Reklama

Obrezaný penis - názory žien

pepas (Ne, 19. 6. 2011 - 15:06)

Ta obřízka v dětství je pěknej nesmysl. Když se to někomu líbí, tak si to nechá udělat podle sebe v dospělosti a ne, že automaticky vezme děti, které ani nemůžou rozhodnout, jestli to chtějí, rovnou pod kudlu. A pro Petru jedna věc. Nevím, jak to myslíš, ale určitě by to Jana udělala, protože by jim "jen nechala upravit klitoris" a nebo je to feministická čůra, co obřízku u kluků provedla, aby si léčila nějakej komlex(třeba se jí to líbí - je úchylná), a proto by nikdy holkám nedala poštěvák zbavit předkožky tak, jak to udělala u kluků. Výsledek je úplně stejný, tak co rozhoduje o tom, že u kluků je to normál a u holek ne, žeby pitomost?! Tak proč je obřízka předkožky klitorisu tak divná a některé dámy ji vnímají jako trestný čin. Ať Jana běží honem na obřízku ať ví, jak se po světě běhá s blbým pocitem, že má poštěvák venku a nemá předkožku, kde má být, kvůli nějakému zvrácenému rozmaru. Jiná věc jsou lékařské důvody, jako když poštěvák nebo penis nejde ohrnout, nebo má moc dlouhou předkožku, ale to se Jany stoprocentně netýká. Měla by myslet víc ohleduplně.

Petra (Ne, 19. 6. 2011 - 13:06)

Jano a nechala bys i svým dcerám obřezat předkožku?

Jana (Ne, 19. 6. 2011 - 01:06)

Jani to,že jsi nechala...Ďakujem za podporu Market, aspoň niekto to chápe. Predpokladám že si takisto spokojná s tým.

xyz (So, 18. 6. 2011 - 23:06)

Sakra, tady se už našlo ženských, které mají dva kluky a oba jsou obřezaní. Anebo je to jedna a pořád ta samá ženská? A žádné kluky (naštěstí) nemá? :-)

Markéta (So, 18. 6. 2011 - 12:06)

Jani to,že jsi nechala obřezat svýmu synovi penis není určitě nic špatného.Já mám 2 kluky a oba jsou obřezaní

jovi (Pá, 17. 6. 2011 - 06:06)

Nikoho som nemrzačila, len...Ono je taky dost stránek v angličtině, kolika Američanům pak z toho šíbe a znaží si nechat zhotovit předkožku zpět. Možná, že ti jednou "poděkuje"

Jana (Pá, 17. 6. 2011 - 05:06)

Nikoho som nemrzačila, len som mu nechala upraviť penis za to hneď nemusíte zo mňa robiť ubožiačku.

xox (St, 15. 6. 2011 - 19:06)

Samozrejme že má právo...Řekl bych, že klitoris, je ještě nicotněkší kousíček kůže, než předkožka. Jediný rozdíl je v tom, že v případě klitorisu by mohlo jít o tebe, a to se ti nelíbí, zatímco muže by jsi klidně mrzačila, že? Jsi prostě jenom ubohá samice hovězího skotu.

Michal (Út, 14. 6. 2011 - 20:06)

Už jsem ti psal, že jsem se rozhodl. Máš smůlu. Ještě vymyslím, co jí nechám vytetovat. Přece ji nenechám, aby o svém těle rozhodla sama. To by tak hrálo.

Jana (Út, 14. 6. 2011 - 20:06)

Už som písala že ženská a mužská obriezka je veľký rodziel. Ženskú by mali zakázať, tá je na rozdiel od mužskej skutočne mrzačenie.

Michal (Út, 14. 6. 2011 - 19:06)

Paráda. Obřežu svou dcerku a nechám ji potetovat. Už jsem se rozhodl.
Kdo jiný by o tom měl rozhodovat než já, že.

Jana (Út, 14. 6. 2011 - 19:06)

Samozrejme že má právo aspoň do veku kedy má právo sa rozhodnúť sám. Dovtedy by kto iný mal mať právo okrem rodičov?

A mužská a ženská obriezka je trochu dosť rozdiel. Ženskú nepodporujem v žiadnom prípade a pochybujem že sa to niekomu páči, odstraňujú pri nej klitoris čím žene znemožňujú dosiahnuť orgazmus a je to dosť veľký zásah na rozdiel od mužskej kde sa odstráni smiešne malý kúsok kože.

