Reklama

kleceni deti v koute

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Ten přitroublej anonym není ani sto vymyslet jednoduchý nick:(

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Jaká schíza? Jste zvědaví, Katka nám to jistě vysvětlí, tak nededukujte!
A ještě k tomu domácímu vězení, s tím taky nesouhlasím, dítě by mělo chodit ven každý den, omezovat ho v pohybu mívá vedlejší účinky i následky!

Návštěvník (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Ta kráva Andy je rozlezlá všude.

Tomáš (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Že by schíza?

Eva (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

To se asi někdo seknul při klonování.

Tomáš (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

No že Katka je nějak pilná žačka, když chodí do školy i o prázdninách :-)

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Jsou a co???

Tomáš (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Tedy jen na skok, ale nejsou dneska náhodou prázdniny???

http://www.msmt.cz/Files/HTM/VKJKOSR2007_8.htm

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 15:10)

Ahoj Kačí: máš v tom trochu zmatek, ani se ti nedivím:)) Moje máma má představu, že když si zakouřím, tak ležím někde úplně sjetá, nehybnoucí a snad i s pěnou u pusy...ne, to ona by si nikdy nezakouřila, nemá to přece zapotřebí, je vyrovnaná a schopná, jak říká:))
To moje babi, která se mě snažila pochopit, zvládla zbavit se předsudků a jednou si semnou čudla, bylo to celkem legrační, dost jsem ji šetřila, páč jsem zrovna měla dobrej model, tak aby se jí to nezalíbilo:)) Dělám si samozřejmě prču, šetřila jsem si, aby ji to nazabilo, ale přesto, aby nějaká intoxikace vznikla! Smály jsme se jak dvě střelený koroptve, bylo to fajn:))Od té doby mě za trávu neodsuzuje, i když říká, že bych taky nemusela kouřit každý večír:) No, nemusela, ale já chci:)
Nejen s tou žehličkou se to má tak, že 3x varuju, upozorňuju a objasňuju před nebezpečím, ale když neposlechne...nic jiného nezbývá, jináč by se nezbavila pokušení!
Máš recht, že plešoun bude trpět nějakými svými mindráky, nejspíš taky z dětství, tak si je teď na vás léčí, ale na druhou stranu, taky bych z vás už byla otrávená, ale když si neumí sjednat pořádek a něčím vás zaujmout, nedivím se, že nemá respekt!
Nenechám si srát na hlavu a ty si taky nenech, je ovšem důležitý, nesrat na hlavu ani druhým...jednám na férovku, bez skrupulí!
Myslím, že to je jednou z vlastností, za kterou si mě lidi váží, možná i proto mi jde dobře management, umím jednat s lidmi.
Kačí, pravdou je, že škola ti dělá problémy, poslední dobou máš dost špatné známky, nejsem tvoje máma, ale taky po dceři budu vyžadovat něco za něco...jsem ochotna upustit uzdu a jít s ní na konzík, ale chci vidět alespoň snahu, jináč to nejde! Pamatuj, co jsem ti říkala o té rovnováze, bez rovnováhy se neudržíš, bez rovnováhy to nefunguje. Mamka ti možná uleví a bude se ti snažit rozumět, když uvidí, že ty rozumíš jejímu přání, což určitě je, abys měla dobré známky. Budeš se divit, ale rodičům skoro o nic jiného nejde. Když je zlepšíš, určitě i v mnohém vyhoví ona tobě! Přeju ti to a držím palce, koukni na to učení, nejsi přece žádnej debil! Učení, mučení...já vím, ale jednou se ti bude škola hodit!

Mony (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Koukám se na ty vaše hádky,
na plytký argumenty vratký
a špínu z hnusný lidský skládky,myšlenky černý, slova hladký.
Na pomluvy, duševní zvratky,
ten slovní šerm, odporný hrátky,
na tváře zkyslý, hned zas sladký
a lži

Katka (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Čauky tak sem po dlouhý době zas tady fakt sorry že sem dlouho nebyla jenže to fakt o přestávkách ňák nestíhám. Jéje tady se toho napsalo ani nestíhám číst. No příde mi Andy že si to musela mít taky dost těžký. Ale líbí se mi že si nenecháš srát na hlavu děláš si co chceš žiješ podle sebe. To asi jiný votravuje a vadí jim to to nechápou sou jiný. Taky supr jak píšeš že si sama travku doma pěstuješ. To je odvážný. To já bych se teda tohle bála že by na to přišli hlavně nemam kde. Kristýna má jednu kámošku která to schání jinak bysme neměli. no já nevim proč je zakázaná na mě žádný blbý účinky nemá spíš je po ní líp. alkohol mě moc nebere zkoušeli sme jednou ňákou vodku a byl to hnus akorát mi z toho bylo na blití. Musíš mít Andy taky supr mámu když si s tebou s tebou dá hulení to bych řekla svojí mámě tak mě zabije. No já sem teďka furt votrávená všechno mě sere. Zavřená doma jak vězeň mamka mě donutila abych si uklidila pokoj a musim se furt učit. Viděla totiž žákajdu teďka je na mě kuli tomu hrozně naštvaná že sem jí neukazovala známky. to eště neví že sem si tam všechno nenechala napsat rači sem řekla že sem si jí zapomněla. Dneska je to úplně podělaný ráno mě vyzkoušela z fyziky dostala sem za 4. Pak sme zase vytočili plešouna protože mi Krista ukazovala pod lavicí fotky v digitálu to ho vyprudilo přišel k naší lavici a řek: vy dvě nány blonďatá a tmavovlasá už mě dlouho pít krev nebudete, okamžitě mi obě dejte žákovskou knížku. Napsal tam matematika

