Reklama

Pomoc

bogarkatka (Po, 17. 1. 2011 - 15:01)

chcem mat aja velke prsia

annka (Út, 5. 9. 2006 - 22:09)

POZOR NA BEDRICHA!!!!!!!!pODVODNÍK ZE SLOVENSKA!!!!!

michalka (Po, 4. 9. 2006 - 11:09)

ja pred 5lety prochazela rozchodem,mela jsem deprese a kamaradka do toho jeste zacala at si necham zvetsit prsa atd...merim 180cm,byla jsem vzdy stihla..nechala jsem si je dat,a nikdy jsem neprestala litovat...obdivuju a zavidim vsem co jsou s nima spokjene,,za tyden jdu k lekari aby mi je vyndal..samozrejme uz jsem pribrala pak zase shodila takze se nevyhnu jizvam atd..lituji toho denne a vsem doporucuji ze pokud maji sva prsa at trosku svisla atd...nechte prirodu prirodou a budte radi ze je mate jake je mate...ja mela celkem hezke prsa,trosku povislejsi ale ne zas hodne a blba jsem sla na silikony...zasadne to rozmlouvam...udelala se mi kapsula takze prso i poboliva...nemam dobre zkusenosti...takze budte rady za prirodu ahoj

anonymous (Pá, 1. 9. 2006 - 15:09)

Není nad přírodní výtvory! Silikony nechte pornohvězdám, v jejich filmech je beztak všechno umělé a nahrané. Silikonu bych se nikdy nedotk'!

Era (Pá, 7. 4. 2006 - 14:04)

Nejlepší přírodní recept je vykašlat se na nějaké představy, které beztak nejsou vlastní, nýbrž toliko módní a nechat přírodu, ať dělá, co umí. To je jedním z předpokladů fyzického a duševního zdraví a to je zase předpokladem krásy:-) Panebože, proč si ještě pořád tolik ženských nechává tak vypatlat mozek?! Kdo to kdy určil, že hezká baba musí mít nutně velký prsa? Hezká ženská je ta, která je zdravá a spokojená sama se sebou. Fakt si myslím, že plast. operace (viz první příspěvek) jsou namístě jen v případě poúrazových defektů, popálenin a jiných skutečně závažných stavů, to ostatní je jenom oblbování v zájmu komerce.

Návštěvník (Pá, 7. 4. 2006 - 14:04)

chcem mat pekne,velke prsia...ale ako nech uz konecne zacnu riast??su male a neviem co mam robit na zvacsenie...nejaky recept-please...
dakujem vopred...nech je prirodny!

Eva (Po, 3. 10. 2005 - 12:10)

Alice-jdi do píči!!!!!

tinka (Pá, 30. 9. 2005 - 12:09)

Ali, to nemyslíš vážně!Tos mi teda nahnala, mám čerstvé silikony a nedovedu si představit, že by mě to potkalo a co můj přítel?

ALICE (Pá, 30. 9. 2005 - 12:09)

Holky děsnej průšvih! Nechala jsem si udělat silikony.Před měsícem jsem letěla v letadle na dovolenou na Floridu.V letadle pískání a šumění v podprsence.Večer se podívám a místo dvou prsů mám tři!Ne doslova, pochopitelně, ale u klíční kosti další malej prs, pochopitelně bez bradavky a dvorce!Již nikdy více silikony!Před cestou jsem utržila ránu na prs při volejbalu, nevím jestli to nebylo tím, no hrůza!!

Reklama

Přidat komentář