Reklama

jsem milenka ženatého muže

Baruna (Čt, 30. 9. 2010 - 17:09)

vždyť se na sebe...Zkuste se prosím nehádat. A neurážet Radomile. Přece i sebeblbější diskuze na sebeblbější téma má v určitou chvíli svůj význam a smysl a pak je škoda ji pokazit. Takto tady zkrachovala spousta diskuzí. To je jedno, zda píše Markéta nebo jinak, já bych si nejprve její věty přečetla a zamyslela se nad nimi-dělám to tak s každým příspěvkem.

Radomil (Čt, 30. 9. 2010 - 17:09)

tak nám to dokaž odkopnutej...neni třeba dokazovat,všichni tě tu už znají. Že se teď hystericky nesměješ ty prčááááá magore.

Radomil (Čt, 30. 9. 2010 - 10:09)

ty tu svojí tupost nezakreješ jinou přezdívkou.Vypatlaná děvko.Hulíš chlapům za prachy, to je teprve k smíchu.

Radomil (Čt, 30. 9. 2010 - 09:09)

nebud naivní...ale no ták Yossko se stydíš za sebe,že sem píšeš jako Markéta?

Karel (Čt, 30. 9. 2010 - 09:09)

No on ležel v tom křoví na...kdo neměl mravence v kalhotách,neví co je láska.

Simona (Čt, 30. 9. 2010 - 08:09)

nebud naivní...No on ležel v tom křoví na teplým,měkkým. Co by utrácel za hotel,chytrej chlapec

Simona (Čt, 30. 9. 2010 - 08:09)

svobodná-ženatý, jste pouze madračky, pro samce, co hledají zpříjemnění.Semtam dáreček a kytička , aby holka koukala jen na mě. Použít zahodit.Jestli čekáte romantiku, tak většinou je z toho jen velká ostuda nebo zklamání. Pokud jsou tam ještě děti, můžete si být jisté, že vám život nachystá to samé, ale pak nebrečte.

Bara (Čt, 30. 9. 2010 - 08:09)

Baro, nezlob se, ale tvoje...Hano, jo, mozna na prvni precteni to tak vypada, ze mam jiny nazor, ale nemam a nikdy mit nebudu. Jsem uz dlouho vdana a vim co manzelstvi obnasi, ale Ty svobodne o tom nemaj ani sajnu. Proto, kdyz uz milence nebo milenku, tak at si hledaj mezi svejma. Bylo by to urcite ferovejsi, kdyz ma zenatej vdanou, jsou na rovnake pozici, ale kdyz svobodna si vomota zenace, automaticky ho stahne na svou stranu po vsech strankach, nevim, jestli rozumis.Ma vic casu, prazdnej bytik vetsinou atd. Zenatej se od vdanej po chvilce sexu vecsinou nahli domu, od svobony ne, proc taky? Uj nazor je, kdyz uz nevera, nebo za dlouha leta v manzelstvi je sex kolikrat o nicem pro oba, tak aspon at to je vyrovnani. Jo, jenomze starej divek je jako maku a takove shrabnou cokoli, co jim prijede do cesty a samozrejme, ze takova svobodna a casto mnohem mladsi milenka ma proti vdane jenom navrch, ale i ta husa bude jednou stara a opustena manzelka, co se vytesuje, ze si uziva se zenacem, jak je k ni pozorny a pritazlivy. Podporujete muzskou jesitnost a ulehcujete jim zivot na maximum i tak ho mnej proti zenskejm mnohem lehci a krasnejsi.

