píšu za ženy.Jde o to,že já bych se ovlivnit nenechala.Každý se může líbit hubený muž,mě se líbí spíš udělaný,musí to být kus chlapa a je mi jedno,i kdybych byla jediná na světě,můj vkus přece nikdo nemůže ovlivnit,to se nedá,byla bych já ta nespokojená.

Giuseppe (Pá, 10. 7. 2015 - 12:07)

Ale to ti nikdo nebere,já se...No a právě jsem tam napsal že toho lituju že jsem se nechal ovlivnit.Tak mi připadá zbytečný mi to vyčítat když si sám sypu popel na halvu že jsem se nechal ovlivnit.A ty si taky na ženy?:)

Renata (Pá, 10. 7. 2015 - 11:07)

Proč bych měl mít pocit...Ale to ti nikdo nebere,já se ale za svůj vkus nestydím,i kdybych byla jediná.Zatímco ty ses nechal ovlivnit jinými.To je to,co jsem nechápala.Jinak je to pouze tvoje věc a že máš rád baculaté,tak sice výjimka,ale v pořádku,naštěstí nemáme všichni stejný vkus.

Renata (Pá, 10. 7. 2015 - 11:07)

Proč bych měl mít pocit...Ale to ti nikdo nebere,já se ale za svůj vkus nestydím,i kdybych byla jediná.Zatímco ty ses nechal ovlivnit jinými.To je to,co jsem nechápala.Jinak je to pouze tvoje věc a že máš rád baculaté,tak sice výjimka,ale v pořádku,naštěstí nemáme všichni stejný vkus.

Reklama

Přidat komentář