Reklama

zavařování broskví

Klára (Ne, 22. 8. 2010 - 23:08)

Jo přidávám se Radilovi se to podařilo. Snad jsem splnila dnešní minutový limit pro léčbu smíchem

věra (Ne, 22. 8. 2010 - 10:08)

Tvrdé broskve krájejte na...takhle krásně jsem se už dlouho nezasmála, ještě teď si utírám slzy smíchu -:))

Chachar (Ne, 2. 8. 2009 - 21:08)

Manželka říká: "Čím tvrdší, tím lepší." Tak nevím.'

Leny (Út, 28. 7. 2009 - 23:07)

Pokud od někoho bereš broskve a zeptáš se, jestli jdou od pecky, asi ti řekne že jo, i kdyby ne....nebo snad ne?

Dnes jsem se poprve zasmála příspěvku od Radila pro nely napsanou vloni 31:7.
Radile chodíš sem ještě?, potřebovala bych taky poradit'

Návštěvník (Út, 28. 7. 2009 - 23:07)

v obchodě se prodávali 3 l .sklenice plné zzavařených broskví-výborný.'

K. (Út, 28. 7. 2009 - 23:07)

Tvrdé broskve na zavařování nejsou, jsou bez chuti a takové ovoce se nezavařuje. Když si od někoho bereš broskve, tak se ptej, zdali jdou od pecky a nebo to vyzkoušej, jinak je každá rada drahá.'

Návštěvník (Út, 28. 7. 2009 - 21:07)

Já broskve moc nezavyřuji,ale meruňky ano.Dělím je na půlky.Naskládat řezem dolu.Pak je zalít cukrovou přev. vodou.
Broskve se prý mají namočit do vody na pát hodin,aby změkly.Pak by mohly se lépe vypeckovat.'

Ivana (Út, 28. 7. 2009 - 20:07)

Tady někdo asi nikdy broskve nezavařoval! Oddělit je od pecky je pěkný masakr! Pokud nemáte radu k použití, tak nerýpejte. Nebo si to alespoň jednou vyzkoušejte.Možná pak budete hledat radu vy.'

Jiřík (Čt, 4. 8. 2011 - 19:08)

Tvrdé broskve krájejte na...A Kecálek a Kecálek a Kecálek a je po broskvích,náhodou dobrá rada a ty neumíš nic!

jirka (St, 1. 8. 2007 - 00:08)

broskve pokud jsou tvrdé, tak dojdou ,změknou sami, jednou jsem sám zavařil 150 kg broskví'

Pro nelly,od Ra (Út, 31. 7. 2007 - 04:07)

Tvrdé broskve krájejte na osminky popř.šestnáctinky,dále na dvaatřicetinky,můžete i čtyřiašedesátinky,máte-li dostatek času,posuvné měřítko,kalkulačku a přiměřenou trpělivost můžete zkusit i stodvacetiosminky nebo dvěpadesátišestinky,a kdyby se někde u Vás našel mikroskop,pak byste mohla vyzkoušet pětisetdvanáctinky,či tisícičtyřiadvacetinky.Anebo to rozmixujte a můžete udělat džem.Nezapomeňte oddělit od pecky!'

nelly (Po, 30. 7. 2007 - 22:07)

Tvrdé broskve krájejte na osminky a krásně se oddělí od pecky'

Jana (Po, 30. 7. 2007 - 22:07)

Tvrdé broskve krájejte na osminky a krásně se oddělí od pecky'

kockaeli (Po, 30. 7. 2007 - 21:07)

Takze,vemte nejaky mensí nozik a rozdelte broskvi po obvodu na polovinu-pokud nejdou polky oddelit pak je preriznete na ctvrky-to uz jdou od sebe na 100%.Jestli je máte,ale tak tvrde ze nepujdou od sebe ani v tomto pripade tak je nechte jeste 2-3 dny dozrat-snad vam to pomuze'

nelly (St, 11. 7. 2007 - 14:07)

Má někdo skušenosti se zavařováním broskví?Koupili jsme tvrdé a nevím,jak je nejlépe půlit.'

Reklama

Přidat komentář