Reklama

Muži v dámském prádle.

paulo (So, 20. 2. 2010 - 20:02)

Nevim, co na tom vsichni vidi za problem. Panske a damske pradlo byva vetsinou ze stejneho materialu a jediny rozdil je ve tvaru. Koukneme-li se napr. do historie, zjistime ze sukni drive nosili spise muzi z praktickych duvodu, nez nam ji zeny prebrali. Z normalne praktickeho hlediska jsou kalhoty vhodnejsi pro zeny a sukne pro muze. Rovnez kouknete-li se napr. do Kamasutry, dozvite se, ze bylo zcela normalni se u muze licit.

frater (So, 20. 2. 2010 - 20:02)

Take nosi

Honíme (Čt, 18. 2. 2010 - 22:02)

Mrdáme

peter (Po, 15. 2. 2010 - 19:02)

Taky rád nosím dámské spodní... a cie nosis zenske veci

Tomáš (Ne, 7. 2. 2010 - 02:02)

Nikdy jsem netušil jak je...Pokud máš potřebu se převlékat za holku, doporučuju ti travestishow. Pokud máš potřebu něčeho "dámského" na běžné nošení pak je v prodeji mnoho oděvů unisexu a nikomu to vadit nebude. Uvědom si, že kdyby přítelkyně měla vedle sebe chlapa oděného do dámského, vypadalo by to divně a cítila by se trapně a ty taky. Pokud chceš nosit sukně, pak jsou pánské sukně a kilty.

Poznámka (Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Nikdy jsem netušil jak je...tento příspěvek je důkazem toho, že nošení dámských šatů je náhradou za chybějící ženský element v domácnosti osamělého muže, který tento problém neřeší návštěvami veřejných domů. Je známým faktem, že když se takový člověk zamiluje, ztratí potřebu se převlékat za ženu. Je třeba zdůraznit, že uvedené chování nikomu neškodí. Dotyčný by si měl však dát pozor na to, aby svým problémem nikoho neobtěžoval. Je to přeci jen zcela soukromá záležitost. Proto, pokud dotyčný doma chodí v dámském oblečení a dělá mu to dobře, je vše v nejlepším pořádku. Lze mu jen přát, aby si co nejdříve našel pěknou partnerku, která mu bude po bytě pobíhat v oblečení, které se jemu líbí a nebo třeba i bez něj:). Vztah mezi lidmi rozdílného pohlaví dlouhodobě nemůže nic nahradit. Natož nějaká textílie. Jsme tak totiž od přírody naprogramováni.

Doktor (Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Nikdy jsem netušil jak je...on je patrně trochu rozdíl mezi tím, když někdo nosí dámské kalhotky pro svou osobní potěchu a tím, když někdo má potřebu být za ženskou a hlavně to prezentovat na veřejnosti. To už není o příjemném, hezkém a relativně levném spodním prádle, ale o zcela něčem jiném. Minimálně je to téma pro jinou diskusi.

Líbí se mi čist (Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Já nevím, ale oni ženský patrně mají rády ty smradlavý chlapy v trenýrkách měsíc nošených. Patrně je ta živočišná syrovost náležitě vzrušuje. Já osobně dávám přednost čistě.

Jan (Pá, 5. 2. 2010 - 10:02)

Nikdy jsem netušil jak je nošení dámského oblečení pohodlné. A vůbec mi nikdy nepřišlo, že bych ho rád nosil. Ale je tomu tak. Rád si obléknu sukni a chodím v ní doma, ven se neodvážu jít. Jsem hetero, líbí se mi ženy. Dost často se ale po ženě otočím s tím, že sleduji co má na sobě a co z toho by se mě líbilo. Párkrát už sem zaslechl rozhovor kámošek jak jim vadí při některých činostech podprsenka, v tom je také paradox, já jí nosím rád. Ze začátku když jsem začal pozorovat, že mám sklony k nošení dámského oblečení, tak jsem se toho děsil, dodnes jsem se s tím možná natolik nesrovnal. Cítím se v tom dobře, ale představy jak jdu ven zcela jako "holka" bojím se celkem reakcí okolí. Hlavně se bojím, že si kvůli tomu nedokážu najít žádnou přítelkyni. Měl jsem dvě, kterým jsem se přiznal, nechtěl jsem mít před němi tajemství. Žádné to ze začátku nevadilo, ale hlavně ta druhá pozdějš změnila názor. Když mám na sobě dámské oblečení cítím se jinak, jako jiný člověk. Přináší mi to radosti, ale i trápení. Nevím asi nedokážu pochopit jednu věc, proč člověk hodnotí druhý jen podle toho co si oblékají. Pokaždý byla reakce zda nejsem na kluky - nejsem. Líbí se mi ženy, uznávám jejich krásu jak tu vnitřní, tak tu která jde na pohled vidět. Možná že se chci trochu té kráse nějak přiblížit, ale jsem rád, že jsem klukem, jen s touto neobvyklou zálibou - převlékáním se za holku.

Rozumím (St, 3. 2. 2010 - 12:02)

Zajisté. Nejraději mám...podobný pocit nám, když se dívám na seriál s Poirotem. Všichni mají perfektě nyžehlené košile, čisté obleky a vyleštěné polobotky. Tam je jediný smradlavý upocený chlap šéfinspektor, který v životě neviděl bidet. Monami!

