Reklama

Plný invalidní důchod

alena (Pá, 31. 8. 2012 - 15:08)

Myslela jsem si to, ale ta Dr...milá paní aby jste se nedivila ono to u posudkových chodí tak že první jejich otázka zní PRACUJETE Kinval.důchodu?jestli ano tak nazdar nemáte na nic nárok tak to prosím chopdí v Trutnově!jak u mně --já k 3.st.pracovala na půl úvazku a jejda po kontrolní otázce na posudkové jsem se nestačila divit na co chcete PID když makáte:? a šup už mám jen1stupen!
ale na můj rgument že prostě potřebuji peníze na víc si přividělat že mi důchod nestačí nebrali nic jen arogance...!!
Tak dopadl i můj známý po operaci srdce měl plný pak si našel poloviční ůvazek a hned ho sesadili na posudkové na 1st.a v dubnu byl po roce na posudkové znova a už mu sebrali i ten1.st. když můžete makat tak co chcete a na odpověd že je po aoperaci srdce že bere několi léků a že potřebuje uživit rodinu jen výsměch a arogance!!!
tak já jen aby jste se nedivila a nevím v jakém okrese jste ale myslím že je to všude stejné když jsem si přečetla několik příspěvků zpět.
Každopádně vám přeji vše dobré a hlavně zdraví

d (Út, 28. 8. 2012 - 14:08)

můžeš pracovat...Myslela jsem si to, ale ta Dr mě zmátla. Ještě jednou díky.

. (Po, 27. 8. 2012 - 17:08)

můžeš pracovat neomezeně,ale s ohledem na zdravotní omezení.

d (Po, 27. 8. 2012 - 12:08)

Dobrý den, mám dotaz. Pobírám IDč 1 (1 rok,nemocná jsem 2 1/2 roku) a teď mi přišly papíry k přezkoumání. Nedávno jsem po dlouhé anabázi našla místo, které jsem schopná zvládnout. Aspoň doufám, protože začínám. Sice trnu, aby mi důchod po přezkoumání nevzali úplně, protože pracovní úvazek je částečný a podle toho taky placený, ale ošetřující Dr mi nasadila jiného brouka do hlavy. Podle ní bych mohla naopak dosáhnout i na vyšší stupeň, ale mám si zjistit, jak je to v tom případě se zaměstnáním, že ho snad nepovolují u ID 2 a 3. Je to tak? Osobně si myslím že ne, ale říkala jsem si kde jinde by to měli líp vědět než tady. Děkuji za odpověď.

hlupaci (St, 22. 8. 2012 - 14:08)

Dobrý den, v dnešní době...Ja to je neschopnost vaseho doktora brachovi vymoci opravneny duchod.Myslis si ze kdybys mela doktora co za neco stoji,bracha by dostal snizeny duchod?A k tem romum,nemuze vam tedy vyrvat duchod vas doktor?Myslis si snad ze si posudkar dovoli neuznat neco co navrhuje nekdo kdo je DRSC?HM zase pitomy slepice tu kdakaji.

(So, 18. 8. 2012 - 16:08)

Dobrý den, v dnešní době dostanou invalidní důchod bohužel jen cikáni, kteří si ho vyřvou. Mám hodně nemocného bráchu, který má strašně hodně nemocí, které ho omezují v životě, ale díky toho, že žádná z nemocí není hodnocena alespoň na 60 %, tak má jen částečný důchod. KDyby se nemoci sčítali, jak kdysi, tak by měl po sečtení nemocí hodně přes 200 %. Takhle má jen 45 %. Je to hnus nejtěžšího kalibru..Na slušné a nemocné lidi tento stát sere..Naopak problémovým lidem jen dává..JE to hnus :-(

dáda (St, 1. 8. 2012 - 18:08)

Dobrý den,já mám po...Dobrý den, vím o čem píšete, jedině odvolání, hoňte to kidně až k soudu, pomůže to. Jsem člověk, který nikomu nic zlého nepřeje, ale vyloženě posudkáří by měli okusit nějakou nemoc. Bohužel kolik důchodů nedají, o to větší finanční ohodnocení mají. Tabulky jsou akorát výmluvy. Držím palce

dáda (St, 1. 8. 2012 - 18:08)

ja mam 2roky po operaci...Dobrý den, domluvte se s Vaším neurologem, zdapři Vašich obtížích to má cenu a máte-li na důchod dle jejo mínění nárok.Pokud ano v zákonné lhůtě se odvolejte.

