Reklama

Muži v dámském prádle.

dwan (St, 7. 8. 2013 - 23:08)

Ahoj Aleno,mám radost,že jsou i takové ženy jako Ty,tolerantní a chápavé.Mám podobný problém,sice se nepřevlékám úplně za ženu,ale dámské také rád nosím.Hlavně prádlo,jen kalhotky,bez podprsenky a občas si rád vyjdu v sukni nebo v dám.šortkách či kalhotách dámsk.střihu.Také mám partnerku,ale ta nic neví a moc se bojím toho,že to někdy zjistí.Bohužel je to silnější než já.

Alena (St, 7. 8. 2013 - 06:08)

Vážení přítomní.
Neustále řešíte problém když se muž obléká za ženu a je zde hodně názorových momentů jak + tak minusových.
Řeknu vám svůj příběh.
Pracovala jsem na noční směny, někdy i s manželem a pak najednou se stávalo že se naše směny nesetkávaly.
Jednou se mě na směně udělalo zle a tak jsem šla domů. Bylo po novém roce, mráz a foukal studený vítr tak jsem se těšila na teplo domova. Doma manžela nebylo, představy byly veliké. V tichosti a po tmě jsem na něj čekala.
Odemykají se dveře a do našeho bytu vstupuje žena, pěkně upravená dáma. Odkládá v předsíní kožich, utře si kozačky na vysokém podpatku od sněhu, jde si do naší kuchyně, vyndává hrnek na kávu a vaří si ji. Já si říkám
jak to že to tak u nás zná a již chystám melu. Nadechuji se k proudu slov a teprve teď jsem poznala manžela oblečeného do mích nejlepších šatů, moje paruka, můj liščí kožich, nalepené řasy, jen vysoké kozačky ty si koupil.
Co mám psát, myslela jsem že je konec světa, rozvod a hotovo, ale jsou zde děti. Nastala tichá domácnost, nic jsem nechtěla slyšet, žádné vysvětlování. Do té osudné noci bylo vše dobré až na toto. Začala jsem studovat vše na internetu a pak jsem zašla za dvěma lékaři sexuology, abych znala názor z více míst. Bohužel nic stým neuděláte, je mnoho forem transvestitů atd. jen je otázka na které koleji je.
Tak jsem po roce udělala domácí sezení a musel mě vše o tem povykládat. Já již měla představu že chce být pře operován, naštěstí ne. Již od dětství se převlékal do maminčiného a tak byl spokojen, praktikovat to i v manželství potajmu. Zjistila jsem že je úplně nešťastný že přišel o mne a o tuto možnost se takto potěšit.
Udělala jsem pokus. Zase byl Leden a já mu říkám tak se oblékni přesně jak před rokem. Styděl se a nevěřil že to myslím vážně, trvalo mu to nejméně 2 hodiny a pak mu říkám jdeme ven. Zajeli jsme do středu Brna, šly po ulicích a u jedné vinárničky říkám tak pojď na kávičku. Nevěřil že to myslím vážně a také že jsme šly, byl sice nervozní až k neuvěření, ale prošlo to bez problému. Doma se jej ptám, tak co ti to dalo? Šťastnějšího jsem jej neviděla.
Dámy řeknu vám, lepšího chlapa jsem si nemohla vzít. Pracovitý, dokonce i vaří, že by mě chtěl podvést to ani náhodou, chtěla bych jej vidět jak se před některou vysvléká a ta by na něm spatřila dámské spodní prádélko i
s podprsenkou, běžně tak chodí. Víte že si i dost užijeme legrace když nás (dvě) chtějí z balit chlapi jak onehdy když jsme si zašli na vínečko. Ze začátku byl problém s prostorem na jeho oblečení, protože takoví tv. má toho tak nejméně 3x více než žena a jelikož máme skoro stejnou postavu (on je o trošku menší než já) tak jsme šatníky sjednotily, jen obutí má své a toho je požehnaně, jen kozaček má nejméně 20 párů.
Řeknete si že jsem taky nějak postižená, ne já se jen vyrovnala s danou situací, přijala ji a dobře jsem udělala.
Krásnější život si neumím představit, jak když je chlap i jak když je žena, jen na dovolenou bohužel musíme vést jeden kufr na víc.
Přeberte si to jak chcete, já jsem plně šťastná a on to ví že jinde by to neměl.
Alena

Adam (Út, 6. 8. 2013 - 16:08)

Já nosím protože mi naprosto vyhovují zásadně dámské modré bavlněné retro trenýrky i v plavkovém provedení a lepší prádlo dle názoru jiných asi tu už nebude.Jsem rád,že mám zásobu i má úartnerka je dosud nosí.Kdo je má rád,tak ví oč jde a že to není plané slovo pouze

igelit-nylon-bo (Út, 30. 7. 2013 - 19:07)

Jo damske pradelko ze silonu a nylonu je prerfektni-ony devcata vi,co je prijemne a co si maji oblekat.Ja zboznuji luxusni puncochace,ale i dalsi podobne pradelko a fanim vsem,kterym se to take libi a realizuji se aktivne.Tj ze si to pradelko obstaravaji,oblekaji si ho a nosi.Je to nadherne!

igelit-nylon-bo (Út, 30. 7. 2013 - 19:07)

Jo damske pradelko ze silonu a nylonu je prerfektni-ony devcata vi,co je prijemne a co si maji oblekat.Ja zboznuji luxusni puncochace,ale i dalsi podobne pradelko a fanim vsem,kterym se to take libi a realizuji se aktivne.Tj ze si to pradelko obstaravaji,oblekaji si ho a nosi.Je to nadherne!

