Reklama

prosím o radu

Jirka (St, 17. 5. 2017 - 23:05)

tak bud'to bys mohl byt zamilovany,coz vsak asi nebudes-proti hovori ta nevrlost vuci okoli;nebo ti naopak chybi laska.Lide zijici bez lasky se totiz casem meni a jednim z jejich projevu je,ze jsou casto protivni a celkove bez nalady.Ale spise 'bez emoci',abych se vyjadril presne.

Petr (St, 17. 5. 2017 - 21:05)

Dobry den
Chtel jsem se zeptat,v posledni dobe me nic nebavi nevim co mam delat,kdyz jsem ve spolecnosti tak kolikrat mluvim uplne nesmysli a z cesty nevite co by to mohlo byt ? Veci kolem me me vunec nezajimaj jak kdybych mel neco s pamětí (mozkem) a kolikrat jsem i neprijemnej na lidi okolo :( dekuji za odpovedi

Helena (Pá, 31. 10. 2008 - 09:10)

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je optimální denní přísun kalorií? Někde jsem četla, že pro dívky, které chtějí zhubnout a nemají vysoký výdej je to 1 200 kcal a pro dívky, které mají vyšší výdej je to 1 500kcal, chtěla bych vědět, co je na tom pravdy a prosím o Váš názor. Je mi 17let. Mockrát děkuji

Hanka (Ne, 12. 11. 2006 - 22:11)

zajimalo by mne, jak dlouho trva rekonvalescence po operaci? Koncem srpna jsem byla operovana, vyneti obri cysty a vajecniku. Citim se stale velmi unavena, mam bolest v podbrisku, chodim 3x tydne do zamestnani, kde stojim na nohou, prichazim domu vycerpana s bolestmi v podbrisku. Take trpim zavratemi. Prosim o radu zda tyto priznaky jsou normalni a jak dlouho mohu ocekavat tyto problemy, je mi 58 let.

Lucie (Ne, 18. 6. 2006 - 11:06)

Moje maminka jde na sono renalnich tepen a musi drzet nejakou dietu, ale nevi co vsechno muze jist a co jist zase nemuze.Prosim poradte.. Velice vam dekuji

Návštěvník (Ne, 1. 12. 2002 - 17:12)

boli me prava strana v podbrisku vim ze se muze jednat o slepe strevo a jelikoz jsem a jeste budu vnemecku 14 dni jako turistka u pritele nevim az kam to muzu nechat dojit.leduju si to ledem pak to chvilku odezni.jak poznam ze uz vazne musim asi do nemocnice?stupnujiou se ti bolesti nebo tak neco? diky za radu je to dost dulezity.

Návštěvník (So, 6. 7. 2002 - 09:07)

Vazena p. Doktorko, vsude na vyrobcich je uvadena kaloricka denni hranice 2 000 kj. Zajimalo by me, jakym zpusobem bych si mela sestavit jidelnicek, abych docilila optimalniho prisunu proteinu, karbohydratu, kalorii a vitaminu. Je mi 29 let, 178/97, pred 7 mesici jsem zmenila a zuzila jidelnicek, na Vase rady jsem absolvovala "8 tydnu ke krase", a 5 dni v tydnu 30 minut posiluji a 40 minut chodim {asi 3.5 km}. Vzdy jsem prekypovala energii a optimismem, ted usinam jako spalek. Urcite to spociva se zmenou stylu. Jidelnicek tvori hlavne zelenina, ovesne vlozky, kure, ryby a morske plody, domaci polevky, ovoce a voda. Druhy mesic pozivam dle meho nazoru mletou strouhanku, ve skutecnosti je to cistit na streva {colon cleanser}. Nezatezovala bych Vas, kdybych mela pristup k ceskym kniham, ale jsem v zahranici. Dekuji za tip.

Návštěvník (So, 2. 3. 2002 - 22:03)

Rozhodně nejde o Vaši profesionální deformaci, otázka je na místě. Doporučoval bych spíše mít se na pozoru. Požádáte-li o vyjádření rozvodný podnik, sdělí Vám (patrně), že vše je v normě. Problém je ovšen v tom, že o správnosti těchto norem se vedou i mezi odborníky diskuse.Z principu by ovšem bylo lepší se blízkosti domu od energetických zařízení vyhnout. Máte-li na výběr, raději bych volil něco jiného. Nejde ani tak o vedení jako spíše o ten transformátor, v jehož okolí je výraznější elektromagnetické pole. Kdybyste tam měla zahradní chatku, o nic by nešlo. Ale v domě s trvalým bydlením by to asi nebylo vhodné, protože by se jednalo o dlouhodobý vliv. A tyto dlouhodobé vlivy nejsou dobře prozkoumány. Někteří lidé navíc mohou být na toto velice citliví a těžko Vám někdo řekne, jestli taková nejste zrovna Vy.

Návštěvník (Po, 26. 11. 2001 - 14:11)

Paní doktorko, chtěla bych vědět lékařský názor na téma vlivu elektrického napětí na lidský organismus. Abyste rozuměla, máme možnost koupi pozemku na stavbu rodinného domu. Jsou na něm však umístěny dva sloupy elektrického napětí 22 kV plus transformátor na jednom z nich. Elektrikáři mají dané ochranné pásmo cca 10 m od drátů bez zástavby /může být zahrada/, při použití nějaké izolace na dráty pak 7 m. Vím, že se sledují ochranná pásma např. u vysílačů TV či mobilních operátorů kvůli ionizujícímu záření. Mělo by napětí výše uvedeného rozsahu na nás negativní vliv nebo si myslíte, že to je nepatrná dávka na organismus. Já osobně z toho nemám moc dobrý pocit, ale více méně se mi okolí směje,že mám profesionální deformaci. Moc děkuji za odpověď.

Návštěvník (Po, 6. 8. 2001 - 22:08)

U Ireny jde o zanet vajecniku , zpusobeny zanetem v levem uchu . Pro pomoc necht si zavola na tel. 0643/413435 rano 7.00-9.00 v tuto dobu zdarma odpovidam dotazy , pripadne pomohu.

Návštěvník (Po, 6. 8. 2001 - 07:08)

Bolestí v pravém boku a slabině trpím už asi 10let. Většinou mě to bolí po styku a v polovině menstruačního cyklu a to tak intenzivně, že nemohu došlápnout na pravou nohu. Vyšetřením u gynekologa a na sono nebylo zjištěno nic, co by mohlo způsobovat bolest. Do dneška nevím důvod, proč mě to bolí. Tak jsem se s tím smířila a říkám si, že to je psychického původu. Ale na to vyšetření si zajdi, u tebe to může být i něco jiného.

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 20:08)

No já nevím, jestli očekáváš radu, která Ti k něčemu bude, asi by bylo nejlepší šupajdit rovnou k doktorovi. I pokud se nechceš léčit "klasicky", alespoň budeš vědět, co to je. Z vlastní zkušenosti by to mohl být například zánět vaječníku nebo cysta na vaječníku. Ale dovedu si představit další možné diagnózy, ovšem obávám se, ža takhle po netu je těžké radit. Vyhledala bych zkušeného lékaře, praktického či rovnou gynekologa. Hodně štěstí, ať je to brzy v pořádku.

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 19:08)

Bolí mě břicho,pravá strana,dole.Slepý střevo už nemám.Dále mě bolí hlava,alkohol nepiju,drogy neberu,ale kouřím cigarety.Prášky neberu,jenom antikoncepci Minisiston a Zyrtek.Ale každý den spím se svým klukem a když je ve mě tak mě bolí v břiše.Co mi pravděpodobně je?

Reklama

Přidat komentář