Reklama

kleceni deti v koute

Viktor (Čt, 4. 5. 2023 - 08:05)

Těď jsem dokončil střední školu a jsem již skoro samostatný. Když jsem ještě chodil na základní školu, tak jsem za trest opravdu pokaždé musel klečet v koutě až do těch patnácti let, kdy už jsem si připadal děsně trapně. Naši jiný trest nedávali a právě jak zde někteří píší a to mi připadalo úplně stupidní, tak jsem si já nebo i sestra museli svléci spodáry a klečet nazí. Prvně se vzbouřila sestra, že nahá nebude klečet, tak pak od toho ustoupili a klečeli jsme oblečení.

Návštěvník (Út, 2. 5. 2023 - 10:05)

Ono ty úchyly to tady přejde. Nahoře je oznámení o přechodu na nový systém. Pak se všichni tito úchylové zablokují (jejich IP adresy) a komunikace bude umožněna jen ověřeným uživatelům. Blýská se na lepší časy, takže uchylové a BDSM užívejte, dokud to jde...a na plenkaře jsem zapomenul.

Návštěvník (Út, 2. 5. 2023 - 11:05)

Máš pravdu. A Doktorka už bude úplně k ničemu. 70 až 80 procent lidí sem přestane psát, takových těch úchylů jak říkáš, a vy, normální lidé to nezachráníte. Neboť jde o reklamy, na nějž se kliká. Takže, Návštěvníku, opravdu se blýská na lepší časy. Jenže, jak pro koho.

Maminka (Po, 1. 5. 2023 - 13:05)

Můj syn Tibor, kterému je 13, dostává za trest jednorázovou plenu, na kterou přijde bavlněná plena s plenou vložnou. Takto zaplenovaný jde do teplákového overalu a musí tak klečet a pak být celý víkend.

Jarmila (Po, 1. 5. 2023 - 11:05)

To můj Petřík, necelých dvanáct (už jsem tu o něm psala) je naopak celý holý a takový heboučký....Má tak jemnou pleť a ten zadeček tak hebounký....Ale zlobí, tak mu ten krásný zadeček občas nemilosrdně zpráskám.... Při bití naříká, pláče, z krásných oček se valí proudy slziček...A když pak jenom v tričku klečí, jak se hezky stydí! Schvlálně otvírám ty dveře na chodbu, jak už jsem psala, když klučina klečí v předsíni na dlaždičkách. Taky mu tam tečou slzičky, vzlyká, brouček malej, ale je zlobivej.... A jak pak má ty nahé hebké nožičky otlačené, kolínka má červená a nártíky taky! A jak je vždy zoufalý, když se mu při klečení napřímí jeho malý pindík a vyleze mu ven žalud!

Lída (Po, 1. 5. 2023 - 11:05)

Můj má 13 a něco a chloupky jen na tom vršku ocasu, jinak nikde jinde. Je to krásný blonďáček, úplně jakoby nevinný, avšak honí si toho svého šulina už aspoň dva roky. Ten už si dokáže udělat dobře mezi nohama. Jinak je úplně holý, má krásný zadeček a vše v tom jeho rozkroku, naprosto bez chloupků. Sem tam mu dám zabrat, rákoskou mu ten jeho zadek zmučím, avšak je to potřeba, trochu jej zpracovat.

Jarmila (Po, 1. 5. 2023 - 12:05)

A taky ho dáváte klečet po výprasku, na holé nožky a s holou, zbitou zadničkou?

Lída (Po, 1. 5. 2023 - 12:05)

Vždycky, po výprasku si musí kleknout. Už je tak naučený, že i když má ten svůj zadeček tak zbitý a zmučený, tak si sám klekne vedle televize a předkem klečí. Jak mu dám pokyn, tak si stoupne. Je bez ponožek, jen v tričku. Krásně mu všechno vidím.

návštěva (Po, 1. 5. 2023 - 12:05)

Má už váš synátor chloupky?

