Reklama

Jak na invalidní důchod

H. (So, 27. 4. 2013 - 22:04)

jak zkažený je dnešní svět, dokazují tyto příspěvky plné zášti a nenávisti ... Místo toho, aby si alespoň tady lidé radili, tak si nadávají kvůli pobírání nějaké almužny od státu. Ono stejně, když nemáte odpracováno, tak nedostanete ani dostatečnou výši ID ...

Honza 1 (Čt, 20. 2. 2014 - 14:02)

TÍMTO REAGUJI NA OPRAVDU OŠKLIVÉ PŘÍSPĚVKY NĚKTERÝCH ZLÝCH LIDÍ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH A PŘIZNÁVÁM, ŽE JE TO MOŽNÉ, ŽE JSEM SE PŘED ČASEM PŘIHLÁSIL TAKÉ JAKO PETR A TEĎ UŽ TAKÉ VÍTE PROČ ASI ... KVŮLI ZLÝM A NEPŘEJÍCÍM LIDEM!!!

ID 1 stupně pobírám ani ne rok a získal jsem ho po opravdu velice náročných stresových situacích, po kterých jsem nebyl schopen normálně fungovat jak v práci tak i v životě.

Lékaři místo toho, aby mi nějakým způsobem pomohli, ze mě udělali simulanta, kterému se nechce do práce. Tak to šlo 6 let, kdy jsem musel lékařům neustále dokazovat, že nejsem žádný simulant, ale je mi opravdu zle.

Po 6ti letech neustálého psychického vypětí mi byl teprve přiznám ID 1 stupně. Po těchto negativních zkušenostech s doktory se mi nikdo nemůžete divit, že nechci do nemocnice a vůbec být s nimi nadále v kontaktu.

Do zaměstnání bych šel rád, ale bydlím na malém městě, kde je nouze o jakékoliv zaměstnání pro normální zdravé lidi, natož pro mě.

A jelikož se zabývám vytvářením různých věcí, chtěl bych si takto alespoň trochu přivydělat, tak nevím proč to některým z vás vadí, že se někdo snaží nehodit "flintu do žita" a chce se taky trochu přičinit sám.

TÍMTO PŘÍSPĚVKEM JSEM NA TĚCHTO STRÁNKÁCH SKONČIL.

Pavel (Čt, 20. 2. 2014 - 13:02)

Dobrý den,mám nárok na...Dobrý den,podle mého názoru asi bohužel nárok nemáte.Záleží na posudkovém lékaři jakou má náladu.To jsou mé zkušenosti:mám za sebou 8 operací a jsem 5 let na pracáku.Z práce odejit nedobrovolně ze zdrav.důvodů.Na pracáku řeknou-požádejte o důchd.Když jsem několikrát požádal tak posudková dr.řekla:jste zdravý běžte do práce.Na to jsem odpověděl že mě tam poslali z pracáku a jak můžu být zdravý po 8 operacích.Bohužel dr.neodpověděla.To jsou mé zkušenosti.

Honza (Čt, 20. 2. 2014 - 13:02)

to jsi přesně vystihl. Ty...Ležím celý den ...

František Vlček (Po, 17. 2. 2014 - 11:02)

Dobrý den,mám nárok na čid,po totalní gastrektomii??Děkuji za odpovědi.

tak (So, 15. 2. 2014 - 00:02)

Petr a Honza stejná IP...se nějak ani nedivím.

upozornění (So, 15. 2. 2014 - 00:02)

Petr a Honza stejná IP adresa. Tak si udělejte úsudek sami.

Petr (Pá, 14. 2. 2014 - 19:02)

Jinak k tomu syndromu lenosti. Já osobně si také myslím, že je to spíše výmysl, jak obhájit a proměnit v nemoc klasickou nechuť cokoli dělat. Hlavně, pokud se jedná o práci.Pokud by byl lékem klystýr a chinin, tak by byl syndrom vyléčen ajn cvaj, o tom jsem hluboce přesvědčen.

Petr (Pá, 14. 2. 2014 - 19:02)

Petře, kvůli jednomu...Co jí bylo a jaký důchod měla? Nebylo jí nic. Pokud někdo může každý den chlastat a dělat bordel do rána, je zdravý. Vždy, když šla domů, tak před barákem se schválně šourala, každou chvíli dělala, že nemůže,zkrátka lezla, jako když má mezi půlkama záhnědu, ale když ji kdokoli potkal va městě a ona ho neviděla, tak rázovala jak turista. To byla zdravá jak rybička. A pokud ji někdo viděl v hospodě, tak tam byla ve svém živlu. Zkrátka parazit, kterému se nechtělo pracovat.Bohužel takových(neříkám, že všichni) je hodně a vy jim to žerete a ještě je litujete.

Petr (Pá, 14. 2. 2014 - 19:02)

Tak se přiznám, že jsem...Jo, tohle je právě ten problém, že zde není registrace dopisujících. Pak se tu mohou sejít stejná jména.