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Jana: jsem tvůrce svých myšlenek a mé myšlenky určují můj svět. Nepřemýšlím nad schízou, nesázím si její pravděpodobnost do podvědomí, tudíž ji nemohu sklízet z vědomí!Asi vysoká politika, co? Na mozečky při zemi:))
Co je "normální" ???
Ty jsi normální, já jsem normální, Katka je normální, všichni jste normální...
kdo určuje meze v normálu?

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Pravda, zapomněla jsem se podepsat, ale snad jste mě všichni poznali:))

Andy (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Neoblíbená: nezahazuj se a neshazuj se! Na to jak jsi stará, jsi pořád dost sprostá!

Oblíbená (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Andy, zapomněla jsi se podepsat. A musím tě umravnit. Nic o koledování jsem nepsala ! Jsi mimo mísu a nějak se ti to plete. A ty nekonečné diskuze s tebou jsou jen o hovně.

Jana (Čt, 25. 10. 2007 - 14:10)

Andy co to meleš za blbosti? Prý nebudu schizofrenní nemám k tomu vlohy.
Tak aby ses náhodou nespletla. K tomu abys byla schizofrenní ti stačí jedna malá mozková mrtvice, která tě může, opkuju může postihnout KDYKOLIV, KDEKOLIV A V JAKÉMKOLIV VĚKU. A jsou různé možnosti - zůstaneš ochrnutá, málo pohyblivá, nebo budeš schizofrenní. Znám to z vlastního okolí - může to postihnout i naprosto zdravého člověka. takže nikdy neříkej nikdy.
K tvým dalším "radám" se ani vyjadřovat nebudu, nemá to smysl, mluvím pouze s lidmi, se kterými má cenu mluvit. Ale jsem ráda že jsem si tuto diskuzi přečetla, potěšilo mě že sem píší i normální lidé, dokonce i mladé holčiny, jejichž příspěvky zněly už v jejich věku opravdu rozumně.

Návštěvník (Čt, 25. 10. 2007 - 12:10)

Anonymko Verčo: já cítím, že se mě snažíš pochopit a vím, že ty si nic nepsala o kláves. zkratkách ani o rozdvojené osobnosti, odepisovala jsem najednou všem, snad v tom každý našel odpověď na otázku, kterou mi položil:)
Nebudu schizofrenní, kdybych k tomu měla vlohy, jsem dávno! Mám to v hlavě už srovnaný, jsem tu jen, abych podpořila jiné tápající a nepochopené duše!
Koledovat chtěla neoblíbená, ale zapomněla, že na koledy ještě chvíli čas:))

MM (Čt, 25. 10. 2007 - 12:10)

Tak dík, Tomáši za ochotu, přečtu si to v pondělí, za chvíli odjíždím na dovču, ale určitě mi to napiš, zajímá mě to, je jedno, jak to bude dlouhé, ráda si přečtu...

Návštěvník (Čt, 25. 10. 2007 - 12:10)

Andy, já jsem nepsala ani o klávesových zkratkách, ani o tom, že bys měla být rozštěpená osobnost. Jen jsem podotkla, že tu schizofrenii ještě klidně můžeš dostat (samozřejmě bych Ti to nepřála). To, že ji nemáš teď ještě nic neznamená.
Ale s tím slepováním článku bez udání kontextu máš pravdu. Sebelepší myšlenka může takhle vyznít úplně jinak. A pokud si někdo vypulčil tvé příspěvky měl se pod ně podepsat a udat, že se jedná o citaci.
O koledování jsem nic nepsala. Ale myslím, že tříkrálová "Koleda" Katolické charity je docela pěkná věc. :-) .

Tome, ale já nemám auto! :-) :-) :-)
A vzhledem k mým řidičským schopnostem mi je ani nikdo nepujčí :-( :-)

Tomáš (Čt, 25. 10. 2007 - 12:10)

MM: určitě Ti odpovím. Ale za chvilku mám dost důležitý jednání a ta odpověď bude trochu delší. Takže odpoledne nebo až večer. Dík za pochopení :-)

Reklama

Přidat komentář