? (So, 27. 7. 2013 - 08:07)

Ono se marně neříká, že nejhorší srážka je s blbcem!

? Tak (Pá, 26. 7. 2013 - 21:07)

diskutuj v poslanecké sněmovně.

? (Pá, 26. 7. 2013 - 09:07)

To víš! Někdo je zase ukecanej jak Palackej.Může žvanit třeba hodinu a vlasně neřekne vůbec nic, jak naši posranci!

? (Čt, 25. 7. 2013 - 16:07)

A jí taky?

. (Čt, 25. 7. 2013 - 12:07)

Temer denne si oblekam a nosim damske silonove a nylonove pradelko.Doma v nem chodim jen tak a na verejnost si pres nej neco lehkeho obleknu.Fascinuje me ta jemnost,hledkost,lesklost,pruhlednost a vune toho material,at ve forme puncochacu(miluji 25 a vice % lycry-netecou ocka)klasickych puncoch-dlouhych az pod zadecek at se svem,nebo bez pouze 100% nylon,silonove kalhotky-Trikota Vrbove-nejkrasnejsi kalhotky,ktere jsem kdy videl a oblekal.Ale take stahovaci v telove barve.Take pruhledne kosilky-kombine,ale i podprsenky(panske podprsenky jsou ted pry velky hit v Japonsku)Proste tohle pradlo miluju a oblekam si ho ikdyz mam pritelkyni,ktera to ani nejak nekomentuje,ale zatim jsme spolu.Je to takovy zvlastni pocit,kdyz ona lezi za mnou pozoruje me a ja si oblekam kosilku a natahuji puncochace pres kalhotky.Jednou jsem ji na milovani oblekl samodrzici puncochy.Po milovani si pres ne oblekla dziny a zmizela z bytu.Potom uz jsem je nevidel-ty puncochy.

alenatra (Ne, 7. 2. 2016 - 22:02)

To jsi popsal moji životní episodu. Jesli chceš podívej se na alenatra.

dwan (Pá, 19. 7. 2013 - 22:07)

Muj syn syn kteremu je 16...Ahoj Lucko,smím se zeptat,to nosí tvé kalhotky nebo mu kupuješ nové a jak na to přišel,nosit dámské?Ty jsi ho od mala oblékala do kalhotek?

míla (Ne, 7. 2. 2016 - 11:02)

vychoval jsem déti,koupil byt,nové auto,měnil práci abych uživil rodinu.Od malička nosím silonky a jemnné prruhledné rtikča,jak jinak než tajně,žena odešla k alkpholikovi,sám se trápim,nedokážu bez toho byt a z makače přes den je v noci ze mě hnus,mor,když se k tomu přiznám.Je vidno,že elkoholici,flákači,fetáci a ti,co ženy mlátí,jsou víc než ti,kteří se nebají změnit,jsou odsozzeni,řít převážně sami ve strach z prozrazeníz okolí.nejsem gay ani pedofil,jen stary muž,co se rád obléká jako žena,pro tu jemnost a hebkost..co je to byt normální,at se ženy dívají na svuj dokonaly nevkus nejen zevnějšmu,né všechny....raději budu uchyl,než než dokonalá žena..

Lucie (Pá, 19. 7. 2013 - 21:07)

Muj syn syn kteremu je 16 nosi bezne kalhotky.a nebranim mu vtom.pride mi to scela normalni.

Marku (Pá, 19. 7. 2013 - 16:07)

prasata a nic víc, radeji...ty arogantní vysírači nechceš odtáhnout ve svejch slipech někam do prrr....yč

jirka (Pá, 5. 2. 2016 - 16:02)

Nejsou kalhotky jako kalhotky. Nektere mohou vypadat jakou slipy. Ja uprednostnuji ty z kterych zenskost primo srsi .

marek (Čt, 18. 7. 2013 - 23:07)

Marku, nejde o to dělat z...prasata a nic víc, radeji budu sví nádobíčko mít ve slipech, trencle nesnáším, jako se stetkovat ve sukence a kalhotkách...
CUNATA...

dwan (Čt, 18. 7. 2013 - 21:07)

Dnes jsem se odvážil jít v sukni do supermarketu,byl to takový zvláštní vzrušující pocit procházet se mezi lidma.Vše bylo v pohodě,ženy si možná všimly,a pokladní byla v klidu,ale chlap od ostrahy divně koukal.Měl jsem ho na háku.Chtěl jsem to zkusit a povedlo se.Máte někdo podobnou zkušenost?

Jan (Čt, 18. 7. 2013 - 16:07)

hovada, s chlapa delat...Marku, nejde o to dělat z muže štětku. Taky doma v létě nosím sukni, je to příjemnější a bezpochyby zdravější než si celý den koule pařit ve slipech a např. v džínách. Vždyť již v dávné historii byla sukně ryze mužským oděvem. Dnes je doba prostě jiná. Sedíme celé dny v kancelářích, v autech, naše genitálie stále uzavřené v něčem těsném. Na základě toho se snižuje naše plodnost a jiné (např. muslimské)národy toho beze zbytku využívají. V noci spím v nočních košilích, pozor, jsou to pánské noční košile. Je to prostě volnější a příjemnější. Jestli si myslíš že kvůli toho bude někdo hned homosexuál a šlapka, tak se velmi pleteš. Vyzkoušej a uvidíš. S pozdravem Jan

dwan (Čt, 18. 7. 2013 - 07:07)

Ženy budou tolerantnější.Viď Marku?

Reklama

Přidat komentář