Reklama

jsem milenka ženatého muže

ano tak (So, 25. 12. 2010 - 19:12)

jasně že se to děje ....pze chlapi jsou magoři, kteří něvědí co dělají...jsou to jen spermie bez mozku........a děti to pak odnášejí...... a takový blbý ženský jako Bety ty magory berou vážně ......

hi hi (So, 25. 12. 2010 - 16:12)

bety ty vůbec nic o životě...Ty pošahaná Yossbábo, ty tady pomlouváš chlapy jenom protože tě žádný nechce a nikdy nechtěl.... hi hi prčá....Markéto Sommerová ze Stodůlek...stará bábo na ocet...hi hi prčá!!!!!!!

Mirek (So, 25. 12. 2010 - 16:12)

Holky napište proč máte milence-hledáte větší penis,je to pravda.

Bety (So, 25. 12. 2010 - 13:12)

Bety o tom ví minimálně...Ano, takhle jsem to myslela. Jsem ráda, že byl můj příspěvek pochopen ;)

A i když někdy k tomu oplodnění, ať už náhodně nebo chtěně dojde i ve skutečnosti, je snad více párů ženatý-svob.milenka, kde tato představa jenom dodává na "šťavnatosti", ale reálně zvítězí zdravý rozum a zodpovědně se používá ochrana.

Hele Josko, (So, 25. 12. 2010 - 13:12)

bety ty vůbec nic o životě...Bety o tom ví minimálně to, že byla narozdíl od tebe u toho rozsévání.
Myslím, že ona chápe, že to dobře není, jen tady píše, že se to děje.
A já můžu taky potvrdit, že se to fakt děje.

(So, 25. 12. 2010 - 11:12)

bety ty vůbec nic o životě nevíš........jak rajcovní představa ?? Víš co to je když dítě nemá tátu ? Jakej je to asi život, když pak táta nění doma a rodinu má jinde.
Bohužel řada těch magorů, který tahle situace vzrušuje to dítě udělá, jen proto, aby si užili svou touhu.
To je stejný jako kdyby pedofil zneužil dítě a pak říkal, jakej to byl rajcovní zážitek.
Ale chlapi nejsou normální, jsou to jen obyčejný spermie a tak je třeba k nim přistupovat........rozum u nich nehledejte.

Bety (So, 25. 12. 2010 - 10:12)

To "zalíbení" v rozsévání semene, my ženské asi nepochopíme. Ale je to docela častý jev. Hodně mužů to vzrušuje. I mého milence.
Když mají doma ženu, která už děti mít nechce, nebo nemůže, je po přechodu... je pro staršího chlapa určitě vzrůšo, že ještě dokáží oplodnit mladou kočku.

No, (Pá, 24. 12. 2010 - 22:12)

Inko, Betty:
No, psal jsem,...asi blbec nejsi, ale doma bych tě nechtěla. Jsi taky tak trochu ješitnej namyšlenec, co si myslí, že jeho posláním je rozsévat své skvělé semeno a plodit další namyšlence ke své slávě tady na zemi. Takovej ten, co si myslí, že jeho ejakulát je božský nektar a na vlastní hovno v záchodové míse s láskou pohlédnou, než je s povzdecham spláchnou-takový jako ty ošukat, vyvětrat portmonku a zdrhat.Studentkám imponovat můžeš, to jo, než dostanou rozum a budou chtít založit normál rodinu-ale o to ti asi jde, jen šukat mladý maso. Povrchní svět.

Inka (Pá, 24. 12. 2010 - 22:12)

Inko, Betty:
No, psal jsem,...podívaj Neznámý-tady prachy taky přece neřeší všechno-dáš té milence a děcku, které jí upleteš prachy a tím je hotovo ? Občas je navštívíš-a co ta holka ? Jak by k tomu přišla ? S děckem převážně sama-to prachy neřeší-prej tatínek na montážích ... pěkně podělaný život, peníze snad nejsou všechno. Pak by si musela najít stálého tatínka,chlapa, který by měl rád ji a děcko a o to děcko se staral v nemoci i zdraví, žil s nimi, byl s nimi na vánoce, dovolené, svátky, narozeniny, výlety ... ty za vším vidíš prachy, sorry, je to na tobě znát i tady na virtuálu, čiší to z tebe, máš pocit, že za ně koupíš vše a dost tady stavíš na odiv, že je máš a rozjařeně uvažuješ, jaké by to bylo tam i onde zapustit tvé semeno, nemám ráda typy jako jsi ty a kdybych tě znala, tak bych z tebe akorát vytáhla prachy a poslala tě někam, takoví jako ty se k ničemu jinýmu totiž nehodí-dítě bych si pořídila se zodpovědným chlapem, ne namyšleným ženáčem, klidně ne movitým, ale normálním a zodpovědným.

XY (Pá, 24. 12. 2010 - 20:12)

Inko, Betty:
No, psal jsem,...jses uz trapnej debil!

Neznámý (Pá, 24. 12. 2010 - 16:12)

Inko, Betty:
No, psal jsem, že mi připadá rajcovní ta představa. Vás nevzrušuje občas i něco, co skoro jistě nikdy nezažijete?

Je mi jasné, že kdyby se to stalo opravdu, že by najednou sranda skončila. Bohužel bych se asi nemohl úplně rozpůlit mezi dvě ženy a mezi dvě rodiny. Své dítě bych ale samozřejmě zajistil a snažil se o něj starat, co by to šlo nejlépe. Určitě bych ho zajistil násobně více než je český průměr, ale ano, tatínka by doma mělo málo - prostě tatínek pracuje na montážích ....

