Reklama

Plný invalidní důchod

Hanka (Čt, 28. 5. 2009 - 12:05)

Dobrý den, taky přispěju svou troškou do mlýna, jsem po chemoterapii Hodgkinova lymfomu a PID mi sice na nějakou dobu dají, ale bylo mi sděleno, že musím do měsíce ukončit neschopenku a pak čekat, na vyměření a vyplácení důchodu, takže budu bez příjmu a to nikoho v téhle republice asi nezajímá, že ti lidé nemají pár měsíců z čeho žít....

Ajka (So, 23. 5. 2009 - 20:05)

Jo jo,tak to v naší zkorumpované a vytunelované republice chodí! Hanko nedej se a piš žalobu ke krajskému soudu v tvém kraji,oni spoléhají na to,že jsou lidi potichu! Jak půjdeš ke komisi tak si na obličej napatlej něco černého a uvidíš,že s tebou budou jednat líp!Zdravím.A.

Hana (So, 23. 5. 2009 - 11:05)

Dobrý den Markéto tak jsem četla váš článek a vůbec se ničemu nedivím,protože jsem byla včera u posudkové komise a připadala jsem si tam jako simulant i když mám oba kýčle po operaci i koleno a tet my hrozí vímněna kloubu,ale je my 36ruku a jsem nato prý mladá.A ještě se vyptával jaké beru léky jelikož mám ještě potravinovou alergii,tak se mně ten pan doktor ptal co nesmím tak jsem mu to vyjmenovala a on my povídal co vlastně jím a začal o dietě,tak my bylo řečeno že na celí ducho nemám nárok je zajimaví že veškeré nefakčenka a fetáci mají na všechno nárok.s pozdravem HANA.

Jana (Čt, 21. 5. 2009 - 09:05)

Leontýnko,mám stejnou diagnozu jak ty. Taky jsem měla chemo,ozářky a nyní ty "skvělé" hormony.Taktéž šílená únava,bolesti ramene,lymfeden takže dojíždím jednou za 14 dní 100 kilometrů na rehabilitaci.Veškeré léčení chci absolvovat v jednom zařízení tak proto dojíždím. Důchod mi dali nejprve na rok a nyní mi ho prodloužili na další 2 roky. Také jsem si žádala o průkazku ZTP,ale ta mi byla 2 krát odmítnuta.

leontynka (St, 20. 5. 2009 - 22:05)

Jsem rok v PID,ca prsu,chemo,aktinoterapie,nyní hormony,necítím se pracovat,únava,bolest ramene,nechají mi důchod,má někdo zkušenost,díky

leontynka (St, 20. 5. 2009 - 22:05)

Jsem rok v PID,ca prsu,chemo,aktinoterapie,nyní hormony,necítím se pracovat,únava,bolest ramene,nechají mi důchod,má někdo zkušenost,díky

golux (Út, 19. 5. 2009 - 15:05)

sorry za opakovani ale nak se to zvejklo:-(

golux (Út, 19. 5. 2009 - 15:05)

pak tu jsou ještě typy důchodů a nebo b a při jednom z nich máte právo i na podporu z pracáku ,která dělá i více než zaměstnání u výše uvedené firmy , ale i tak je to almužna, ale když už jsem na pracáku tak využít rekvalifikaci , ono totiž s titulem lepit pytlíky ve společnosti jiných PID není povznášející , a dále uvědomte si, že PID NENÍ ZTP

golux (Út, 19. 5. 2009 - 15:05)

teda to je topic:-) 83%nadavek jinak PID není žádné terno a když už ho máte tak to teprve začíná pracovat sice můžete ale brzo zjistíte,že na smlouvu vás zaměstná jen firma na to specializovaná tj má zběhlého právníka a vypadá to tak ,že skládáte 3hodiny deně papír který druhý den vyhodí,prostě hladová zeď za 3000/měsíc, pak tu jsou ještě typy důchodů a nebo b a při jednom z nich máte právo i na podporu z pracáku ,která dělá i více než zaměstnání u výše uvedené firmy , ale i tak je to almužna, ale když už jsem na pracáku tak využít rekvalifikaci , ono totiž s titulem lepit pytlíky ve společnosti jiných PID není povznášející , a dále uvědomte si, že PID NENÍ ZTP

Návštěvník (Út, 19. 5. 2009 - 14:05)

slyšela jsem snad že by nás lékaři měli nějak bodovat,?a komise poté body jen sečetla a rozhodla tak to by pak asi vypadalo jak v sámošce né?!

