Reklama

jsem milenka ženatého muže

milenka (Čt, 18. 1. 2007 - 14:01)

Rabo, trochu obrátím Tvůj příspěvek na ruby.
Jsem vdaná, mám děti a mám milence který je ženatý, jeho žena je mnohem mladší než já a děti zatím nemají.Jeho žena má čas sama na sebe i na něj. Tak kde je ta chyba teď. Já tolik času díky rodině a dětem nemám. Co toho milence na mě tak pořád už několik let přitahuje a nechce to ukončit? Není to také o něčem jiném? Nedělej rychlé závěry a nikoho neodsuzuj.

Raba (Čt, 18. 1. 2007 - 14:01)

Snezenko, prave ze deti nemas, tak to muzes objektivne tezko posoudit. Co vlastne ocekavas? Uprimne.

Chudinko bylo pro me? Ok, tvuj nazor.

Sněženka (Čt, 18. 1. 2007 - 13:01)

Já ještě děti nemám.Ale jeho jsou na prvním místě.

Návštěvník (Čt, 18. 1. 2007 - 13:01)

Chudinko.

Raba (Čt, 18. 1. 2007 - 12:01)

A pak jeste dodam, pochybuji mila damo, jak jsi tady psala, ze te jeho zena vubec nezajima, ani jeho deti, to Te totiz vlastne nezajima ani jako clovek, kdyz te nezajima jeho zivot, jeho pocity. A pak, to te opravdu bavi byt takhle bezducha? A honem chlapku domu za svou zenou. Bezduchy vztah, kdyz te toto nezajima. Asi jsi pouze sexwoman, pak te chapu.

Raba (Čt, 18. 1. 2007 - 12:01)

Ja myslim milenky, ze o tom jaka je zena vaseho milence vy vite kulovy. Mozna, kdyby se vam prihodilo to same, ale obracene, divaly byste se stejnym stylem, branily se, snazily byste se zachranit svoji rodinu, stejne jako ony. Casto jde jen o to, ze chlapi jsou doma spokojeni, jen je ta jedna zenska, ktera jeste po porodech pribrala, uz pro ne nudna. Zkuste si vy najit chlapa, a ukazte, jak umite byt pro chlapa pritazliva 50 let? Mate na to? Pochybuji.

Apropo, ja nejsem zhrzena milenka, ja milenkou byla. Nekolikrat.Ale narozdil od vas, jako matka to vidim uplne jinak. Vidim to, jak vy si myslite, jak ty zenske na druhe strane jsou oproti vam desne, ale ony narozdil od vas musi zit vestinou stereotypni rodinny zivot, a to chlapum, samozrejme i zenam leze nekdy na mozek. A tak neni nic jednodussiho hledat vzruseni na jinych osobach. To je opravdu to nejmin, co clovek sam sobe dokaze. Jejich zena by pravdepodobne byla nesmirne pritazliva pro jineho, vy treba ne. Ale ona ma jiny cil.

Umeni je, snazit se neco pro vztah udelat, udelat ho zajimavym a zvlastnim, a neublizovat druhym lidem. malokdo na to ale ma, at uz vlohy, ci rozum.
Az dojdete tam kam ja, tak si zatleskejte.
Zastavam se i tech zen, ktere se snazi zachranit rodinu, ony vi proc. Ano, stava se, ze chlap je skutecne nestastny, a chce odejit. Ale to se pozna hned, jak kdo co mysli vazne. Ledacos mam za sebou, a nikdy bych si nedovolila jakkoliv soudit chovani zhrzenych zen. Nikdy totiz nevite, kdy se na tu druhou stranu dostanete.

Sněženka (Čt, 18. 1. 2007 - 12:01)

Myslela jsem,že podvádí taky.

Eva (Čt, 18. 1. 2007 - 12:01)

To Sněženka: To chce klid. Ono se těžko smiřuje s vědomím, že mám doma bezcharakterního chlapa, který myslí především na sebe a na své zájmy. P. je nejspíš taky podváděná.

Sněženka (Čt, 18. 1. 2007 - 11:01)

To P.Napsala jsem,že není lepší.Rozumíš tomu?

Eva (Čt, 18. 1. 2007 - 11:01)

To P.:
A co bys provedla s tím svým "hrdinou"?