Maraska (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Přesně :-) Asi se pro...No jo - jsme tu jak na kopírce, tak dobrou noc, příště to dopovíme.
:-)

Recy (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Ahoj Recy, vztah má podle...Přesně :-) Asi se pro dnešek měj, protože tahle "fórum-lady" zase září, řádí a přispívá :-D Ale třeba tě také v bílých polích diskuse ulovím :-) Máš pravdu, dokud jsou oba spokojení. Právě přemýšlím, jestli ještě je? Byla jsem zvyklá na něco jinýho, sms, emaily byly hodně intenzívní celých 11,5 měsíce a najednou "výročí" a trochu změna. Asi bych měla přestat řešit. Ztratit ho zatím nechci. Uvidíme, jak se věci vyvinou :-) Není jen milenec, ale i dobrý kamarád a přítel, vlastně se milencem stal až po půl roce od seznámení.

Maraska (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Ignoruji :-) Mně je...Ahoj Recy, vztah má podle mě trvat tak dlouho, dokud jsou v něm oba spokojení.
To víš, ty sms a maily nemůžou být stále tak intenzivní jako první měsíce - ale i tak může vztah splnit svůj účel.
Líbí se mi, že tvoje, Tininy a ostatních zprávy tady teď lovím jako rybičky.

Recy (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Pokaždé příjde s velkou...Máš štěstí, tak si ho užívej, žijeme opravdu jen jednou.

Recy (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Recy, musíš to igorovat a...Ignoruji :-) Mně je ukradená a vždy sjíždím ostatní příspvěky. My se měli vidět minulý týden, ale nakonec vše z mé strany padlo. Jinak mi volá skoro denně a taky ráno a večer píše sms, ale už nejsou takové jako byly dřív, jakoby cítím změnu (to bude voda na něčí mlýn - víme asi čí :-) ). Asi jsem ten případ, že než bych nechala ukončit jeho, raděj ukončím sama. Na druhou stranu si zas říkám, proč bych se připravovala o ty pěkné chvíle. Chtěla jsem se ho dnes zeptat, zda se něco děje, on tuší, že něco řeším, naznačila jsem, ale nepřipustil, abych se zeptala - prý jestli ho chci rozlobit, no tak nevím. Víš, vždy jsem nevěru odsuzovala ... nikdy neříkej nikdy.

Tina (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Tino, to je zvláštní, mně...Mně ten jeho příspěvek, že dává dárečky, ale pak ten další, to už není ten můj :-) I když poslední věta, že to je život, by se k němu taky hodila. Myslím, že kdybych ho nechala, řekne také jen, to je život :-)

Maraska (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Ženatý chlape, jsi podobný...Tino, to je zvláštní, mně ten chlap zase připomněl jednoho kamaráda.

Maraska (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Recy, musíš to igorovat a reagovat jen na to, co má hlavu a patu - to jsou moje zkušenosti.
Já taky dostávám dárečky i dárky, mám z nich radost, hlavně proto, že jsou od něj.
Taky se moc často nemůžeme vidět, dnes mi ale zavolal, že by se brzy rád sešel, že mu chybím, tak to musím nějak vymyslet.
O skončení neuvažuju, máme vyrovnaný vztah, nežárlíme na sebe - není proč.

mici (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Ráda bych upozornila na...jdi do řiti paranoido, koho zajímají tvoje problémy

Recy (St, 29. 9. 2010 - 20:09)

Milenko mám poslední dobou podobné pocity. Dokonce přemýšlím, jestli nebude lepší vše skončit. Jinak nás také jako Zuzanku dělí moc kilometrů, skoro rok jsme se vídali 2x do měsíce, někdy i 3x, ale teď to okolnosti nedovolují. Dárečky mi nosí, jinak hodně podobná situace. Ale tady si člověk moc nepokecá, nechce moc rozvíjet téma, protože se spustí smršť příspěvků některých jedinců :-)

Maraska (St, 29. 9. 2010 - 19:09)

Jste tu někdo ještě?

Tina (St, 29. 9. 2010 - 19:09)

Myslim na ni porad. Darecky...Ženatý chlape, jsi podobný tomu mému, až mě napadlo, jestli nečtu jeho řádky :-)

Reklama

Přidat komentář