Nu (St, 3. 2. 2010 - 12:02)

vzrušuje mě manžel v mích...pokud má tvůj manžel zalíbení v mužích v dámském prádle, pak to není o tom prádle. To že o tom nechce mluvit pouze znamená, že se nechce prokecnout, že je na chlapy. A to je téma na jiné stránky.

Doktor (St, 3. 2. 2010 - 12:02)

Díky za příspěvek - souhlasím...Zajisté. Nejraději mám kalhotky s vyšším pasem, bílé, stahovací, bez krajek a s širším rozkrokem. Příjemně se nosí, nevytahují se a s dámským nátělníkem z mikrovlákna působí jako běžné pánské prádlo. Ale ta kvalita a příjemný pocit na těle je s pánským prádlem nestovnatelná. Obsah elastanu v prádle zajistí, že prádlo není po krátké době nošení vytahané a stále působí pěkně. Kromě toho se moderní materiály na spodní prádlo skvěle perou. Tyto materiály navíc zajistí, že prádlo dlouho vypadá jako nové. Při nošení uvedeného prádla mám nepopsatelný pocit čistoty.

dana (Pá, 29. 1. 2010 - 23:01)

vzrušuje mě manžel v mích nebo i jeho kalhotkách je to rajcovní  vadí mi ale,že si potají prohlíží muže v dámských šatech.mluvit se mnou o tom nechce .to je ale velká chyba,tolerance by neměla chybět a v mém případě nechybí.

Adam (St, 13. 1. 2010 - 15:01)

To Radek:

Pokud tě láká nošení dámského prádla, např kalhotek, není nic jednoduššího než to vyzkoušet. Ten pocit z nošení pěkného prádla je velmi těžko popsatelný.

Radek (St, 13. 1. 2010 - 14:01)

Mazaná baba pozná, jestli je...Díky za příspěvek - souhlasím s Tebou.

smím se prosím zeptat..jestli jsi tž někd zkusil kalhotky..myslím z praktického hlediska?

Já zatím ne..

R.

doktor - dodate (St, 13. 1. 2010 - 08:01)

Pokud to podmínky dovolují, není nejmenší důvod, aby partnerka o zálibě svého partnera v nošení dámských kalhotek věděla. Partnerka tak má pocit, že její partner je věrný od přírody, i když to je vlastně nesmysl.:) To tajemství má totiž pro některé muže zvláštní kouzlo, které se jeho prozrazením "vypaří" a vypaří se i sexuální zájem o partnerku "detektiva".

Pokud tedy nemá partner potřebu se se svým tajemstvím svěřit (lze jej v tomto ohledu při sexuálních hrátkách otestovat nabídkou dámského spodního oblečení), je pro partnerku, která se o této zálibě svého partnera nějak doví, lepší dělat, že o jeho zálibě neví.

Přeji všem chytrým ženám hezký partnerský vztah, který s "normálním" promiskuitním, smradlavým chlapem určitě neprožijete. Pokud si ovšem nepotrpíte na sebetrýznění.

Ženy totiž také mají své úchylky. :))

doktor (St, 13. 1. 2010 - 08:01)

Mazaná baba pozná, jestli je chlap teplouš, jestli se jedná o fetišizmus nebo má opravdu rád příjemné a hezké spodní prádlo. Teplouše kopne do zadku a v těch dalších případech toho "sobecky" zneužije ve vlastní prospěch.

Viděl jsem jednu chytrou ženskou v obchoďáku jak s partnerem vybírá kalhotky a jak mu zasvěceně radí. Nepochybuji o tom, že po návratu domů si s polu pořádně užili.

A to je oč tu běží!!!!!

Normální je, když chlap je fetišista na ženský. To ale vlastně znamená, že je mění jako ty kalhotky, protože je od přírody promiskujitní. Má-li žena to štěstí a chytne chlapa zatíženého na spodní prádlo, pak si může být jista, že jiné ženské hledat nebude a že dárek v podobě nových krásných kalhotek z něj udělá opravdovou sexmašinu.

Co si ženská vlastně může víc přát?

Ahoj a buďte holky chytré.

MatusF (Čt, 7. 1. 2010 - 20:01)

tak jsem to skusil a je to...Zvedavost bola silna a urobil si to co si uz davno chcel.
Partnerke to nemusis povedat priamo na rovinu, zahrajti si nejaku hru kde akoze mimochodom si oblecies jej pradlo a pozorne sleduj jej reakcie, ak budes citit ze by to mohlo byt OK na zaver sa o tom porozpravajte. Tipujem ze to zobere. Potom daj vediet.

Jan (Čt, 7. 1. 2010 - 09:01)

tak jsem to skusil a je to...tak partnerka by o tom měla vědět, i proto jsem se jí svěřil. Vzala to líp než jsem čekal, jenže během krátké doby se změnila, hlavně její názory, ted už jsem zase sám... Lidi jsou různí

Zdenek (Čt, 7. 1. 2010 - 07:01)

tak jsem to skusil a je to příjemné,bohužel nemám odvahu to říci partnerce.....

Reklama

Přidat komentář