Reklama

AIDS - vir HIV

Mony (St, 1. 8. 2007 - 18:08)

Gábi,takového týpka má moje kamoška,ze začátku se to dalo,přehlížela některé věci,až se vzali,a ona byla na mateřské,přestal jí dávat peníze,vzal vše do svých ruk a ona musela žadonit když potřebovala pleny.To byla mateřská ještě 2500,-
a s tím vypravovaním a tak,to není až tak černé,můj malý Míša si ve třech letech dělal sám kakao,sám se oblékal.Teď se moc rád stará o sestřičku,rád vysavá,malá moc ráda vytírá,a ráda škrábe brambory,kolikrát nemám co dělat.Myslím že mám víc starostí kolem psího miminka.

Návštěvník (St, 1. 8. 2007 - 18:08)

z diskuze HIV se stala diskuze tlachajících žen....

Mony (St, 1. 8. 2007 - 18:08)

Ahoj,ahoj,ahoj
Tak rodinku mám jenom já?A já čekala na dítě dva roky!!!!Manžel strašně moc chtěl mimi,já nebyla proti,jelikož jsem měla věčně na krku své mladší sourozence.Myslela jsem si že jsem asi divná,fakt dva roky,pak se mi nabídla dobrá pracovní příležitost,tak jsme se domluvili že začnu něco brát aby náhodou to nepřišlo,ono se to nějak i rozleželo v hlavě,že to nemusí být tak brzy.Ale bylo pozdě,asi 14dní po nabídce jsem to nedostala.....jak tak jsme se snažili/denně/a nic,a pak člověk si to rozmyslí....nelituji toho,jen si myslím,že jak se člověk na to moc soustředí,tak to fakt nejde.
Já mám strašně hodné a klidné děti,zato můj brácha má tak hyper,že ho obdivuji že to zvládá.Ale ono je to hodně asi o genech.
Jinač to mé chlupaté dítě mi dá zabrat víc jak mé děcka,dneska se po....do svého pelechu,byla půlnoc,tak jsem sprchovala,prala,a nadávala.Tak jsem byla ráda že mi Terezka začla spinkat v noci,kojila jsem jí dlouho a tak měla vžité určité časy kdy se budila,no a teď pes.
Já ICQ mám,i skype,ale u toho je blbý,že tam musí být ve stejnou chvíli oba.
Luci,těším se až budeš oznamovat tu dobrou zprávu!!!!A co bylo s tím domkem?

Lucinda (St, 1. 8. 2007 - 14:08)

Evi,děkuji.Kouknu.Tyhle stránky já neznám,tak jsem vděčná za tip.:-)

Eva (St, 1. 8. 2007 - 14:08)

Luci, zkus www.rodina.cz.
Tam je všechno, články, diskuze na všechny možná témata (plodné dny, bylinky, testy,prostě všechno)
Je super že dokážež se nesledovat atd.ale samozřejmě je dobrý si to trochu nastudovat :)

Lucinda (St, 1. 8. 2007 - 14:08)

Gabčo,tos udělala dobře s tou komunikací s X.Takhle je to správně.Koukám,že to bude pěkný metrosexuál.To můj manžel má rád taky oblečení,parfémy atak..na druhou stranu na ničem doma nešetříme, nikdy mi nic neodepře.Ale mé vztahy předtím...ty taky stály za houby.No s těma sadama super,udělala sis radost a budeš krásná.Já mám taky spousty šperků,náramků,korálků...teď jsem dostala růžový od kamarádky dcery a mám z nich radost.U mamky si to hezky užij s dětičkama :-) Já jdu dnes ke kadeřnici,to bude relax...:-))) Jinak na testy HIV můžeš jít klidně nastydlá,na lačno nemusíš a krve ti vezmou 5 ml. Kluk co tam byl přede mnou se taky necítil dobře, tak mu dali napít,položili ho a byl ok.Mě to vůbec nevadí tyhle věci jako injekce,skalpel a tak.Já zas nesnáším narkózu.Tak papa a hezké odpolko!

