Reklama

Belara

Sunflower (St, 6. 2. 2008 - 09:02)

jo jeste kontakt, kdyby mel nekdo zajem sunflower0"seznam.cz

Sunflower (St, 6. 2. 2008 - 09:02)

Ahoj, mam na prodej asi 2 baleni Belary, jsou skoro nove, asi pred mesicem jsem si pro ne byla v lekarne. Ze zdravotnich duvodu je uz nepotrebuju. Nemel by nekdo zajem koupit, dam slevu. Nejlip Praha.

The girl next d (Út, 5. 2. 2008 - 20:02)

Já beru Belaru asi čtyři měsíce a naprosto bez problému. Zezačátku mi vyskočil na stehnech nebo na rukou nějaký malý červený pupínek (nemusí to být z HA), ale už je vše v pořádku. To se mi stalo v prvním měsíci, možná ještě zezačátku druhého. Pleť u mě byla vždycky jakž takž pěkná, ale spíš se mi to zhoršovalo před měsíčkama. Teď už ten problém absolutně nemám. Můžu chodit i nenalíčená :) jsem ráda, že mi sedla hned první HA. Těhulka zatím taky nejsem, tak asi funguje, jak má:)

__utma=48467763 (St, 30. 1. 2008 - 15:01)

Dobrý den Katko, máte ještě Belaru, vzala bych si jí. Jsem taky z Prahy. Lenka

Návštěvník (St, 30. 1. 2008 - 15:01)

Ahoj koupím HA Belara. Za nabídky děkuju. Jsem z Prahy. Nemáte někdo zkušenost s posunutím menstruace. POtřebovala bych týden přidat a mám strach, že i tak budu krvácet.

Milena (St, 30. 1. 2008 - 10:01)

Ahojky!Prodám 2 platíčka Belary-zašlu i poštou 400,-Kč.Za celé balení jsem dala 633,-Kč.Kontakt:m.kadrmasova"centrum.cz.Dostala jsem zánět žil a doktor mi ji už zakázal!

Lenka (Ne, 27. 1. 2008 - 16:01)

Cauky, tak jsem to tento tyden pekne pokazila...zapomnela jsem si vzit jeden prasek a vzala ho az za 14 hodin...tedka jsem zacala trochu spinit a hlavne me hrozne boli v podbrisku :(...jsem blba...to mam za to....

Lenka (Ne, 20. 1. 2008 - 17:01)

Ahoj holky, tak uz jedu treti plato....vsechny uvodni problemy pominuly....akorat si pripadam nejaka tlustci (akorat nevim jestli to nebude tim, ze hodne jim...moje laska me vykrmuje :) ) a abych rekla pravdu, tak mam trochu pocti, ze jsem driv mivala tu chut na sex trochu vetsi, ale jestli to zase neni tim, ze to tedka delame tak casto....ale i kdyby, tak je pravda, ze mozna hur dosahnu vzruseni..tak doufam, ze to neni tim a ze se to vsechno zlepsi....

Prsa me taky bolely a to docela dost, ale pak to preslo...tak drzim vsem palce..paaaa

Kateřina (Pá, 18. 1. 2008 - 21:01)

Prodám 2 platíčka Belary. Preferuji osobní předání v Praze.

ewula (Út, 15. 1. 2008 - 14:01)

Já jsem s Belarou spokojená. Je to moje první HA a hned napoprvý mi sedla....prvních 14 dní mi teda nebylo dobře ale ted už je to v pohodě :-) A stojí mě 633,-

Mili (Pá, 11. 1. 2008 - 00:01)

Ahoj,začala jsem také brát Belaru-beru ji 14 dní,ale šíleně mě bolí prsa!Tak nevím,jestli mám vydržet a ono to časem pomine,nebo vyrazit za svým gynekologem pro jinou HA.Má někdo z vás také nepříjemné zkušenosti,co se týče bolesti prsou?Díky.

věra (So, 5. 1. 2008 - 15:01)

S belarou jsem moc spokojená!
Jako jedinná antikoncepce mi sedla,doted jsem namohla zádnou HA brát.Když nechcete přibrat stačí se zdravě stravovat,večer se nepřejídat,já to dělám pořad a jsem štíhla!
Místo večeře s masem si davám zeleninový salát.
Tak vám přeji pevnou vuli.