Ivo (Po, 1. 5. 2023 - 08:05)

Ano ona ho vidí pokaždé. Pokud ta odpověď takto stačí? Asi jsem špatně pochopil, že se ptáte na cizí.

Reňa (Po, 1. 5. 2023 - 08:05)

Ne ne, kdepak, cizí jsem vůbec neměla na mysli. Jen jeho maminku. No ale to musí být něco pro kluka! Když i máti takto všechno vidí, úplně to nejintimnější co může u kluka být. Našponovanej ocas, který si sám dělá co chce a chlapec to neovlivní, kule, začínající chloupky, a na to všechno se maminka dívá a sleduje to. Opravdu si nedovedu představit jak moc se kluk musí stydět. Ale dobře mu tak. Kdyby měl trochu rozumu, tak toto nemusí podstupovat. Jen ať si to užije.

Návštěvník (So, 29. 4. 2023 - 17:04)

16:51 - 16:54 - 16:57. Jsem ti říkal uchyle ať jsi méně nápadný.

Navstevnik (So, 29. 4. 2023 - 17:04)

Zase se mýlíš ty debile. Já jsem psal příspěvek jen 16,54. S ostatními nemám nic společného. Ty jsi opravdu hňup.

Pozorovatel (So, 29. 4. 2023 - 16:04)

Jestli někdo máte tip na nějakou diskuzi k tématu, kde je nutná regisstrace, dejte sem prosím odkaz.

Ivo (So, 29. 4. 2023 - 16:04)

co třeba xchat

Ivanka (So, 29. 4. 2023 - 16:04)

Ahojky, já taky vychovávám klučinu – jsem s ním sama, ještě mu není deset, ale zlobí hodně a taky se stydí. Když něco provede, tak za ním přijdu do pokojíku s rákoskou. A řeknu mu Lukáši, ty budeš zase bit! A postav se! Klučík sleze z postele, stojí přede mnou, se sklopenou hlavou a červená se. Pak mu řeknu tak se svlékni na výprask a dělej! Lukášek se rozklepe, třesou se mu kolena. A pak se plačky začne svlékat. Kapou mu při tom slzičky a popotahuje. Sundá si kalhoty a pak si pomalu stahuje slipy. Pak tam stojí se klopenou hlavičkou a polyká slzičky. A já mu řeknu Lukáši, ty ponožky taky dolů! I můj Lukášek musí být při trestání bos. No a tak si sundá ty svoje ponožky a pak se položí na postel na bříško. Pořádně mu vyhrnu tričko a začnu ho bít rákoskou do nahého zadečku. Vysázím mu patnáct ran, někdy i dvacet. Kluk řve a bulí. Po výprasku ho vyženu na chodbu. Tam musí bosý běhat, s tím zbitým nahým zadečkem sem a tam. A pak si musí kleknout na práh, zadečkem na chodbu a tam klečí asi dvacet minut.

Návštěvník (So, 29. 4. 2023 - 16:04)

je to trapný už ty pohádky

Návštěvník (So, 29. 4. 2023 - 15:04)

Na toho debila prostě nijak nereagujte. Není možné mu prostě vysvětlit, že sem píše hodně lidí a on si je spojil dohromady a nadává jim tady. Nic jiného na světě ho nebaví, on to v jeho omezenosti nikdy nepochopí a pořád si tady bude mlet svou...Doufám, že mu sem brzo admin zamezí přístup.

Ivo (So, 29. 4. 2023 - 16:04)

Možná by bylo lepší kdyby jsme se my přesunuli na nějakou privátní doménu.

Ivo (So, 29. 4. 2023 - 10:04)

Ano syn je otočen obličejem k nám, je mu 14 chodí do 8. třídy. Máme vyzkoušeno, že ta hodina je akorát, po tom čase ho dostečně bolí ruce a nohy mu v kolenou začínají únavou podklesávat o studu nemluvě.

Reklama

Přidat komentář