Reklama

Trestani dospelych deti

Zdenek (Ne, 1. 8. 2010 - 14:08)

Je mi 24let a nedavno jsem...Za čtyřky jsem dostával na holý zadek,většinou řemenem.S výpraskem jsem už počítal.Po prohlídce víza jsme šli do pokoje,mamka zavřela dveře aby sestra neočumovala.vystrčil jsem zadek a už to štípalo.

Namě Nemáte (So, 24. 7. 2010 - 17:07)

chacha, to já,když jsem byl malej a naši mě dávali na prázdniny k babičce a dědečkovi, to měl taky někdy zajimavý. Když jsem zlobil, děda mě vždycky přehnul přes koleno a dal naholou vařečkou nebo pantoflí, horší bylo,že pak jsem mu ho musel vykouřit a polknout jeho stařecký semeno . babička když mi dala naholou, musel jsem jí pak sát a cucat její starou píču až mi všechna ta stařecká štáva natekla do mé dětské pusinky. TAK : přesně takovýto píčoviny tady všichni píšete vy kreteni . jak sem muže napsat někdo,že je chlap 38 let a dostává doma rákoskou naholou protože zlobil ??? přestaňte chlastat a nebuďte devianti.

Karel (Ne, 18. 7. 2010 - 22:07)

taky dostávám občas na...Já doma taky dostávám výprasky. U nás funguje bodový systém, táta je voják a jedná podle toho. Za pětku jsou 3 body, za čtyřku 2 body, za trojku 1 bod, za odmlouvání nebo zlobení jsou 4 body, za nesplnění něčeho, co mám doma udělat jsou 2 body. Pro výprask si musím vždycky přijít, za každý bod jsou 2 rány na zadek, kontrola bodů je vždycky v pátek. Musím přijít k taťkovi do pracovny, tam mi to sečte a já si musím hodit kostkou, jestli bude sekec hned, nebo v sobotu ráno - sudé číslo - hned, liché- ráno. Když hned, tak musím s taťkou do prádelny, kde je velký stůl, stáhnout si kalhoty i slipy až pod kolena a lehnu si na břicho, ruce natáhnu dopředu. Táta vyplácí namočeným prutem - 10 hodně rychle a zbytek strašně pomalu, šíleně to bolí a já hrozně křičím a melu sebou, vždycky jsem hrozně zpocený,na zadku mám krvavé šrámy, občas si i učůrnu, když je to až v sobotu ráno, tak musím už v 7 ráno sám být v prádelně svlečený a položený, než táta příjde, jinak bych dostal víc, stejně moc strachy nespím, výprask končí tím, že mi krvavý zadek umeje slanou vodou a to čůrám naplno, pak klečím tak 2 hodiny.

Iva (Ne, 18. 7. 2010 - 01:07)

Nejsme z žádné sekty, jen...No to teda rozhodně není normální a doufám,že vy to na svých dětech praktikovat nabudete.

Zuzka (Ne, 18. 7. 2010 - 01:07)

Vy jste z nejaké sekty?Nejsme z žádné sekty, jen všichni naši dospělí jsou hodně tvrdý a je to u ná normální, takhle prý děda trestal i svý děti, když byli malé a jeho zas takto trestali jeho rodiče, asi se to dědí.

Lenka (Pá, 16. 7. 2010 - 09:07)

To jste si Zuzko vymyslela? Protože to snad ani není možný, že se někdo takhle může vyžívat na mlácení někoho slabšího a ještě přede všemi...To není děda ale sadista, kterého bych hnala k zodpovědnosti..

Verča (Čt, 15. 7. 2010 - 17:07)

Tak to teda zírám, co to máte někteří za sadistickýho "dědečka"? Muj fotr je taky hajzl, co mě mlátí hlava nehlava, ale prarodiče byli zlatí a fotr jim nesahá ani po kotníky. Máma je taky už po smrti a nebyla o nic lepší než tyranskej fotr.

Zuzko (Út, 13. 7. 2010 - 22:07)

Vy jste z nejaké sekty?

Zuzka - pokračo (Út, 13. 7. 2010 - 19:07)

I u nás probíhají...Jen jednou nejstarší bratranec dostal exemplární nářez, protože si sáhl tetě do peněženky a bez dovolení si vzal peníze a ona je hledala. Nejdřív zapíral, ale pak se přiznal. Tehdy nás děda sezval všechny děti do haly domu, ostatní odešli pryč, byli jsme jen děti a děda. V hale už byla připravená lavice z kůlny, v plechové vaničce se namáčely pruty. Bratranec už seděl na židli vedle lavice a brečel, protože věděl, že to bude zlý. Když jsme se všichni rozestavili, musel se postavit a říct, co provedl a jak je to špatný a že teď za to bude muset vydržet velký výprask. Děda ho poslal vyčůrat - šel s ním, aby neutekl. Pak se musel svléknout skoro do naha - měl na sobě jen tenké tričko a od pasu dolu byl holý. Děda dal na lavici postrovaný sedák a Kája/ tak se jmenuje/ si musel lehnout břichem na vyvýšeninu, aby měl zadek zvednutý, děda mu ještě upravil polohu, ruce musel dát dopředu. Zápěstí ruky a kotníky mu děda obalil malými ručníky a provazem přivázal k lavici, připoutal ho i přes pas prostěradlem, aby se asi moc neházel. Teď mu vytkl, znova, jakou špatnost udělal že dostane výprask prutem 40 ran přede všemi, aby viděli, jak ho to bude bolet a vyvarovali se takových věcí. Karel ani přes brekot nemohl říct, že je připraven, jen měl vykulený oči, rychle dýchal s úpěním a takhle čekal na nářez. Děda si vzal prut, párkrát s ním švihl vzduchem, to už Kája zaskučel a cukal sebou, děda ho nejdřív dost vydusil a ani nám nebylo dobře, pak to zasvištělo a začal ten nejhorší výprask, jaký jsem viděla, nejdřív rány rychle za sebou, asi deset a pak hrozně pomalu. Muselo to strašně bolat, Kája vřískal, až se zalykal, tekly mu slzy, nudle z nosu, kroutil se, jak to šlo, cukal zadkem, prosil a sliboval, nakonec z lavice tekla i jeho moč, protože se stejně počůral, nakonec i připokakal. Děda byl neoblomný, dostal všech čtyřicet ran a zadek měl rudofialový, pak se musel jí tumýt, uklidit po sobě - sotva chodil, jak ho zadek asi bolel, pak si musel kleknout na kolena a odprosit a slíbit, že už to nikdy neudělá, totéž musel pak udělat předcelou rodinou - kleknout si před mámu a poprosit za odpuštění, týden ležel na břiše a u stolu stál a nikdo už takový nářez nedostal.

