Reklama

Strava mimo domov

Šárka (Čt, 19. 11. 2009 - 20:11)

Taky jsem na tom se stravováním mimo domov špatně....zrovna teď sedím s notebookem v kuchyni a vařím si těstoviny na zítra do práce :-) Je ale fakt, že třeba ovesnou kaši s banánem si zvládnu udělat i v práci v mikrovlnce. a taky jsem zjistila, že když hodně piju (u mě hodně je 1,5 l za celý den) tak opravdu nemám hlad, ale je to možná i tím, že v práci celou dobu sedím za počítačem, takže se to pomaleji tráví s vstřebává...

katka (Ne, 12. 4. 2009 - 18:04)

já se přes den živím hlavně mléčnými nápoji, celozrnými chlebíčky s cottage, občas banán, jogurt... případně si dojdu na zeleninový salát.'

Lenka (St, 15. 12. 2004 - 02:12)

Tak já mám zase ten problém že nevím co jíst abych vydržela plná alspon 4 hodiny. Dělám na směny v továrně a když si vezmu do práce ovoce nebo zeleninu mám hlad již za necelé dvě hodiny a navíc se nemohu nejíst podle potřeby ale podle toho kdy mě někdo příjde vystřídat atak mi bud zle od žaludku nebo zbouchám něco totálně kalorického a samo né moc zdravého abych vydržela bez pocitu svírání žaludku z hladu. Jak na to? Na pracovišti jíst nesmíme.Co jíst aby mě to zasytilo na delší dobu?'

Ivca (Čt, 6. 5. 2004 - 16:05)

S tím stravováním mimo domov obecně je to problém. Já se taky pořád vymlouvám, že celý den nejsem doma a pak bude ještě večer vyvařovat... to si radši po cestě do práce něco koupím, nebo zaskočím do nějaké hospůdky. Někdy se překonám, a připravím si něco do krabičky: čerstvou zeleninu + celozrné těstoviny nebo rýži s kuřecím masem. Zas takový problém to není, ale chce se mi to tak 2x měsíčně.Bohužel při stravování mimo domov, pokud se člověk pohybuje třeba 2 dny "mimo civilizaci" a každé kilo je znát, tak opravdu nenosím nic, snad kromě chlaba, co by se dalo považovat za zravou nebo vyváženou stravu. Priorita je trvanlivost a váha :-('

Reklama

Přidat komentář