Reklama

AIDS - vir HIV

MOny (Čt, 16. 7. 2009 - 13:07)

Ahoj Viano,moc hezky jsi to napsala,děkuji.Jen mě je jí i líto,kdo ví co ji k tomu všemu vedlo,třeba byla sama,třeba jí bylo nějak ubližovano,hledala přátele a přišla na tuhletu verzi si vymyslet nemoc.Myslím si že byla i šťastná že má přátele.Snad jí to je líto,možná se bojí říct i to promiň.Kdo ví,jestli se tím trápí,třeba se pokusila i o ublíženi si,musí to být hrozné,zžila se s tím,že je smrtelně nemocná,a najednou vše prasklo.
Láska vše překrývá,já bych se na ni už nezlobila,a možná se bojí otázek...proč?...ale já bych se jí na to neptala,tak jen jestli to čte,tak jsem chtěla jí popřát do života zdravíčko,a ať se má hezky.
Vianko,tobě taky,doufám,že se máš dobře,já se tím netrápím.
Pa

Viana (Čt, 16. 7. 2009 - 07:07)

Ahoj Mony,,,Chápu tě,že je ti tak trošku po Kačce smutno. Můžu ti říct,že mě taky. Bylo to bezva,když jsme tady tak klábosily.Víš,hodně jsem nad tím přemýšlela a zjistila jsem,že už by to nikdy nebylo jako dřív. Kačce šlo hlavně o to proniknout do našeho nitra co nejhlouběji,získat si naší důvěru,což se jí povedlo a pak už by byla jen otázka dní,kdy by jsme ji tak jako spousta ostatních nějakým způsobem začaly přispívat buď to penězi,nebo nějakými dary.Ty sama jsi ji chtěla vzít s rodinou k tomu moři. Teda řeknu ti,to bylo hodně kamarádské a já ji chtěla přispět na letenku. Prostě to jak s náma mluvila,jak byla hodná to vše byla dopředu plánovaná lest,která nebýt kalendáře by jí vyšla.Já jsem se jí dlouho zastávala,než jsem vlastně všechno pochopila a nakonec jsem to vzala,jako ponaučení a jako dopředu promyšlenou zradu.Nic ji nevyčítám,prostě lidi okrádají kde se dáa ona měla opravdu dobře vymyšlený plán.pokud se tím někdo zabýval s příslušných orgánů a prokázala se její trestná činost,že brala ppnelegálně peníze a obohacovala se na úkor druhých,tak by měla být souzená.Ale je taky možné,že se to bralo jako dar a pak ji nic nehrozí.S ostudou je asi jedna ruka.Vím,že ty jsi ji měla opravdu hodně ráda,bylo to cítit s tvých příspěvků a myslím si,že stratila opravdu dobrou kamarádku a to se penězmi nedá vůbec vyčíslit.Dobrý přítel je k nezaplacení. Nechtěj Mony aby se mezi nás vrátila,víš já už bych ji nevěřila. Pokud neměla ani tolik slušnosti se nám jakkoli omluvit,nebo si aspoň něco vymyslet,nestojí ani za to aby jsme si na ní vůbec někdy vzpoměly. Měla naše emaily,takže mohla napsat a nemusela se omlouvat do diskuse.Stačilo jen jedno slovo,,PROMIŇTE¨¨a vše bych jí odpustila. Mony měj se hezky a chce to čas se s tím vyrovnat,,,

Návštěvník (St, 15. 7. 2009 - 19:07)

Karla,Kača ani Estel to není.

Mony (St, 15. 7. 2009 - 16:07)

Ahoj Karlo,Kačo,Estel......to už je fuk,je to pryč.Jak se máš?Vím že tu píšeš ty.
Docela mi chybělo,to jak jsme si tu psali:-)
Co bylo bylo.....každý si veme poučení.
Tak kdyby se ti chtělo pisni.
Mějte se všichni hezky.

palo (St, 15. 7. 2009 - 12:07)

ahoj vsetci mozu sa prejavovat znak HIV po 3 rokoch rizikoveho chovania ? ako naprikald anigina a hurucka ? prosim som zufaly

Návštěvník (Út, 23. 6. 2009 - 17:06)

Marťo uteč dokud můžeš.

Martina (Út, 23. 6. 2009 - 15:06)

Ahoj, chtěla jsem se tady poradit s problémem, ale jak tu čtu vaše články, tak to nemá žádnou úroveň. Najdu si něco slušného, kde mi někdo pomůže.

Saša (So, 6. 6. 2009 - 16:06)

Tak to jo,to beru,to je jasné,ale proč uráží mě? Já ji neznám ,vlastně neznám nikoho s HIV,jen mi bylo toho klučinu líto,tak snad se tolik nestalo,že jsem ho chtěla dobrým slovem utěšit.Zatím jsem sklidila jen urážky.Proč tedy tuto diskusi nezrušíte,když se sem už nesmí psát?

saše (Pá, 5. 6. 2009 - 22:06)

chlapci nemají problém, myslí tím osobu, která předstírala myslím víc jak rok že je HIV pozitivní a umírá, tahala z lidí peníze, podvodnice velkého formátu. Jestli si troufne ještě někam psát měl by jí někdo rozbít hubu.

Saša (Pá, 5. 6. 2009 - 21:06)

Chlapci,nemáte vy náhodou nějaký problém? Myslím tím,komunikaci s lidmi,ale vlastnšě ten asi ne,protože s vámi se ani komunikovat nedá. Kdo je Karlička a Kačenka? To jsou tvoje prcinky?