Michal (Út, 14. 6. 2011 - 18:06)

No já teda jen zírám, jak si nějaká matka může myslet, že má právo rozhodovat o něčím těle. Ještě že moje je rozumná, protože to bych jí nikdy neodpustil. Nedovedu si představit, že by tak nevratné rozhodnutí nenechala na mě. To je jako kdyby mě nechala v dětství udělat tetování. Nepochopitelné.
Podle Janiny logiky mám teda asi právo nechat obřezat svou dceru. Jen tak, protože se mi třeba líbí obřezané ženy.

Jana (Út, 14. 6. 2011 - 18:06)

Samozrejme že je jeho ale snáď mám právo rozhodnúť o jeho vzhľade, tak ako sa matka rozhodne že nechá prepichnúť uši alebo podobne.
Len preto že dbám o syna som kurva?
Okrem toho je už dospelý, alebo skoro dospelý a nikdy sa nesťažoval.
A jasné videla som tie fotky tu, len za to že to boli fotky z nejakého zrazu úchylov automaticky keď má niekto obrezaný penis natiahne sa do teplošských handier a bude s ním behať po vonku? To je akoby tu dali fotky napríklad odfarbených štetiek, potom každá s odfarbenými vlasmi je štetka?

Hana (Út, 14. 6. 2011 - 17:06)

Je to tvůj penis, nebo toho kluka? Jak můžeš vědět, co se mu bude líbit až bude dospělej?
Třeba ti za to jednou urazí hlavu ty čubko.

Ty máš obřezanou cundu? Pokud ne, tak jak si dovoluješ to dělat někomu jinýmu kurvo?

Fotek obřezaných šulinů je tu několik a líbit se to může snad jedině úchylné děvce.

Jana (Út, 14. 6. 2011 - 17:06)

Samozrejme že sme ho učili umývať sa, ale isto sa to ľahšie umýva bez prekážajúcej predkožky pod ktorou sa hneď začne znova hromadiť smegma a baktérie vo vlhku. Netvrdím že s predkožkou nie je možné udržiavať hygienu ale bez nej je to jednoduchšie a trvácnejšie. Navyše, tá zlepšená hygiena je len taký bonus, ide o to že obrezaný penis je estetickejší.

Jarek (Út, 14. 6. 2011 - 07:06)

No jestli se vam obrizka libi nebo nelibi je jedna vec, ale bavi me ty argumenty o hygiene.
Co takhle nechat holkam orezat male pysky a postevacek, protoze v tech zahybech je to nehygienicky. Vytrhat nehty, pac se pod nehty muze urrzet spina....Jezismarja snad dite ucime jakse spravne myt nr? A to znamena i stazeni predkozky atd.

Jana (Út, 14. 6. 2011 - 03:06)

Mne sa obriezka vždy páčila a s manželom sme sa nakoniec rozhodli dať syna obrezať. Vôbec by som netvrdila že tým má zmrzačený penis, naopak vyzerá esteticky a nemá vôbec problémy s hygienou takže svoje rozhodnutie by som nemenila.

Oleg (Po, 13. 6. 2011 - 22:06)

Tak pokud nějaká matka nechá udělat dítěti tetování nebo silikonová prsa, tak je to samozřejmě stejná bestie, jako když mu nechá zmrzačit penis. Takové nevratnou věc nemá právo nikdo rozhodnout za jiného.
Takže si vylepšuj co chceš, ale na svým těle.

Co se týče vlasů a nehtů, asi sis při své "bystrosti" nevšimla, že dorůstají, na rozdíl od předkožky.

A tohle podle Olinky vyzerá sexy:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/IMG_3959.JPG

Olinka (Po, 13. 6. 2011 - 18:06)

Russel Crowe říká:...podobnym sposobom by si mohol spochybnit aj kerky-tetovania, piercing, prederavenie ušných laločikov kvoli naušniciam, silikonove prsia, dokonca aj strihanie vlasov a nechtov.

jasné, vobec nič na svojom tele nevylepšujme a vratme sa do pralesu.

muži s obrezanym penisom vyzeraju sexy a aj v sexe su lepší

Reklama

Přidat komentář