Neznámý (Pá, 24. 12. 2010 - 16:12)

Tak milé milenky ženatých mužů, přeju vám hezké Vánoce - pokud to alespoň trochu jde, když jste zrovna samy a váš ženáč musí být zrovna doma s rodinou.
A líbám tímto svou milenku, která naštěstí není sama, protože opustila koleje a vyrazila domů k rodičům jako hodná dcera - která jistě nemá staršího milence a pilná studentka. Doufám, že se jejím rodičům budou líbit dárky, které jsme společně vybírali.
Takže holky a ženské, nějak si ty Vánoce také užijte, děkuji vám za všechny vaše ženáče!

Inka (Po, 20. 12. 2010 - 15:12)

Inuš, tvůj odhad je...ano, děti všechno mění. Co děláme, děláme především kvůli nim. Nejprve myslím obecně v životě na ně, pak na sebe. Přesto jsem jednou myslela především na sebe a uklouzla a dlouho mně to bude mrzet, protože jisté věci se nepodařilo utajit, jak jsem naznačovala.
Přeji hodně štěstí ....

Bety (Po, 20. 12. 2010 - 15:12)

Bety, v tvém příapdě ti...Inuš, tvůj odhad je správný. S manželem jsme tohle téma prokomunikovali nesčetněkrát, dokonce bral chvíli i nějaké podpůrné preparáty, ale bez valného účinku...

Snažím se o maximální diskrétnost, ale pokud přece jen dojde časem k nějakému odhalení, bezvýhradně se podvolím manželově vůli, pokud bude chtít, abych odešla.

Kdybychom měli děti, zřejmě bych uvažovala jinak.

Inka (Po, 20. 12. 2010 - 15:12)

Bety, v tvém příapdě ti jistě doma chybí něco hodně podstatného. Asi jsi na to téma už s mužem mluvila a vaše potřeby jsou prostě odlišné. Pak hledáš to, co je k životu hodně důležité jinde a dá se to pochopit a dokonce je možné předvídat, že v daném případě by možná i tvůj muž jisté věci pochopil. Pokud ve svazku nejsou děti, je všechno docela jednoduché, protože chováním rodičů netrpí nevinní. Tvoje počínání se dá pochopit. Přeji ti upřímně, abys na pusu nepadla, jako se to stalo mně, protože se mi vstávalo těžce a jde se dál těžce, nicméně to bude muset jít.

Bety (Po, 20. 12. 2010 - 14:12)

Bety-měla jsem to jako ty....Inko, co neprožijeme teď, v tento okamžik, neprožijeme už nikdy.
Mé oblíbené latinské moudro zní:

"Carpe diem quam minimum credula postero."
překladem: "Užij dne a nic nevěř budoucnosti"

Nechci se s manželem rozejít jen kvůli našim velmi rozdílným sexuálním potřebám, až kdyby nebylo zbytí... Protože jinak si s ním velmi rozumím. Ale nehodlám obrůst mechem. Děti nemáme.
Milenec u mě není jen nějaké povyražení, jak se stává, že člověk neví roupama co by... ale opravdová potřeba, až nutnost. V podstatě si myslím, že i manžel tuší, ale nekomentuje.

Nehodlám se ospravedlňovat. Pokud, jak se říká lidově, padnu na hubu, tak na ni padnu, zvednu se a půjdu dál.

Inka (Po, 20. 12. 2010 - 14:12)

Inko, Hanko, ano, psala jsem,...Bety-měla jsem to jako ty. Ale jsem starší. Už to slovo zpestření - tehdy to byl důvod, taky jsem moc potřebovala kamaráda, připadala jsem si opuštěná, byť mám rodinu-ale ta žije svými zájmy. Dnes mám při jeho vyslovení - toho slova zpestření - husí kůži. Pokud manžela milejeme, není důvod si nic zpestřovat, riskuje se tím moc. Nevěra se u mně provalila, jako skoro každá dříve nebo později a to peklo bych ti nepřála. Všechno to pochází z toho že ani my ženy si často nevážíme skutečných hodnot. naši muži i děti mají právo na svoje zájmy a životy, manželé nejsou naším majetkem a jít do nevěry z momentální potřeby si zpestřit stereotyp a mít kamaráda není dobrý nápad.

Bety (Po, 20. 12. 2010 - 12:12)

ahoj Hanko-pokud Bety bere...Inko, Hanko, ano, psala jsem, že bych se obešla bez nich bez obou. Je to pravda. Neříkám ale, že s lehkým srdcem.

Jak jsi to Hani "hezky" napsala, maminka ani tatínek mi nepomůžou, mám už jen jednoho rodiče naživu a tomu vychází důchod tak akorát, naopak ještě se snažím přilepšit.
Ve svých třiceti letech jsem si zvládla vybudovat jistou kariéru a solidní finanční základ, takže existenční problém mi nehrozí.

Jak to mám s city, to už jsem, tuším, v nějakém dřívějším příspěvku psala. Milence beru jen jako milého kamaráda, zpestření, zdroj sexuálního potěšení.
K manželovi cítím hlubší pouto.

Nepřeháníte tro (Po, 20. 12. 2010 - 12:12)

Neznámý říkal, že ho rajcuje ta představa, ne že by to chtěl realizovat.

Inka (Po, 20. 12. 2010 - 10:12)

Nevím, proč by ho měl...Hmmm. Mně vidina úbytku peněz nerajcuje, ale holt to vidím jinýma očima. Jen té milenky by mně bylo líto, tak zbabraný život - ale podle toho, co její milenec píše je to chytrá holka, VŠ, ta si určitě nenechá zničit život nemanželským děckem a vidinou života svobodné mtaky kvůli rajcu kohokoli ...

Reklama

Přidat komentář