Gábina (St, 1. 8. 2007 - 14:08)

Ze jsem tam lezla.Mela jsem objednanou tu cernou ta je super.Ale mela na ukazku ruzne jine sady.Tak jsem si jeste vzala modrou,ruzovou a s perleti.Ja ma prave rada obmenovat doplnky, jen je to nekdy narocne na cas.Uzivam si to, dokud nemam prave to baby, protoze rano budu rada,ze ho vypravim do skolky a ne resit, jestli naramek modry nebo zluty.Mam ted kapanek cerne svedomi,ale hroznou radost.Jo, jak jsem koukala na ty sady, tak jsem mela od X neprijaty hovor.Volal potom znovu a chtel zjistit neco na netu.Jen co jsem si vyslechla co chce jsem ukoncila v pohode hovor a smskou mu napsala co zadal.Osobniho vubec nic.Za chvili jedu k mamce, ma tam vnoucata, tak bude legrace.Ohledne X pises uplne z duse.Je to fakt na dlouho,ale bylo by to hrozne riziko.Nikdy jsem nevidela chlapa, ktery se o sebe takhle staral.Nejdriv mi to imponovalo,ale kdyz se fakt vypravuje treba 3h nez nekam jde, to uz je moc...S tim uz mi fakt lezl na nervy.Hodinu si rovna tricko do skrinky, protoze ty jeho drahy hadry je jedine co ma.Na venek pusobi jako hroznej fraja,ale netusis ceho byl doma schopen.Myslim jak dokazal setrit.Des.
Na testy zajdu, ted jsem porad nastydla, tak to odkladam.Jinak musis jit na lacno?
A kolik te krve berou?Ja zase budu omdlevat....Ach jo.

Lucinda (St, 1. 8. 2007 - 12:08)

Gabi,tak jsem nechala v drogerce spoustu peněz...znáš to, najednou jsem měla pocit,že nutně potřebuju krém proti vráskám :-)Ale ba ne, koupila jsem i potřebné věci...:-)Určitě nemá smysl si někoho pořizovat kvůli dítěti, nebo pocitu "biologických hodin".To vůbec ne!Ty nejdřív musíš ukončit vše s panem X.Jinak to nejde.Vím,že je to těžké,ale musíš se přes to přenést!Ikdyž za Tebou přijde a bude Ti slibovat hory doly...prostě ne.Ikdyby to chvilku klapalo,tak by se to za čas stejně přeneslo do té roviny jako dnes.Takoví chlapi se nikdy nezmění.Držím Ti palce,abys to zvládla.A na testy si dojdi,fakt ten klid za to stojí.Tak pak napiš,jestli se soupravička povedla,já si jdu dát oběd.Pa L.

Gábina (St, 1. 8. 2007 - 12:08)

Luci to chapu, mas skvele manzelstvi, jste zaopatreni, tak proc ne?Ja to myslela,ze nemam zas takovou touhu, abych nekde nekoho lovila jen abych mela dite.Beru to jako nejvetsi a nevratnou vec co v zivote udelam.Navic nechci dite s kazdym, coz je jasne.Ale s tim hajzlikem X me to proste lakalo.Jenze na takove zasadni rozhodnuti jsem fakt srab, proto jsem do toho nesla.
Ja si taky rada delam radost blbostma.Staci, kdyz si koupim nejakou malickost a potesi me to.Myslim,ze je fajn, kdyz se clovek umi radovat z malickosti.Treba kdyz si koupim domu kytku v kvetinaci a te kytce se dari, roste.A o tom je zivot.
Luci, je fajn,ze si muzeme takhle "pokecat".
S tim panem X jsme se dohodli,ze se nekdy ozveme.Ja se mu ale neozvu.On se spis ozyval, ale je to dost hrdas, vetsinou to nahral,ze se na neco neodkladneho chce zeptat,ze neco potrebuje atd.Ne,ze by treba rekl jen,styska se mi, pokecame.I to mi na nem vadilo.Porad hrat nejake hry a divadylko, dost to vycerpava.
Ja si zase ted letim pro bizutku, nechala jsem si delat takovou soupravicku, tak jsem zvedava jak bude vypadat.
G.

