Reklama

Borelioza

Dáša (Pá, 22. 2. 2008 - 11:02)

Pro Dadulam: 3-měsíční pauzu mezi kúrami paní Podhorné jsem konzultovala mailem na webu doktorka.cz. Odpověděla mi MUDr. Klaudysová a doporučila právě Renol. Je uveden také na stránce, kde je kúra na doléčení boreliozy, detailněji pak na http://www.001shop.cz/Renol-koncentrat.

Dadulam (Čt, 21. 2. 2008 - 08:02)

A ten Renol zabírá na boreliozu nebo na co vlastně je? A od paní Podhorné teď mám kůru na boreliozu.

Dáša (Pá, 15. 2. 2008 - 07:02)

Zdravím Dadulam: Měla jsem kúru na doléčení boreliózy: http://www.001shop.cz/Boreliosa Hned 2 po sobě. Pak musí být 3 měsíce pauza a v té jsem si objednala Renol. Pak jsem si dala ještě jednu kúru.

Dadulam (Út, 12. 2. 2008 - 12:02)

Zajímalo by mě jakou alternativní léčbu jsi zvolila? Já jsem také prodělala boreliozu. Hodnoty jsem měla už v pořádku,ale nyní se mi zase vrátila. Mám hraniční hodnoty. Jak mám dále postupovat?

Dáša (Po, 28. 1. 2008 - 15:01)

Zdravím Zoufalého, kúry jsem měla po 5 letech léčby antibiotiky (Doxyhexal). Výsledky krve se sice po ATB trochu zlepšovaly, ale pomalu a pak se mi taky stalo, že z hraničních hodnot se mi to zase vrátilo na pozitivní. To už jsem se naštvala a dá se říct, že jsem ze zoufalství sáhla po bylinkách. No a pak jsem šla na odběr a povedlo se. Při dalším kontrolním odběru za dalších 6 měsíců se mi pak už hodnoty udržely.

zoufaly (St, 23. 1. 2008 - 12:01)

dášo, Ty jsi to začla léčit až po pěti letech, nebo Ti to trvalo 5 let s alternativní medicínou?

anna (Čt, 3. 1. 2008 - 00:01)

ahoj vsem,
zda se ,ze nejak vymizely prispevky na boreliozu,asi je to tou zimou,asi nejsou klistata.Prvne bych chtela vsechny uklidnit,ze mit boreliozu,je jako naucit se zit s nepritelem.Zadna legrace.Druhak,nikdy me kliste nekouslo,v krvi jsem nalez pozitivni nikdy nemela,lekari si me predavali od certa k dablu, rkouce,ze jsem simulant,takze kdyz jsem si vydupala lumbalni punkci, ukazalo se,ze muj odhad ,, encefalitida,,....to by odhadl kde kdo,je zasah do cerneho.Verdikt byl ,, borelioza,,.Dodnes tomu neverim, je to deset let.Myslim,ze nikomu neublizim,kdyz reknu ze mi lekari svou nezodpovednosti znicili nejhezci leta zivota,a co bylo nejprisernejsi, naucit se zit,zpocatku pouze zivorit s nemoci.Po encefalitide,kterou se rozhodla jedna p.primarka infekcnih oddelni razne a radikalne, jsem primo na oddeleni po infuzi antibiotik,dostala anafylakticky sok a zesnula, posledni co jsem slysela bylo,jak primarka zarvala ,, adrenalin,,...,,ne me ,jí!,, Cimz myslela me.Neb zmatena sestra chtela píchnout adrenalin pani primarce.Bylo by to k smíchu,kdyby to nebyla pravda.Kdo mel encefalitidu vi,ze bolest hlavy trva dele,v mem pripade 12 mesicu.1 rok v posteli se zatazenyma zavesama,protoze denni svetlo vas rozcupuje.Dalsi dva roky jsem se vzpamatovavala a trnovala chozeni,cteni a psani.Stala jsem se duchodcem.Presla jsem z materske dovolene do invalidniho duchodu.Tezko vam budu licit vsechny problemy s boreliozou spojene,nicmene neverim teto diagnoze.Borelioza jako takove je pro lekare vse co nema jine vysetleni a ma podobne priznaky.Mne se pridaly problemy neurologicke,srdecni atd.Bolesti mam tak uporne,ze nelze spat.Neuzivam leky,neb se mi po anaf.soku vytvorila alergie temer na vsechny leky,z antibiotik me zbyla pouze rada tetracyklinova.Pokud mohu doporucit kazdemu komu lekar sdeli.. mate lymskou boreliozu,hledejte alternativni zpusob lecby,prirodni medicinu,akupunkturu,jogu,byliny.Nesolehejte na klasickoumedicinu,protoze na lymskou borleiozu,ci jak chcete nazvat reakci vaseho imunitniho systemu na ,,jakehosi,, vetrelce, nic neplati.Nespolehejte na antibiotika,pouze vam znici imunitu, ktera vam zbyla.Mnoho stesti a dobrou noc.