Zuzka (Út, 13. 7. 2010 - 19:07)

Já taky dostávala doma...I u nás probíhají výprasky, ale ne od rodičů. Jsme velká rodina a bydlíme ve velkém domě, naše rodina, dva strejdové s rodinou a dvě babičky a dva dědové. Jeden sdědečků je taková "hlava celé rodiny" a všichni se na něj obracejí s důležitými věcmi. Je to taková osobnost, je hodně vzdělaný a chytrý. Po dohodě se všemi i vykonává tresty na nás dětech, když to s námi není k vydržení. Je nás v domě 11 dětí od 4 let do 13 let - 7 kluků a 4 holky. Když něco provedeme velkýho, rodiče námnapíšou průvodní dopis pro dědu a s tím si musíme jít k dědovi pro trest. U dědy zaklepeme, on nás přivítá, přečte si dopis o průšvihu, musíme mu vysvětlit, proč jsme zlobili a vynese rozsudek, většinou vařečkou na zadek. někdy za ním jdemem i v partě několika, ale trestá nás v soukromí. Musíme si sednout v jednom pokoji a po jednom s ním jdem do druhého, je to sice slyšet, ale není vidět. V pokoji dostaneme přikázáno připravit se k exekuci, to znamená stáhnout kalhoty, já zvednout sukni, stáhnout kalhotky, vylézt na stůl a lehnout si na břicho, ruce dát před sebe. Děda si vezme vařečku, přistoupí a zeptá se, jestli jsme připraveni. Musím říct- "ano dědečku, jsem připravená k výprasku za můj prohřešek a budu ho statečně snášet a nebudu vyvádět" . Pak začne pomalu vyplácet velkou vařečkou. Nikdy neječím a nevřískám, nekopu, to by bylo horší, jen nahlas dýchám, po každé ráně zaskučím ááááááúúúú, stahuju zadek, nadzvedávám nohy a držím se křečovitě stolu, ke konci většinou brečím, tečou mi slzy a nudle. Dostanu tak kolem 15 až 20 plesknutí vařečkou, pak musím slézt, podat dědovi ruku a poděkovat za výprask. Obléknu se a můžu odejít, pak jde na řadu další a probíhá to stejně, z pokoje se ozývá pleskání vařečky a zaskučení, nikdy křik a jekot, bylo by to pak horší. Jiné to je jen u mého 4 letého brášky, ten, když moc zlobí, tak si ho děda ohne přes kolena, stáhne mu kalhoty a dostane 10 rukou a 5 vařečkou, ten jediný křičí a hlasitě brečí, protože je malej.

Heidi (Ne, 11. 7. 2010 - 13:07)

Dokud bude tenhle blbej svět,budem křičet Punk's not dead!!!!

Básník (Čt, 8. 7. 2010 - 15:07)

Doufám, že to, co se vžilo, je spíš Punk's not dead.

Heidi (Čt, 8. 7. 2010 - 14:07)

ale vžilo se to

Básník (Po, 5. 7. 2010 - 17:07)

něco jako Punks not dead!No to také není správně anglicky

Heidi (Po, 5. 7. 2010 - 17:07)

něco jako Punks not dead!

Básník (Ne, 4. 7. 2010 - 20:07)

Spank not dead!Heidi, nauč se nejdřív anglicky. Co to znamená "nařezat ne mrtvý"?

Heidi (Ne, 4. 7. 2010 - 20:07)

Spank not dead!

Psycholog (St, 30. 6. 2010 - 02:06)

Nejlepsi je ty parchanty poradne zmrskat az znib budou sracky litat. Potam je nejlepsi dokoncit punishment poradnym omrdanim.

Tosnad Neníprav (St, 30. 6. 2010 - 01:06)

Všichni jste totální kreténi ujetí na spanking. Je smutné že do toho taháte děti. Dejte si všichni dementi sraz a krásně si naplácejte naholou.

Heidi (Ne, 27. 6. 2010 - 15:06)

já jsem si všiml,na jednom plese že má kamarádka trochu zmačkaný šaty na zadku.Nejdřím jsem si myslel,že je to od toho,jak si na ně sedá ale pak z ní vylezlo,že den před tím dostala napráskáno za pozdní příchod taky z plesu.prý si nestačila ani sundat bundu a kozačky,a hned byla ohnutá přes stůl a dostala přichystaným páskem.když jsem se jí zeptal,jaký to bylo přes tu širokou saténovou sukni,tak ona na to,že rozhodně lepší než na holou,ale strašně to práskálo.

Reklama

Přidat komentář