Lucinda (St, 1. 8. 2007 - 10:08)

Ahoj Gabi.No super,že sis udělala radost,to je někdy potřeba.Já za chvíli zas razím do drogošky,potřebuju nové šminky a tělové mléko.I takové maličkosti mi udělají radost.Já po dítěti taky netoužila.Pak se to najednou zlomilo...přítel mě požádal o ruku, šup a najednou jsem vdaná,máme hezký byt,auto,práci,vlastně žádný problém...a najednou mám pocit,že bych chtěla mít kousek sebe a mého milovaného človíčka.Okukuju kámoškám bříška,a tak...a prostě se na mimčo těším.:-)Podle mě vůbec dnes není problém pořídit si dítě po 30, je to každého věc, rozhodně by se nemělo nic uspěchávat.Gabi,na ty testy zajdi,spadne ti obr kámen ze srdce.Ikdyž víš,že asi na 90% HIV nejsi,tak ten týden čekání je hrozný.Ale bude to v poho.Já jsem v Domě Světla potkala hrozně milé lidi,tak to bylo trošku jiné než u doktora.No,běžím do té drogošky.Zatím páááá. Pet.P.S. Holky,nemáte někdo ICQ?

Gábina (St, 1. 8. 2007 - 10:08)

Ahojky holky, to je fajn, ze to tady takhle bezi.Tak vcera vylet v pohode, neco jsem si koupila na sebe i do bytu, tak jsem mela fajn naladu.Taky se mi ulevilo,ze jsem se tady mohla sverit.
Ohledne ditete ja - uprimne receno ani tak moc zatim po diteti netouzim.Ten X hajzlik byl prvni kluk se kterym jsem to dite chtela.Jenze potom zavelel rozum (predstava jeho jak se stara a ze bych dopadla fakt hodne tvrde na hubu) a bylo po predstavach.On spis vidi jen to nacincane miminko v kocarku, jenze ono je to ALE...
A biologicke hodiny zatim fakt necitim.Mam spoustu kamosek, ktere jsou starsi nez ja a dite nemaji.Mam spis obavu z toho,ze jsem si zvykla na svuj zpusob zivota, klidek, poradek atd, a pak abych se dokazala zreknout a prizpusobit.To me desi nejvic.
Navic mam stesti, ze mam dva kamarady a ty pro me udelaji vsechno.Co se tyka oprav v byte, nakupy atd.Taky jsem si na to zvykla a ulehcuje mi to zivot.
Lucindo, to me je lito,ze to nevyslo.Vsak to nejdulezitejsi vyslo (testy) a to ostatni se vzdy nejak zaridi.
Ja si taky musim dat fakt tu odvahu, ted po tom vikendu obzvlast a dojit si tam.
Ceka se tyden ze?
G.

Lucinda (St, 1. 8. 2007 - 09:08)

Evi,ale jo, my máme nádhernej podkrovní byt,je to 2+kk, ale vzhledem k tomu plánovanému mimču bychom chtěli prostě domeček,no.Takže sháním hledáme...Můj pan doktor mi řekl,že půlrok nic neznamená,že prostě se zrovna netrefíme do správného nastavení těla....Mám takový nějaký pocit,že se to určo letos povede.Chtěla bych otěhotnět do třiceti.Ale ikdyby ne, tak se svět nezboří. Vždycky jsem se divila kamarádkám, co se na mimčo upnuly...ale teď to trošku začínám chápat.Juknu na ty směsi...A cyklus mám pravidelný.Jen budu muset juknout někam na net a objasnit si plodné a neplodné dny,moc tomu nerozumím.....My to zkoušíme,když se nám prostě zachce :-)))) A co vlastně děláš,Evi? Promiň,že se tak ptám...jsem nějaká zvědavá a začínám být na téhle diskuzi závislá...:-)Papa.

