Reklama

AIDS - vir HIV

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Mony, určo se Ti ozvu:-). Tak tos měla teda veselou noc... Beruška, jedna, to musí být hrozný pocit vidět jí takhle vyděšenou...A co pak ráno, byla už v klidu?
S marmeládou myslím i na Tebe:-))).

Lucindo, z toho si opravdu hlavu nedělej, to nemá smysl se nechat od takovýchto lidí zdeptat... Ty jo, mají na to samozdřejmě právo, ale přesně si to vystihla... Já bych třeba mimčo hrozně chtěla a nejde to:-(. Nevím, připadá mi to jako přirozenost...

Mony (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Jasannnnnnnnnnnnn,suppppprrrrrr

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Mony,já si ráda udělám výlet na Moravu! A vezmu s sebou i Karlu:-)Bude-li chtít.

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Karlo: děkuji za ten příspěvek tam. Mě to hrozně zvedá žluč. Hlavně ta Janina, je to nějaká feministka. Myslím si,že téma "mít dítě" je hrozně křehké.Ty holky,co tam píšou asi nezažily pocit zklamání s každou příchozí menstruací...pardon,že takhle zacházím do detailů, ale je to tak.Kolik kamarádek kolem mě by si tak přálo mít děcka, ale nejde jim to z různých důvodů....Je to fakt smutné. Navíc se v té diskuzi píše,že lidé si pořizují děti ze sobeckosti...že oni nechtějí zůstat sami, že si je pořizují,aby se o ně měl kdo starat...To je fakt děs. A nevyvrátíš jim to. A když se pak čistě ze zajímavosti zeptáš, kolik že těm holkám, co tam píšou je...takhle se na Tebe osočí. Chjo:-(

Mony (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Ahoj drbny udrbaný:-(,heleďte myslete i na mne,já chci taky marmeládu,máme rádi palačinky s marmeládou,děcka se můžou utlouct.Včera jsem se konečně vyspala,a dnes v noci jsem zažila hrůzu!!!Z ničeho nic,kolem 1h v noci,začala Terezka tak šíleně řvát,jakoby jí někdo snad bodal,vletěli jsme s manželem do pokoje,ona seděla na zemi a řvala že má v posteli vlka....Vzala jsem si jí k sobě,Míša se samozřejmě zbudil také,dostal strach a šel taky ke mě do postele.Chuděrka celá se třepala,nemohla jsem dlouho usnout,hladila jsem jí,byla úplně spocená....Tak mám veselo.

Karlo,tak jak budeš mít cestu kolem,pisni,nějak se můžem domluvit.

Luci,u nás je toho taky hodně k vidění,se máte že jste k sobě tak blízko,já budu smutit!!!!!

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Lucindo: No, úplně to vidím, ty vyčítavé pohledy, jako, co to po ní proboha chceš? Jako že se pejsková můsí obtěžovat jít vyvenčit:-))).
PS: koukla jsem na tu debatu, to se mi teda zvedl tlak...

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Karlo,to já bych jí slupla raz dva.Marmeláda se u nás nikdy dlouho neohřeje...

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Lucindo, určitě schovám:-) Já jí zavařuju, ale nejím jí- tak maximálně 1 za rok:-))).

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Karlo: No my jak hlídáme tu pejskovou, tak pořád zalézá pod stůl, protože je tam chládek.Jinak je pořád veselá, pořád chce házet míček a tak, a teď je unavená a otrávená, že sotva chce jít ven. Vždycky,když jí řeknu Goldie,jdeme čurat,tak na mě kouká otráveně,jako bych jí obtěžovala.

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Sandro: děkujeme,říkám si, že toto je jediná normální diskuze.Holky,nakoukla jsem do diskuze Nechci mít dítě...a je to hrozný,jak se tam do mě jedna holčina pustila. Přitom je to jen diskuze. A Sandro,je super,že Ti nevadí naše tlachání o zavařování marmelády :-) Včera si mi Karlo udělala chutě, schovej mi jednu skleničku,chichi.

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Sandro, díky:-). A co Ty tady na tomto foru? Jsi tady náhodou?