Helena (Út, 20. 11. 2007 - 19:11)

Chtěla bych se zeptat, zda můžu mít neuroboreliozu i když v krvi jsem pozitivní boreliozu neměla?děkuji

Návštěvník (Pá, 16. 11. 2007 - 23:11)

Jano - řekla bych, že se jedná o kdysi prodělanou borreliozu, více se zeptej na www.borelioza.cz

Jana (Pá, 16. 11. 2007 - 11:11)

Ahoj,
vyšly mi tyto testy na boreliozu,mohl byste mi prosim nekdo poradit?moc tomu nerozumim a pan Dr.na infekcnim mi rekl jedine a to,at moc nectu o borelii,ze se zbytecne dozvidam nepravdive veci..takze super vysvetleni..kazdopadne se mi casto mota hlava a busi srdce,tak netusim cim to muze byt..v pondeli mam jit na kontrolni testy na borelii.diky moc

Komentář: [KOWG] Borrelia protilátky IgG:
POZITIVNÍ: protilátky proti 4 a více antigenům z
p93-83,p41,p39,OspA,OspC,p18(OspF),p14
HRANIČNÍ : protilátky proti 2 az 3 antigenům z
p93-83,p41,p39,OspA,OspC,p18(OspF),p14
NEGATIVNÍ: protilátky proti 1 antigenu z
p93-83,p41,p39,OspA,OspC,p18(OspF),p14

Komentář: [KOWM] Borrelia protilátky IgM:
POZITIVNÍ: protilátky proti kombinacím antigenů
p41+OspC // p41+p39+p18 // p83+p41+OspA
HRANIČNÍ : protilátky proti kombinacím antigenů
p41+p39 // p83+p41 // p41+OspA nebo
další kombinace
NEGATIVNÍ: protilátky proti 1 antigenu, nepřítomnost OspC

Borrel. IgG P93 [GP93] negativní
Borrel. IgG P83 [GP83] negativní
Borrel. IgG P41 [GP41] +/-
Borrel. IgG P39 [GP39] negativní
Borrel. IgG OspA [GspA] +
Borrel. IgG OspC [GspC] negativní
Borrel. IgG P18 [GP18] +
Borrel. IgG P14 [GP14] +
Borrel. IgM P93 [MP93] negativní
Borrel. IgM P83 [MP83] negativní
Borrel. IgM P41 [MP41] +/-
Borrel. IgM P39 [MP39] negativní
Borrel. IgM OspA [MspA] negativní
Borrel. IgM OspC [MspC] negativní
Borrel. IgM P18 [MP18] negativní
Borrel. IgM P14 [MP14] negativní

BORRELIA Gar.IgM [ BgM] negativní
BORRELIA Gar.IgG [ BgG] POZITIVNÍ
BORRELIA Afz.IgM [ BaM] negativní
BORRELIA Afz.IgG [ BaG] POZITIVNÍ
Index pozit. IgG [IBgG] 1.4 | | | |
Index pozit. IgG [IBaG] 2.0 | | | |

lilka (Út, 30. 10. 2007 - 19:10)

savo, zajimalo by mne, jak se ti dari a jestli se tve potize jiz zmirnily. Postihlo mne asi neco podobneho co tebe.Ja jsem absolvovala ono sesroubovani a ted se citim dobre.

katka (Po, 10. 9. 2007 - 22:09)

Zdraví Katka,
chtěla jsem poprosit někoho, kdo má s tím trochu zkušenosti, o radu. V krevních testech mi vyšla silně pozitivní borrelioza, a protože ATB první týden nezabíraly a mám neurolog.potíže, dělali mi Lumbální punkci, aby vyloučili neuroinfekt. Ten se v základním vyš., které bylo asi za hodinu, nepotvrdil. Na další výsledky(borrelie PCR? WB atd.) se čeká 2týdny. Znamená to tedy, že neuroinfekt je úplně něco jiného než neuroborrelióza a můžu ji mít nebo by to vyšlo již v tom základním vyšetření? Opravdu se v tom moc nevyznám. Prosím o názor a radu. Děkuji moc. Katka.