Eva (Út, 31. 7. 2007 - 23:07)

Lucindo, to je škoda. Ale teď alespoň nějaké bydlení máte? Je to boj,ale chce to hledat dál a pak ten svůj ideál najdete. Já s přítelem ještě nebydlíme spolu, nějak to nevyšlo a to jsme spolu 6 let!! :-))
Na početí jsem bohužel akorát "mistr teoretik" :-) Neboj, hlavně se nestresovat (jasně, že to jde těžko vůlí ovlivnit),jak se holka začne děsit, že to nejde, může se bloknout. Průměrná doba se udává asi 5-6 měsíců. Zkus mrknout na internet na různé podpůrné bylinné směsi, samozřejmě, zázraky to nedělá. A cyklus máš pravidelný? Promiň, že se tak ptám :-)
Jak jsi psala o tom třetím chlupatém miminku, tak jsem se vyděsila, ale pak mi došlo, že Monča má pejska :-))
Pa a hezký večer

Lucinda (Út, 31. 7. 2007 - 21:07)

Ahoj holky,tak hypotéka nevyšla.Nebo spíš jsme se rozhodli proti...díky negativům co jsme nakonec na domečku našli.Chjo.Jinak s tím miminkováním, Evi...mám spoustu kamarádek, kterým to zkrátka nejde.Nevím,zda je to dobou nebo čím...Moje nejlepší kamarádka se už snaží tři roky,oba jsou zdraví,ale pořád nic. A doktor jim řekl,že někdy ta dvě těla spolu prostě nekomunikují.Ale že se to kdykoliv může změnit.No my to zkoušíme tak nějak třetí měsíc a pořád nic.Zatím jsem klidná.Takže Mony,máš obrovské štěstí,že máš Míšu a Terezku.A teď i třetí miminko...to chlupaté :-) Holčiny pa a dobrou, popř. dobré ráno.Lucinda.

Mony (Út, 31. 7. 2007 - 17:07)

Evi,promiň,to jsem nevěděla,to je smutné.A právě to mě štve,je spoustu páru,co by moc rádi děti a nemohou,proto to nemohu vstřebat,že jiným je ten tvoreček na obtíž.Ještě když to dají k adopci tak jo,ale jak slyším takové zprávy jak novorozeně hodí do popelnice....to je nelidské.A nebo to týrání dětí....já taky sem tam plácnu svým dětem,moc nemusím jsou zlatíčka,ale když už,tak mě pak až u srdce zabolí,jak vidím ty smutné očička.
Uvažovali jste o adopci?

Návštěvník (Út, 31. 7. 2007 - 17:07)

Evi,no chtěla jsem počkat po testu, ale už jsme se párkrát pokusili. Jsem si asi naivně myslela, že se to povede hned a říkala jsem si, že když ne, tak v poho....Ale nějak mě to překvapilo,že se to nepovedlo.Jenže já nesleduju ty plodné a neplodné dny....:-) Holky,musím běžet,máme rande s realitkou, držte palečky.Zítra napíšu víííc. Papa.

Eva (Út, 31. 7. 2007 - 17:07)

No jo, dokonce 31 ;-)) Chci...zatím to není možné..již je chci roky...(zdravotní důvody)

Mony (Út, 31. 7. 2007 - 17:07)

Já tu fakt nic nemám,jen napíšu text,kliknu na přidat příspěvek a je to.Asi jsi nějaká vyjímka.....
Tak tebe je dokonce 31,a co děti?Nechceš?Já jsem si ki nim pořídila pejska a po roce se chci poohlídnout po adopci.Já bych tak nejraději vzala domů všechny ty bobečky co je maminy opustily.Je to diskuse o HIV,ale jak jsem se koukala všude se to zvrtne v takové virtuální kamaradství.A to je docela fajn,ne?Ale kdokoli tu napíše,může,samozřejmě co chce.

Eva (Út, 31. 7. 2007 - 16:07)

Ahoj Mony! No mně je už 31 let a taky jsem s dětma hodně pozadu..jsem tak nějak nikdy nemyslela, že to do 30 nestihnu :-(
Mně až překvapilo, že pod takovým názvem diskuze, kde by to asi nikdo nečekal, se dá příjemně pokecat :-)

Kod-no já mám dole pod oknem textu číslo, které musím vepsat, jinak se mi to příspěvek nevezme...já myslela, že to má každý :-)

Mony (Út, 31. 7. 2007 - 16:07)

jaký kod?Já nic zadavat nemusím.

Reklama

Přidat komentář