Návštěvník (Ne, 17. 5. 2009 - 17:05)

Takze vsichni jsme skoditele poznali i z jinych diskuzich a vy ostatni neodchazejte, zustante. je potreba si vymenonat zkusenoti, pripadne poradit.

psala v čase , (So, 16. 5. 2009 - 20:05)

Hlavně odejdu já, protože už mi zase hrabe ....pardon za ten kiks..:))

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 20:05)

:)))))Nebuď tak přehnaně sebekritická,omluvit by se měli včichni, kteří nedocenili bohaté životní zkušenosti a ještě bohatější slovník zmiňované osoby.A navíc její nefalšovanou snahu každému nezištně pomoci.Nedirko, děkujeme, ale odejdi ze všech for a založ si poradnu.Považ, že pak si nebudeš muset nechat platit v naturáliích.:))

16.05.2009 16:00 (So, 16. 5. 2009 - 17:05)

Já se omlouvám, trochu mně to předtím chytlo , proto jsem napadla Yossku, závidím jí ten důchod , sama bych se chtěla flákat a ona má důchod celý roky !!!Takže prominte mi ten zkrat, je to pěkná ženská , přiznávám že jí závidím .
Už nebudu trapně rušit, jsem blbá.

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 16:05)

A teď zpátky k tématu:
Moje kamarádka má jednu nefungující ledvinu,jednu transplantovanou téměř dvacet let.( důsledek dědičné choroby v rodině) Ta jí přestala fungovat, musí jezdit na dialýzu. Má velmi oslabenou imunitu i po dalších závažných operacích a braní léků( nejzávažnější operace žaludku-měla zhoubný nádor, následovaly chemoterapie)Velmi brzy se samozřejmě unaví,možná , že se dočká další transplantace,ale........co rok má problémy s uznáním PID. Mohla by přece někde pracovat!

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 16:05)

Jestli je někdo debil, pak jsi to jedině ty,vylízaná nediro. Obézní frustrovaná osoba s neuspořádaným nepovedeným životem, která si svoje mindráky a frustrace vylévá na těch, kteří by byli raději, kdyby vůbec neexistovala.Jsi nemocná, nevyléčí tě to, že budeš napadat.Naopak, bude to čímdál horší.Ty víš sama dobře, že nejsi taková hvězda, za jakou se vydáváš, že jsi v životě nic nedokázala. Umýváš toalety, ale nazýváš tuto činnost mnohem honosněji,posloužíš komukoliv jako matrace za kus žvance, ale také to interpretuješ jinak. Nejsi schopna žít v normálním harmonickém vztahu s kýmkoliv.To tě žere.Proto taky ty radikální feministické žvásty v moři debat.Tobě taky nic jiného nezbývá,nikdo o tebe nestojí, v mnohých vzbuzuješ útrpnost. Já tě ale nelituji, lítost si nezasloužíš.Nejsi nemocná natolik, aby sis neuvědomovala co žvaníš nebo činíš.

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 16:05)

Máš pravdu.Halina alias nedira alias nyreda alias medora alias hamsun alias Markéta alias malypivo alias rozcilena alias neskromna alias.......................:)

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 13:05)

Yossarian co ty píšeš pravdivě o důchodech? Zatím jsem se od tebe nic zajímavého a hlavně normálního nedočetla. Takže se klidně bez tvých příspěvků obejdeme!!!

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 08:05)

To chce klid,tímto způsobem nikdy nikdo nic nevyřeší,pokud mi její článek nic neříká,tak jako by tam nebyl a basta.....

Yossarian (So, 16. 5. 2009 - 07:05)

Jasně lidi nereagujte na to co píšu pravdivě o důchodech .....ale nic se nedozvíte tím pádem !
Zase se blbci seběhli ....

Reklama

Přidat komentář