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Luci: No, tak to bude ono:-). Bio-3. Hele, když už i můj pes je schlíplý, tak to je co říct:-)

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Gábi: no, tak to je teda pěkně na houby, to už je fakt otravování, prozvánění a vyčítavé smsky, to nesnášim:-(((. Napsala si mu to, že Tě to obtěžuje? Ty, jo, jsem se rozčílila:-))). Hele, ani nevím, jestli bych někohop chtěla... Jsou chvíle, kdy bych potřebovala podporu a taky moct se třeba o někoho starat-vařit a tak, ale pak zase chci být sama, nikoho neotravovat atd. Jinak, se mnou by asi nikdo nevydržel:-))).

sandra (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Když to tady tak pročítám, tak si říkám, že díkybohu ještě existujou lidi, který jsou v pohodě a nestěžujou si akorát na svý problémy jako tady v jiných diskusích. Jen tak dál:))))

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Lucindo: Jo, máš pravdu, to by člověk skoro nevěřil, že v tomto anonymním světě si člověk může majít spřízněné duše a fakt i kamarády a Ty dokonce manžela:-). Jéjej, čekám, kdo nás tu zase seřve, že jsme drbny udrbaný:-).
Gábinko, zítra si dáš nějaký dobrý drink a pobavíš se, určo bude líp:-)

Gábina (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Karlo, mne je 30let.Ne, fakt kdyz jsem ho poznala, tak mi prisel OK,ale ted ty jeho smsky.Je to hezke,ale vcera uz mi lezl na mozek.Chtela jsem doma neco udelat, pak jsem jela k mame a on porad,ze jsem neaktivni, prozvanel me na mobil.Takze opet nic.Nee,ze bych neco nejak zvlast planovala, ale fakt se mi libil a chtela jsem tak nejak myslet na neco/nekoho jineho.
U nej mi to ted spis prijde,ze poznal "starsi zenskou" a ze bude hrozne dulezity pred kamarady.
S tim vylitim srdicka je to taky tezky.Fakt jsem spis zvykla naslouchat a navic preji ja nemuzu mit problemy....
Kajo a fakt nechces nikoho poznat?Nemyslim hned treba na vztah,ale ze bys mela nekoho blizkeho, nekoho s kym Ti bude fajn..
G.

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Kájo,se mnou dělá počasí hrozné věci.Včera jsem myslela,že se mi rozskočí hlava.Začne mi bušit ve spáncích a ani můj kamarád Ibalgin nepomáhá...:-) Když to začne,tak je čas zalehnout a spát. A ráno je to ok.Navíc ráno v TV :-) říkali,že je velký vzestup vlhkosti a bio 3. Takže já taky nejsem úplně fit :-))) No určo,stačí říct a můžem zajít. Škoda,že je Gabča tak daleko :-( Ale až přijede do Prahy na výlet, můžem někam společně na véču. Znám spoustu super míst!

Lucinda (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Gabčo,téda holka jedna nezlob mě s tou depkou!Jsi mladá,hezká a super baba,tak co.Máš pravdu,24 je málo.Tihle "kluci" si rádi posílají smsky a tak...mě by to taky nebavilo.Co zkusit nějakou netovou seznamku,nebo néé přímo seznamku, ale s někým si povídat....a tak. My se s manželem seznámili na www.lide.cz. Byla to legranda,povídali jsme si hodně o Řecku a tak,máme rádi cestování. A tak vidíš,jak jsem dopadla :-)

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Luci, díky za nabídku, určitě bych Tě ráda poznala:-). Tak až budu víc ve formě, domluvíme se a někam můžem zajít:-).

Karla (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Ahoj Gábi, jsem ráda, že Tě vidím, už jsem si říkala, co je s Tebou. Gábinko, depkouš rozhodně nejsi sama... Myslím, že to má každý z nás, jen pokud si nemůžeš nikomu vylít srdíčko, je to horší... Znám to, dělám to stejně:-). To, že je mi hůř může být opravdu jen tím počasím, nijak se z toho nehroutím:-). Je fakt, že i lidi, kteří jsou v pohodě jsou teď nemocní.
A kolik je Tobě Gábi? Mě je 24 a stejně staří kluci mi taky připadají jako moc mladí...Asi fakt dospívají pozdějc:-).

Reklama

Přidat komentář