Helena (Po, 18. 6. 2012 - 16:06)

proč jste zujati proti...Asi jsi si nikde nezjistila kolik je to procentuelně

Pavla (So, 16. 6. 2012 - 14:06)

proč jste zujati proti romům jsou někteří kteří opravdu vše využivaj ale jsou mezi nimi i solidni lidé tak je to to i u nás bílích, taky nás neodsuzují, vemte si toho chlapce který vinu nedávno svedl na romy a jeho matka mu důvěřovala vyvolali místní občané i manifestaci a pak vyšlo najevo že si chlapec vše vymyslel, a dluží romům město omluvu.

Helena (So, 9. 6. 2012 - 22:06)

Je mi až do pláče co se v tomto státě děje. Nemocným lidem berou invalidní důchody, starobní důchody prodlužují do nevidim jen proto, aby ti nemocní a staří museli živit naší nepracující menšinu. Sama na vlastní uši jsem na úřadě před LPK slyšela jak se pětice cikánů domlouvá jaký nemoce si vymyslí aby dostali invalidní důchod.A také že ho dostali.S tím už by se přece mělo něco dělat!!

xyz (So, 2. 6. 2012 - 21:06)

Taky by mě zajímalo na jakou diagnozu ti cikáni dostávají ID? Mladí zdraví chlapi...nezdá se, že by byli nemocnější než Češi

alča (So, 2. 6. 2012 - 20:06)

Uměj brečet ječet a naše...ano to je pravda byla jsem svědkem u posudkové komise na chodbě nás sedělo asi 5 a z toho 2 romky očividně jim nic nebylo táhl z nich kouř i alkohol a když byli pozváni do ordinace tak hráli komedii že nemohou vstát...!
a pak už jsme jen slyšeli přes dveře křik a nářek...!
po vyjití z ordinace nám suše zdělili No není problém takže jsme usoudili že invalidku dostali a tak dodnes nevím nač...!?Několikrát jsem ony cikánky potkala po městě s partou bezdomovců zpité a zkouřené...!
No a co my otatní na oné posudkové chodbě? my ani jeden neuspěli...!nemá smysla asi ani rozebírat proč?!Znás nikdo neječel a nekřičel ba jsem se ani nebelhali a to jsme asi měli my hloupí bílí...!Pak teprv si na nás po cikánech posudkář smlsnul podle tabulek a zákonů...!Chtěla bych vidět zda i u cikánek se oháněl zákony a tabulkami....!ale to se nedovíme!

§§§§§§§§§§§§§§§ (So, 2. 6. 2012 - 19:06)

A proč jako romové...Uměj brečet ječet a naše legislativa jim to nemakačenkování umožnˇuje.Bojí se jich - kvůli jejich tzv. diskrimanaci.

Darina (So, 2. 6. 2012 - 18:06)

A proč jako romové nemůžou pracovat, jaký nato mají papír, když všichny píšete, že jim to prochází ? Logicky to nechápu, to není ani možné. Odpoví mi někdo slušně ? Díky

:) (So, 2. 6. 2012 - 18:06)

Naomi je asi z Marsu.

!!! (So, 2. 6. 2012 - 17:06)

Nic ve zlém, ale nemyslím...nevím ale při dnešním posuzování u posudkových komisí jen taj někdo neprojde!!!Jak máš ruce a nohy tak hybaj makat!
Jen asi Cigáni maj vyjímku ti jo!

Pati (St, 30. 5. 2012 - 18:05)

jsou to darebáci,kolik je...ty máš asi dost smutnej život

... (St, 30. 5. 2012 - 18:05)

jsou to darebáci,kolik je...Nic ve zlém, ale nemyslím si, že jsou "mraky" lidí co mají PID a je jim hovno.
Lidé to rádi říkají, ale moc tomu nevěřím.

Naomi (St, 30. 5. 2012 - 17:05)

Měla jsem v r,2006 mozkovou...jsou to darebáci,kolik je lidí co mají pid a hovno jim je,znám jich mraky,sedí to na lavičkách a vyhuluje si to rypáky a pomluví každého který projde..tohle fakt nechápu a mrzí mě kam to vše spěje,,,,

Reklama

Přidat komentář