Dáša (Čt, 6. 9. 2007 - 15:09)

Zdravím bezejmenného! :-)
Myslím, že tato diskuze je o tom, někomu poradit, či předat zkušenosti. Nikdo tu neuvádí, že jsou kúry nad všechny léky a pomohou všem. Jen se přihlašují lidé do skupiny, které kúry pomohly a druzí do skupiny, které nepomohly. Toť vše. Pokud je bezejmenný boreliotik, pochopí, že jen předání další zkušenosti člověku pomůže. Pokud není bezejmenný boreliotik, napadají ho obchodnické myšlenky. Ale borelioza není angína, takže se bezejmenný nedivte, že každý zkouší vše možné, i to, co ostatním nepomohlo a doufá, že ón bude mít to štěstí a jemu to pomůže.

Návštěvník (St, 5. 9. 2007 - 09:09)

O gemoterapických kůrách od Podhorné už bylo hodně napsáno na www.borelioza.cz i na stránkách www.chlamydie.info.Zkušenosti vesměs negativní - nepomohlo.Nejste dealerem firmy,že je tak vehementně propagujete?

xx (St, 5. 9. 2007 - 09:09)

Já zase mluvila s lidmi na stránkách abeceda o kúře na boreliozu od Podhorné a dost si ji tam chválili,že jim to pomohlo.Možná k té borelióze máš ještě něco jiného třeba chlamydie,candidu,eb virozu,mononukleozu a nebo nějakou jinou potvoru na kterou prostě kúra na boreliozu není.Zkus si nechat udělat i jiná vyšetření kromě boreliózy.

borel (Út, 4. 9. 2007 - 12:09)

Mně teda gemoterapické kúry od firmy Naděje nepomohly na boreliozu ani v tom nejmenším.Ani nevím o nikom,u koho by zabraly.Možná v úplně počátečním stavu mohou mít nějaký efekt,pak už ne.

Dáša (Út, 4. 9. 2007 - 10:09)

Dano, potvrzuji účinnost kúr NADĚJE na doléčení boreliózy. Já měla kúry 2 hned po sobě. Pak musí být 3 měsíce pauza a v té jsem si objednala Renol. Pak jsem si dala ještě jednu kúru. Pomohlo mi to taky, jsem po 5ti letech vyléčená. Přeji úspěšné užívání.

BOŽENKA (St, 1. 8. 2007 - 16:08)

Vendul při druhém těhotenství jsem prodělala těžké ochrnutí v obličeji dělali mě náběry na boreliozu,měla jsem hraniční hodnoty ,tenkrát my řekl obvodní lékař to je v pořádku,ale neuroložka mu okamžitě volala,že by to bylo v pořádku,kdybych byla zdrává ,ale jelikož mam těžké ochrnutí tak se to musí léčit ,zkončila jsem v nemocnici napíchali mě silné dávky antibiotik a dobrý .Bohužel ted po létech jsem skončila na kožním mam dost neznámou nemoc je to prý předrakovinový stav sliznic,kožaři to hlídaj a když je to neunosné tak dají kortikody,a opět se dělají náběry na boreliozu,takže to s tim souvisí.Držim vám palce a nenechte se odbít.

Vendula (St, 1. 8. 2007 - 14:08)

Už několik let trpím únavou, bolestmi kloubů atd. Před rokem se mi přidala zvýšená teplota a únava a bolesti se mi zvýšily natolik, že jsem několik měsíců jen ležela. Mám problémy s pamětí, soustředěním, třesou se mi ruce. Doktoři si mě posílali sem tam a spíš se mě chtěli co nejdříve zbavit. Když vyšly výsledky krve negativně, nebavili se se mnou. Před třemi týdny jsem byla u alternativního lékaře a podle jeho diagnostiky mám už několik let boreliozu (poprvé jsem byla kvůli klíštěti u doktorky před 10 lety). Mám zasažený mozkový kmen (závratě), klouby, srdce (aritmie) a zrakový nerv (to mi už potvrdila má očařka). Jsem objednaná na infekční, ale mám strach, že se tam oficiálně borelioza nepotvrdí, přestože mám všechny příznaky. Je tu někdo, kdo to zažil stejně? Nevíte o lékaři (klasická medicína), který by mi věřil a bral vážně mé problémy?

dana (Út, 31. 7. 2007 - 22:07)

dekuji

Reklama

Přidat komentář