Honza (Pá, 14. 2. 2014 - 19:02)

Tak se přiznám, že jsem původně nerozuměl těmto reakcím, dokonce jsem se dověděl, že prý už mám nějaký ID, což je nesmysl a poté po listování v diskuzi mi to došlo. Jsme tu asi tedy na diskuzi dva Honzové. Tak tedy pro pořádek. Mé příspěvky jsou zde pouze od včera od večera, konkrétně můj první příspěvak se týkal té nesmyslné nemoci, kterou nazýváte "syndrom únavy", což já osobně považuji za nesmysl a jen noblesní pojem pro lenost.A za tím si stojím! Když jsem to tady četl,jak se tady ta lenora rozebírá, jak tady každý ten nesmysl obhajuje, tak mne to dost nadzvihlo, že jsem na to musel reagovat.Takže so mne nepleťte s někým jiným.

jen tak (Pá, 14. 2. 2014 - 19:02)

to jsi přesně vystihl. Ty...by mě zajímalo, kolik je ti roků.

aháááá (Pá, 14. 2. 2014 - 18:02)

to jsi přesně vystihl. Ty...tak tady je ten zakopanej pes, proto ta nenávist k invalidním důchodcům. Ty máš jen ID 1, no to by jednoho nasralo,žejooo !!!! Naqvíc to nebude tzak horké pokud nepotřebuješ hospotalizaci. Tak neremcej, vzchop se, překonej sám sebe a šup šup do práce.

hana (Pá, 14. 2. 2014 - 18:02)

Nevim proc se dohadujete kazda nemoc ma svoje plus i minus zalezi od cloveku jak to bere a neni zarucene ze ten duchod je navzdy to zalezi jen a jen na doktorech a potom na vasem stavu nekdo se z toho dostane nekdo je na tom hur ty davky jsou na vypomoc v dobe nemoci a doleceni potom sup zpatky do prace .preji rychle uzdraveni vsem kdo chce zase spatky svuj zivot

Honzíku, (Pá, 14. 2. 2014 - 16:02)

Jo, už jsem to poznal. Holt...to jsi přesně vystihl. Ty sám bereš ID na nic, ale musí se kolem tebe chodit po špičkách, jinak jsi agresivní....

30.1.2014 16:37 - Honza

Dg.: středně těžká deprese + poruchy chování. Nikde jsem neležel, i když mě do toho doktoři nutí. ID 1. st. jsem získal po dlouhodobých potížích s psychikou.

Ono je vidět, že máš problémy s psychikou. Také ty poruchy chování jsou dost znát. Měl by sis jít lehnout. Dr. v tvém případě vědí, co dělají. Jsi na palici.

no (Pá, 14. 2. 2014 - 06:02)

Zkrátka chce to také trochu...Když ty nepřeješ nemocným ID, tak já ti přeji nemoc, abys ten PID dostal. Ok? To je spravedlivé, ta žvatlale. Prd o tom víš, ale děláš tady machra.

Honza (Čt, 13. 2. 2014 - 22:02)

ID na únavový syndrom?...Zkrátka chce to také trochu bojovat, nepodávat se hned všemu a nevzdávat se hned při každém zdravotním problému.Kdyby měl každý hned skučet při bolavém žlučníku,dělat scény, že se nemůže ani hýbat, tak budeme skutečně národem invalidů a nakonec zde nebude pracovat a vytvářet hodnoty nikdo. Jenomže tento systém spíše lidi naučil hned natahovat ruku a samozřejmě je to hned pro každého signál, že nemůže (nechce) chodit do práce. Zkrátka já jsem nemocný, tak se o mne státe starej. A je mi jedno, kde na to vezmeš. Myslím si, že kdyby tento stát ještě více přiškrtil tyto dávky a dával je jen skutečným invalidům, co se nemohou hýbat, tak spousta lidí přijde na to, že jejich stav není zas až tak vážný, že by si nemohli nějak vydělávat sami v rámci svých možností.Za minulého režimu bylo také dost všelijakách družstev pro invalidy, kde se každý zapojil dle svých možností a nějak se mohl uplatnit.

Honza (Čt, 13. 2. 2014 - 22:02)

Pozor, Honzíku, tady...Jo, už jsem to poznal. Holt se zde dokazuje pravda o tom, že okolo invalidy misíte chodit po špičkách a druhá pravda, že téměř každý invalida je v podstatě agresivní zlý jedinec, který okolo sebe šíří jen zlo a tím si jen způsobuje nepřátele. Jako už říkal Jaroslav Hašek ve Švejkovi.To je o tom "zlém chromém dědečkovi", kterého cukrář odnaproti vozil na vozíčku na čerstvý vzduch.

tak to už přehá (Čt, 13. 2. 2014 - 21:02)

ID na únavový syndrom? Víte vůbec o řem mluvíte? Mně ho diagnostikovala MUDr v r 1995 kdy ještě u nás nebyl jako diagnoza uznáván. Život s ním není lehký, epizody měsíce a měsíce trvajících teplot 37-38, pocit, že nepohnu rukou a nedojdu na wc, kombinováno s depresí a úzkostí, nekonečné virozy a prapodivné bolesti dlouhotrvající kdečeho, alergie a únava, únava a únava. Jenže kdo má povinnosti, tak si zrovna na tuhle diagnozu zvykne a naučí se s ní žít...protože mu jaksi vlastně nic není, jen ta únava, která se projevuje jako třeba viróza, bolest zad, nechuť k čemukoli...chce to na sobě zapracovat

žeby? (Čt, 13. 2. 2014 - 21:02)

Nejsem agresivní i když některé příspěvky tady mě dokáží nadzvednout. To kopnutí do hlavy bylo míněno obrazně, třebas by se v hlavě rozsvítilo.

Reklama

Přidat komentář