Milan (Čt, 4. 6. 2009 - 12:06)

Xavere, neřeš takovou kundu....

Xaver (Čt, 4. 6. 2009 - 08:06)

Ty kravo nestydata, uz sem prestan psat a otravovat lidi.
Zalez nekde do diry....
Jsi prokleta pizda, ktera jen zneuzivala dobrotu lidi.
Karlicko/Kacenko taaaaahniiii uz do prdeleeee.Nikdo na Tebe uz neni zvedavej!!
Svine hnusna, stejne dojedes a vsichni se Ti budou jen smat...

vit (St, 3. 6. 2009 - 16:06)

tady se podivejte www.oromis13.dragonadopters.com

Saša (St, 3. 6. 2009 - 16:06)

Martine,co blbneš,nikde není psáno,že ses nakazil,nebo snad už sis nechal udělat test? Pokud máš jen strach,tak to ti rozumím,ten je vždy,pokud ochrana selže.Pokud ale máš diagnostikovanou nemoc,tak i tak je dnes v tomto směru medicína na hodně velké úrovni. Dr. Holý má zase nějaké sérum,které je velice dobré a už se praktikuje.))Podívej,směj se dál,tak jak jsi byl zvyklý. Dnes se úspěšně nemoc oddálí až o 30 let. Kdybys prodělal rakovinu,taky bys žil stále v nejistotě,že se ti nemoc může vrátit.Napiš mi víc a všechno proberem,neboj život nekončí,jen je omezený.

Martin (Út, 2. 6. 2009 - 15:06)

Ahoj slečno tak ti něco povím je to pěkná hruza jsem zděšenej k smrti mě nakazila slečna která tvrdila že je svatá a že jí nic není použil jsem kondom ale kondom sklouzl ahle problém na světě je mi 28 celí život sportuji nepiju nepoužívám drogi miloval jsem smích a srandu ale muj život se změnil z minuty na minutu je to hruza vubec se stím nemužu srovnat a jít dál nejraději bych se šel pověsit na strom nepochopím lidi který to roznášej vědomky či nevědomky je to šíleně sobecký a zaslouží si jít rovnýma nohama do pekla moc rád bych si z tebou o tom popovídal písni mi prosím budu moc rad držím ti palečky a modlim se za všechny lidi co jsou v tom nevině at se najde lék nebo písni na MP.Golfcar"seděkuji pa Martin

Návštěvník (Po, 18. 5. 2009 - 17:05)

Aleši,neboj se,to už bys měl příznaky týkající se viru Hiv. Aids určitě nemáš. Třísla bývají často zduřené,může jít o nějaký druh zánětu,třeba zub,nebo to ani nic být nemusí,jen oslabená imunita. Pokud tě to nebolí,tak se neboj.) Spíš mě zaráží,že píšeš,,holky byly zdravé''. Nikdy si nemůžeš být jistý jestli je ta,či ona holka zdravá.To,že vypadá zdravě ještě nic neznamená. Příště se prosím tě chraň,myslím tím klasický sex. takže se neboj,pět let je dlouhá doba a ty jsi zdravý jako rybka.

Aleš (Po, 18. 5. 2009 - 16:05)

dobrý den chci se zeptat jestli se můžu tímto virem nakazit pokud jsem neměl sex ale jen orál a to ona mě.Bylo jich víc,byli 4 ale vždy v jinou dobu a nikdy po sobě tak asi po měcíci ale jen ten orál a vím že byli zdravé a bylo to tak před 5 lety a od té doby jsem nic neměl.Tak se chci zeptat jestli jsem to mohl chytnout už mě to tetka trápí mám malé bouličky v tříslech ale ty mám už delší dobu asi tak nějak dlouho já ani nevim všiml jsem si toho tak asi 3 roky spátky že je mám a to si nejsu jistej jestli to tam bylo nebo ne, protože to nikdy nebolelo a nebilo to zarudlé. Nemocnej jsem tak jako normální člověk, když je škaredě a já se málo oblíknu tak trošku nachladnu ale né nikdy z ničeho nic vždy to bylo tím počasím.Zatím mě nic netrápí ale jen to jestli jsem to nemohl dostat a jestli je to možný od zdravejch lidí když jich bylo tolik.Nejsu si jistej mohl by to být taky třeba virus EBV nebo něco jinýho.Poradí mi někdo potřebuji pomoc!!!

Návštěvník (So, 16. 5. 2009 - 20:05)

Mojmíre,první příznaky jsou tak čtrnáct dní po údajné nákaze jako bys měl angínu. Potom to ustoupí,může nastat doba klidu,ale zase se ozve rozhozená imunita,také samozřejmně i ty uzliny. pokud ti lékař ale nevezme krev vyloženě na tuto nemoc,tak jistotu nebudešč mít nikdy. Radím pro svůj klid si na testy zajdi.Nic to nestojí a je to anonymní.

MOJMÍR (So, 16. 5. 2009 - 19:05)

kdybych ho mel už 3-4 roky jak bych to poznal a jaký by byli příznaky a jestli je to možný ho mít tak dlouho a být zatím fit. Jen mám trochu zduřelé uzliny v tříslech a nikde jinde ne a mám je asi ty 3 roky.poradí někdo prosím o pomoc

Návštěvník (Út, 7. 4. 2009 - 07:04)

Tady na stránkách ho nechytneš,ale pozor venku. Já bejt tebou,tak radši ani nevystrčím nos.Co když na tebe za rohem bafne?

Reklama

Přidat komentář