P. (Čt, 18. 1. 2007 - 11:01)

jak jsem pochopila Sněženko,tak o tobě manželka ví.tak se není co divit,že ti dává různá jména.já osobně,když bych přišla na milenku,tak ji zaživa stáhnu z kůže.to mi věř

Dana (Čt, 18. 1. 2007 - 09:01)

To Sněženka.Jaké neočekávané věci?

Sněženka (Čt, 18. 1. 2007 - 09:01)

V podstatě mi to jedno zezačátku nebylo.Děti jsou vždy na prvním místě!O manželce jsem si myslela,že je to v podstatě taková normální ženská jako já.Pak se ale stalo tolik neočekávaných věcí,že jsem se nestačila divit jaká je to vypočítavá ženská.Mě dává spoustu jmen,ale na takovou herečku nemám ani já!Manželky dokážou být daleko zákeřnější než my.Mají vše dokonale spočítané.

Eva (Čt, 18. 1. 2007 - 08:01)

To Milenka, eva, Sněženka:
Přesně tak!! Dávám bod.

Sněženka (Čt, 18. 1. 2007 - 07:01)

Já jsem měla velké výčitky vůči jeho ženě,než jsem zjistila,že je daleko horší než já.

eva pro milenku (Čt, 18. 1. 2007 - 07:01)

já tě prudit nebudu,protože máš úplnou pravdu.taky po milenci nechci,aby se rozváděl,jeho děti mě nezajímají a jeho žena taky ne.je to jeho svědomí,co dělá a proč to dělá.mně je hezky a víc mě nezajímá.od toho přeci milenci a milenky jsou.pro hezké chvilky a ne kvůli starostem o jeho děti a ženu.a výčitky?ty by snad měl mít on a ne milenka.jsou to jeho děti a jeho žena,ne moje.

Milenka (Čt, 18. 1. 2007 - 04:01)

Jenze nam milenkam
je jedno ze pak rychle odchazi, naopak nam to vyhovuje!!! Kdyz to s perem umi, je skveli spolecnik a sem tam prihodi nejakou korunu tak co vic chtit? A ze po sexu odchazi rychle za zenou? A ja ji jako mam zavidet? A co? Ja mu nezehlim, nevarim, o jeho deti se nestaram. Od toho jsou tu ty manzelky:}}

A pro V: co je mi do jeho deti? Pokud mu na nich tak zalezi tak at v rodine zustane, ostatne ja po milenci taky nechci aby se rozvadel. Hlavne at si zhrzene manzelky uvedomi ze deti nejsou duvodem proc ve vztahu setrvavat. Kdo drzi rodinu pohromade jen kvuli detem to stejne pozdeji odsere a rodina se tak jako tak rozpadne. A zenac? Co to znamena? To ze mate na prste svatebni prstynekj jeste neznamena ze je vas majetek!!!!

Uprimne kdyz se dam s nekym dohromady tak je mi sum a fuk jestli je zenatej nebo ne. Kdyz to chce i on tak co, jsme dospeli lide muzem si delat co chceme. A jestli podvadi zenu ktera je na nej hodna, to neni moje vec to at si s nim vyridi ona. Tak at ted me muzete zacit prudit.

Nevěrná. (St, 17. 1. 2007 - 17:01)

Proto se radši pomiluju a hurá ke svému miláčkovi.Milenec je prostě jenom milenec.Holky berte to jako chlap.Všude dobře doma nejlíp!

Eva (St, 17. 1. 2007 - 06:01)

Fňukání chlapa, jak žije jen ve formálním manželství, jak ho žena nechápe a dáááávno spolu nespí, to je obehraná písnička. Bylo by určitě zajímavé, poslechnout si taky verzi té manželky.
Ono je vůbec něco jiného (jak píše "manželka nad věcí") žít denodenní všední život a nebo jen tak se s někým sejít, pomilovat, pokecat a pak nazdar.

manželka nad vě (Út, 16. 1. 2007 - 21:01)

asi to musí být pro některé muže peklo,zvlášt pokud oni sami by to neměli na co natočit,no ted vážně mám spíš pocit že se tím ospravedlnují ty spasitelky milenky bez kterých by mnozí muži byli tak neštastní..tak se přesvědčují jaké jsou hvězdy oproti manželkám ,ale budiž..ale ani jejich skvělí ženáči nejsou vždy čupr,třeba po ránu..ale to oni vlastně vědět nemůžou ,když od nich po výkonu co nejdřív odejdou.

Reklama

Přidat komentář