Návštěvník (So, 5. 1. 2008 - 15:01)

bylo mi taky spatne, ale uz je to v pohode,

jjj (Pá, 4. 1. 2008 - 15:01)

já 760,-

slunicko (So, 29. 12. 2007 - 15:12)

Jo a jeste na jakem principu HA vubec pusobi.. Tim, ze dodavas do tela umele estrogeny a gestageny, snizi se citlivost na gonadotropni hormon, ktery stimuluje zase vylučovaní folikulstimulačního a luteinizačního hormonu, ktere ridi ovulaci, tj. uvolneni vajicka z vajecniku. Telo proste pozna, ze je v krvi dostatek techto hormonu a prestane je samo tvorit. Proto pri pouzivani HA vubec nedochazi k uvolneni vajicka, takze spermie nema co oplodnit:) Pokud prestanes HA brat, vse se vrati do puvodniho stavu (teda aspon by melo) a vajicka se zacnou zase pod vlivem FSH a LH uvolnovat.

slunicko (So, 29. 12. 2007 - 15:12)

Ahoj Hani:) jsem teprve ve tretaku, takze to nebude urcite vycerpavajici:)Rika se, ze vystudovany farmaceut nepouziva nejradsi zadne leky, protoze vi sve:) Ale zase jsem v nejake chytre knize vycetla ze lecivo, o kterem se tvrdi, ze nema zadne nezadouci ucinky, je v silnem podezreni, ze nema ani zadne ucinky hlavni.. Zakladem toho celeho svinstva:) je to, ze ti HA zasahne do celeho metabolismu steroidů (synteza zlucovych kyselin, vit. D, kortikoidy, pohl. hormony). Zvysene riziko tromboembolie zpusobuji taky estrogeny, tim ze se muze vyvinout rezistence vuci antikoagulačnimu ucinku proteinu C - enzym, ktery stepi koagulacni faktory V a VIII. Dal maji estrogeny tlumivy vliv na erytropoezu, zvysuji riziko tvorby zlucovych kamenu, hypertenze, atd atd.. Male pribirani na vaze je mj. zpusobeno zvýšeným zpetnym vstrebavanim elektrolytu v ledvinach (hlavne Na a vody), což vede k jejich zadrzovani ve tkanich..
Uvazuje se o zvysenem riziku vzniku rakoviny prsu, ale neni to jeste dostatecne potvrzeno. HA ma ale taky spoustu vyhod :)
Snizuje vznik nadoru delohy a vajecniku (proto najdes v p.o.HA krome estrogenu taky nejaky gestagen, v Belare je to myslim chlormadinoni acetas, v Yadine, Yasminelle je to drospirenon, ktery snizuje zpetne vstrebavani el. v ledvinach a tak u nekoho muze vymizet pocit oteklych nohou a tak. Taky jsem nekde cetla, ze estrogeny maji pozitivni vliv na myšleni, takze ve zkouskovem mozna vyhoda:)Estrogeny chrani zeny v produktivnim veku pred osteoporozou (inhibuji ucinek parathormonu a podporuji tak mineralizaci kosti). A v neposledni rade maji pozitivni vliv na stav kuze - vazba na receptory pro muzske hormony androgeny v kuzi a snizuji tak mastnotu kuze, muze zmizet akne..
Je toho strasne moc, doufam ze jsem se v necem nespletla... Dlouhodobe studie rikaji, ze rizika mirne prevazuji nad vyhodami. Kazdopadne to ale nemuze byt tak hrozne, protoze v dnesni dobe bere Ha strasna spousta zen a nevim.. Je to proste na kazdem at si rozhodne o svem zdravi:)

mystique (St, 26. 12. 2007 - 17:12)

já ted beru druhý platíčko teprve, první menstruace v pohodě, akorát na čas přišla v pauze, ale ted sem jí dostala už 7 dní před dobráním posledního prášku:( myslíte si, že je to normální a že si na ní zvyknu? :( beru jí fakt na minutu přesně a už mi to štve:(

Mája (Út, 25. 12. 2007 - 17:12)

Čau holky, tak já se taky přidám do diskuze.. musim, když tu čtu skoro samá negativa! Já brala Belaru víc jak 2 roky, pak jsem si udělala cca roční pauzu (neměla sem chlapa a tak ani důvod do sebe ládovat hormony) a teď jsem se k ní opět vrátila. Byla SUPER, tak doufám, že mi opět sedne. Jsem teď u prvního platíčka a zatim žádný problémy nemám. Před Belarkou jsem vyzkoušela Dianu, ale cca po 5 letech mi přestala vyhovovat, takže jsem přešla na Belaru... Já DOPORUČUJU :o))

Lenka (So, 22. 12. 2007 - 13:12)

ahojky všem...tak dneska jsem to poprvé "riskla" bez kondomu, takze doufam, ze to doopravdy funguje :) jinak ja jsem zatim v pohode....vsechno se doopravdy vylepsilo...uz nespinim...prsa me neboli a myslim, ze ani nepribiram a i kdyby, tak ne rozhodne z te antikoncepce.. :)...tak pekne Vanoce vsem!!!

orecha (Čt, 20. 12. 2007 - 19:12)

ahoj Belaru jsem mela jako svou vubec prvni antikoncepci a behem par mesicu jsem tehdy pribrala 6Kg a zazila svou prvni celulitidu!! Po vysazeni jsem se vratila behem mesice na sladkych 55 a zmizela i unava. Ten nazev mi pripomina pouze moji prdelku nemocnou nadbytkem tuku! Hruza.

Reklama

Přidat komentář